Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pszihopata
63 000 kilóméter peugeot vivacity

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

pszihopata
rally

Ajjoj!!

Am ez aerox??? mert látom minarelli motor + hátsó disc fék.

pszihopata
a motorban 7000 kilóméter van,a fedelet most vettem le elõsször a tömítés hibátlan volt

pszihopata
téli sóban motorozás:

Higany
Tudom! Nem azért vettem, hanem mert olyan kicsi helye van az akksinak, hogy csak ez fért be oda. <#zavart1>

skate00
a zselés aksinak egy robogóba nemsok értelme van, csak parasztvakítás.<#vigyor3>

Higany
Hát az akksit tavaly év közepén vettem. Valami zselés cucc. Csaknem szart be azóta. Télen ki volt véve a robogóból és fûtött helyen is volt.

pszihopata
vagy az akksi v. a töltõ szar

pszihopata
a világítás az 50-eseken külön tekercsrõl megy,külön van a gyújtás és külön az akksitöltés

nem indul jobban világítás nélkül,és nem is tölt többet úgyhogy felesleges kapcsolgatni

Higany
Köszi a gyors választ. Nekem is valami ilyesmi lett volna a tippem, de én nem értek hozzá. Éjjel feltettem töltõre az akksit, a töltõn reggelre se változott meg a mutató állása. Lehet, hogy sz*r? Kölcsön töltõ...
Még egy kérdés. Ha ugyebár menet közbe töltöltõdik az akksi, akkor ha pl. nem kapcsolok fel világítást, jobban/hamarább töltõdik? Köszönöm és bocsi a sok kérdésért, de tényleg nem értek hozzá!

pszihopata
nincsen elég feszkó,csak jó akksival mûködik az index

baja nem lesz tõle,csak kerreg

Higany
Szeva! Nem tudom, már kérdeztem e, de az mitõl lehet, hogy most hétvégén elõvettem a robogót, le volt merülve az akksi és olyant csinált, hogy menet közbe, ha elkezdtem indexelni valamerre és amikor behúztam a féket, akkor valami kerregõ hangot adott ki az index hangja és az index lámpa is elaludt, vagy megszakadt a folyamatos villogás és folyamatosan égett? Köszi!

GhostR1der
Igen-igen, ha minden igaz Tatran S125 Type 03 A 😛

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

Benel
Ez amúgy Tatran?

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Benel
Hajráhurrá <#taps>

GhostR1der
Donor 1:

Jövõbeli Donor 2. õt szeretném megvenni, csak még alkudnom kell

a második donorra még meg kell alkudnom egy összeget, és a kettõbõl lesz egy motor összerakva.
Annyit mondok a géprõl, hogy príma Csehszlovák motorkerékpár, 125 cubic 2 takt. 1964-tõl gyártják, A MOTOR ÖNINDÍTÓS.
sok érdekes megoldás van rajta, majd ahogy haladok elõre, minden lépésrõl lesznek képek - infók, és a motorról is sokmindent meg fogtok tudni. (1960-as évektõl tudom a motor történetét napjainkig😛 )

pszihopata
az olajozási rendszer mûködik ha pörög a motor-ergo tök mindegy hogy jár-e

ha rugdosás közben erõsen túlfolyik a karbó akkor kimossa az olajat,az nem jó

Takimate
hasonló a kérdésem.
elszakadt a szivató bowdenem...
ráérünk megcsináltatni felkiáltással inkább rugdostam...
sokat...
gyengült is a kompresszióm.
összefüggés ?

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Sziasztok,

ha túl sokáig próbálja berúgni az ember a robogót, és pl a kevés benzin miatt nem indult, az tehet valami kárt a gépben?

