6802
Robogók!!:)
-
#4761 Akkor majd a balatoni túrára jöhetsz! :D Ha érdekel írok majd, hogy mikor lesz! -
#4760 Dombóváron lakok... -
#4759 Merre laksz? Tatabányán is van egy nagyobb robogós klub! Mehetsz velük is!
Az oldaluk: FiftySpeed -
leipsig #4758 megkéne néznem a szíj-at, sztem már elég gatya lehet
érzem is rajtolásnál hogy nem ugrik olyan jól mint régebben -
#4757 pumpáld fel -
#4756 ha még gyári akkor 10X1-es
1.25-öst soha nem használnak főtengelyre -
#4755 MElyik kerék? hátsó? Nem lehet hogy a szilentek szét vanna menve és azt érzed? Skipperemen volt ilyen, hirtelen elindulásnál a nagy nyomatéktól felfelé mozdult el a blokk eleje a nemlétező szilentek fél centis játéka miatt, ilyen zötyögős érzés volt, oda vissza ütődött a blokktartó tengely.
Vagy elhasználódott szíj miatt, ami átugrik. De ezek is csak tippek :D -
leipsig #4754 nincs a felnibe semmi nyolcas nem azért van az biztos.
mondom nem mindig csinálja -
#4753 Mennék én is ilyen túrákra, de baromi messze van tőlem. -
#4752 Csá!
Hétfőn (Május 24-én) lesz egy túra az üvegtigrishez!
9 órakor gyülekezünk a Hősök terén. Az út kb 30 km az üvegtigrisig utána pihenő, környéken motorozás, stb. és vissza egy másik úton ami 40 km lesz! (Út közben igény szerint lesz 1-2 rövidebb pihenő is!)
A túráról leírást és útvonalat ITT találtok. Regisztráljatok az oldalra és ha tudtok jönni jelentkezzetek az oldal alján! (természetesen jelentkezés nélkül is szívesen látunk!)
Aki még nem volt ilyen túrán annak csak azt tudom mondani, hogy érdemes rászánni mind az üzemanyagot, mind az időt, mert nagyon élvezetes csoportban gurulni és a társaság is jó!
Ha kedvet kaptál gyere!
robogos.hu -
#4751 Valaki belemehetett nagy sebességgel egy kátyúba és az felni bánhatta!? Forgasd meg a kereket és nézd meg hogy egyenesen fut e stb...
Guminyomás rendben van? Ha jól tudom 2 alatt kell lennie egy kicsivel. (Ha van útmutató a mocihoz nézd meg!)
Igazából gőzöm sincs! Csak tippelek! -
#4750 na már megvan :D M10x1.25mm -
leipsig #4749 néha hirtelen állóhelyzetből indulásnál olyan mintha bekacsázna egy kicsit a kerék.
ez mitől lehet nemtudja valaki?
köszi -
#4748 Sziasztok!
Valaki megtudja mondani, hogy a főtengely végén lévő menetnek mekkora az emelkedése? A blokk mina fekvő. Nem tudom, hogy számít-e :) -
azért megnézném mit művelne egy ilyenel is
-
#4746 aztat! -
#4745 Meg olcsóbb a benzin... -
#4744 Pontosan így van. Majd figyelem a hangját mindig. Ha meg összegyűlik annyi zsé, és aktuális lesz akkor meg rendbe kéne tenni (bár kacsintgattam leader blokkos 150-esekre de annyim nincs hogy egy szépet és jót megvegyek - kb 200ezer)
Lehetne már jobb idő -
#4743 ha viszont olaj nélkül ment akkor hamarosan hajtókaros lesz -
#4742 összegezve-valamit elkúrtak,de rendbehozták /reméljük rendesen/
utólag nem ismerték el,ezért ködösítenek -
#4741 hát elhoztam, megcsinálták, a nagy szilentes szerkezetet is cserélni kellett, és így lett jó, végre egyenesen áll a hátulja.
A motorjáról kérdeztem hogy most mi lesz és mi volt, mondta hogy teljesen jó, nem lett semmi baja, csak leugrott a szíj az első tárcsáról(nem hátul a variátorról) meg így meg úgy. Nyilván tudtam magamban hogy más volt a dologban, de megmondom őszintén, hagytam a faxba, nem erősködtem - csak hozzam már el a motort onnan.
Érzésre nem változott semmit, pöccröff ugyanúgy, hangját hallgatva sincs változás, egyedül bemelegedés után mintha picit erősebb lenne a szelephang 70-80 körül, mint eddig...Kompresszió érzetre ugyanaz(berugókaron próbálgatva) bár ezt méréssel lehet gondolom kideríteni.
Szóval megy, indul szépen, ahogy eddig, de az tuti hogy nyomokat hagyott benne a dolog.... -
#4740 120 körül. -
#4739 mi van a vespával? -
#4738 hubaze. MEgy a stihlfűrész rendesen :D. Mennyivel mehet 4percnél azállatja -
#4737 Ez fasza vid, jo minőségű hang, és kép.
De nem vmi kisgyerek ül rajta mert szinte rugja a térdével a kormányt, de lehet hogy csak hülyén ül rajta, de akk se lehet vmi kis darab mert nem nagyon ugrik alatta a rox
-
#4736 zsír:D -
#4735 -
leipsig #4734 hehh :D -
leipsig #4733 <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rcPLtvXcUf8&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f&hl=hu_HU&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rcPLtvXcUf8&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f&hl=hu_HU&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object> -
#4732 Photoshop powa
-
#4731 ez idom nélkül is jól néz ki.
-
-
RYO21 #4729 hát nekem nemnagyon tetszenek az ilyen full króm optikai tuningok.
Hanem pl az ilyenek:
Vagy ezek az stage6-ok a hsz alatt. -
#4728 Ja meg DSSC is volt.
-
#4727 Szőrös kormány az adja
erről jut eszembe: Most volt a ---Scooter Custom Show 2010---
-
#4726 nálunk bírta:D
-
#4725 Ha benn van a folytás, akkor a leszedett kipufogó csonkjánál találsz egy szűkítő alátétet, azt kell "kitépni". -
IVU #4724 nemrég vettem egy aprilia sr 50-et és h tudnám megnézni h kivan-e szedve a fojtás? -
#4723 Tess: Ittis egy Blokktörés
1:00 nál 2 személlyel Stoppie egy Booster al
am ezek nagyon tudnak még régen ők voltak a legnagyobb ilyen robogó stunt osok, ez a video legalább 5 éves, hanem több.
-
#4722 amugy azok is nagyon jó motorok, ha választhatnék biztos egy olyan Gyorsaságit választanék.
Mondjuk 50ccm létére szentem kicsit furcsa az a 6 sebesség, sokat kell kapcsolgatni, meg mindig fordulaton kell tartani.
de amugy azok is nagyon jó motorok, de akkor már Tuningolt kéne, hogy legyen is benne erő.
Persze sokkal drágább hozzá minden, és nehezebb beszerezni.