Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

laci 700
Valaki belemehetett nagy sebességgel egy kátyúba és az felni bánhatta!? Forgasd meg a kereket és nézd meg hogy egyenesen fut e stb...
Guminyomás rendben van? Ha jól tudom 2 alatt kell lennie egy kicsivel. (Ha van útmutató a mocihoz nézd meg!)
Igazából gõzöm sincs! Csak tippelek! <#vigyor3>

torque12
na már megvan 😄 M10x1.25mm

néha hirtelen állóhelyzetbõl indulásnál olyan mintha bekacsázna egy kicsit a kerék.

ez mitõl lehet nemtudja valaki?

köszi

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

torque12
Sziasztok!

Valaki megtudja mondani, hogy a fõtengely végén lévõ menetnek mekkora az emelkedése? A blokk mina fekvõ. Nem tudom, hogy számít-e 😊

skate00

<#zavart1>azért megnézném mit mûvelne egy ilyenel is<#vigyor><#hehe>

skate00
aztat!<#vigyor3>

Higany
Meg olcsóbb a benzin...

Benel
Pontosan így van. Majd figyelem a hangját mindig. Ha meg összegyûlik annyi zsé, és aktuális lesz akkor meg rendbe kéne tenni (bár kacsintgattam leader blokkos 150-esekre de annyim nincs hogy egy szépet és jót megvegyek - kb 200ezer)

Lehetne már jobb idõ<#sniffles>

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

pszihopata
ha viszont olaj nélkül ment akkor hamarosan hajtókaros lesz

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

pszihopata
összegezve-valamit elkúrtak,de rendbehozták /reméljük rendesen/
utólag nem ismerték el,ezért ködösítenek

Benel
hát elhoztam, megcsinálták, a nagy szilentes szerkezetet is cserélni kellett, és így lett jó, végre egyenesen áll a hátulja.
A motorjáról kérdeztem hogy most mi lesz és mi volt, mondta hogy teljesen jó, nem lett semmi baja, csak leugrott a szíj az elsõ tárcsáról(nem hátul a variátorról) meg így meg úgy. Nyilván tudtam magamban hogy más volt a dologban, de megmondom õszintén, hagytam a faxba, nem erõsködtem - csak hozzam már el a motort onnan.
Érzésre nem változott semmit, pöccröff ugyanúgy, hangját hallgatva sincs változás, egyedül bemelegedés után mintha picit erõsebb lenne a szelephang 70-80 körül, mint eddig...Kompresszió érzetre ugyanaz(berugókaron próbálgatva) bár ezt méréssel lehet gondolom kideríteni.
Szóval megy, indul szépen, ahogy eddig, de az tuti hogy nyomokat hagyott benne a dolog....

Falkon
120 körül.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

pszihopata
mi van a vespával?

Benel
hubaze. MEgy a stihlfûrész rendesen 😄. Mennyivel mehet 4percnél azállatja <#merges2>

skate00
Ez fasza vid, jo minõségû hang, és kép.
De nem vmi kisgyerek ül rajta <#vigyor>mert szinte rugja a térdével a kormányt, de lehet hogy csak hülyén ül rajta, de akk se lehet vmi kis darab mert nem nagyon ugrik alatta a rox<#vigyor><#nyes>

pszihopata
zsír😄

pszihopata
<#vigyor>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rcPLtvXcUf8&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f&hl=hu_HU&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rcPLtvXcUf8&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f&hl=hu_HU&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object>

Benel
Photoshop powa <#nyes>

skate00
ez idom nélkül is jól néz ki.<#vigyor3><#beka2>

Web mester
<#taps><#taps>

hát nekem nemnagyon tetszenek az ilyen full króm optikai tuningok.
Hanem pl az ilyenek:

Vagy ezek az stage6-ok a hsz alatt.

skate00
Ja meg DSSC is volt.<#vigyor3>

skate00
Szõrös kormány az adja <#mf1><#mf2><#beka2><#ravasz1>
errõl jut eszembe: Most volt a ---Scooter Custom Show 2010---

pszihopata
nálunk bírta😄

Web mester
Ha benn van a folytás, akkor a leszedett kipufogó csonkjánál találsz egy szûkítõ alátétet, azt kell "kitépni".

nemrég vettem egy aprilia sr 50-et és h tudnám megnézni h kivan-e szedve a fojtás?
skate00
Tess: Ittis egy Blokktörés<#vigyor3>
1:00 nál 2 személlyel Stoppie egy Booster al<#vigyor>

am ezek nagyon tudnak még régen õk voltak a legnagyobb ilyen robogó stunt osok, ez a video legalább 5 éves, hanem több.
<#vigyor0>

skate00
amugy azok is nagyon jó motorok, ha választhatnék biztos egy olyan Gyorsaságit választanék.
Mondjuk 50ccm létére szentem kicsit furcsa az a 6 sebesség, sokat kell kapcsolgatni, meg mindig fordulaton kell tartani.
de amugy azok is nagyon jó motorok, de akkor már Tuningolt kéne, hogy legyen is benne erõ.
Persze sokkal drágább hozzá minden, és nehezebb beszerezni.

skate00
ezek nem robogók!!
Amugy van: pl Cpi Gtr, vagy Derbi gp1

A gp1 középmotoros, persze van belõle Open változat, ami ugyan ugy hátul van blokkja,
a Cpi abból elõnyösebb nagykerekû, meg hogy oldali lábtartója van.
Am ilyet már többet is láttam ilyen blokktörést majd linkelem<#finom><#vigyor3>

robogóra gondoltam nemezekre a ****-ra

laci 700
pszihopata
hogy a faszomba lehet így kettétörni a hajtómûházat?

volt olyan areám amit hátulról telibekapott egy autó derékszögben kifordult a blokk de mégis egyben maradt <#fejvakaras>

pszihopata
a suzukinak van egy dna-hoz hasonló gépe,de nem jut eszembe a neve <#nemtudom>

Egy érdekes kérdés. Van-e olyan robogó amely gyorsaságira hasonlít? (dna-n kívül)

Higany
Nagyon király! <#vigyor>

skate00
Ezt azért nem volt könnyû <#mf1><#mf1>

ez kurva jó <#hehe><#eljen>

pszihopata
mire jó egy 100 eurós 250-es HELIX?

pl erre:

laci 700
CSAK városon kívül és ott is 20km/h-val, ha jól tudom.
Bringások meg mehetnek 40el... -.-

pszihopata
nincsen-yamaha univerzális jó rá

pszihopata
25 év múlva ugyanezt mondjátok az aerox-ra meg a factory-ra

mûszakilag meg még mindíg veri bármelyiket😛

pont ilyet láttam ma, okádék<#gonosz3>

Benel
hali, moped a kerékpárúton közlekedhet? és ha igen mennyivel?<#banplz>
Web mester
Psziho: Még egy olyan kérdésem lenne, hogy nincs-e gyári K2 jobbos visszapillantótükröd? Köszi!

laci 700
FAIL

...ezek idióták... xD

skate00
am 100 as minás blokba mekkora a kuplung mérete? (pl 105, 107, 109mm)

Web mester
Psziho, köszi az infót, összeraktam a variátorházat. 85-öt megy, kész vége. <#vigyor2>
Következõ project majd a teleszkópok szimeringezése lesz, de az nem magam csinálom... Mert a jobb oldali kicsit ereszti az olajat. A bal csak néha. Mi a véleményed amúgy a Benellin lévõ Paioli telókról? Szerinted jók?