Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#falbav>#falbav>
420-as lesz a leírásodból kiszámolva. Tolómérõvel méregettem, hátha a boltban kérdeznek vagy méregetni lehet, de mindig az volt a válaszuk, hogy lezárt dobozban vannak a láncok... 😊
viszont elõfordul hogy a rossz anyagminõség miatt,vastagabbat tesznek rá
mérd meg
'MÉRETEZÉS. A láncok méretei hüvelykben vannak megadva. 1 hüvelyk 25,4 mm. Tipikus méretek: 428, 520, 525, 530 (50), 532, 630.
Az elsõ számjegyet be kell szorozni a hüvelyk 1/8-ával. Így megkapjuk egy szem külsõ hevederében lévõ lánccsapjainak távolságát.
A másik két számjegyet a hüvelyk 1/80-ad részével kell beszorozni, ezzel megkapjuk a görgõ szélességét.
A lánc hossza a csapok számával van meghatározva. (Nem a hevederekével.)
Szélesebb görgõjû lánchoz természetesen vastagabb lánckerék passzol. Vékony lánchoz nem tudunk tenni vastag kereket, azonban vastag lánchoz technikailag fel lehet szerelni vékony lánckereket. Erre ügyelni kell."
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Nekem egy Keeway Knight-om van, újonnan lett vásárolva 2006-ban. Szerintem annyira megijedni nem kell ezektõl a motoroktól. A nagy márkáknak is lehetnek problémái, a Keeway és társai pedig a használható, de olcsóbb legyen a többinél kategóriába tartoznak, hogy minél nagyobb rész tudjanak megszerezni maguknak a piacon. Akik nem rendelkeznek kitömött pénztárcával, de még is valamivel motorozni szeretnének, nem egy hatalmas bûn, ha egy olcsó kategóriás motort vesznek meg maguknak. Ha pedig számít a "minõség" és a név, akkor azok meg úgy se kínai nevû motort vesznek...
Én az enyémet nem bántam meg. 1000km körül volt benne valami tekercs csere, most 7500km van benne és a teleszkóp szimering kezdi megadni magát benne. Olajat rendszeresen cserélek benne... Ha nem gyilkolja szét az ember, akkor igen is használható motor!
Viszont nekem is lenne egy kérdésem. Mégpedig hogy milyen méretû lánc kell rá?! Körbe néztem a lánc oldalát, hátha beleütöttek valami számot, de semmi... :-\ 3 boltban volta, sehol se volt Keeway katalógus, hogy megmondják a lánc méretet. Neten kettõ Keeway kereskedõ boltnak írtam, ahonnan csak az egyik válaszolt, de szintén nem tudják õk se.
Tehát ha valaki már cserélt egy Keeway Knight-on láncot, vagy valahol már találkozott vele, kérem segítsen!
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
2ütemû Piaggio Free 50-em van, és az elsõ kerék egyik anyája rakoncátlankodik.
Meg tudná valaki mondani, hogy a tengely menetmérete mekkora? Sima 10es anya nem volt jó rá. Vmi speciális anya lehet...

Egész jó állapotban van a kasztnija, csak az elõzõ akksi kifolyhatott, aztán alatta kicsit rozsdafoltos. Máshol mintha új lenne.
más gondot nem okoz,nekem sincsen sajnos
A tulajdonosok véleményei.
Igaz nem tartom rossz ötletnek egy külön robogós oldal elkészítését. Ingyenes tárhelyet tudok ajánlani ha kell! (pl 000webhost)
Csak kéne valami tárhely+domain, ott lennének minden tipushoz leírások vélemények tesztek, képek stb. Meg lenne GYIK, oda mehetne ez a sok gyakori kérdés. Szerintetek?
Elõbb voltam egy kereskedésben, ilyen gégecsõ nem volt, viszont féklámpa kapcsolót kaptam, de nem is ez a lényeg hanem légszûrõ spray-t is akartam venni volt is, de lebeszélt róla az ember. Azt mondta nem érdemes mert ez nem endúró, ha nem megyek földúton nem kell. Meg hogy árt is a motornak mert eltömõdik jobban megfogja a port, és olajat fog szívni stb (vagy mi ezt pontosan nem értettem). Azt mondta csak simán mossam ki (ne benzinnel) és úgy tegyem be.
Most akkor elbizonytalanodtam, mert mindenhol ajánlották a folyadékot.
mindegy hogy morini v. piaggio ugyanazok az injektoralkatrészek és a motorvezérlõ v. légkompresszor is
ugyanúgy döglenek meg sorra
mert ezek elég gyakori kérdések.
Am a mostani kiadású injektoros-ak már egy fokkal jobbak mint a régebbiek
De én akkorse vennék<#zavart1>#zavart1>
Ha van rá pénz újonnan olasz vagy japán robogó (aprilia, yamaha, piaggio stb...) Ha viszont nem tudsz rá annyit költeni még használtan is elég jókat találni.
100 000 alatti kategóriában (használtan) kapni kistestû kb 10 éves Yamaha Jog-okat ami egy jó választás lehet.
2-400 000 körül pedig aprilia SR50, Yamaha JOG (nagytestû) vagy aerox, stb.
Az injektorost semmiképp se vegyél (pl SR 50 DiTech vagy Factory) mert legtöbbet hibásan adják el és a szervizelése is drága.
2006/03 as , használtam vettem. Hidegen is melegen is nehézkesen húz.
Úgy csinálja hogy elkezd gyorsulni, már azthiszem hogy jó minden de 1 másodperc múlva akad 1 et és így tovább.
/újat akarok venni/

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
kicsit mentek vele földúton is <#buck>#buck>
Majd megkérdezem a haverom, mert neki is matrixa van.
Amúgy ezek nem a gyorsulásukról híresek, de lehet hogy csak beállítasi probléma.
Mikori a robogó? Használtan vetted?
Itt egy kép róla hátha vki még nem látott ilyen kínait 😊
Az mitõl lehet, hogy indulásnál kicsit akadozva indul, tehát a hírtelen gyorsulás szinte ki van zárva, viszont utána már repít és néha 60 on találom magam. Menne följebb is de kezdõ motorosként inkább nem próbálkozom.
Üdv Overx
Holnap csinálok egyet én is.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mobiltelefonnal vettem fel.
HANG
Igaz nehéz is.
énmár mentem Gp1 el , a lábad között van a blokk , és érzet hogy rázza a lábadat, meg az idomokat, meg......
Psziho, holnap megnézem és ha jó idõ lesz akkor csinálok egy videót.
ez nagyon hasonlít egy Derbi Gp1 re,
ami szentem nem vmi jó választás.<#vigyor3>#vigyor3>