Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jöttem haza egyszer csak egy hülye fura hang nem hangos mintha darálós lett volna. Azután elkezdett lassulni, vissza engedtem a gázt újra húztam megint ment de utána megint belassult.
Haza értem húztam egy csútkát majdnem leállt.
Csak erõlködik.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
ennyi infó viszont kevés
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Ideáig jó volt és csak most kezdett beszarni?
Lehet kevés a nafta.
Na majd megnézem
Azért köszi
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
én a karbin állítgattam a levegõ/benzin arányt és azóta nincs gond vele!
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Segítsetek!!!!!
Jöttem ma haza, húzom neki (persze nem csutkán) egyszer csak elkezd fulladozni. Fûvõn kaparok felpörög aztán annyira leesik a fordulat, hogy majdnem leáll.
Mi lehet a probléma?
Talán a benzin rendszer?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
(2005-s Sr50 levegõs)
Pont van nekem 1 eladó 😄
http://kepesmotor.hu/motorblokk/p335289&st=minarelli%20blokk
Engem érdekelne az a szerelõ törökbálinton !
Köszi
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
De amúgy kössz a segítséget!
De tudok egy jó robogó szerelõt Törökbálinton.
Ha neked is jó pm-ben tudok adni elérhetõséget.
Piaggio blokkos.
Am mien sr 50? minarellis?
Nekem is ezt csinálta ( Sr50), amióta malossi rugó van benne húz melegben is.
Amikor hideg a motor (yamaha neos) akkor annyira húz eleinte hogy képes felrántani egykerékre.
Amikor bemelegszik akkor legyengül. lassan indul, nem húz annyira stb.
Igen az a négyzetes dobozka 2 gombbal az óra. csak abszolut nem találtam sehol olyat, azért keresek komplett mûherfalat (50-esét), akkor már a kutya meg nem mondja hogy 125-ös a gép 😄
majd csak találok
thx
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
párat megjavítottam úgy hogy autósboltokban válogattam bele futómûszilentet filléres cuccok
az egyen kvarcóra négyzetes doboz,ha az van benne akkor jó bele másé is
az a digit óra sok modellben benne van,szerintem bármelyik piaggio-é jó lehet bele
Lenne 1 Minarelli blokkom ELADÓ.
Teli s, tele finomságokal 😄😄😄😄
Akit érdekel írjon.
V. msn --- > [email protected]
A libertynek meg csak embléma:

Most nemrég vittem itt szerelõhöz szilentblokk csere ügyben. Csak a moto italia Kft-nél lehet kapni mondta hogy vegyek ott. Felhívtam õket, azt mondták csak így egyben van vagy mi pontosan nem értettem, nem külön a 2 szilent hanem a fém cucc amiben benne van így egyben lehet csak kapni, van raktáron is. 28.000 az ára <#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Mindjár hívom a szerelõt hogy most mi legyen..
csak a mûanyag keretlapodat kell áttenni bele mert azt hiszem arra rá van írva a tipusnév
ha érdekel lefényképezem
elég sok bontott piaggio cuccom van éppen most lövök fel egy salgófalat mert nagy a káosz így nem találok meg semmit
(Egy mûszerfal kellene 50-esé. Elméletileg jól mérne ha azt tenném bele, nem? Széttört a digit. óra amikor cserélni akartam az elemet, aztán külön nem lehet kapni csak egész mûszerfalat, gondoltam akkor legyen 90-ig skálázott 😊
Meg pár kis kütyü cserére vár rajta.
rossz a hûtõrendszered és most jött ki hogy melegebb az idõ
lehet termosztát-vízpumpa közlõkerék-dugulás-hengerfejtömítés miatti levegõsödés
5 perc motorozás után már melegnek kell lennie a hûtõnek!
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
Vennék egy Runnert ki is van már szemelve csak van rajta egy sport légszürö és én ugy látom a képen hogy eléggé kilóg a moci alol.Kérdésem a következö ezzel lehet e menni esöben vagy halál az egész ? Mert én melózni járnák a mocival.
Sakkoo.......Baszkiiii
Lenne egy problémám.Már felpakoltuk az uj pufót a motorra leo vince zx és az a gáz vele h felfõzi a vizet(a hûtõfolyadékot)de nem értem h miért,mert nem is olyan nagy teljesítményû,annyira nem is hajtom és simán birnia kéne.<#szomoru1>#szomoru1>
Üdv.
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
Szeretnék elmenni, de lehet hogy nem érek majd rá. Kb meddig tart egy ilyen túra?
plakát majd lesz.
Robogó Túra Maratonvásárra!
A találkozó helyszíne: Tatabánya, Omega Park parkolója!
(Budapestrõl is indul egy csapat, nekik a találkozó a Hõsök terén lesz, 9:30-kor, indulás 9:45-kor!)
Idõpontja: 2010 április 3-án 9:30, indulás legkésõbb 10 órakor!
(rossz idõjárás esetén a túrát egy héttel csúsztatjuk)
Fifty Speed - Robogó Klub
a yamaha 84-ben megvette a motobÉcane céget,azóta a gyárukban készülnek az európai yamaha robogók
mbk-néven is árulják õket az olasz-francia piacon
Am a gyorsasági 50 es tuningok , simán verik a 125 ös gyárikat.<#vigyor3>#vigyor3>
Rs
Derbi gpr
És a végégre egy "lájtos" Tzr