6802
Robogók!!:)
-
#5201 250 ojró? simán megéri :D -
Sóschips #5200 oké;)ha nem akarsz új cuccokat venni,akkor pl keresgélj egü fórumon vagy képes motoron.A használtak között is lehet tök faszákat találni.Hála égnek az ilyen cuccokkal az nekem nem volt bajom,csak a gyári kínai alkatrészek pusztulnak szépen sorjában el,mert nem bírja a terhelést:DPl most kapott egy racing hengert,és felső tartományban mindig dadog meg fulladozik,de mostanában már a közép és alsóban is.akár h állítjuk a karbit ugyan olyan szar.Trafót cseréltünk nem az,így most nagy valószínűség h gyújtás:Sszval most áll a gép,nincs rá 5ezrem,amikor meg volt akkor meg csak ducatti gyújtás volt de annak meg más a csatija és nem jó a kínai csoda csatikra:S
Am tesóm vett egy elég komoly gépet,a 120as órát akasztottam:Dami valójában olyan 115körül lehet az én súlyommal:Dde még hiányzik nagy karbi,verseny kuplung,meg szűrő:Dde lehet megkapja az enyémről őket,hagy szaladjon,én meg veszek egy gyári 50es roxot:D
Az új családtag:)
Sr 1
Sr 2
Sr 3
Sr 4
Bocs a hosszú hszért:$ -
#5199 2006-os a csőlámpás vizhűtéses -
Sóschips #5198 papi hanyas évjáratú sr-ed van?vizes vagy levegős?mert ha fekvő levegős mina akkor tudok adni henger;) -
#5197 talan itt -
#5196 most 15-ös karbim van egy 19-es elég lenne rá ?
sportkipufogó nem nagy kalnad van ismerősöm , hengert honnan tudnák szerezni ?
és úgy kompletten vario csere mennyi pénz ? -
#5195 Ugyan úgy mint a többi Piaggio blok.
Am egy Sport tuninghoz is több mindent kell cserélni,
Vario, Kipu, Karbi, membrán, -
#5194 Maga a szerkezet? :DDDDD Az bírná. 70-eshez pár dolgot ki kell cserélni, utána laza. -
#5193 aprilia sr hogy bírná a 70-es hengert ? -
#5192 Ott a pont! -
#5191 aki egy tuningolt motoron 3 csavarral rakja fel a variófedelet az megérdemli hogy kettétörjön a blokkja! -
RYO21 #5190 Killerteam létezik még? nem haltak meg? -
#5189 ittvan pár kép, véletlenszerűen akadtam rá (Kundo Kipuff okat nézagettem) Killer Team topicja.
2009. 03. 16.:
-
ez meg most volt nemrég, valahogy elestek vele pályán.
Ja és BOCS a sok képért. -
#5187 Nekem az nem tetszik, hogy valaki megcsinál egy robogót, kitalál egy olyan formát ami, szép és sokaknak tetszik, és okos ötletek/megoldásokat tesz egy robogóba. Erre egy Kinai cég lemásolja, és
még ha nemis veszik nagyon még akkor is jöveldelmező nekik, mert semmi nem kellet csinálniuk, csak legyártani.
-
#5186 tényleg nem jött et4-eshez még valami króm cuccod?
újonnan itthon 38ezer egy első csomi -
#5185 nekem a felni szúrt szemet az nem valami retrós :D
Nekem főleg az a bajom ezekkel hogy fogják és lemásolják egy az egybe más robogóját/vagy csak részleteket-de akkor is egyből levágós hogy melyik tipusra hajaz. nemtudom a licensz hogy van, nem is ez a lényeg hanem hogy egy másolat azt kész. Lehet hogy jó de nem az igazi. -
#5184 erre a kínai vespára visszatérve szerintem az eddigi legszebb retro-robogó,nekem nagyon tetszik
a 125 4T blokkjuk elég jól sikerült,ha még a műanyagok is rendben lennének és megállna 300-350-ből még azt mondanám nem is rossz
mindennapi használatra azért jobb választás mint egy aranyáron felújított ezer sebből vérző eredeti vespa
egyébként a 4T kínai blokkok nem olyan vészesen rosszak,igen finom járásuk van aki megelégszik a teljesítményével finoman hajtja és rendesen szervizeli annak nem biztos hogy rossz választás
-
#5183 psziho a szakértőnk, nem rakhatjuk be házmesternek :) -
#5182 Asszem átnyergelek robeszról, és elkezdek gyűjteni nagymotorra. Szerintetek 2004 körüli GSXR600-asok vagy szintén 2004 körüli 600as CBR-ek a jobbak? Mert eddig ezeket nézegettem... (tudom ez egy robeszos topic, de hátha tud valaki valami okosat mondani...)
