6802
Robogók!!:)
-
#5241 max a sok álláskor átenged de mindennapi használatkor nem adhat többet a pumpa -
#5240 attól nem köpheti mert bejáratós,max azért mert kevertek a tankba is -
zsoca94 #5239 aha köszi akkor azért köpi annyira az olajat mert bejáratós ? és ha már be lesz járatva akkor már nem fogja ? nem nagyon értek még a motorokhoz és az nem lehet,hogy az olajpumpa romlott el és sokat ad rá ?mert szerintem ha elromlik akkor nem keveset fog adni rá mert besül a motor hanem sok olajat -
#5238 nem lehet ráadni a minarellire mert az fix
a hondán és a piaggio-n lehet a gázbowdennel játszani ami bemegy a pumpába -
zsoca94 #5237 köszi a választ igaz mégcsak zegnap volt a forgalmi vizsgám át is mentem rajta én Sajószentpéteren lakom és Miskolcon volt a vizsga 13.272 km volt benne a motorba mikor vettük most van benne 13.478 206 km-t mentem vele ,mikor vége lett a vizsgának hazahoztuk a motort 15kmt jött vele haver 60-al jött végig vele és mire hazaértünk tiszta olaj volt az egész kipufogó.. ja és 50-es motor van felfúrva 70-re -
#5236 Valaki nem tudja véletlenül hogy a Gilera Runner 50ccm-es robogóba gyárilag milyen görgök valók??
És ugyanolyan tömegű görgök között lehet különbség??
Mert a szerelő azt mondta hogy amik a szerelés előtt voltak benne ő lemérette súlyra és a szerint vett hozzá.De ezekkel marha lomha a motor ezért kérdezem! -
Sóschips #5235 bejáratós motorok eszik rendesen az olajat..sztem felesleges volt szétszedni.Öcsémnek is míg meg volt a motyo szara mindig tiszta olajköpés volt a kipufogó,szval nem gáz.Én nekem is 70es van,keverékkel megyek,ha több olajat adok neki akkor nem megy annyira,meg jobban füstöl..de majd psziho kijavít ha tévednék:D -
zsoca94 #5234 Hello
Lenne egy kérdésem Aprilia SR 50 Minarelli blokkos motorom (70ccm)
van és a kipufogóból nagyon ömlik az olaj ez mitől van? nekem azt mondták akitől vettem,hogy bejáratós a motor és ráadták az olajozást teljesen szétkaptuk a motort és nem találtunk sehol semmi állítót,arra is gondoltunk hogy elromlott az olajpumpa.. -
#5233 Ilyenem van. Jó kis gép :) -
#5232 egy kis Sr.
-
#5231 nezd meg mi van raiirva a mostanira.SR sok evjaratban van.
130/60-13 eselyes . -
#5230 Kérdés:D Az Aprilia SRre milyen gumi való? :D Mert akarok venni egy új hátsót :) Már csak a gumi kéne pénz van :) -
Sóschips #5229 Én pest megye.szval nem lenne gazdaságos ide hoznod...ez meg h besértődik,hát de ki nem sz*rja le?Ahova én hordanám,és ezt csinálná h elviszem és szarabbat hozok el,+ még ráköltöttem egy csomót,biztos ott hagynám a francba.De mind1,te tudod -
#5228 Esztergomi vagyok!De nem akarom máshova vinni amugyse mert akkor az illető besértődik. -
Sóschips #5227 hova valósi vagy?mert ha a közelünkbe akkor tudok neked ajánlani -
#5226 Akkor szerintem valamit nem jól rakott össze a kedves szerelő szerintem majd jövőhetén hazajön nyaralásból kiderül!
De ha ez így van akkor már tökmindegy szarrá égett az új henger. -
#5225 ha vízhűtéses a motorod akkor a víz hőfokát -
#5224 Na jöttem újabb hülye kérdést feltenni.
A motoron van valami hőmérséklet mérő ,az minek a hőfokát méri??
Mert amióta az új cuccok vannak benne mindig szinte maxon van.Előtte a 3/4-éig szinte soha nem ment fel. -
IVU #5223 fúúú te... -
#5222 Szerintem ez az ő dolga :) Akinek nincs agya az ne motorozzon. -
#5221 egy havernak az van, hát ja megy mint atom, de egykerózni csak úgy tud hogy hátsó lábtartókra áll és felrántja.
párszor mentem vele hosszabb távon is, tény hogy annyiból veszélyes hogy szinte kívánja hogy húúúúzd neki :D -
#5220 Hát azért azt kétlem hogy hanyatvág egy 180as runner.
