Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skate00
???, WTF, mi van itt?
ja és ezt aztán nagyon muszáj volt beszúrni ezt a fake képet "vkirõl".

Sziasztok,
hát én lennék az "elmebeteg" ahogy írtátok, aki ezt az írást elkövette.
Nem szándékozom bocsánatot kérni, hiszen célom volt, hogy beleélje magát a kedves olvasó.

Hogy miért? Nos, egyrészt vegyük észre, hogy semmibe nem kerülõ ötletekkel, mennyivel élhetõbb helyet varázsolhatnánk ebbõl a kis sárkupacból.
Másrészt: hátha valaki elolvassa, aki tehet is azért, hogy így legyen...

üdv
Kutya.
Web mester
Hát igen, maxumálisan egyet értek veled. Sajnos az élet minden területén ez van... Hogyan lehet mégjobban kiba*ni az emberekkel...
Szomorú...
De szerintem az is szomorú hogy mindent eltûrünk... Össze kéne fogni, dehát ez az erõ sem igazán van jelen a magyarságban...

Web mester
Amúgy valamit majd ki kell találni, mert erõsen kétlem hogy azok akik 50-esként nagyobb motorokat használnak sima adásvételivel, a roncstelepre viszik a motorjukat ha rendszámoztatni fogják a segédmotorokat. Mert ugye 50-esként nem fogják levizsgáztatni, nagymotorként meg pusztán egy adásvételivel nem kapják meg a rendszámot elvileg... Az embereknek meghagyták ezt a kiskaput, így rengeteg nagyobb köbcentis motort használnak segédmotorként... Az állam ezt csak saját magának köszönheti... Majd megoldják... Nem titkolom jómagam is 50-esként használom a 100as Benelli K2-met, de roncstelepre biztos nem viszem semmilyen idióta tövény kedvéért... <#mf1> A magyarok mindig is találékonyak voltak, majd erre is kitalálnak valamit... Különben is, jelenleg szerintem egy olyan típus nincs ami megfelelne a KRESZ szerinti segédmotorkerékpár fogalmának... Max a Babetta...
Bocs a litániáért, csak bosszantanak ezek a dolgok.
Jóéjt!

pszihopata
szerintem meg rendkívül tanulságos írás,és logikusan le is vezeti a döntések hátterét céljait

bemutatja hogyan mehetnének máshogy-logikusan is a dolgok magyarországon

én és szinte mindannyian sajnos már bele is fáradtunk a reménybe is, hogy jó irányba változzanak a dolgok

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Web mester
Én is, hirtelen örömömben gyorsan be is linkeltem... De aztán a cikk végére értem sajna <#szomoru1>
Kérdezem én; ki az az elmebeteg aki ilyennel szivatja az olvasóit?

Czicsa
ÓÓÓ, pedig már azt hittem van isten.... 😞

Web mester
Úgytûnik kamu... A cikk legalján kiderül...
Ekkora fa*ságot....

Web mester
Srácok! Jóó hírek <#nevetes1>
3855/2010 rendelet: B kategóriás jogosítvány + 5 órás gyakorlati képzés = 250 köbcentiméterig és 15KW-ig érvényes motor jogosítvány.
Link

chicco
zseléiszap.Nemtom én nagyon megsz.tam.A végén a fotengelyen is volt vakrozsda.De bizonyítani nem tudtam volna 5 hónap után.

pszihopata
a fém oxidálódik ha rozsdásodik,tehát fõként az oxigéntõl kell elszeparálni és persze a vízpárától

tele benzínnel nem rohad és nem tud annyira besûrûsödni hogy marjon,mert a benzin szépen átalakul idõvel valami maró löttyé

2-3 évet állt motoroknál a szemem is marja a gõze,nem beszélve a bõrrõl

chicco
Volt 1x megtettem a Castrol kutnal.Akkor még volt.Hát lehet vizes volt de minden rozsdás lett tavaszra.

Az nem lenne rossz. Ha tényleg alkotsz valamit akkor majd jelezd, mert érdekel a dolog.