Köszi! -
#5181 Psziho 4 president. -
#5180 Próbálj ki egy ilyet. Lesz róla véleményed:)
-
IVU #5179 hátsó merev telóról vmi vélemény? -
#5178 Na rábeszéltem haveromat végre egy robogóra. Vett egy Liberty 125-ös Leaderest. Egész tipptopp, asszem 2004-es.
Hazafele leállt neki párszor, de rájöttünk a hibára, lejött a szívócsonkon lévő vákuumcső vagy hogyhívják, ami visszamegy a benzinszűrőre.
Viszont most még annyi a tünet, hogy az alapjárat ingadozik, volt hogy úgy felpörgött magától, hogy tekerte a kereket sztenderen mint állat. Gázadás után nem azonnal, késve esik vissza a fordulat.
Visszatekertük az alapjáratit, most normál a fordulat de még kicsit így is ingadozik és néha mintha kihagyna olyan fura, viszont hirtelen gázadásnál nem indul meg azonnal kicsit késve és mintha kicsit durranna a kipufogónál. Tehát valami gyújtás mizéria lehet?
Megnézzük milyen gyertya kell bele és kicseréljük, még nem tudtuk azt megnézni. A membránt se mert nem tudtuk lecsavarozni a fedelet csavarlaízító híján :D elnyírni meg nem akartuk. Szívócsonk jó, légszűrő kipucolva.
De amúgy megy a gép, olyan 110-et ment most vele óra szerint, nem rossz ez a liberty, kellemes ez a nagy kerék. Viszont az Et4-et könnyebb szerelni :D majd egy óra volt mire lebontottuk az idomokat. -
#5177 jah csak ott is van egy psycho nick valami győri tag -
#5176 Akkor aki akar jelentkezzen! Aki akar, írja le a nevét egy hsz-be! -
#5175 Azt a két rész külön kell értelmezni,
az eleje hogy Rád szavaztam, a 2. meg hogy #5163 üzenetre értettem. -
#5174 Nekem a 100ccm Ciak eszik 2,8L kb elmegyek 220km.t. És 80-90km/h tempóval. -
#5173 nem szeretnék házigazda lenni,bárki elvállalhatja felőlem
azért köszönöm mindenkinek a bizalmat,nagyon megtisztelő
-
#5172 az nem én vagyok,egüre nem járok -
#5171 az elég fos , én 6 liter benzinnel mentem már 207 km-ert :) ilyen 60-as temóval kb -
#5170 Esetleg megkérdeztétek, hogy szeretné-e csinálni? -
#5169 Psziho
Am Egü forumon olyan van hogy a Config od van mellé írva. -
#5168 Nekem is kb annyit eszik és gyári.
(Házigazda: Ha psziho ért hozzá, van elég ideje és meg tudja csinálni akkor +1! Viszont ha nem jártas a házigazda témában akkor lehet más kéne...) -
rrudii #5167 sztem is psziho -
RYO21 #5166 Psziho! -
#5165 Psziho-ra szavazok! -
#5164 csak ahhoz házigazdát kell választani -
RYO21 #5163 Kellene ide is olyan mint az ATi Radeon topikba. Mindenki neve mellett ott, van hogy milyen videókártyája van. Itt az lehetne, hogy milyen motorja van. -
RYO21 #5162 Mi?