6802
Robogók!!:)
-
#5001 Én nem kísérletezek olcsó szarokkal.
Ilyet: 2500ft
-
RYO21 #5000 Én valami olcsó belga olajat. 1200ft/ liter -
#4999 Ki milyen Olajat hasznal. Reszemrol elso helyen a Motul 800 off road masodik az Agip Ester full sintetic.Mondjuk a flakkonon van castrol felirat is -
#4998 tárgytalan, találtam egyet hálistennek. -
slepyjohny #4997 Pusztán a jó szándék vezérelt..., nem rég találtam az oldalra ennyi. Viszont sok termék jóval olcsóbb mint bárhol máshol. -
#4996 Ráadásul az egyik olaj drágább mint a gyártó boltjában :D
-
leipsig #4995 reklám -
slepyjohny #4994 Találtam egy oldalt, ahol nagyon jó áron adják a kétütemű olajakat, ha érdekel valakit... Olajsziget.hu -
#4993 Van 2db Tatranom eladó, hiányosak, de a kettőből egyet simán össze lehet rakni..
Vespa csere érdekel!!
Psziho: nincs valami felújításra szoruló, de akár működő képes Vespád? Régi, mindenképp váltós -
#4992 Psziho, nincs véletlenül ET4 125 piaggio blokkoshoz vezérműtengely+lánc+himba?
Vagy kb mennyi lehet ezeknek az ára bontottan vagy újonnan? -
#4991 Gratula! Nem is értelek ilyet minek linkelsz ha nem vagy képes válaszolni akkor még hülyeséget se linkelgess.
-
#4990 5 evig hajtottam 1 Speedfightot 100ccm.Ahoz volt 125 big bore kitt erositett tengo vmi jo c4 csapagy s szerintem siman 110 120 a vege.
Bar a fek az AJP volt.Nekem tuning nelkul ment 97km/h 82kg a sulyom.
Szerintem Psziho az egyetlen aki tud segiteni.
Egumotors forumon is korbenezhetsz.
-
#4989 Szerintem ne költs erre. Így olcsóbb. -
#4988 Tudnátok nekem valami olyan robogót ajánlani amivel tudok 110-115-el "száguldani"?
Mostani Gilera Runnerem (50ccm@70ccm) 90-et tud max de nekem az lassú.
(Tudom ha száguldozni akarok vegyek versenymotort).De nekem robogó kell. -
#4987 Kell a GPR tuningra a penz.Mennyi a realis?En beszamitottam 1 GPR +50 et kaptam ra
GPR full tuning volt -
RYO21 #4986 Sztem túl olcsó! -
leipsig #4985 ejj de szép.... lenne lovém azonnal !
csere nem érdekel? egy 2003 as Malaguti Ciak meg egy iPhone 3G 16gb ? -
#4984 DERBI GP1RACING -
#4983 EN csak Agip Ester full sintetikust hasznalok vagy a sport gepben Motul 800at.
Ha valaki szeretne 1 egyedi szep tok gyari Robogot van 1 elado most nekem.Csereltem Gyorben vasarolt darab.Gyori Derbi adta el 2007/06.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/derbi/derbi_gp1_racing-3978934
-
#4982 IGOL PROPULSE SCOOTER 2T, most olvasom hogy ez csak félszintetikus... Mennyiben különbözik a félszintetikus olaj a full szintetikustól? Jobban károsítja a motort? -
#4981 Igol 2T motorolajokról mi a vélemény? Idáig OMW Bixol full szintetikus 2T olajat vettem, de az Igol olcsóbb... -
#4980 nem kell valakinek 2db eladó tatran? hiányosak de a kettőből simán lehet csinálni egyet.. vespa csere érdekel
(értéke kb 40-50ezer) -
RYO21 #4979 neos/ovetto pollini replica -
#4978 sehol nem találok ilyet. Valami infő erről? vmi kereső szó ami alapján lehetne keresni? -
RYO21 #4977 Egyszer láttam ugyanilyet neosban: Kép
Már 2 napja keresem, de nem találom. Ti nem láttátok véletlenül valahol? -
#4976 igen -
leipsig #4975 Psziho most látom totalbike-on hogy triál ozol ! nem tudtam, versenyszerűen? -
#4974 Ja tényleg a velocifero is jó. Van még pár ilyen retróság de azok már nem olyan szépek.
Ezt most találtam ez meg nekem új -
#4973 igazából nem rossz az sem,csak a yamaha jobban tűri a hazai viszonyokat szar olajat no karbantartást koszos légszűrőt stb.
a yamaha sokkal több benzint és olajat kap főleg ezért bírja jobban,és jobb és olcsóbb az alkatrészellátása ezért nem gányolják annyit
volt velocifero-m az is állat,az is suzuki blokk
-
#4972 Valami jubileumra adta ki a honda. Nem sok van belőle, most ez az egy eladót találtam itthon.
(amúgy suzukiban is állat a Verde, de úgy tudom nem valami jó a suzuki mint robogó) -
#4971 ez tetszik sosem láttam ilyet
giorno-m van egy patent,barátosném hajtja néha -
#4970 baszki ezt úgy megvenném esküszöm :D
vagy egy giornót -
#4969 Meg ami idegesít hogy egy adott tipusból is többféle van régebbi, újabb stb ááá :D -
#4968 Köszi!
K..nagy meló összeszedni minden tipust, lehet hogy kicsit 'otthonülős' időkre tartogatom majd a tipusok feltöltését.. -
#4967 Csá! Aprilia Area51
Véletlen akadtam rá. Benne vannak a robogó adatai is. -
#4966 Koszi az infókat.Amugy merre vagy helyileg? -
#4965 lehet hogy valami összeégett és rövidrezár vagy a motoron v. az égőben -
#4964 a piaggio blokk az jó benne,az ajp fékek hulladékok
javítottam 250-est nyitott dobbal,az nem piskóta úgy szól mint egy ducati -
#4963 Psziho..Derbi GP1 2007 milyen.??????????Blokk egyebek. -
#4962 Psziho, nemrégiben vettem egy halogén izzót a motoromba (ilyet), tökéletesen funkcionált, azonban kb 2 napja észrevételeztem, hogy annak ellenére hogy tompítotton van a kapcsoló, világít a reflektor kék visszajelzője a műszerfalon, és a lámpa is távolra világít. Ha átkapcsolom ténylegesen reflektorra, akkor sem változik semmi, marad reflektoron. Az a vicc, hogy kb egy hete vettem ezt az égőt, egészen keddig tökéletesen funkcionált tompítotton és távolságin egyaránt. Köszi!