Miután rátöltöttem, beindult, de utána mintha picit gyengébben teljesitett volna.
GhostR1der
bebaszna, ha egy középkategóriás sisak csak úgy szétesne... apuméknak konkrétan 2 felnyithatós azthiszem LAZER sisakuk van, akkoriban elég jó cucc volt, kábé 4 éves, több mint 30ezer km bennevan, -2 fokban és 30 ban egyaránt, mégsincs semmi baja.

szerk. de azon már én is filóztam, hogy egy erõs csattanásnál szerintem simán felnyílhat.... szóval a best a teljesen zárt kobak, abból is minimum 30-40 ezer forintért. persze az ár nem mindig egyenlõ a minõséggel

Higany
Igazat adok! Mert olvastam, hogy a felnyithatóak lazább szerkezetüek és hamar szétesnek és közelse védenek annyit, mint egy teljesen zárt. Itt amit olvastam. Minden le van írva....

pszihopata
a felnyitható sisakok nehezek és többel találkoztam ami esésnél egyszerûen szétesett

sõt több haver felnyitható után visszatért a hagyományos zárt sisakra

Benel
Felnyithatón gondolkodok énis. Most ilyen félbukóm van(nyitott), de elkondolkodtató, ha épp úgy repülök le hogy megcsókolom a betont arccal akkor annyi<#idiota>
Annyiból jó hogy lehet cigizni ha a fejeden van XD (na jó ez szar volt 😄)

Dehogynemfogsz... énse bírtam ki! <#crazya>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

GhostR1der
én nem szeretem a felnyitható sisakokat, a teljesen zárt a legjobb, szerintem, persze ha kipróbálnék hosszútávon egy tuti felnyithatósat, lejhet megváltozna a véleményem

Forrest Gump
Köszi szépen!
Akkor egy minõségi felnyitható is megoldás lenn?
Hidegben nem nagyon fogok motorozni sztem.
Higany
Még annyi, hogy a zárt azért nem jó, mert hiába szellõzik frankón, de nyáron a nagy melegbe mégis bele fogsz izzadni!

Higany
Nekem kettõ van. Egy olcsó, jól kinézõ és nyitott, meg egy zárt a hidegebb idõkre, ami márkásabb is. Azt vedd figyelembe, hogy a fejed védelme a legfontosabb. Szóval olcsó és gagyi sisakot ne vegyél. Meg hát az olcsó, rossz anyagminõséged is jelent...

laci 700
Szerintem a zárt a tuti! A nyitott hidegben rossz és sztem nem is néz ki olyan jól. Felnyithatónak lehet elõnye, de azok drágábbak és (nem sokkal, de) nehezebbek is.

Forrest Gump
Üdv!

Most venném életem elsõ robogóját ( Malaguti F12R phantom).
Kérdésem az lenne, ki milyen bukót használ kis robogóra? 😊
Nyitott, zárt, felnyitható?
Nehogy vmi olyat vegyek ami tök gáz 50-es mocihoz, ami 70, de az most nem érdekes.😄
Ezeken kívül tud még videót valaki errõl a mociról?:
(lusta vagyok linkelni) <#idiota>

http://www.youtube.com/watch?v=Iti5B-jv2tA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=qzh_Ci1vGGw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=93v_gKfkAog&feature=related

Higany
Én több mint 2 éve 170-ért vettem a 2005-ös Keeway Matrixomat. Ahhoz képest ez jó ár!

pszihopata
ez tök jó gép,azért olcsó mert kicsi és kiskerekû de ezzel biztos nem szarozik a rendõr

egy lápa világít ha kevés a benzin

Benel
Én ha most vennék, ezt tuti megnézném
Ilyet (is) akartam venni, csak kevés van belõle.
Mondjuk gyanúra ad okot hogy 2003-as, 6000km-es és ennyi az ára, vagy nemtom<#confused>
(amúgy ezen tényleg nincs benzinszintjelzõ, jól hallottam valahol? <#wow3>)

pszihopata
PL.

van egy beta 150 eikon-om,2005-ös 13000 km 185000-es irányáron

honda technika olasz dizájn pöcc-röff,mindene jó akksi gumik stb.

eredeti olasz papírokkal v. kismotorként egyébként létezik 50-esben is,simán elmegy kismotornak

csak példaként említem

Takimate
köszi az infókat...
eddig azt hittem megfelelõ mtor mellett tettem le a voksomat.
nagyon megbízható lenne a forrás az az egy gondom.

