6802
Robogók!!:)
  • skate00
    Simson
  • GhostR1der
    én inkább a jog, sepia, dio kategóriára gondoltam :D
  • neevous
    Vespa Ciao?
  • RYO21
    tomos apn vagy automatik
  • GhostR1der
    nemáár :D napi 40km sok lenne :D buszozni meg nem szeretnék... valami sepia, jog, dio ilyesmi :P
  • pszihopata
    tekerjél.....:P
  • GhostR1der
    Szia Psziho! Amíg nincs meg a jogsim, kéne valami olcsó robogó mászkálni. max ilyen 20-30 ezer forintért. mindegy hogy néz ki, csak tudjak vele ide-oda menni. Van neked ilyened ?:D
  • GhostR1der
    Én Mitomról miért nem tettél képeket cöhh?:D
  • skate00
    mármint nem a tipusra gondoltam hanem hogy Milyen vicces ez a ::::: nemis tudom minek nevezzem burkolat,
  • Benel
    Há ott van rajta :D KTM RC8 1955-ből, versenyburkolattal
  • skate00
    Asdasdasd Ezt most találtam :
    Miez ez ez?
  • skate00
    aaa a jóó, 125 be, 50 esbe csak ugy ha tuningolva van.
    Amugy faszául néz ki.
    de ez csak az én véleményem.
  • chicco
    psziho

Derbi drd rol mi a velemenyed>>>??????
  • Web mester
    Nem tudjátok, hogy a Benelli K2 első teleszkópszárai helyettesíthetők-e a Yamaha Aerox teleszkópszáraival?
  • RYO21
    Azannyukba! MO.-n kik bírnak ilyet vásárolni?
  • skate00
    egykis off:
    Aprilia Rs 125:

• ronso
    Nem tudom mert 2 hónapig kutya baja nem volt,ezt a reszeléket most kezdte 2 hete.
  • skate00
    hát Dellorto jobb döntés lett volna, én abba is Stage6 Dellorto venném.
    am szentem annyire azért nem rossz minőségű karb a MFR, csak gondolom vmi rosszul lehet benne ha egyáltalán ez a baja.
  • ronso
    Üdv
    Vettem a Runneremre (50es) 17,5 es Motoforce Racing karburátort,eddig semmi baj nem volt vele most 2 hete állandóan az emelkedö tetejénél fulladozik le akar állni.mult héten levittem szerelöhöz kipucolta idáig jó vol.ja fémreszeléket talált benne.Vettem a benzincsöbe üzemanyag szüröt és erre ma ugyanezt csinálta hazajöttem szétszedtem és a karbi aljában én is alureszeléket találtam.Lehet,hogy ennyire szar ez a karbi,vagy eszi a benzin a falát.Mert akkor inkább veszek Delorto karbit.
  • pszihopata
    ez is dobálta a sebességeket,meg csúszott a kuplung

csak az alkatrész volt 40 rongy /olaszból!/ plussz egy csomó meló

vigyázz ha veszel akkor jobban jársz egy jóval,mint hogy utána szívsz!
  • Benel
    használtautón volt/van kettő, egyik 50ezer, de váltókereszt bajai vannak, másik 59 (irányár) de annak meg csúszik a kuplungja (talán ez könnyebben orvosolható) jameg kopottak a gumijai és a pótkeréken nincs. Ezek 4sebességesek. Várok még hátha lesz valami okosság és lehetőleg pest megyében :)
  • pszihopata
    pont ma volt itt vele a gazdája hogy rakjam fel,belerakott 12000-et másfél év alatt

amióta kicserlétem a csapágyait gyönyörű hangja van,kár hogy csak 3 sebességes mert így 55 után már eléggé visít

vett pár napja 2 PK-t azokból kell majd egyet csinálnom
  • Benel
    Csere egy ET4-esre, kicsit felújítandó blokkal? XD
    Áhh mingyá kirabolok egy bankot...
  • pszihopata
    önindítós-3 seb.

/kb. 2 éve hoztam be,egy haveré tavasszal felújítottam neki a blokkot/
  • Benel
    Psziho! Ez automata? Vagy hány sebességes? Jó a motor?
    Pár hete vadászok ilyesmire, elképzelés valami olcsóbb 4seb. pk50 vagy px.
    Mondjuk ez már az újabbik, de elég fasza ez a festés :D
  • bp
    Hmmmm....érdekes. A kétütemű motorok nem igazán szeretik a meleget, az enyém is kifejezetten a hűvös reggeleken megy jobban, a hideg levegőt jobban szereti.
  • RYO21
    Az enyém is.
  • leipsig
    épp hogy ebbe a kánikulába megy rendesen
  • Web mester
    Még hétfőn elvittem szimeringeztetni a két teleszkópszáramat. Azt mondták elvileg 1-2 nap, de a héten mindenképp meglesz. Remélem nem csak úgy mondták... Volt már telefonom 3 hónapig szervizben úgy hogy végül nem tudták megcsinálni. Remélem itt nem ez lesz... Mondjuk gondolom attól is függ, hogy mennyire speckó méret a Benelli K2 szimering. Ha ritka, akkor gondolom sokat várhatok...
  • Benel
    Nem a melegedéssel függ össze? Enyém se szereti ezt a kánikulát :D
  • leipsig
    Egy kérdés skacok hátha tud rá valaki valamit mondani !?
    Tök változó a mocim teljesítménye, valamikor nagyon be lomhul és alig gyorsul meg a vég seb is elég kevés. Aztán amikor rájön akkor szépen gyorsúl, húz is szépen pörög.

Ötlet?

Köszi
  • leipsig
    áá nemhiszem hogy gond lenne vele, csak ki próbálták a gyárba mielött piacra dobták !
  • Web mester
    Maga az izzófoglalat fémből van, csak a lámpatestben lévő ellenoldala van műanyagból. És az a félelmem, hogy ha halogén izzót teszek oda be, akkor az a műanyag meg fog olvadni...
  • leipsig
    biztos hogy kibírja, ha nem bírná nem gyártanának ilyen foglalatú izzót sztem !
  • Web mester
    Illetve nem is a foncsor a para, az még talán megmaradna, hanem az a foglalat amibe az izzót belecsavarom műanyagból van. Gondolom hogy valami jobbféle hőre keményedő műanyagból lehet, de én parázok, hogy a halogén izzót már nem viselné el. Vélemény? Köszi!
  • Web mester
    Benelli K2 foncsora szerintetek elviselné a halogén izzót? Jelenleg közönséges 35 W-os izzó van benne, de korom sötétben elég kevésnek szokott bizonyulni. Valami ilyesmire gondoltam. Előre is köszönöm a tanácsokat.
  • skate00
    ott inkább a 4T k népszerűek.

meg egy újabb DSSC
  • skate00
    am itt egy Runner:

• skate00
    am nem olyan rossz, de nekem sem tetszik!!
  • Web mester
    Tuning Speedfight-oknál nem véletlenül cserélik ki az első felfüggesztést... Nekem az az egyoldali első kerékfelfüggesztés nagyon nem jön be... Pláne magyar utakon... Sztem hamar megadja magát.