6802
Robogók!!:)
  • Falkon
    Én nem kísérletezek olcsó szarokkal.
    Ilyet: 2500ft
  • RYO21
    Én valami olcsó belga olajat. 1200ft/ liter
  • chicco
    Ki milyen Olajat hasznal. Reszemrol elso helyen a Motul 800 off road masodik az Agip Ester full sintetic.Mondjuk a flakkonon van castrol felirat is
  • Benel
    tárgytalan, találtam egyet hálistennek.
  • slepyjohny
    Pusztán a jó szándék vezérelt..., nem rég találtam az oldalra ennyi. Viszont sok termék jóval olcsóbb mint bárhol máshol.
  • laci 700
    Ráadásul az egyik olaj drágább mint a gyártó boltjában :D
  • leipsig
    reklám
  • slepyjohny
    Találtam egy oldalt, ahol nagyon jó áron adják a kétütemű olajakat, ha érdekel valakit... Olajsziget.hu
  • GhostR1der
    Van 2db Tatranom eladó, hiányosak, de a kettőből egyet simán össze lehet rakni..
    Vespa csere érdekel!!
    Psziho: nincs valami felújításra szoruló, de akár működő képes Vespád? Régi, mindenképp váltós
  • Benel
    Psziho, nincs véletlenül ET4 125 piaggio blokkoshoz vezérműtengely+lánc+himba?
    Vagy kb mennyi lehet ezeknek az ára bontottan vagy újonnan?
  • grebber
    Gratula! Nem is értelek ilyet minek linkelsz ha nem vagy képes válaszolni akkor még hülyeséget se linkelgess.
  • chicco
    5 evig hajtottam 1 Speedfightot 100ccm.Ahoz volt 125 big bore kitt erositett tengo vmi jo c4 csapagy s szerintem siman 110 120 a vege.
    Bar a fek az AJP volt.Nekem tuning nelkul ment 97km/h 82kg a sulyom.
    Szerintem Psziho az egyetlen aki tud segiteni.
    Egumotors forumon is korbenezhetsz.
  • neevous
    Szerintem ne költs erre. Így olcsóbb.
  • grebber
    Tudnátok nekem valami olyan robogót ajánlani amivel tudok 110-115-el "száguldani"?

Mostani Gilera Runnerem (50ccm@70ccm) 90-et tud max de nekem az lassú.
    (Tudom ha száguldozni akarok vegyek versenymotort).De nekem robogó kell.
  • chicco
    Kell a GPR tuningra a penz.Mennyi a realis?En beszamitottam 1 GPR +50 et kaptam ra

GPR full tuning volt
  • RYO21
    Sztem túl olcsó!
  • leipsig
    ejj de szép.... lenne lovém azonnal !
    csere nem érdekel? egy 2003 as Malaguti Ciak meg egy iPhone 3G 16gb ?
  • chicco
    DERBI GP1RACING
  • chicco
    EN csak Agip Ester full sintetikust hasznalok vagy a sport gepben Motul 800at.

Ha valaki szeretne 1 egyedi szep tok gyari Robogot van 1 elado most nekem.Csereltem Gyorben vasarolt darab.Gyori Derbi adta el 2007/06.
    http://www.hasznaltauto.hu/motor/derbi/derbi_gp1_racing-3978934
  • Web mester
    IGOL PROPULSE SCOOTER 2T, most olvasom hogy ez csak félszintetikus... Mennyiben különbözik a félszintetikus olaj a full szintetikustól? Jobban károsítja a motort?
  • Web mester
    Igol 2T motorolajokról mi a vélemény? Idáig OMW Bixol full szintetikus 2T olajat vettem, de az Igol olcsóbb...
  • GhostR1der
    nem kell valakinek 2db eladó tatran? hiányosak de a kettőből simán lehet csinálni egyet.. vespa csere érdekel
    (értéke kb 40-50ezer)
  • RYO21
    neos/ovetto pollini replica
  • Benel
    sehol nem találok ilyet. Valami infő erről? vmi kereső szó ami alapján lehetne keresni?
  • RYO21
    Egyszer láttam ugyanilyet neosban: Kép

Már 2 napja keresem, de nem találom. Ti nem láttátok véletlenül valahol?
  • pszihopata
    igen
  • leipsig
    Psziho most látom totalbike-on hogy triál ozol ! nem tudtam, versenyszerűen?
  • Benel
    Ja tényleg a velocifero is jó. Van még pár ilyen retróság de azok már nem olyan szépek.
    Ezt most találtam ez meg nekem új
  • pszihopata
    igazából nem rossz az sem,csak a yamaha jobban tűri a hazai viszonyokat szar olajat no karbantartást koszos légszűrőt stb.

a yamaha sokkal több benzint és olajat kap főleg ezért bírja jobban,és jobb és olcsóbb az alkatrészellátása ezért nem gányolják annyit

volt velocifero-m az is állat,az is suzuki blokk

• Benel
    Valami jubileumra adta ki a honda. Nem sok van belőle, most ez az egy eladót találtam itthon.

(amúgy suzukiban is állat a Verde, de úgy tudom nem valami jó a suzuki mint robogó)
  • pszihopata
    ez tetszik sosem láttam ilyet

giorno-m van egy patent,barátosném hajtja néha
  • Benel
    baszki ezt úgy megvenném esküszöm :D

vagy egy giornót
  • Benel
    Meg ami idegesít hogy egy adott tipusból is többféle van régebbi, újabb stb ááá :D
  • Benel
    Köszi!
    K..nagy meló összeszedni minden tipust, lehet hogy kicsit 'otthonülős' időkre tartogatom majd a tipusok feltöltését..
  • laci 700
    Csá! Aprilia Area51
    Véletlen akadtam rá. Benne vannak a robogó adatai is.
  • chicco
    Koszi az infókat.Amugy merre vagy helyileg?
  • pszihopata
    lehet hogy valami összeégett és rövidrezár vagy a motoron v. az égőben
  • pszihopata
    a piaggio blokk az jó benne,az ajp fékek hulladékok

javítottam 250-est nyitott dobbal,az nem piskóta úgy szól mint egy ducati
  • chicco
    Psziho..Derbi GP1 2007 milyen.??????????Blokk egyebek.
  • Web mester
    Psziho, nemrégiben vettem egy halogén izzót a motoromba (ilyet), tökéletesen funkcionált, azonban kb 2 napja észrevételeztem, hogy annak ellenére hogy tompítotton van a kapcsoló, világít a reflektor kék visszajelzője a műszerfalon, és a lámpa is távolra világít. Ha átkapcsolom ténylegesen reflektorra, akkor sem változik semmi, marad reflektoron. Az a vicc, hogy kb egy hete vettem ezt az égőt, egészen keddig tökéletesen funkcionált tompítotton és távolságin egyaránt. Köszi!