Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát én lennék az "elmebeteg" ahogy írtátok, aki ezt az írást elkövette.
Nem szándékozom bocsánatot kérni, hiszen célom volt, hogy beleélje magát a kedves olvasó.
Hogy miért? Nos, egyrészt vegyük észre, hogy semmibe nem kerülõ ötletekkel, mennyivel élhetõbb helyet varázsolhatnánk ebbõl a kis sárkupacból.
Másrészt: hátha valaki elolvassa, aki tehet is azért, hogy így legyen...
üdv
Kutya.
Szomorú...
De szerintem az is szomorú hogy mindent eltûrünk... Össze kéne fogni, dehát ez az erõ sem igazán van jelen a magyarságban...
Bocs a litániáért, csak bosszantanak ezek a dolgok.
Jóéjt!
bemutatja hogyan mehetnének máshogy-logikusan is a dolgok magyarországon
én és szinte mindannyian sajnos már bele is fáradtunk a reménybe is, hogy jó irányba változzanak a dolgok
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Kérdezem én; ki az az elmebeteg aki ilyennel szivatja az olvasóit?
3855/2010 rendelet: B kategóriás jogosítvány + 5 órás gyakorlati képzés = 250 köbcentiméterig és 15KW-ig érvényes motor jogosítvány.
Link
tele benzínnel nem rohad és nem tud annyira besûrûsödni hogy marjon,mert a benzin szépen átalakul idõvel valami maró löttyé
2-3 évet állt motoroknál a szemem is marja a gõze,nem beszélve a bõrrõl
Valóban, a motor adatbázis igen tetemes. 😊
Csak lesz robogóadatbázis is, csak a motorok számát kicsit alulbecsültem 😄 húzós lesz
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
renden akkor akksi ki, kipuff betöm. köszi
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Ha vizes akkor fagyállót is ellenõrizd.
Egy kérdés: Ha hosszab idõre lerakom a garázsba a mocit mit csináljak, vegyek ki belõle ? Jövöhéten utazok londonba dolgozni , kitudja mikor jövök haza.
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
csak et2-ben volt mechanikus injektoros+kompresszor változat
ez
am nekem ilyen van stílusos és imádom 😛
http://otomoto.hu/vespa-et-et-4-125-inizione-M2216454.html
Tapasztalatok? Volt/van ilyen valakinek?
Én hiszek neked és nem kötekedésbõl kérdezem, távol álljon tõlem, csak mostanában nagyon érdekel ez a téma, mivel 4 éve nyomom 50-esel és váltanék, de jogsira és mocira egyelõre nincs pénzem egyszerre.
'Akiknek csak segédmocira volt jogsiuk azokat sajnálom"
-sehol sem volt arról szó hogy kismotorjogsival ezentúl nem lehet 50-est vezetni!
elvetették a 125-ös vezetését b-jogsival-ennyi történt
rendszám meg lesz a kérdés csak az hogy mikor?
Azt, hogy rendszám kell e majd az 50-esekre azt kétlem mivel pl egy babetta ér 25k-t a rendszám meg 30k. Ez nagy hülyeség lenne.
We are collecting online petition for Eu Brussel to change 1 of our Law.
As in Eu instead of Hungary and Nederland you can drive 125ccm 11kw motorbike with Cat B Driving Licence. There are rules differences in Eu countries like at least 3 years old DL or 5 or with a small training ,but You can.
What we wa...nt just to send out smokers 2 stroke engines from city ,as many pizza delivery and post delivery companies using this type of bikes,scooters.
Just to compare fuel consuptions 50ccm 2t engine 3-3,5 liters plus 2t quality motor oil.4T engine 200ccm 2,6 liter Catalized clean EURO II,III engines. NO OIL IN TANK:
PLEASE KINDLY ASK YOU TO HELP US:HERE IS THE LINK 4UR VOTE ONLY 1 MIN .
THANK YOU VERY MUCH AND WISH ALL OF YOU LOVELY DAY AND WEEKEND:
http://www.petitiononline.com/hun125B/petition.html
ATTILABõvebben
Az EU ms tagországaihoz hasonlóan Magyarországon is lehessen 125 ccm-ig motort vezetni B kategóriás.
www.petitiononline.com
Az EU más tagországaihoz hasonlóan Magyarországon is lehessen 125 ccm-ig motort vezetni B kategóriás jogosítvánnyal! Petition, hosted at PetitionOnline.com..2 másodperce · Csak ismerõsök · Hozzászólok ·Tetszik Nem tetszik · Megosztás
segítséget szeretnék kérni.
lenne 1 aprilia sr 150-em.
az lenne a baj vele h. alapjáraton nagyon rezonál az egész motor és jó alapjárata van kb olyan 1500rpm, + fékezésnél is mi lehet vele a baj ?
fura hangokat ad ki :S
félek így használni szilentre gondoltam de nem hinném h. az.
segítsetek pls.
Kár hogy ilyen ronda a hexagon:
hexagon 125 4t rendszámmal
Na ez viszont szép, és még ennek is jó ára van rendszámosan
Yamaha cygnus 125 4t
Ha bejön ez a 125 ös b vel, akk gondolom elég sokan akarnak majd 125 öst venni, és vesznek is, ennek ennek következménye hogy Moped robogót nem nagyon akar majd senki venni aminek következnménye hogy lemennek az árak, mert senki nem vesz majd.
szall ez leghamarabb mikorra várható ?