Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerencsére a többségnek aerox kell😄
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
elsõ körben gyertyapipa-gyújtáskábel majd alaplapi tekercsek esetleg elektronika
sok dolog okozhatja
Lenne egy kis problémám a leo vince zx pufimmal,mégpedig az hogy van amikor megakad 30-nál és csak szaggat.Mondták h lehet gyertya vagy karbi nemtudom,kiváncsi vagyok a véleményedre.
Üdv
a belsõ részeket még takarítani sem lehet,így gusztustalanabb lesz a végeredmény mint a nyers alu
még gõzborotva után is pöttyös a vízkõtõl
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
292.000 FT-tõl (legolcsóbb) 425.000 FT-ig (legdrágább)
Azt kicsit felújítgatod ,meg motorikusan is (persze akk már tuning<#ravasz1>#ravasz1>) és ez egy 100 as , És Máris van egy Normálisabb Aerox-od.<#vigyor3>#vigyor3>
amikor vettem énis csináltam ilyet
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
bajaj
/legközelebb az udvaron filmezek,kevés volt a fény/
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Felfurattam az sr50em 70cm3 re és az lenne a kérdésem,hogy visszatekerném a kilométer órát kb 1000 kmre mert annyit mentem már vele.Ennek mi a modja,mert furóval probáltam de lehetetlen mert baromi lassan lépked. Köszi.
Sakkoo.......Baszkiiii
Van valakinek Keeway tipusú robogója? Mit tudtok a márkáról? Tudom kínai, meg emiatt nem túl szerencsés stb. De esetleg személyes tapasztalata valakinek?
Tudtok olcsó jó minõségû aksikat? Akár márkákat akár net címeket?
Psziho: Köszi, majd elolvasom este! Most megyek melózni!
minden tuningos cikket,és ha mindent értesz csak akkor álj neki bárminek!
ki kell próbálni a nyitott az jól megy ha minden rendben-bár a piacon elég kevés van ami mûszakilag korekt
Másik ismerõs még kérdõn válaszolta, hogy nem tudja, de lehet a karburátort is kell, ha nem kap elég benzint! Errõl tudsz valamit?
Ha átszerelem 70esre, akkor is hamarabb tönkre megy a motor? Vagy azt még bírnia kell?
Nem versenyezni szeretnék vele, sõt nem is maximálisan kihasználni, csak nekem ez kicsit tunya induláskor! Lassú! És ezért akarom erõsebbé tenni!
Most is olyan 50-el szoktam menni max 60! Pedig a 70 et is bírja, de annyival nem szoktam! Ha 70es re át tudom szereltettni, akkor megéri szerinted?
Köszi
Nem tud valaki Aprilia SR 50eshez (93as vagy 94es évjáratú) szervízkönyvet, vagy szerelési útmutatót?
Szerintetek egy 50-es Vespa mennyire életképes/életképtelen a városi közlekedésben?
Ilyesmiben gondolkozom. A fényezés az nem nagyon érdekel, mert valszeg lesz még szebb is, fõleg eleinte, ha meg mégis szúrja a szemem, a faterom lefújja.
mit raksz bele erõsebbet a gyári cuccoknál?<#idiota>#idiota>
ha hosszú életût akarsz akkor ne tuningolj-pont!
vagy komplett henger dugóval 20 körül kezdõdik határ a csillagos ég
Azt szeretném megkérdezni, hogy egy 50cm3 motort, mennyibe lehet átépíteni 70cm3-re?
Felfúrni érdemes (és lehet e) vagy egy új vagy használt blokk kell bele?
Aprili SR 50 esem van! kb 93-94 es gyártmány!
És még annyi, hogy valaki ehez nem tud egy szervízkönyvet és szerelési útmutatót?
Sík hülye vagyok a motorhoz és nem akarom minden apró javítással szerelõhözz vinni majd! 😊 Persze nem a felfúrásra értettem ezt!
Szóval erõsebbet szeretnék belõlle csinálni!
Köszi a választ!
az aerox kereke 13-as a neos-é 12-es
amúgy minden más egyforma,de ez bõven elég különbség,a torokátmérõt most fejbõl nem tudom de az is lehet más
egyébként 2 használtmotort eleve csak akkor lehet összehasonlítani ha nem sokat futottak és mindkettõ fojtatlan
Ha van egy tök standard, semmi tuningal rendelkezõ Aerox és Neos. És még a kipufogó is dettó ugyanaz rajtuk, akkor az Aerox miért gyorsabb? Hisz ugyanaz a motor, az alváz, a kerék stb.
alul felül ki kell kötni
elõbbinél elég ha egy injekcióstûvel beolajozod,utóbbinál csere
De nálam a NEOS-on nagyon nehéz elcsavarni a gázt.
Miért van ez????
ma is fél 11-kor jöttem fel a mûhelybõl
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?