Az biztos hogy nyélgázon emeli az elejét, de ha normálisan ülsz rajta, nem tud, meg amúgy is nem egy könnyű darab. -
#5219 aki 1 kis gazbol nem erzi mit tud a gep annak nem robogora kell ullni -
Sóschips #5218 persze...de mint mindenki ha kap egy erős gépet egy kis ideig szépen megy vele,de ha nem látják h mit csinál csak oda húzza neki a szarvát:D
Pl nézzünk egy 60kilós srácot,elötte volt egy fojtott roxija,megunta,vett egy 180as runnert.Elhozta szépen ment vele,nem volt nehéz elindulni,stb.Aztán 2nap múlva úgy gondolja h csak megnézi mit tud a gép.Na akkor itt szoktak kezdődni a bajok.Húz egy nagyobb gázfröccsöt és hellosziaszevasz mert hanyatkúrja:D..szval érted mire akarok kilyukadni:D -
#5217 Urak.Valaki hajt itt Aprilia Sport city=t? mondjuk 200 ccm?
Nemi eszmecsere jo lenne ./De annyira ritka dolog. -
#5216 Szerintetek ez jó lenne rá és megér ennyit? Köszi! -
#5215 Hi! Tudnátok adni egy tippet, hogy hol tudnék venni/rendelni robogóra fényvisszaverő csíkot? A műanyag részére akarok. Jó minőség érdekel, a lehető legolcsóbban. Köszi előre is! -
#5214 megkell tanulni ennyi a lényeg, ha van ismerős akkor segit megtanulni. :) -
Sóschips #5213 na igen...de az nem való egy olyannak akinek elötte 50es volt:Dakkor tetszeljen egy darabig 70essel vagy valami:Dmert kibaszott brutál,egy nagyobb gáz fröcc és emeli az elejét,akkár mekkora nagy darab vagy:D
Most én is egy olyanra cserélném,vagy egy gyári roxira,amit az öcsémnek adnák mert az sr-túlságosan is erős neki:S -
#5212 hozzá kell fúvókázni a karbót /alapj+főfuv.+sziv fuv/
nem egyszerű
vagy tekerd körbe szigetelőszalaggal hogy csak a fele/egyharmada felületű legyen akkor jó lesz -
#5211 Vagy 50es papirral inkább egy Gilera Runner 180as. Hát az nagyon hasit. -
#5210 Csak annak való akinek sok pénze van vagy ez a hobbija vagy nem normális és robogóval akar villogni :D:D:D:D Nekem is van egy és enyém sima gyári SR és nekem igy jó,majd ha váltok akkor nagyobb motor pl: DRZ 400 SM
Robogó amúgyse arra való hogy versenyezz vele hanem hogy el meny a boltba vagy ide oda. :)
Ezt MIND SZVSZ volt :D -
#5209 Szerintem meg hülyeség tuningolni egy robogót széthullik egy idő után mivel a folytonos pörgés nem tesz neki jót és 10L fölött is eszik és megy max 130at MAXX!!!!..., akkor vegyél inkább nagyobb motort. -
#5208 szerintem a karburátoron kéne állítani, de majd az okosok megmondják. :D -
IVU #5207 van egy gondom, ma vettem egy átlagos sportlégszűrőt és ha 30 fele vagyok és nagyobb gázt húzok akkor elmegy a motor ereje és csak gurul, így van akkor is ha lassan húzom neki de akkor csak max 42-ig megy, utána semmi, aprilia sr 50 r-em van teljesen gyári csak sportkipufogó van rajta, légyszi segítsetek! -
#5206 én repsol 4T-t használok a "Racing" jelzésűt ami full szintetikus. Zöld doboza van, olyan 2+ezer körüli az ára. -
leipsig #5205 Üdv !
4 ütemű, 150-es Aprilia-ba milyen olajat kell használni? -
#5204 eznagyon jó választás, Ár/érték , és Ár /minőség, és ár/ LE arányban a legjobb szall ennyiért ilyen erős henger nem kapsz, pláne ilyen minőségben. 2009 ben asszem ebből kellt el a legtöbb ( 2009 "slágerhengere") 16Le simán ki lehet belőle hozni, meg szinte mindent kapni hozzá.
A másik amit vennék persze az kicsivel gyengébb az Stage 6 Sport pro, persze ennél kevesebb fogyasztás..... -
Sóschips #5203 kösziSzedi is a lábát rendesen:DNem gondoltam volna h a polini corsa henger ennyire megy:D -
#5202 Szép.
Am több helyen is meg kell nézni a venni akarsz valamit.
SPD