Honnan szerzek ennyiért egy olyan motort ami biztosan tudom hogy nincs széthajtva és van kompressziója, pöccre megy télen is.
egy használtra 150e-t rá tudnék szánni...

Higany
Amúgy meg lehet kéne csináltatnom rá valami kapcsolót, amivel ki lehetne iktatni a riasztót, csak itt a környéken eléggé nem hozzáértõek a szerelõ urak és nem bíznék már rájuk még ennyit se.

Higany
Nem sok. Az a bajom vele, hogy eladnám az enyémet is, de nem kapnék érte annyit amennyiért vettem és még rá is költöttem, úgyhogy, ameddig meg nem adja magát vagy nem találok valami hülyét, aki megveszi, addig marad.

pszihopata
természetesen hozzájárul az is,most õszintén van értelme a riasztónak egy ilyenben?

és a távindítónak?

Higany
Szerinted a riasztó szívja le mindig az akksit és nem indul pöccre a moci?
Kössem ki, vagy mi? A távindítónak gyakorlati haszna nincs, csak max a haverok elõtt lehet villogni vele 1x.

pszihopata
a gyári egy vicc egyébként,meg az a gagyi távindító is <#falbav>

érdekes,normális márkákba nem kell

Higany
Ez nem gyári akksi volt már, mert használtan vettem a mocit, hanem kb. 2-3 éves, csak kinyírta a robogó vagy a haver odanemfigyelése. <#szomoru1>

pszihopata
a normálisabb keeway márkakereskedõk alapból kukába dobják az akksikat amit a géphez kapnak-tõlük tudom

fesszabályzó tényleg minden 3.-on szar rengeteget cseréltem eddig
a benzin és vákumcsövek jó ha 2 évet kibírnak

stb. stb,

Higany
Én egy Keeway matrix 50-esrõl tudok hibalistát írni, mivel azom van. Megvettem, utána kapásból akksicsere, mert gondolom a riasztó folyamat zabálta az áramot és tönkrement vagy eleve gagyi volt benne. Utána 2x vagy 3x kiégett az összes izzóm a motorban, mire a baromi okos szerelõ rájött, hogy a feszültségszabályzó a rossz. Akkor volt még olyan, hogy az elsõ sárvédõ eltörött=szar anyagminõség, pedig csak rendes közúton mentem vele. Az ülés felnyitható részénél a zár ment sz*rrá, mert hulladék minõségû anyagból készült és elgörbült a ki-be nyitogatástól. Hát, most ennyi jutott eszembe.

pszihopata
elektronikát már kerestek páran,meg önindítót hozzá

kényelmetlen szar,a nyakadban a lábad,gagyi mûanyagok stb.

250 -ért sokkal jobb gépet kapsz,ha 125-ös kell azt is

minek újat venni?hogy nagyobbat bukj az árán?

50-es papírokkal, magyarán papírok nélkül! Csak akkor mész bele ilyenbe, ha hülye vagy. Ennyi pénzért lehet kapni Vespa ET4-et, papírokkal... És az azért kicsit jobb konstrukció...

Takimate
újat ?

például melyiket ?

Takimate
Nagyon megköszönném azt a hibalistát.
Sok ismerõsöm van aki tényleg gond nélkül használja a Keeway Matrix 125 öst. nem használnám ki az erejét kvázi csak 50 el max 60 al mennék vele, csak ha helyzet van, akkor húznám neki.

A keresõbe beírva a keeway-t Psziho kolléga eléggé bántotta õket.

Kérdésem felé az lenne, hogy kifejezetten Matrix 125-ös rõl van e tapasztalat, és ha igen milyenek.

Köszi elõre is minden választ, tippet !<#worship>

nagyon hamar megbánnád !
ennyi pénzbõl már elég jó olasz paripát kapnál !

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !