Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pszihopata
gyárilag vízszintesen áll,ki van számolva hogy meddig fordul le egy berugásnál és addig tart a szerkezet

ha feljebb teszi valaki akkor kifut a fogaskoszorúból tehát szétkoptatja a körmöket+kinyírja a rugót mert túlfeszítí

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Ez így gyári nem?

pszihopata
a berugókarodat tedd vissza vízszintesre,mert így túlrugod a szerkezetet és be fog szarni

Opsz. Felejtsétek el, nemmondtamsemmit!

Hol a tábla?

Prémium driver
#4142 köszi
#4140 megfogok csinálni rajta mindent szép lassan😊
#4140 megfogadom amit mondtál alkotok majd belõle valamit és ha kész rakok képet

Jamaica a Jamaicaiaké.

Csak kellene szerezni egy plasztikát oda az aljára, mondjuk fekete színben, az jól nézne ki. Meg lehetene csináltatni az ülést.
Én leszedném a fölösleges matricákat a motorról,megmosnám az egészet átpolíroznám kézzel, és egy szerrel átkenném a vele fekete részeket. (valami turtle nemtudommi a neve)

És úgy nézne ki mintha tök új lenne. Én ezt csináltam neossal, és kérdezték, hogy milyen régi, mert szerintük 1 évnél nem lehet öregeb, mert úgy néz ki. Közben 12 éves.

Én neosomon nyáron lett áthuzatva az ülés mert elkezdett szakadni.
Nagyon fasza lett + rányomták a hátuljára hogy yamaha, pont úgy ahogy eredetileg volt.

Benel
Kresz változások:

"Az MTI úgy tudja, a változások a motorosokat és az autósokat is érintik. Januártól a motorosok is használhatják majd a buszsávot, és õk is elõremehetnek a piros lámpánál."

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

miért tõled kérdezte valaki hogy mit kaptál karira? nem kell bunkózni

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Benel
jójaz, fõleg a hóra az a slickgumi<#zavart1>

pszihopata
az a lényeg😊

kárpitos meg minek,igaz hogy minden motorozás után úgy nézünk ki mint aki összehugyozta magát.....<#eljen>

nem baj hogy ezt megosztottad velünk de úgy írtad mintha vki kérdezte volna<#zavart1>

😄

LOL <#nevetes1><#lama>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Prémium driver
Csõ

Honda Dio ZX-em,így ránézésre nagyon ramatyul néz ki, de motorilag kifogástalan, úgy megy mint a golyó.

Jamaica a Jamaicaiaké.

😄 BUÉK mindenkinek 😊

Higany
BÚÉK Mindenkinek és jó robogást jövõre is, meg fõleg balesetmenteset! <#vigyor2>

Benel
LOL<#banplz>

Na BÚÉK, menjünk inni<#pias><#pias><#taps>

mármint az elõzõt. az azelõttit nem <#idiota><#idiota> am nézni kell az utolsó számjegyet is ami "mindig forog"? mert akkor 13000 <#idiota><#idiota>

miért basztak volna át? ismerjük az elõzõ gazdit<#nevetes1> hoppá 😄

2 éves 1300km ? csúnyán átb..sztak kiffiam...

igen már volt piszkálva 2 éves és 1300 km van benne.Szombaton cserélem a bowdent.

pszihopata
nem kell keverni

pszihopata
akkor az utólagos buherálás már,gyárilag minden motoron forrasztott

hány éves a motorod,és mennyi a km.?

Benel
Aha, nem, jó még a támasz, csak én mindig szerettem az oldalsót is<#sir>
Nembaj, úgyis csak rontana a formáján<#vigyor2>

úgy van megoldva hogy van a bowden.a gázkar felöli részen van egy nagy bunkó ( mint a bicikliken a féknél) a másik végén ( a karburátor felöli részén) nincs semmi, hanem ott ugy van megoldva hogy van egy "csoki" ( rá kell huzni a bowden végére és meg kell huzni rajta egy csavart h ne csusszon le.)