Valóban, a motor adatbázis igen tetemes. 😊

Benel
énis gondolkodtam ezen, és megvettem egy domain-t szal majd ha lesz idõm csinálgatok egy oldalt, amin többek között ez is lesz.
Csak lesz robogóadatbázis is, csak a motorok számát kicsit alulbecsültem 😄 húzós lesz

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

azthiszem hogy müanyag tankos. egy Aprilia Leonardo 150-röl van szó !
renden akkor akksi ki, kipuff betöm. köszi

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Bakker motorosoknak miért nem csinálnak ilyen oldalt? Nagyban megkönnyítené a vásárlást kezdõknek. Mindig csak az autós témákat nyomatják. :S Sasolajátok csak meg EZT!

Igazad van, utána néztem én is. Most, hogy jött pár pozitív hsz a piaggoval kapcsolatban könnyebb lesz a döntés. Meg egyébként is, a Honda Joker után szerintem a Vespanak vana legszebb retro alakja. Jokert vennék csak annyi pénzem sajnos nincs, pedig imádom.

pszihopata
a fémtankot pont hogy tele kell tankolni

chicco
Kipufogot dugt be ronggyal.Ha fém tankod van eresz de a banyát.Akksit vagy tölteni kéne ésellenõrizgetni ha valakiben megbízol vagy vedd ki és tedd vlmi nem hideg helyre.
Ha vizes akkor fagyállót is ellenõrizd.

Sziasztok !

Egy kérdés: Ha hosszab idõre lerakom a garázsba a mocit mit csináljak, vegyek ki belõle ? Jövöhéten utazok londonba dolgozni , kitudja mikor jövök haza.

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

chicco
Egyébként semmi baj nincs a karbival.Hacsak nem akarsz valami extrém nagy hegyre felmenni.Mert ott ugye szegényedik a levegõ.

chicco
Van 1 srác Alex néven szokott motorokat árulni.Nála láttam 1 Sportcity-t 98000km volt benne.Nos ekkor döntöttem Piaggo blokk mellett.

pszihopata
nem injektoros szerintem ilyen nem létezik

csak et2-ben volt mechanikus injektoros+kompresszor változat

ez

Benel
ha az akkor szerintem hagyjad, nem sok jót lehet olvasni az injektoros robogókról..sima karbis ET4125, ha fasza a blokk akkor kimegy a világból!

chicco
Az én blokkom is Piaggio 200ccm de karbis.

Asszem az,de most mindjárt utána is nézek a dolognak.

Benel
Ez nem injektoros? Nemtom miez az inizione..
am nekem ilyen van stílusos és imádom 😛

Pont egy ilyet néztem ki egyébként.

http://otomoto.hu/vespa-et-et-4-125-inizione-M2216454.html

Tapasztalatok? Volt/van ilyen valakinek?

Sry az offért

pszihopata

chicco
A 125 B jogsit lenyomta a Fidesz.Szoval egyenlore nm lesz.Bar en feldobtam a peticiot a facebookra hatha.

"elvetették a 125-ös vezetését b-jogsival-ennyi történt" - meg tudod mondani ezt hol hallottad vagy olvastad? Hivatalos forrásból tudod? Mert Európában gyakorlatilag mindenhol B-s a 125-ös nem is értem Mo. miért vonakodik.

Én hiszek neked és nem kötekedésbõl kérdezem, távol álljon tõlem, csak mostanában nagyon érdekel ez a téma, mivel 4 éve nyomom 50-esel és váltanék, de jogsira és mocira egyelõre nincs pénzem egyszerre.

pszihopata
teljesen érdektelen mennyit ér egy babetta,úniós elõírás hogy minden jármûvet jelzéssel kell ellátni

'Akiknek csak segédmocira volt jogsiuk azokat sajnálom"

-sehol sem volt arról szó hogy kismotorjogsival ezentúl nem lehet 50-est vezetni!

elvetették a 125-ös vezetését b-jogsival-ennyi történt

rendszám meg lesz a kérdés csak az hogy mikor?

én 2011-rõl hallottam utoljára, de hát biztos csak a halál, pláne ebben az esetben 😊

Én is úgy tudom, hogy B-s alá akarják venni a 50-est és 125-öst is és elvileg segédmotor jogsival nem lehet majd vezetni az 50-eseket csak B-vel. Én ilyet hallottam. Akiknek csak segédmocira volt jogsiuk azokat sajnálom, de én örülök mert most tervezem venni egy 125-ös Vespat ("papiron" 50-es)és sajna nincs nagymotor jogsim, de ha bevezetik ezt a törvényt nem is rakom le egy jó darabig még.

