6802
Robogók!!:)
  • Benel
    250 ojró? simán megéri :D
  • Sóschips
    oké;)ha nem akarsz új cuccokat venni,akkor pl keresgélj egü fórumon vagy képes motoron.A használtak között is lehet tök faszákat találni.Hála égnek az ilyen cuccokkal az nekem nem volt bajom,csak a gyári kínai alkatrészek pusztulnak szépen sorjában el,mert nem bírja a terhelést:DPl most kapott egy racing hengert,és felső tartományban mindig dadog meg fulladozik,de mostanában már a közép és alsóban is.akár h állítjuk a karbit ugyan olyan szar.Trafót cseréltünk nem az,így most nagy valószínűség h gyújtás:Sszval most áll a gép,nincs rá 5ezrem,amikor meg volt akkor meg csak ducatti gyújtás volt de annak meg más a csatija és nem jó a kínai csoda csatikra:S
    Am tesóm vett egy elég komoly gépet,a 120as órát akasztottam:Dami valójában olyan 115körül lehet az én súlyommal:Dde még hiányzik nagy karbi,verseny kuplung,meg szűrő:Dde lehet megkapja az enyémről őket,hagy szaladjon,én meg veszek egy gyári 50es roxot:D
    Az új családtag:)
    Sr 1
    Sr 2
    Sr 3
    Sr 4
    Bocs a hosszú hszért:$
  • Gerypapa 95
    2006-os a csőlámpás vizhűtéses
  • Sóschips
    papi hanyas évjáratú sr-ed van?vizes vagy levegős?mert ha fekvő levegős mina akkor tudok adni henger;)
  • chicco
    talan itt
  • Gerypapa 95
    most 15-ös karbim van egy 19-es elég lenne rá ?
    sportkipufogó nem nagy kalnad van ismerősöm , hengert honnan tudnák szerezni ?
    és úgy kompletten vario csere mennyi pénz ?
  • skate00
    Ugyan úgy mint a többi Piaggio blok.
    Am egy Sport tuninghoz is több mindent kell cserélni,
    Vario, Kipu, Karbi, membrán,
  • Falkon
    Maga a szerkezet? :DDDDD Az bírná. 70-eshez pár dolgot ki kell cserélni, utána laza.
  • Gerypapa 95
    aprilia sr hogy bírná a 70-es hengert ?
  • barret
    Ott a pont!
  • pszihopata
    aki egy tuningolt motoron 3 csavarral rakja fel a variófedelet az megérdemli hogy kettétörjön a blokkja!
  • RYO21
    Killerteam létezik még? nem haltak meg?
  • skate00
    ittvan pár kép, véletlenszerűen akadtam rá (Kundo Kipuff okat nézagettem) Killer Team topicja.
    2009. 03. 16.:

• skate00

ez meg most volt nemrég, valahogy elestek vele pályán.

Ja és BOCS a sok képért.
  • skate00
    Nekem az nem tetszik, hogy valaki megcsinál egy robogót, kitalál egy olyan formát ami, szép és sokaknak tetszik, és okos ötletek/megoldásokat tesz egy robogóba. Erre egy Kinai cég lemásolja, és
    még ha nemis veszik nagyon még akkor is jöveldelmező nekik, mert semmi nem kellet csinálniuk, csak legyártani.
  • Benel
    tényleg nem jött et4-eshez még valami króm cuccod?
    újonnan itthon 38ezer egy első csomi
  • Benel
    nekem a felni szúrt szemet az nem valami retrós :D
    Nekem főleg az a bajom ezekkel hogy fogják és lemásolják egy az egybe más robogóját/vagy csak részleteket-de akkor is egyből levágós hogy melyik tipusra hajaz. nemtudom a licensz hogy van, nem is ez a lényeg hanem hogy egy másolat azt kész. Lehet hogy jó de nem az igazi.
  • pszihopata
    erre a kínai vespára visszatérve szerintem az eddigi legszebb retro-robogó,nekem nagyon tetszik

a 125 4T blokkjuk elég jól sikerült,ha még a műanyagok is rendben lennének és megállna 300-350-ből még azt mondanám nem is rossz

mindennapi használatra azért jobb választás mint egy aranyáron felújított ezer sebből vérző eredeti vespa

egyébként a 4T kínai blokkok nem olyan vészesen rosszak,igen finom járásuk van aki megelégszik a teljesítményével finoman hajtja és rendesen szervizeli annak nem biztos hogy rossz választás

