6802
Robogók!!:)
-
rrudii #5161 pedig nekem is minden gyari benne -
IVU #5160 nekem 30 km után megeszik 6 litert XD pedig gyári minden csak egy sportkipufogó van rajta, nem tom mi lehet a baja -
#5159 3 litert -
rrudii #5158 egy 50 esnek mennyit kene fogyasztania ?
nekem egy tank ami 5 liter siman elfogy 120 - 130 km alatt -
#5157 Egyszer minden elromlik. Arról meg más nem tehet hogy türelmetlen vagy, és nem tudod felfogni hogy bejáratós.Szerintem jól döntöttél, add el ha már ennyi fáradságot nem veszel hogy rákeress a Google-ban, mert minden le van írva, csak el kell olvasni. -
#5156 Azért nincs veszve minden... Járasd be és ha utána is rossz kezdhetsz aggódni.:D -
#5155 Ismétlem nem én csináltam javítás előtt jól ment.
Most sikerült jól megszívnom mert mint mondtad neked is volt ilyen hogy egy másik dugyattyúval már jó ,de minden egyes dugattyús próbálkozás kemény ezres szóval szarom le eladom a picsába azt veszek biciklit ott max a lánc esik le! -
#5154 hát sajnos a 70es hengerhez be kell hangolnod a mocit,görgök + kontraszt rugók el lehet vele bibelödni.szerintem kár volt 70 esre peckelni. -
#5153 Nem kínoztam egyszer kihúztam neki max gázra de azt is nagyon óvatosan kb 30 sec-es művelet volt az egész ugye 50-60 körül boklászok én is mindenfelé hogy fogyjanak a km-erek.
Ezek a görgök mire jók és mennyibe kerülnek? -
#5152 Ilyen, vagy hasonló van az SR-emen is. -
#5151 Nos... A bejáratás azt jelenti, hogy legalább 500KM-en keresztül max 50Km/h-val mész vele és nem húzod neki nyélgázon. Utána menni fog rendesen. (Bár ha az első 20km-alatt tépted neki akkor már nem biztos).
Mivel az önindító nem 70-es hengerhez van tervezve, valószínűleg nem fog működni.
Szerintem is könnyebb görgőket kellene bele rakni és könnyebben pörögne fel. Vagy nem tett jót neki, hogy az első 20KM-en megkínoztad...
-
#5150 csak én nap mint nap ilyen csírákkal vagyok körülvéve akik sírnak ha egy bejáratós motor nem megy 90-et aztán engem fikáznak hogy szarul raktam össze,mikor 5-ször elmondom a gyökereknek hogy max 50km/h 500kilóméterig
aztán hozzák vissza 3 nap múlva hogy mindíg megáll hirteln,na a lila dugatyút meg ilyenkor legszívesebben ledugnám a torkukon
a gyári fojtócsövet vágta le,annélkül jobban pörög -
RYO21 #5149 Ez milyen kipufogó? Mert ilyen van a yamahámon. -
#5148 De nagyra vagyunk ,mert esetleg értünk hozzá.
Én nem értek hozzá de ezt írtam is full hülye vagyok ilyen téren nincs mit szépíteni.Nekem csak az a lénye húzom a gázt és menjen ahogy kell neki.De nem tudom miért jó itt fikázni.
Ronso: És azt érezni fogom hogy bejáródott a henger?
A kipufogó eleje felé volt egy csonk még a szerelés előtt (mivel mondom nem értek hozzá nem tudom mi célt szolgált) Én azt gondolom full tudatlanul hogy a tuning miatt volt valami.De a szerelő levágta és behegesztette a helyét mondván az nem kell. Mivel nem tudom mi volt az és mi célt szolgált fogalmam sincs van-e jelentősége hogy már nincs többé. -
#5147 én mikor járattam az sr 50/70 et.500 km mentem vele 50-60-as tempóval aztán már jó volt.Viszont függ attól is ,hogy milyen gagyi dugót tett bele neked a szerelö mert én ugy jártam,hogy a moci a szerelés elött ment 85-90 et beletette a PROX nevezetü fosadvány 70 es dugót és nem ment csak 65-70 et. szar kinai vagy nem tudom milyen dugóval meg megy 90 et.Ha lassan indul akkor a 70 es hengerhez tán kellene könnyebb görgö is.én ezekkel a dolgokkal játszottam anno,ja meg a 70 eshez nem árt egy jó kipufogó. -
#5146 'Mondta hogy az új henger miatt járassam ,mert kell neki idő"
-egyszerűen túlbecsülte a felfogóképességed -
#5145 azért villog gyorsabban mert a hátsó index nem műxik, ha menni fog az is , jó lesz. Biztos szétcsúszott valahol a vezeték vagy égő-foglalat stb.
Ha bejáratós akkor nem kéne 70 elett menni vele szerintem, az új dugó miatt nagyobb a surlódás, főleg ilyen melegben vigyázz nehogy megszoruljon, a kipu is ezért izzik. -
#5144 Gilera Runner robogóm van 50ccm-es 70-es hengerrel (de ezt itt már mondtam)
Most volt javításon,mert rossz volt a hátsó jobb irányjelző,szerintem sokat fogyasztott és önindítóval nem működött csak ha berugdostam.
Elvittem szerelőhöz már a hangjából mondta hogy itt nagy gond van.Szétszedte és mondta kb 60 ezer.Jó mondom ok én nem értek hozzá csak annyit hogy húzom a gázt és megy semmi többet.
A motor elkészült.