Azt, hogy rendszám kell e majd az 50-esekre azt kétlem mivel pl egy babetta ér 25k-t a rendszám meg 30k. Ez nagy hülyeség lenne.

Web mester
chicco
Nem 125ccm re szeretnénk a B katos jogsit

Ezek azt akarják, hogy ne lehessen 50-es 2t motrokat vezetni?

chicco
Facebookon is .Aki tudja tegye fel suli szerverekre hirlevelekre kollégiumba .Bárhova ahol fiatalok motorosok vannak.

chicco
Hegedûs Attila I need your help girls and boys.
We are collecting online petition for Eu Brussel to change 1 of our Law.
As in Eu instead of Hungary and Nederland you can drive 125ccm 11kw motorbike with Cat B Driving Licence. There are rules differences in Eu countries like at least 3 years old DL or 5 or with a small training ,but You can.
What we wa...nt just to send out smokers 2 stroke engines from city ,as many pizza delivery and post delivery companies using this type of bikes,scooters.
Just to compare fuel consuptions 50ccm 2t engine 3-3,5 liters plus 2t quality motor oil.4T engine 200ccm 2,6 liter Catalized clean EURO II,III engines. NO OIL IN TANK:
PLEASE KINDLY ASK YOU TO HELP US:HERE IS THE LINK 4UR VOTE ONLY 1 MIN .
THANK YOU VERY MUCH AND WISH ALL OF YOU LOVELY DAY AND WEEKEND:
http://www.petitiononline.com/hun125B/petition.html
ATTILABõvebben
Az EU ms tagországaihoz hasonlóan Magyarországon is lehessen 125 ccm-ig motort vezetni B kategóriás.
www.petitiononline.com
Az EU más tagországaihoz hasonlóan Magyarországon is lehessen 125 ccm-ig motort vezetni B kategóriás jogosítvánnyal! Petition, hosted at PetitionOnline.com..2 másodperce · Csak ismerõsök · Hozzászólok ·Tetszik Nem tetszik · Megosztás

chicco
Szilent meg nezd at a kipofogot is nekem ott volt lelazulva a rogzités.Rázta az egész motort.Ha ezek nem akkor jönnek a pörgö dolgok.Kuplung harang szij stb

csáó.
segítséget szeretnék kérni.
lenne 1 aprilia sr 150-em.
az lenne a baj vele h. alapjáraton nagyon rezonál az egész motor és jó alapjárata van kb olyan 1500rpm, + fékezésnél is mi lehet vele a baj ?
fura hangokat ad ki :S
félek így használni szilentre gondoltam de nem hinném h. az.
segítsetek pls.
Benel
Jó lenne már.. kicsit megmozdulna a motorpiac 😄
Kár hogy ilyen ronda a hexagon:
hexagon 125 4t rendszámmal

Na ez viszont szép, és még ennek is jó ára van rendszámosan
Yamaha cygnus 125 4t

chicco
sot.125 4t sokkal kevesebbet eszik es nem kell bele olaj.Kornyezet kimelobb is.

Web mester
De sztem az sem biztos hogy lesz az egészbõl bármi is... Meg szerintem ettõl még a robogó kialakítás nem fog a háttérbe szorulni... Hiszen pont az egyszerû kezelhetõsége miatt olyan közkedvelt. Ha valaki mindenáron motort szeretne az eddig is vehetett 50-es motorokat... Mégis több a robogó... Városi rohangászásra egyértelmûen a robogó a nyerõ szerintem.

Web mester
2012-re jósolják... Lehet ezér lesz akkor világvége...<#csodalk>

skate00
Lenne egy kérdésem:
Ha bejön ez a 125 ös b vel, akk gondolom elég sokan akarnak majd 125 öst venni, és vesznek is, ennek ennek következménye hogy Moped robogót nem nagyon akar majd senki venni aminek következnménye hogy lemennek az árak, mert senki nem vesz majd.
szall ez leghamarabb mikorra várható ?

Web mester
Ilyen kis gépen agyalok erõsen, csak még kéne hozzá némi pénz... Munka meg semmi... Immár 2 hónapja <#szomoru1>

94Gizmó
Lene egy kérdésem..😊
Ti mit tudtok mondani a CPI Popcor rol??
Mert egyik haveromnak olyan van hát és kivi vok rá h ti mit mondatok😊
70-es hengerel😊(tunig)

Gizmó! Motowell Magnet City!4ever