• CaviaR
    psziho a szakértőnk, nem rakhatjuk be házmesternek :)
  • Web mester
    Asszem átnyergelek robeszról, és elkezdek gyűjteni nagymotorra. Szerintetek 2004 körüli GSXR600-asok vagy szintén 2004 körüli 600as CBR-ek a jobbak? Mert eddig ezeket nézegettem... (tudom ez egy robeszos topic, de hátha tud valaki valami okosat mondani...)
    Köszi!
  • chicco
    Psziho 4 president.
  • neevous
    Próbálj ki egy ilyet. Lesz róla véleményed:)
  • IVU
    hátsó merev telóról vmi vélemény?
  • Benel
    Na rábeszéltem haveromat végre egy robogóra. Vett egy Liberty 125-ös Leaderest. Egész tipptopp, asszem 2004-es.
    Hazafele leállt neki párszor, de rájöttünk a hibára, lejött a szívócsonkon lévő vákuumcső vagy hogyhívják, ami visszamegy a benzinszűrőre.
    Viszont most még annyi a tünet, hogy az alapjárat ingadozik, volt hogy úgy felpörgött magától, hogy tekerte a kereket sztenderen mint állat. Gázadás után nem azonnal, késve esik vissza a fordulat.
    Visszatekertük az alapjáratit, most normál a fordulat de még kicsit így is ingadozik és néha mintha kihagyna olyan fura, viszont hirtelen gázadásnál nem indul meg azonnal kicsit késve és mintha kicsit durranna a kipufogónál. Tehát valami gyújtás mizéria lehet?
    Megnézzük milyen gyertya kell bele és kicseréljük, még nem tudtuk azt megnézni. A membránt se mert nem tudtuk lecsavarozni a fedelet csavarlaízító híján :D elnyírni meg nem akartuk. Szívócsonk jó, légszűrő kipucolva.

De amúgy megy a gép, olyan 110-et ment most vele óra szerint, nem rossz ez a liberty, kellemes ez a nagy kerék. Viszont az Et4-et könnyebb szerelni :D majd egy óra volt mire lebontottuk az idomokat.
  • pszihopata
    jah csak ott is van egy psycho nick valami győri tag
  • Falkon
    Akkor aki akar jelentkezzen! Aki akar, írja le a nevét egy hsz-be!
  • skate00
    Azt a két rész külön kell értelmezni,
    az eleje hogy Rád szavaztam, a 2. meg hogy #5163 üzenetre értettem.
  • ronso
    Nekem a 100ccm Ciak eszik 2,8L kb elmegyek 220km.t. És 80-90km/h tempóval.
  • pszihopata
    nem szeretnék házigazda lenni,bárki elvállalhatja felőlem

azért köszönöm mindenkinek a bizalmat,nagyon megtisztelő
  • pszihopata
    az nem én vagyok,egüre nem járok
  • Gerypapa 95
    az elég fos , én 6 liter benzinnel mentem már 207 km-ert :) ilyen 60-as temóval kb
  • neevous
    Esetleg megkérdeztétek, hogy szeretné-e csinálni?
  • skate00
    Psziho
    Am Egü forumon olyan van hogy a Config od van mellé írva.
  • laci 700
    Nekem is kb annyit eszik és gyári.

(Házigazda: Ha psziho ért hozzá, van elég ideje és meg tudja csinálni akkor +1! Viszont ha nem jártas a házigazda témában akkor lehet más kéne...)
  • rrudii
    sztem is psziho
  • RYO21
    Psziho!
  • Falkon
    Psziho-ra szavazok!
  • Desiderata #5164
    csak ahhoz házigazdát kell választani
  • RYO21
    Kellene ide is olyan mint az ATi Radeon topikba. Mindenki neve mellett ott, van hogy milyen videókártyája van. Itt az lehetne, hogy milyen motorja van.
  • RYO21
    Mi?