6802
Robogók!!:)
-
IVU #4921 én is fekete-fehérre gondoltam:D -
#4920 Király kék-fehér, fekete-fehér. Legalább is nekem ezek jönnek be.
De a döntés a te szíved joga. -
#4919 nézz szét eladó motor oldalak közt én is ugy néztem színt a mocimnak ( csak egy ötlet ) -
IVU #4918 aprilia sr 50nek szerintetek milyen szín állna jól? most lesz újrafestve de nem tudom h milyen színre... -
#4917 ja a lényeg hogy inkább használt robogókról lesz szó, mindenhol szinte csak újakról van infó. -
#4916 Na srácok, elkezdtem csinálni azt a robogós oldalt amit írtam még régebben :D
Meglett a domain+tárhely, és már a motor adatlapokon dolgozok.
Tervek: A robogó adatlapján 4-5 kép lesz, összes műszaki adattal(megpróbálok utánajárni mindennek) Lesznek letölthető manual-ok, fájlok amik hozzá kapcsolódnak + lesz kommentelés/véleményezés egyszerűen-nem regisztrációhoz kötött ->oda lehet majd véleményeket teszteket írni. ja és az összes totalbik meg hasonló tesztek a tipusról belinkelve, meg lehet hogy hasznaltauto.hu linket is odavágok a tipussal található hirdetésekre.
Lehet majd hirdetni rajta robogós események stb mindent, nonprofit, tehát hobby célból csinálom csak úgy :D
Még sehol nem tartok szinte, az adatok gyűjtése lesz a legkeményebb. Bikez.com meg motorrevün vannak adatok de soknál hiányos.. -
#4915 de könnyedén oda tud olvadni a kipufogóhoz... legalábbis haverom 125-ös CBR-nél ezvolt... TZRnél nekemis majdnem odaolvadt -
#4914 Meg a légszűrőhöz/-ből vezető gumicsöveket is érdemes ellenőrizni hogy rendesen kapcsolódnak, nincs sehol fals levegő.
(nekem a légszűrőBE (!) kapcsolódó cső volt kiszakadva és huzamos 80nál lehörgött) -
#4913 már igen kevés motoron van a levegőző a benzinsapkán
piaggio-kon gilerákon biztosan nem ott van,hanem egy külön szellőzőcsővet használnak ami sosem tud eldugulni -
RYO21 #4912 Próbáld meg benzinsapka nélkül!
-
#4911 igen mi is gondoltunk az üzemanyagpumpára,dugulás nem hiszem mert tökéletesen folyik a benzin és elég mennyiség.de valami benzinelfogyás van az biztos. -
#4910 A kipufogó kb 1 hónapos a benzinsapka full zárt. -
RYO21 #4909 Vagy a benzinsapka. Én már láttam olyat, hogy el volt dugulva az a kis nyílás a benzinsapkán, és ezért nem ment a motor. -
#4908 a membrános üzemanyagpumpa keveset nyom,vagy repedt valamelyik cső v. dugulás
ha teljes terhelésen megy a motor elfogy az úszóházból a benzin -
#4907 Én is ugyanerre gondoltam! -
RYO21 #4906 SZERINTEM (ismétlem SZERINTEM)a kipufogó. Lehet, hogy el van dugulva, vékonyodva és amikor magasabb fordulatszámra ér, akkor nem bír annyi gáz átmenni rajta, és lefullasztja a motrot. -
#4905 Pedig en pont ezt tettem volna jet nagyobbra -
#4904 Jelenleg kicseréltük a karbit másikra és a fuvokát is nagyobbra cseréltük és ugyanaz a helyzet.. -
#4903 sziasztok talán tudtok segiteni mert én már nem tudom mi a pi...a van a mocival.szóval
Szépen indul szépen huz ugy 70-75 ig aztán befullad mintha nem kapna benzint ugyanez emelkedön is megy felfelé egyszercsak lassul és befullad ha eleresztem a gázt akkor lassan fel lehet vele menni nem áll le.már 2 szerelö nézte szétszedték a karbit kipucolták ugyanez,nem tudjuk mi a picsa van ,ez kb 2 hete megy elötte kutya baja nem volt.( Gilera Runner 50)
ha van valakinek ötlete szivesen venném. -
#4902 a DRD mar meg van.Azert nem kell 2. -
RYO21 #4901 Ennek az árából nehezen veszel DRD-t! -
#4900 pego -
#4899 Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek a motorom.
Megbízható soha nem volt vele bajom.
ha vkit érdekel akar garival is.
http://www.kepesmotor.hu/peugeot-robogo/p394868
elerhetosegek a hirdetesben.
Eladás oka 1 DRD Derbi. -
#4898 am itt -->maxiscoot.com
jobb oldalt ott tudod kiválasztani melyik rendezvényről akarsz képet nézni -
#4897 ez a fajta, meg márka erről szentem minden fényezőnek más a véleménye,
Am a mostani festékek már szinte mind jók.
Am fényezővel egy 25e be lelehet fényeztetni a komplett motort. -
RYO21 #4896 Tudnátok még ilyen képeket linkelni??? Mert naygon faszák! -
IVU #4895 köszi ezt már láttam, de nem tom h melyik fajta v márkájú festék a legmegbizhatóbb -
#4894 Ajánlanám figyelmedbe -
IVU #4893 leszeretném festeni az idomokat de nem tudom h milyen festéket használjak műanyagra és h rugalmas is legyen, tud vki vmit ajánlani? -
#4892 ilyen?
-
Sóschips #4891 ebből cegléden van egy olyan fasza,70es raccingos hengerrel,olyan szép hangja van,meg megy mint a szél:D -
#4890 ok, azért kösz. -
#4889 0 kilóméteres tehát vadi új!
tegnap nézték már ismerősök,ők 5 perce szóltak rám hogy viszik még ma úgyhogy elkelt -
#4888 bazz néztem egy ideig a képet hogy most nincs ott semmi az első telók mögött, aztán csak pont falfehér az idom -
#4887 és ez működőképes?
ja és hol található? -
#4886 -
#4885 hello, esetleg vmi képes tudnál róla mert eggyik ismerősömet lehet érdekelné, most akar venni robeszt.
--------
ezt meg most találtam:
WTF, ilyet se láttam még
-
Sóschips #4884 lehet,de én úgy tudom h csak felesleges pénzkidobás..énis akartam 50esre de azt mondták nem éri meg,nem lesz változás,max csak annyi h hallod a torok hangot...nekem s6 sporton sincs sportszűrő,a nyárinak levettük a tetejéről a szűkítőt és kész,még esetleg azt is lehet h megfúrkálni pár helyen..de 50esre sztem fölösleges -
IVU #4883 gyári 50-es aprilia blokkra lehet tenni sportlégszűrőt? -
Sóschips #4882 áhh nem,csak ha már tuningolok akkor már legyen fasza:Dde már így nem is kínai:Dolasz blokk,feljavított műanyagok:Degüre kész lett volna ha nem kellett volna blokkot cserélni,bár így meg legalább rámegy a dobos sr kerék:D
téll valakinek nincs olcsó pízé 5küllös dobos sr kerék?