Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'nemvolt rendesen meghúzva és kirázkodott,na ennyi miröl van itt szó?"
-csak arról hogy hülyének nézed a másikat a legutolsó hsz-eddel!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
ez a kirázódott egy szõke nõ szájából is durva-bocs!
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Köszi a segítséget!
][ ВАЗ ][
25 fok volt kint. Pénteken aznap elõször gyújtottam be a neos-om. (1 hét után). Szivató teljesen lenyomva, allasz, egybõl beindul, elõször pelpörög, aztán lecsökken a fordulatszám és hagyom, hogy bemelegedjen. Kb 2 perc. Megindulok, húz mint az állat. Jólvan fingomsincs hogy mi a baja, de látom hogy itt se tudja senki rendesen.
Mindegy megindulok.A motor már bemelegedett rendesen. 1 km után megállok egy keresztezõdésnél.
Megakarok indulni, ahogy szoktam, de valami furcsa dolog történik velem.
Általában ennél a keresztezõdõsnél már lassan indul.
De pénteken ahogy ráadtam a gázt FELPÖRGÖTT a motor és hirtelen megindult. Mögöttem egy ATX-es csávó álla a földig ért, hogy WTF?
Megyek tovább a városban. Mindenhol így indult. Pedig ugyanúgy hajtottam mint eddig. Olyan dezsávû érzésem volt. Késõbb jöttem rá hogy mi szokott így megindulni. Haverom aerox-ja, amirõl multkor írtam. Tök boldog voltam meg minden. Mintha egy picit nagyobb is lett volna a végsebessége. Szal kb 6-szor startolt így.
Megyek haza. Megállok az utcában. Nah mégegyszer megpróbálom mert nagyonfasza. Ráadom a gázt. Hát úgy indul mint régen. Fordulatszám LECSÖKKEN (alapgázról) és lassan megindul. <#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Komolyan mondom fogalmam sincs hogy mit szarik az a scooter.
Szerintetek mi a a baja?
(sry hogy ilyen fura idõben írok)
ha megszívod a vákumcsövet a benzincsövön folynia kell
ha nem jön akkor rossz vagy eldugult,ha a vákumcsövön is jön akkor átszakadt a membrán
ha kis erõvel szívod,már akkor is rendesen ömlenie kell
azt is le kell próbálni hogy ha a motor szívja folyik-e rendesen!
ha minden rendben akkor a karburátor a rossz,esetleg kevés a kompresszió mert még egy nagyon gyenge kompressziójú motor is beindul ha beöntünk neki egy adag benzint
Van 1 150-es SR-em.
Csörög a kipufogóba a katalizátor.
Érdemes szétvágni és kigányolni belõle v. inkább vegyek 1 másik puffot?
Jah és igen...
Szívócsonkot hol kapok ugyan erre a típusú robogóra?
Üdv.
szép hangja volt <#wow3>#wow3><#vigyor3>#vigyor3>
Voltam a Night Ride Budapesten. Nem voltunk valami túl sokan, de sztem naon jó volt. Élvezetesebb csoportosan együtt gurulni mint egyedül. Érdemes rászánni az idõt. 😉
Jövõhéten lesz az Esztergomi fagyizás, akit tud az jöjjön! Legyünk minél többen! 😄
Apró gondom akadt az üzemanyag-ellátással egy Malaguti F10-ben. A szerkezet úgye úgy néz ki, hogy két darab csõ köti össze a karburátort és az üzemanyagtankot, az egyiken maga benzin folyik, ha jól értelmezem, akkor a másikon pedig a nyomás halad a tank felé, ami benzint a karbihoz juttatja.
Kis pihenés után a motor igen nehezen indul, visszafolyik a nafta a csõben, és csak nagyon nehezen indul meg újra, ha viszont egy kis benzint fecskendezek a csõbe, akkor pöcc-röff.
Nem értem, hogy a benzin miért folyik el, és ha már elfolyt, akkor miért nem indul meg újra a csõben? Esetleg ha valaki a pontos mûködési mechanizmust el tudja magyarázni, az is sokat segíthet.
Elõre is köszönöm a segítséget!
][ ВАЗ ][
ha nem javul meg szét kell kapni,és kipucolni a tûszelepet
Helyszín: Budapest
Gyülekezõ: Hõsök tere 18:30 - 19:00 (ha a munka ünnepe rendezvény bele nem szól)
Idõpont: 2010.05.01 19:00
Útvonal:Megbeszélés tárgya még, de a cél vagy a nagyi palizója a Batyin, vagy az Andretti Cuki a Váci úton.
(FiftySpeed)
Gyári kuplungharangot tesztelték egy tuning blokk ba .
<#mf1>#mf1><#wow1>#wow1><#mf2>#mf2>nemkicsit szétnyilt.<#vigyor1>#vigyor1>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Yamaha neos robogómból elkezdett csepegni a benzin, miután beindítottam. Egy függõleges fekete csõbõl jön, aminek a robogó alján, a sztendernél van a vége. kicsepeg úgy 1-2 cent, aztán eláll, majd a következõ indításnál újra ugyanennyi.
Mi lehet a baj?
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Lehet nyáron elkezdem az A1-es jogsit, hogy két év múlva letehessem a korlátlanra is.
Igaz attól függetlenül marad egy jó ideig a robogó. 😉 <#vigyor3>#vigyor3>
Az viszont tényleg béna, hogy úgy kell ülni rajta mint az iskolapadban, szép elõre tett lábakkal..
De az nem ma lesz...... esik az esõ -.- !
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
egyszerû strapabíró szerkezet,egy nem gányolt jó állapotú elmegy 3 literrel,de ha 4 akkor mi van?
egy váltós 50-esnél megõrülsz annyit kell váltani,és drágább is egy fiatal mint egy robogó
nem hinném hogy a fogyasztás megér ennyit
persze ha valami szar még megeheti ennek a dupláját is,elég egy membránszakadás a benzincsapban vagy rossz tûszelep bármi
na és a kompresszió ugye ami a lényeg
akinek sok nézzen utána ezeknek v. vegyen 4T v. váltós motort
Jah és az enyém és 5 litert fogyaszt.
Ha nem ugyanolyan kipufogót kapott hanem nagyobb teljesítményût akkor ehet többet.
Én azt lesz.rom mit mondanak a nagy motorosok<#vigyor1>#vigyor1> nekem ez munkaeszköz, azzal járok melóba.
Szerelõ azt mondta szar a kontrasztrugó! Vettem egy sárga (közepes) rugót.
Beleraktuk ment mint az állat melegen is. Na ez volt tél elõtt. Most megint nem megy, nem hiszem hogy ennyit bír egy Malossi rugó. Szerintem az elején jó volt. Már régen volt, nem emlékszem.
Mindjárt csatolok videót milyen.
Nem baj... Tartsunk össze! <#vigyor>#vigyor>
Május 8-án is lesz egy túra! (Esztergomi fagyizás)
Budapestrõl is indul egy csapat a hõsök terérõl!
Psziho, nem tudtam lefotózni a blokkot, mert akkor lekéne szedni az idomokat.