Valaki nemtudja esetleg hogy a kutakon kapható akksi sav hígitott vagy még keverni kell deszt vízzel?

32Bé fokos

Köszi

pszihopata
megoldható,de csak akkor ha a karburátor felõli pici tuskó rá van forrasztva a belsõ egyik végére

a gázkarhoz tehetõ csavaros bowdenvég is,de az elég gány megoldás

én is ugyanezt mondtam a szerelõnek 😄 hát de várjál már.a fekete burkot is cserélni kell? ne már. én csak bowdent vettem.

pszihopata
mivel zárt kerek acél az alja,tuti flexel kell kivágni-gány meló

én nem tenném rá,ha rossz a középállvány inkább azt kell megcsinálni v. cserélni

pszihopata
megbontod mindkét végén,összeszalagozod és a régivel behúzod az újat akkor kevesebbet kell bontani

mindkét vége forrasztva van,csak a külsõvel együtt cserélhetõ a 4t-n szerencsére nem válik ketté a bowden

köszi😊 de van a fekete ház amibe megy a bowden. ez a ház egybe van a kormánytól a karburátorig vagy több darabban van?értitek mint pl a biciklikben sincs egyben a váltóig vagy a fékig hanem több darabban van a fekete ház.mert ha egyben van akkor nem lehet úgy csinálni hogy a kormánynál csak kihúzom és bedugom az ujat és nem kellene szétszedni.

Benel
Hát ha mindent megfigyelsz mi-hogy van, mielõtt szétbontod a mûanyagokat, és úgy rakod félre a cuccokat, hogy szortírozva akkor nem lehet elrontani az összeszerelést sem 😄 Ugyanígy a bowdencserénél, szerintem meg tudod csinálni, csak csere, egyértelmû hogy hova kell befûzni, befogni, beakasztani😊

sztem lehet mert irja is h jó hozzá.szerintem.de majd jön psziho.

bowdencsere lesz a mocin (nem azért mert elszakadt hanem mert már régi és merev) és szerintetek csináljam meg én vagy várjak míg pár nap múlva segít a motorszerelõ? mert a gázkarnál már szét van szedve ott ok már csak a lábunknál lévõ részt kell szétszedni hogy hozzáférjünk de az nem nagy dolog szerintem meg a hátsó rész se nagy cucc.csak nem lehet olyan nehéz.legfeljebb a karburátornál de megoldom vhogy( szólok a szerelõnek h gyorsan csinálja már meg 😄)szerintetek?

Benel
Tényleg, valaki tudja, az ET4-esre lehetséges oldalsztendert tenni? :S
pl ilyet
Alul azé ott van a szöveg:

A termék használatához valószínûleg a gyári burkolaton átalakításokat kell majd elvégezni a problémamentes használat érdekében!

Ha szét kell flexelni az alját akkor inkább hanyagolom 😄

Benel

Higany
Ez milyen vas? Japóknál van?

Higany
Örülünk neki, hogy eladtad! Reméljük többet nem jössz ide se! Csá!

GhostR1der
laci 700
<#banplz><#wilting>

Na , végre eladtam a robogómat, megszabadultam tõle, soha többé robogó, soha többé, soha, soha, SOHA!!!!!!

pszihopata

azért irtam mert te felidegesítettél azzal amit mondtál és én meg nem tudtam h h idegesítselek fel és gondoltam h így ideges leszel ha azt írom h csend😄

miazhogy csend? taknyos..

am ne égessem magasat?<#vigyor3><#vigyor3>

csend!!

ne égesd már magas <#nevetes1>

pszihopata
4054"---

'az alapjárati gond általános náluk,bár nem tudom a tiéd mennyire súlyos

de kár leírnod mik a tünetek,mert itt úgysem tudok segíteni,még élõben is nehéz meló helyrerakni"