Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Abból 35-után adtam rá csak a kontaktot! xD
nemekem ilyen van, ami jobb az már 20-30 😄
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Mindig láncold hozzá valami tereptárgyhoz. Ilyen olcsóbb biciklizárakkal semmire sem mész, ha vékony fél perc alatt átvágják és viszik. (Tapasztalat: Bicómnak lába kelt, de a zárt otthagyták kettévágva.)
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Sziasztok,
vettem egy Gilera Stalkert. Annyi a gondom vele, hogy a tükrei lehetetlenül alacsonyan vannak és nemigen lehet rendesen beállitani. Meg lehet valahogy oldani, hogy magasabbra kerüljenek?
Kösz
hagyd az apriliát, inkább költs rá, de a MW-t el kell felejteni
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
ha kell 4000-ért,priviben küldj címet és elküldöm!
lefotóztam1
lefotóztam2
lefotóztam3
Eléggé olyan mintha csavarhúzóval indították volna el egyszer 😄
biztos hogy ez is rossz?
ilyet én is csak olaszból tudok hozni
/bár megnézhetem a garázsban van egy vödör bontott záram/

két zárral 4200

A zára ki tudtam szedni, ja egy ilyen behajlított csapszegszerût kellett kihúzni egy kis csavarhúzóval, így kijött a zárszerk.
Az a hátsó cucc,ami ami elér a mûanyag gyújtáskapcsolóig az nem jön ki, benne marad a perselybe, de az csak egy darab fém, nem lehet baja.
Tehát akkor a zárszerkezet meg amibe belecsúszik(amire rávan írva az on off meg lock), az a szar úgy ahogy van együttesen.
"többször volt olyan eset, amikor a moci megállt valamilyen oknál fogva egy meredekebb emelkedõn és csak kínkeservesen indult újra. Ha megbirkózott az akadállyal, akkor mindezt 30 km/h-ás sebességgel tudta csupán megtenni.
a rázkódás az olcsó mûanyag elemeknek nem tett jót, a doboztartó plexi tartó eleme, elrepedt.
sok rázkódás a tükröket is megvadította, folyamatosan kioldódtak és lötyögni kezdtek, amit újra meg újra meg kellett húzni, hogy a helyükön maradjanak.
A motorba szerelt akkumulátor sem a legjobb, ha tehetjük, vegyünk a mocihoz egy jobb minõségû aksit, mert többször elõfordult nyáron (!!!), hogy nehezen indult be, vagy nem akart beindulni
hátsó lámpákat olyan idétlenül helyezték el egy csavar segítségével, hogy könnyen lejár, ha hozzáér valamihez, azonban nem egyszerû visszapattintani a helyére és fityeg kilométereken át az irányjelzõnk."
Elviszik tesztelni, azt vsissza meg sérülve, lötyögve, széthullva kerül már 😄DD minõségi termék 😄
Sztem költs az SR-re egyik havernak is az van(50es), nyaranta mentünk 3man erre-arra fõúton simán jött velünk(nekem et4 125, másik havernak runner180) viszi neki a 80at, és nem mondott semmi rosszat róla.
Az 50esekben nem vagyok otthon, ajánlani nem nagyon tudok semmit
10 emberbõl 9 szétkúrja a zárat v. eltöri a nyitókart mert nem tudják hogyan kell szétszedni
a kesztyûtartóból alulról kell egy tüskét felnyomni közben húzni a kulcsot oldalra feszítve-így jön ki a zár
még nekem is minimum 5 perc pedig szétszedtem már párat
át kell nézni mi a gond,de szerintem már valaki szétkúrta elõtted
Én is találtam egy TESZT leírást! Itt
És hát, igen gagyi! 😊
Köszi a gyors választ! 😊
Egyébként milyen tipusú robogót ajánlatok? (nagy testû)
És mi a véleményetek az Aprillia SR hez még? (érdemes rá költeni keveset egy ilyen szervíznél?)
Kerüld el messze!<#nyes>#nyes>
nem tud valaki olyan oldalt/képet/fotót ahol/amin vespa et4-nek a zárszerkezetét megtalálom, vagyis arról robbantott ábrát, vagy beszerelt állapotban egy fotót? <#nemtudom>#nemtudom>
Az enyém szar, elforog az a cucc ami kilöki nyomásra a kesztyûtartót, pedig csak balra szabadna neki amikor kormányzárra teszem, hogy akkor ne legyen benyomható.Most szétszedtem az elejét és összevissza forog az egész nem csak kulcsra hanem ha magát a gyújtáskapcsoltót forgatom ezt
Csak nemtom hogy ezt még odafogja-e valami hogy ne tudjon körbeforogni, tehát lehet hogy egyszerûen hiányzik egy alkatrész. Maga a zárbetét is elég kaka, de az kapható itthon több helyen.ez
Szal ezért kéne valami fotó hogy hogy van beszerelve és van-e valami tartó még ami esetleg az enyémbõl ki lett kókányolva 😊
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ki mit javasól?
Voltam ma egy Robogó 'szervízbe' elvittem egy Aprillia SR-t, mert fékpofája elõl elkopott, meg kértem hogy nézze át, mi az amit érdemes kicserélni (kb 15+ éves) 70et viszi, de 50-60 között szoktam használni!
És aszongya, hogy jobban járok, ha lecserélem egy MOTOWELL robogóra! Külcsínre nem néztek ki rosszúl, de az egy dolog! Nekem sok bajom eddig nem volt az Aprilliával(másfél éve van nálam és eddig ez az elsõ szervíz).
Azt szeretném megkérdezni, hogy ki milyen véleménnyel van a Motowell robogókról! Tudom, h van több típusa (2 és 4 ütemû, víz és lég hûtéses, city és síma) engem úgy összeségébe érdekelnének a vélemények!
Fõleg aki nyáron minden nap használja és már van vagy 1-2 éve neki ilyen. Nálam is napi használatú lenne mint az aprillia. (napi 2 * 25km)
Köszönöm a hozzászólást mindenkienk! (jöhet privi is)
Gondolom az is olyan recés tengely, kilazítod a csavart ami odafogja, lehúzod és visszatolod rá hogy vízszintesen álljon.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Jamaica a Jamaicaiaké.
'a köszi visszateszem'-reakció értelmesebb lett volna
egyébként leszarom hol van,gondoltam szólok hogy megelõzzem a kiadásaidat
látom felesleges volt-nem gond