6802
Robogók!!:)
-
#4881 látom a formáját is szégyelted:D -
Sóschips #4880 Csáó!Nekem az van 3 éve:Dhát voltak vele gondok,most cseréltem bele egy aprilia blokkot:Da végáttételnél a csapágy fészek annyira kikopott h forgott benne az egész csapágy...igaz 70eshenger van benne de azért vicces volt:D
Rem megjeleníti a képet:S
am szerintetek milyen lett az eleje?:D -
#4879 nem kell valakinek egy túltárolt 0 kilóméteres gilera ice kevesebb mint féláron 200 ezerért? -
Wolfsnack #4878 biciklit én simán szoktam, ezek szerint a robogó nem az én járművem :( -
#4877 biciklit se -
#4876 az is hulladék! -
Wolfsnack #4875 robogót szabályos alkoholos befolyáltság alatt vezetni? -
#4874 ne is mond,éppen 5 perce hagytam abba egyet
hulladék! -
#4873 Motowell-nek milyen hiái szoktak lenni? -
fekinho #4872 És a PEDA márkárol mi a véleményed Psziho? -
#4871 sőt az újabbakkal még elektromos hibák sincsenek -
#4870 régi honda technikát használnak,az elektromos rendszerük a gyenge pontjuk amúgy jók
viszont tajwani gyártó létére majdnem japán áron adja a robogóit,ezért nem túl jó vétel újonann
az átlag magyar meg egy kalap alá veszi a kínaiakkal amik jóval olcsóbbak ezért használtan szinte eladhatatlan -
fekinho #4869 konkrétabb véleményt esetleg a kymco-rol?..valaky? -
#4868 Ős ellenség. -
fekinho #4867 És a KYMCO Vitality?..erre adnak 3év garit..
A KYMCO-krol mi a vélemény? -
RYO21 #4866 Azt mondják, rá hogy olasz, közben kínai. Taurisokra pedig azat mondják, hogy Yamaha blokk van benne.
Tanács: Venerában, és a Capriolo üzletekben nem szabad szkutert venni! -
fekinho #4865 állítólag a Peda-knak honda blokkjuk van, az pedig nem lehet rossz!
meg nem kínai, hanem olasz..de igaz ami igaz..tertalmaz kínai alkatrészeket is..
Vajdasági vagyok...ha azt kérdezted
-
#4864 dio - sepia - jog ezek ugyanolyan erősek, ugye? -
RYO21 #4863 1200től lehet jó aeroxokat venni. Ez a peda olyan, hogy szép, meg eléggé jól is megy. De 1-2 év után kidobható. Elromlik, és meg se leeht javítani. És senki se veszi már meg.
Am hova valósi? -
fekinho #4862 nekem szemet szúrt a PEDA H2O..nem tünik rossznak..1000euro.. -
#4861 ja.
Ez most pl nagyon megéri ennyiért,ha télleg az van benne amiket leír.
am nekem ez gyenge ennél én erősebbet vennék legalább egy MFR vagy S6R.
-
RYO21 #4860 kínai. Az árából már egy használt aeroxot is lehet venni. -
fekinho #4859 Sziasztok!!!
A segítségeteket kérném..azaz a véleményeteket..
Tud valaki valamit mondani a PEDA márkájú robogókról???
Érdekelne h. mennyire megbízhatóak, egyáltalán milyenek?...
Várom a véleményeteket!!!
Köszi! -
#4858 Igen lehet esztergálni...Utána már csak edzeni kell,polírozni,és keménykrómoztatni :) -
#4857 Nem mertem kalapálni, ezért úgy döntöttem felhívom a szerelőmet mit mond a görbe telóra. Azt mondta pesten van erre valami célgép ahol patent módra kiegyenesítik, de mondta h vigyem el hozzá, és előbb megnézi mekkora a baj. El is vittem de mikor meglátta, azt mondta nem 100, hogy meg fogják tudni csinálni mert közvetlenül a T-szár alatt görbült, és nem ívesen hanem szögben. Mindenesetre majd felhívja a pestieket, és megkérdezi, de nem sok reményt fűzött a dologhoz. Lehet kell egy új szár. Vagy valami bontott... Benellihez sztem nehéz lesz találni. Esztergáltatni lehet ilyen szárat? Mert egy másik ismerős ezt tanácsolta... -
#4856 szereld magad.
-
MoCc #4855 Mondjatok 1 jó robogó szerelőt itt Kecskeméten v. Kecskemét környékén. -
#4854 25ezerért megveszem -
#4853 Van egy Peugeot Xfight mocim jó állapotban,annyi baja van,hogy nem indul önindítóról.Gumik is jók rajta,mennyit érhet? Most rakom össze,3 éve áll:P
Könnyen indul,szép hangja is van. -
#4852 Akkor jo messze ... (Én Komárom Esztergom) -
#4851 zala -
#4850 Hali! Amúgy Te milyen megyében laksz? -
#4849 ömlik bele a benzin
vagy rosszúl van összerakva a tűszelep v. koszos -
MoCc #4848 hello.
segítséget szeretnék kérni.
van 1 150-es aprilai sr-em.
leszedtem a karbiát kitisztítani. és visszaraktam és az úszó ház alján azon a kis csövön ahova a túlfolyó van rakva úgyhiszem foylik a benzin + nem akar felpörögni .
vagyis alig alig
nem lehet vele közlekedni.
jah + szagadtt
pörög pörög szagat és leáll. miért van ez ? -
#4847 úgy kell elhelyezni hogy ott gürbüljön ahol kell,és egy keményfát kell szalagozni rá és ott kell ütni
mindegy,hidd el 30 telót visszaütöttem már min.
a tulaj választhat vagy 60 ezerért új teló v. ez -
#4846 Meg szerintem az máshol görbülne, nem ott ahol kéne... -
#4845 Igazság szerint most vittem szimeringeztetni a 2 telót, és mikor kivettem őket a T-szárból, akkor láttam h a bal oldali (amin a fékmunkahenger is van) a közvetlenül a T-szár alatt meg van picit görbülve. Valszeg már így vettük. Aztán most visszatettem, és valóban látszik, hogy egyenesre beállított kormánynál, picit balra néz a kerék. Nem olyan nagy gáz végülis, csak gondoltam megkérdem. Van hasonló kalapácsom mondjuk nem 10 kilós csak 5, meg fatuskóm is, de parázok az ilyen akcióktól... Nem reped ettől szét a telószár? Kifejtenéd kicsit bővebben hogy hogyan gondoltad?
Köszi! -
#4844 belszálltál valamibe? -
#4843 simán javítható,kell egy min. méteres nyelű 10 kilós kalapács két nagy fatuskó-ráfektet aztán....... -
#4842 T-szár tövénél enyhén meggörbült telószár javítható/kiegyenesíthető még valahogy (Benelli K2)? Minden hasznos tippet örömmel fogadok. Köszönöm előre is!