Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Guminyomás rendben van? Ha jól tudom 2 alatt kell lennie egy kicsivel. (Ha van útmutató a mocihoz nézd meg!)
Igazából gõzöm sincs! Csak tippelek! <#vigyor3>#vigyor3>
ez mitõl lehet nemtudja valaki?
köszi
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Valaki megtudja mondani, hogy a fõtengely végén lévõ menetnek mekkora az emelkedése? A blokk mina fekvõ. Nem tudom, hogy számít-e 😊
Lehetne már jobb idõ<#sniffles>#sniffles>
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
utólag nem ismerték el,ezért ködösítenek
A motorjáról kérdeztem hogy most mi lesz és mi volt, mondta hogy teljesen jó, nem lett semmi baja, csak leugrott a szíj az elsõ tárcsáról(nem hátul a variátorról) meg így meg úgy. Nyilván tudtam magamban hogy más volt a dologban, de megmondom õszintén, hagytam a faxba, nem erõsködtem - csak hozzam már el a motort onnan.
Érzésre nem változott semmit, pöccröff ugyanúgy, hangját hallgatva sincs változás, egyedül bemelegedés után mintha picit erõsebb lenne a szelephang 70-80 körül, mint eddig...Kompresszió érzetre ugyanaz(berugókaron próbálgatva) bár ezt méréssel lehet gondolom kideríteni.
Szóval megy, indul szépen, ahogy eddig, de az tuti hogy nyomokat hagyott benne a dolog....
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
De nem vmi kisgyerek ül rajta <#vigyor>#vigyor>mert szinte rugja a térdével a kormányt, de lehet hogy csak hülyén ül rajta, de akk se lehet vmi kis darab mert nem nagyon ugrik alatta a rox<#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes>
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Hanem pl az ilyenek:
Vagy ezek az stage6-ok a hsz alatt.
errõl jut eszembe: Most volt a ---Scooter Custom Show 2010---

1:00 nál 2 személlyel Stoppie egy Booster al<#vigyor>#vigyor>
am ezek nagyon tudnak még régen õk voltak a legnagyobb ilyen robogó stunt osok, ez a video legalább 5 éves, hanem több.
<#vigyor0>#vigyor0>
Mondjuk 50ccm létére szentem kicsit furcsa az a 6 sebesség, sokat kell kapcsolgatni, meg mindig fordulaton kell tartani.
de amugy azok is nagyon jó motorok, de akkor már Tuningolt kéne, hogy legyen is benne erõ.
Persze sokkal drágább hozzá minden, és nehezebb beszerezni.
Amugy van: pl Cpi Gtr, vagy Derbi gp1
A gp1 középmotoros, persze van belõle Open változat, ami ugyan ugy hátul van blokkja,
a Cpi abból elõnyösebb nagykerekû, meg hogy oldali lábtartója van.
Am ilyet már többet is láttam ilyen blokktörést majd linkelem<#finom>#finom><#vigyor3>#vigyor3>
volt olyan areám amit hátulról telibekapott egy autó derékszögben kifordult a blokk de mégis egyben maradt <#fejvakaras>#fejvakaras>
pl erre:

mûszakilag meg még mindíg veri bármelyiket😛
Következõ project majd a teleszkópok szimeringezése lesz, de az nem magam csinálom... Mert a jobb oldali kicsit ereszti az olajat. A bal csak néha. Mi a véleményed amúgy a Benellin lévõ Paioli telókról? Szerinted jók?