6802
Robogók!!:)
  • neevous
    Valszeg az lesz. Majd megtennéd, hogy szólsz, ha tudsz valami frankó ET-t?
  • pszihopata
    eladtam minden vespámat,csak egy fiatal 150-es bajaj maradt
  • Benel
    Azt a kéket passzoltad el vagy a fehéret?

( ja tényleg az ET4 le van adva más helyen - normálisabb helynek tűnik és csomó vespát csinálgatnak régebbit/újat stb. Megnézték kb. vezérműlánc, szelephimbák, szíj, görgők, tömítés szett, csapágyak, dugó most nemtom asszem az is, de a henger még jó. Szal nagygenerál, de amúgyis ráfért már szegényre, de így meg főleg.)
  • pszihopata
    az et-vel biztos kevesebb gondod lenne ,úgyhogy mindennapos használatra szerintem is jobb,nagyobb is a választék
  • neevous
    Értem. Köszi. Még van időm rágódni...
  • pszihopata
    nem,pk automata volt már 84-ben is csak ritkább mint a váltós

az enyém 86-os volt,kisórás
  • neevous
    Automata nem csak a 1990-es és azutáni PK-kban van? A nagyműszerfalosak nem tetszenek:)
  • pszihopata
    Pk is van autómata csütörtökön adtam el 145-ért egy 125-öst-egyébként 50-esben is van
    szerintem jobb is vele menni mint a váltóssal
  • neevous
    Persze, tudom, hogy a PK nem lenne ésszerű döntés. Nagyrészt városban lenne használva, ode meg nem biztos, hogy hátrány az automata váltó...meg aztán nem dísznek lesz. Valszeg amúgy ET lesz, csak annyi, hogy az kevésbé tetszik.
  • Sóschips
    Hello!
    Valakinek nincs esetleg vizes S6 sport vagy racing hengere?
    Cserébe tudnák adni 2levegős s6 sportot + ráfizetnék valamennyit
  • pszihopata
    aki a szívére hallgat az Pk mert az az 'igazi' vespa
    aki viszont utál szerelni az jobban jár az et-vel,az a 2T/50 piaggio blokk egyszerű és elpusztíthatatlan

egyébként mindkettő imádnivaló
  • Benel
    Nekem a kis PK kellene :P
    Hamár 50-es ET akkor ET4 50 inkább.
  • Web mester
    Ha már 100as Aerox-ról van szó, akkor én inkább a 100as Benelli K2-t ajánlanám. Motorikusan teljesen ugyanaz, de a Benelli K2 formája szerintem sokkal jobb (mondjuk ez ízlés tárgya), meg az idomok rögzítése is masszívabb szerintem. Meg persze azér is mondom, mert nekem is 100-as Benellim van
  • IVU
    szerintem is
  • leipsig
    ET2
  • neevous
    A kérdés adott :)
  • ronso
    nekem már volt 2 db Sr és 2 db Runneraerox még nem volt,de egy 100 ast kiprobálnák.
  • laci 700
    Én próbáltam Runnert, SR-t és Aeroxot is de az SR50 jött be a legjobban utána meg a Runner. Én sem cserélném le.
  • Web mester
    Runnernek meg Aeroxnak is megvannak a maga előnyei. Én mondjuk nem cserélném le a helyedben. A váz kiképzése és az alacsony súlypont sztem a Runner mellett szólnak.
  • Falkon
    Tedd azt!
  • ronso
    most ott tart a runner,hogy a szerelö szerint azért fullad full gázon mert alaplap hibás állitolag,hol kap szikrát hol nem.más mindent kicserélt rajta csak az alaplapot nem.
  • ronso
    Lecserélném a Runnerem egy Aeroxra..szerintetek ??
  • pszihopata
    ezek a kóreai gépek nem is rosszak,újabban szép a kidolgozás meg formára is sokat fejlődtek

egy sym mio volt nálam a múltkor tök pofás kis finom női motor

a japánok-olaszok meg újabban alig fejlesztenek
  • neevous
    Kéne.
  • Sóschips
    Hello Srácok!
    Valakinek nincs eladó 5küllös hátsó dobos sr felnije?vagy nem tud valaki olcsón?előre is köszi;)
    U.i:roxi elsőkerék tárcsával gumival 1ütt megérte 5ezerért?:D
    Meg psziho szerinted felmegy a kínai csoda motoromra?
  • RYO21
    Nálunk Szerbiában beleteszik a nyilvántartásba + van tábla minden segédmotoros kerékpáron. A elektromosok már más kategória.

És itt nincs ilyen szabály, annyival szabad menni amennyi a sebességkorlátozás. Szal a 100km/h van a táblán, akkor lehet menni 50nél többel robogóval.
  • pszihopata
    nem regisztrálnak semmit

a segédmotoroknak nincsen nyilvántartása,sőt mivel tipusbizonyítványuk sincsen módosíthatóak is
    a rendőr igazából semmit sem tud kezdeni velük,max feljelentést tehet hogy más járműkategóriába esik nem segédmotorba

az viszont már a közlekedési hatóságra tartozik,mert a rendőr ezt nem bírálhatja el
  • laci 700
    kresz szerint 40 a max és 50 fölött büntetnek. Mehet 40-nél többel max megállít a rendőr. :D
  • RYO21
    Ez így van nálunk is. (sőt néha még az RS 125-öket is leregisztrálják 49cc-re, korrupció rulez)

De 40nél többel nem mehet?
  • pszihopata
    a kressz szerint segédmotor minden amit robbanómotor hajt és max 49 ccm
  • pszihopata
    trisót kell a vízbe keverni,háztartási boltban kapható
  • RYO21
    Robogó mopednak számít?
  • laci 700
    lakott területen kívül is csak 40 km/h
  • hungary27
    Mennyivel lehet menni mopeddal lakott területen kívül?
    Thx
  • IVU
    ha olajos és nagyon mocskos a vízhűtő, akkor hogyan lehetne kitisztítani? szinte már fekete
  • Benel
    Nem tud valaki olyan oldalt ahol régebbi robogó adatai vannak?
    Pl aprilia amico vagy area 51 -ről sehol nincsen semmi :(
  • Web mester
    Kiegyengettem géppel a Benelli telószárat, meg vettem jégkék halogén izzót. Ma raktam össze, brutáljó lett. Telók a szimeringezésnek köszönhetően olyanok mintha újak lennének, sokkal jobb lett az útfekvése a szar utakon is, és az a kopogó hang is megszűnt. Halogén izzóval meg ha nem is tökéletesen, de sokkal többet látok a koromsötétben mint a gyári izzóval. Csak ajánlani tudom. Benelli K2 ForEver
  • chicco
    Csinaltam regen fekete +tojas sarga .Az is jo volt.
    Nekem tetszik meg a metal narancs illetve a Kawasaki zold
    Nem kell megijedni nem draga.
    Veszel sima zoldet es elenk sargaval kevered.Multkor jatszottam maradek festekkel olyan szep lett.De tuti nem tudnam meg 1x kikeverni.
    Fekete Feher bor ulles az is tuti.
    s Barna+bezs krem borrel. Van 1 csomo 5letem most.minden csak penz es ido kerdese.
    Tudod ebbol van a legkevesebb.
  • RYO21
    full fekete, vagy fehér,
  • Falkon
    Jó döntés, azok szépek!