6802
Robogók!!:)
-
#5081 Psziho kosz a valszt.Ha eladom a motorokat megyek megcsinalom a nagymotor jogsit es veszek vmi robit
Sport city 200 tetszik.Psziho meghalgatnam a velemenyed.
Kymco Agility city 150???kb egy arban van. -
#5080 Agip sintetic csak kutnal vettem multkor 5000/liter .A ricinus a kulonkeges benne .Fordulaton segit.Kepes motoron vki arul 3800 ert -
IVU #5079 azért büntet a rendőr ha nincs km/h mérőm? -
#5078 Egy Aerox van az olalyon.
Am idén is jóvolt az egü. -
IVU #5077 -
#5076 miaz valami illóolaj? -
RYO21 #5075 Olajokról jut eszembe, a Castrol TTS-nek van egy jellegzetes illata. Van esetleg olcsóbb olaj, aminek ugyanolyan, vagy hasonló az illata mint a TTS-é? -
#5074 Sziasztok!
Véleményetek erről?
-
#5073 psziho kuldtem privatot -
#5072 van egy membránpumpa, meg valami visszacsapószelep szerűség is nem tudom mi lehet mert elvileg a tűszelepnek mindenképpen le kéne zárnia még ha előtte valami átenged is
már nem igazán emlékszem hogyan van -
#5071 vakomos a benzincsap vagy ac van rajta.Ezeket nezd meg zar e rendesen -
#5070 Sziasztok
Psziho van egy Malaguti Ciak 100ccm om,kutya baja pöcre indul,de ha megtankolom tele akkor az istenért sem indul be csak 2 perc inditózás után és baromira megszivja magát benzinnel,ha kicsit járok vele (3 nap) kicsit fogy a benzin akkor megint pöcre indul.ez mi lehet? -
#5069 Akkor majd rugdosom sajna :( -
#5068 4T-ket a karbófedél belsejében a tüskével fojtják,bár ez jó ha nyitottan megfutja az 55-öt óra szerint ami a valóságban max 45
ez van,aki többet akar ne vegyen ilyet -
#5067 túl nagy a henger és főleg a sűrítés a kopott önindítóhoz
/előfordul hogy vadiúj önindító sem indítja a tuninghengereket/ -
#5066 Az mitől lehet hogy önindítóval nem igen indul a motor?
Aksi jó. (Gilera Runner 50 ccm@70ccm) -
slepyjohny #5065 Hátha, valaki találkozott már a problémámmal... Van egy Adamoto Speeder 506 névre hallgató, 4T robogó. Nem találjuk, hol a folytás. A motor egy az egyben Motowellnek tűnik, demégsem ot vana folytás mint a motowelleknél. Remélem tudtok segíteni. Köszi!
-
Sóschips #5064 nmEgy jó tanács,mindig a direct linket tedd be a képbeszúrásnál
Akkor már énis egy képet:DDe lehet h vótmá:D
Félkészen:D
Vélemény jöhet -
#5063 -
#5062 Ilyenem van :) Csak fekete. -
zsoca94 #5061 köszi még új vagyok itt nem igazán értem még ezt a képbeszúrást Benel köszi neked is -
Sóschips #5060 Tessék a képeid;)
Fasza kis gép:D
Remélem nem basztam el a kép beszúrást énis:D -
#5059 Faja! Bár a képek nem jelennek itt meg nekem, csak ha jobbklikk/kép megjelenitése.
Épp tegnap mentem pár karikát haver SR-jével de az a régebbi, nem kerek lámpája van hátul. Sztem a legelső lehet. De nagyon ugrott 50ccm-hez képest vazz, és a 75-80-at megy. -
zsoca94 #5058 Hello itt az én motorom
bocsi a sok képért -
#5057 szimeringek is -
#5056 Psziho.Merre vagy elerheto helyileg.Jon 1 tuning kitt a GPR-hez.Henger ,beomlo,karbi,fotengo,c4 csapagy,kevlar kuplung erositett rugok,Nem merem egyedul szetszedni a motort mert meg soha nem csinaltam
-
leipsig #5055 skacok !? Yamaha Maxter röl véleménye valakinek? esetleg tapasztalat? megbízhatóság? -
leipsig #5054 Szia ! van egy eladó Malaguti ciak 50 es (2003) as !
ha érdekel írj mailt : [email protected] -
#5053 Olcsó robogót szeretnék,100 ezer ft alatt,és a megbízhatóság nagyon fontos,milyet érdemes venni? -
#5052 Én Castrol-t használok már régen 2300ft,és hibátlan -
Morgotch #5051 Köszi a választ, megpróbáljuk. -
én amiket próbáltam még eddig ez volt a legjobb 2T -
#5049 Értem, köszi a kimerítő választ! Mindjár meg is lesem a színét. -
slepyjohny #5048 Re Link. Agip City 2T -
slepyjohny #5047 ha már agip city 2t 2.500 ért, akkor már miért ne inkább 1.750 :) -
#5046 BR8HS-a gyári ha őzbarna akkor az a jó
ha a mostani fehér akkor BR9HS
ha fekete vagy sötétbarna akkor BR7HS -
#5045 Psziho, 100as K2-be milyen gyertyát ajánlasz, mert fene tudja mióta van benne a mostani gyertya, már ezzel vettem... Szóval valamikor lehet vennék bele egyet. Köszi -
#5044 Kiegészíteném annyival, hogy jogsi nélkül maradj a biciklinél, és ne veszélyeztesd mások testi épségét... -
#5043 kurva nagy és kurva nagy fos
(finoman fogalmazva:D) -
#5042 jogsi nélkül egyiket se...