Kicserélte a teljes hengert mert mutatta full szar állapotba volt nem sokáig birta volna.Kicserélte a főtengelycsapágyat,szivócsonkot mert meg volt repedve,fékbetétet + valamit a hűtéshez,és javítótt az irányjelzőt mutatta is néztük működik.
(Csak megjegyzem hogy a javítás előtt a motor lazán vitte a 90km/h-t)
Mondta hogy az új henger miatt járassam ,mert kell neki idő.
Azóta mentem vele nem sokat (20km-ert)
Tapasztalatok lomha a motor lassú az irányjelző megint nem működik.
Irányjelző: A kijelzőn a zöld fény aminek lassan villogni kéne hihetetlen gyorsan villog a motor elején az index lámpa is nagyon gyors + a hátsó nem is világit (mondom nála jó volt)
Lomhaság ,lassúság: A motor 70-et ha megy akkor az már jó + ha lassítok zebra vagy akármi végett utána nagyon lassan megy csak tovább:(Öninditóval nem indul most sem csak rugdosásra.
Kérdéseim: Mennyit kell járatni egy új hengert?Mi lehet az oka ez az irányjelzős hülyeség hogy nem működik rendesen?
Az igaz hogy mivel nagyobb a henger mint amire tervezve van a motorr ezért soha nem is lesz jó önindítóval??
Lehet-e a lomhaság lassúság oka az hogy még járatos a henger??
-
#5143 nekem 2-2.5 -ért csinálják -
#5142 na vajon mi lehet?
szerintem nem árt meg neked sem ha picit gondolkodsz mielőtt kérdezel -
#5141 Most hogy új henger van motoromban és "járatgatom" arra lettem figyelmes hogy rohadtul forró a kipufogó szinte izzik.
Javítás előtt nem volt ennyire forró! Mi lehet az oka ennek? -
#5140 kb mennyiért ? 3-4 e ft ? -
#5139 szedd ki a gyújtáskapcsolót egy jó kulcsos tud hozzá csinálni -
#5138 leszarlak psziho :DD nekem akkor is ezt mondták !!!!
még esetleg az lehetne , hogy bevinném a zárat és abbol tudnának-e kulcsot csinálni ? -
Erről mi a véleményetek?Én nem szeretem a kymco-kat de apám szerelte az előző tulajnál és aztmondta hibátlan egy baja van h az index nem egyből müködik hanem miután egy kis időt mentél és az aksi töltödött egy picit, de azon kivül megy 70-80 at. -
#5136 na nee, zárat megfaragni? XD -
Sóschips #5135 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!új sr-ed van,vagy régebbi?bár mind1.nekem régen mesélte egy srác,nem tom mikor h simány lehet hozzá kulcsot faragni.Szétkell szedni a szár szerkezetet és játszani kell a kis fülekkel.Valami ilyesmit mondott.Nem próbáltam,nem is szeretném,de hátha így olcsóbban kijösz:) -
#5134 Gerypapa95-bazdmeg felröhögtem kicsit erős-bocs -
#5133 Legközelebb ne a takarítóval beszélj! Hívd a Dunakeszi szervizt! Ők a beszállítók és ott van a központ. -
#5132 hogyne,okos emberek dolgozhatnak ott
ennyi erővel lehetne rajta 3 gomb,ha jót nyomsz meg elindul-nem?
láttál te már zárszerkezetet?
-
#5131 aprilia sr szervízbe debrecenbe azt mondták , hogy 5-ből 3x jó a kulcs -
#5130 te most komolyan azt gondolod hogy minden azonos tipusnak egyforma a kulcsa?
ezt nem hiszem el -
#5129 pacsi. aprilia sr 50-em van . azzal a kérdéssel fordulk hozzátok , hogy egy másik aprilia kulcsával betudnám indítani a motoromat ? ugyanis elhagytam a kulcsot és nem akarok komplett új zárrészt venni bele !
bocs ha offoztam -
#5128 -
RYO21 #5127 Basszus, az én neosom, csak 72vel megy max. Aerodinamikát kiahsználva. -
#5126 Én olyankor 70km/h-val (kb 80-85km/h a vége). Csak rövidebb távon megyek vele 80-al. -
ssx22 #5125 50 ccm-s, újabb fajta, nagyobb testű robogóval mennyivel szoktatok menni hosszabb távon? -
#5124 Leo vince ZX
Később ha tuningolni akarja akkor is elég lesz
mert elég széles körben használható ez a kipu. -
RYO21 #5123 Haverom akar venni az Ajrokszjára új kipufogót. Most gyári yamaha sportkipufogó van rajta mint az enyémen. 50-es, tuningolatlan, '04 es-motor.
Mit ajánlatok neki? Mert ő most gianelli extra-n, vagy next-en gondolkodik. -
Tend #5122 Üdv srácok!
Tegnap este rajtolt el egy nem mindennapi MAGYAR oldal!
Autó, motor, robogó, tuning, gyorsulás, drift stb. kedvelőket és jármű tulajdonosoknak ott helyük.
Saját profil készítés; garázs a járművednek képekkel, videókkal; értékelések ; hozzászólások ; üzenetek ; hírek ; ismerősök jelölése stb.
!!Valós versenyen, gyorsuláson elért eredményeiteket rögzíthetitek az oldalon ami alapján egy ranglistába kerültök be!! Külön autó, motor, robogó kategóriák, ezeken belül pedig részletes alkategóriák.
------ www.streetracingrank.com ------
nézzetek be, csak regisztrálni kell, és szabad a pálya.
Szép napot.