6802
Robogók!!:)
  • IVU
    én is fekete-fehérre gondoltam:D
  • Falkon
    Király kék-fehér, fekete-fehér. Legalább is nekem ezek jönnek be.
    De a döntés a te szíved joga.
  • ronso
    nézz szét eladó motor oldalak közt én is ugy néztem színt a mocimnak ( csak egy ötlet )
  • IVU
    aprilia sr 50nek szerintetek milyen szín állna jól? most lesz újrafestve de nem tudom h milyen színre...
  • Benel
    ja a lényeg hogy inkább használt robogókról lesz szó, mindenhol szinte csak újakról van infó.
  • Benel
    Na srácok, elkezdtem csinálni azt a robogós oldalt amit írtam még régebben :D
    Meglett a domain+tárhely, és már a motor adatlapokon dolgozok.
    Tervek: A robogó adatlapján 4-5 kép lesz, összes műszaki adattal(megpróbálok utánajárni mindennek) Lesznek letölthető manual-ok, fájlok amik hozzá kapcsolódnak + lesz kommentelés/véleményezés egyszerűen-nem regisztrációhoz kötött ->oda lehet majd véleményeket teszteket írni. ja és az összes totalbik meg hasonló tesztek a tipusról belinkelve, meg lehet hogy hasznaltauto.hu linket is odavágok a tipussal található hirdetésekre.
    Lehet majd hirdetni rajta robogós események stb mindent, nonprofit, tehát hobby célból csinálom csak úgy :D

Még sehol nem tartok szinte, az adatok gyűjtése lesz a legkeményebb. Bikez.com meg motorrevün vannak adatok de soknál hiányos..
  • GhostR1der
    de könnyedén oda tud olvadni a kipufogóhoz... legalábbis haverom 125-ös CBR-nél ezvolt... TZRnél nekemis majdnem odaolvadt
  • Benel
    Meg a légszűrőhöz/-ből vezető gumicsöveket is érdemes ellenőrizni hogy rendesen kapcsolódnak, nincs sehol fals levegő.
    (nekem a légszűrőBE (!) kapcsolódó cső volt kiszakadva és huzamos 80nál lehörgött)
  • pszihopata
    már igen kevés motoron van a levegőző a benzinsapkán

piaggio-kon gilerákon biztosan nem ott van,hanem egy külön szellőzőcsővet használnak ami sosem tud eldugulni
  • RYO21
    Próbáld meg benzinsapka nélkül!
  • ronso
    igen mi is gondoltunk az üzemanyagpumpára,dugulás nem hiszem mert tökéletesen folyik a benzin és elég mennyiség.de valami benzinelfogyás van az biztos.
  • ronso
    A kipufogó kb 1 hónapos a benzinsapka full zárt.
  • RYO21
    Vagy a benzinsapka. Én már láttam olyat, hogy el volt dugulva az a kis nyílás a benzinsapkán, és ezért nem ment a motor.
  • pszihopata
    a membrános üzemanyagpumpa keveset nyom,vagy repedt valamelyik cső v. dugulás

ha teljes terhelésen megy a motor elfogy az úszóházból a benzin
  • Falkon
    Én is ugyanerre gondoltam!
  • RYO21
    SZERINTEM (ismétlem SZERINTEM)a kipufogó. Lehet, hogy el van dugulva, vékonyodva és amikor magasabb fordulatszámra ér, akkor nem bír annyi gáz átmenni rajta, és lefullasztja a motrot.
  • chicco
    Pedig en pont ezt tettem volna jet nagyobbra
  • ronso
    Jelenleg kicseréltük a karbit másikra és a fuvokát is nagyobbra cseréltük és ugyanaz a helyzet..
  • ronso
    sziasztok talán tudtok segiteni mert én már nem tudom mi a pi...a van a mocival.szóval
    Szépen indul szépen huz ugy 70-75 ig aztán befullad mintha nem kapna benzint ugyanez emelkedön is megy felfelé egyszercsak lassul és befullad ha eleresztem a gázt akkor lassan fel lehet vele menni nem áll le.már 2 szerelö nézte szétszedték a karbit kipucolták ugyanez,nem tudjuk mi a picsa van ,ez kb 2 hete megy elötte kutya baja nem volt.( Gilera Runner 50)
    ha van valakinek ötlete szivesen venném.
  • chicco
    a DRD mar meg van.Azert nem kell 2.
  • RYO21
    Ennek az árából nehezen veszel DRD-t!
  • chicco
    pego
  • chicco
    Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek a motorom.
    Megbízható soha nem volt vele bajom.
    ha vkit érdekel akar garival is.

http://www.kepesmotor.hu/peugeot-robogo/p394868
    elerhetosegek a hirdetesben.

Eladás oka 1 DRD Derbi.
  • skate00
    am itt -->maxiscoot.com
    jobb oldalt ott tudod kiválasztani melyik rendezvényről akarsz képet nézni
  • skate00
    ez a fajta, meg márka erről szentem minden fényezőnek más a véleménye,
    Am a mostani festékek már szinte mind jók.
    Am fényezővel egy 25e be lelehet fényeztetni a komplett motort.
  • RYO21
    Tudnátok még ilyen képeket linkelni??? Mert naygon faszák!
  • IVU
    köszi ezt már láttam, de nem tom h melyik fajta v márkájú festék a legmegbizhatóbb
  • skate00
    Ajánlanám figyelmedbe
  • IVU
    leszeretném festeni az idomokat de nem tudom h milyen festéket használjak műanyagra és h rugalmas is legyen, tud vki vmit ajánlani?
  • skate00
    ilyen?
  • Sóschips
    ebből cegléden van egy olyan fasza,70es raccingos hengerrel,olyan szép hangja van,meg megy mint a szél:D
  • skate00
    ok, azért kösz.
  • pszihopata
    0 kilóméteres tehát vadi új!

tegnap nézték már ismerősök,ők 5 perce szóltak rám hogy viszik még ma úgyhogy elkelt
  • Benel
    bazz néztem egy ideig a képet hogy most nincs ott semmi az első telók mögött, aztán csak pont falfehér az idom
  • skate00
    és ez működőképes?
    ja és hol található?
  • pszihopata
  • skate00
    hello, esetleg vmi képes tudnál róla mert eggyik ismerősömet lehet érdekelné, most akar venni robeszt.
    --------
    ezt meg most találtam:
    WTF, ilyet se láttam még
  • Sóschips
    lehet,de én úgy tudom h csak felesleges pénzkidobás..énis akartam 50esre de azt mondták nem éri meg,nem lesz változás,max csak annyi h hallod a torok hangot...nekem s6 sporton sincs sportszűrő,a nyárinak levettük a tetejéről a szűkítőt és kész,még esetleg azt is lehet h megfúrkálni pár helyen..de 50esre sztem fölösleges
  • IVU
    gyári 50-es aprilia blokkra lehet tenni sportlégszűrőt?
  • Sóschips
    áhh nem,csak ha már tuningolok akkor már legyen fasza:Dde már így nem is kínai:Dolasz blokk,feljavított műanyagok:Degüre kész lett volna ha nem kellett volna blokkot cserélni,bár így meg legalább rámegy a dobos sr kerék:D
    téll valakinek nincs olcsó pízé 5küllös dobos sr kerék?