Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
elösször azt kell rendbetenni majd belõni a variót
akkor gyengébb kell bele
A kuplungrugót nem tudom.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
ha megpörög a kuplung mert erõs a rugó a hirtelen felpörgött szíj miatt a varió túlhalad és visszafojtja a motort
Csak hát ugye indulás a lényeg.
ilyenkor alacsonyabb a fordulat,vagy pörög rendesen?
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Psziho, az miért lehet ha bemelegszik a motor alig akar gyorsulni. Szerelõ azt mondta kontraszt rugó, kicseréltem malossira, és tényleg fasza lett.
De megint kezdi ha meleg nem megy , de hidegen mint a disznó úgy megy.
Azért kérdezem, mert pl a haverom super zr jogra nem csinál ilyeneket és a másik haverom Runner-e sem. Tudom más motorok, de akkor is nekik miért megy melegbe is?
Lehet más a hiba? Görgõ 5,5-ös.
Válaszodat elõre is köszönöm
Persze ha másnak is van ötlete, szívesen várom!
Üdv
Falkon
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
De ezt is most láttam csak:

Tudom ez így kevés de hátha van valakinek valami 5lete.
A másik hogy sikerült összekarcolni a hátsó idomot pár hete egy kicsi részen. Azt érdemes mihamarabb megcsináltatni vagy várhat?
A következõ szervizig kb 3000 km van és gondolom annyit nem kéne várni a fékkel...
A fékhatás nem csökkent és ugyan olyan jól mûködik!
Thx!
Aerox 2004es és az én 1998-as neos-om.
Egyiken sincs, semmi tuning, kb ugyanolyan állapotban van, és versenyezegettem a haverommal akié az aerox. (én hajtottam az övét õ az enyémet)
Pun gas-al mentünk, szóval teligáz, egyenes üres úton ,amennyivel csak bírnak menni a motorok.
Kb 1-2km/hvel gyorsabb az aerox.
De nem ez a baj, hanem a start. Rajtnál otthagyja az aerox a neost mint a szart.
De miért? Szerintem a neosom túl sok levegõt kaphat mert lassan indul és van egy kicsit crossra emlékesztet a hangja.
Mit állítsak a levegõ/benzin arányon??
Vagy lehet hogy nem is ez a baja?
U.I.: Haver aeroxján annyira alacsony az alapgáz, hogy könnyen le is fullad ha all és nem ad rá gázt. Nekem még így is jó lenne csak ne nyúljon a neos.
igazából sok szerepe nincsen annak a szakasznak,a szûrõ után a lényeges
Nem gyenge gányolás a gégecsõbe tett wc papír guriga<#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Kimostam mindent, már csak légszûrõspray kell + gégecsõ (letekerve a szigszalagot vagy mit egyértelmûen szanaszét volt szakadva)
Ez a hengerre való felfogatásnál is így van (a normálisabb doboknál),
ott nagyrészt a rezonancia miatt van, de láttam már olyan is hogy egy 24 órás versenyen igigy eltört<#vigyor3>#vigyor3>
tess:
ezeket csak azért linkelem hogy "Müvvelõdjetek" <#nyes>#nyes>
meg hogy legyen egy kis videó is<#vigyor3>#vigyor3>
mondjuk elég régi:
ja és egy kis érdekesség:
Stage6 R1400 Racing Kipufogó<#eljen>#eljen>
eléggé hátul van a dob legtágabb része, egy alacsony fordulatos sport dobhoz képest.<#vigyor5>#vigyor5>
Erre leírtam valahogy xD:
dindindindindendenden-booop-dindindin-boop-dindin-bop-bop-boáááá-dindind...
Azóta akármikor találkozunk úgy köszönünk egymásnak hogy "boop".
<#banplz>#banplz>
egy gyári motornál ez igyvan, de pl egy 21 es karbi vs S6racing hengernél már azért kell kaja, és oda kell a Redfilter.
És akk itt egykis példa :<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1>

igaz szép piros ott a fedél alatt <#miaz>#miaz>
ez a sok áltuning cég jól behúzza a fiatal csírákat,a legtöbb cucc ultragagyi vagyonokért szép dizájnal
mint a karbonszíj vagyonokért ami feleannyit bír mint a gyári <#nyes>#nyes>
vegyétek!
a gyári és a sport szûrõ között van !
a középút
-mi ellenállása van annak a motor vákumával szemben? -semmi!
viszont a pontos keverékarányhoz fontos hogy az az ellenállás meglegyen,egy utólagos szûrõhöz át kell fúvókázni mind a fõ mind a mellékfúvókát
tehát dolgozni kell vele,ha valaki 100%-osan belövi /sosem sikerül/ akkor visszakapja a gyári teljesítményt
arról nem beszélve hogy lófaszt sem szûr,2 év múlva lehet furatni a gépet
esõben meg leáll