6802
Robogók!!:)
-
#5881 eddigi talán legjobb szemléltető videó -
#5880 hogyne lehetne kapni.
morgósabb hangja lesz tőle. 125-ösökön sokkal durvább de 50-eseken se rossz
pl: http://www.youtube.com/watch?v=GlJz7B2wsHQ -
krisz940122 #5879 Hát azért annyira durvát nem akarok meg nekem vmi erősebb de nem brutál kéne. Vagy vennék rá egyet ha egyáltalán lehet kapni 4t 50-esre, vagy a gyárit alakítanám át vhogy, de nem tudom hogy. -
#5878 szedd le a kipufogórendszert, és fog lőni is meg lángolni, ha bemelegszik, csak hót gyenge lesz, de a hang az isteni. -
krisz940122 #5877 Psziho vagy vki.: 4 ütemű 50-es robogóval mit tudnék csinálni h jobb hangja legyen? Sportkipufogó? Ha igen, hol találok? Vagy az eredetivel is tudnék csinálni vmit? "Sportosabb" hangot szeretnék. -
#5876 Nekem is előszőr az O.C.C. Black Widow jutott eszembe róla :D -
#5875 occ black widow replica -
#5874 Hát ez miféle masina? -
#5873 motoroztam
-
#5872 egy kis off:
-
krisz940122 #5871 oké :D -
#5870 fasznak-csak leszopja az akksidat
ha már lopnak akkor nem filléres kínait nyugi,hameg mégis akkor úgy kezdik hogy benyúlnak a műanyag alá aztán kitépik a picsába -
krisz940122 #5869 Aha köszi a segítséget, gondolkodok rajta meg persze pénzt is kell szerezni rá. Meg néztem még riasztót is. Ti mit gondoltok erről? Megéri? -
#5868 az 50-es beállításokkal tökéletesen működik,kicsit mehet nehezebb görgő bele meg picivel vastagabb szíj-úgy nagyobb lesz a végsebesség -
#5867 mondjuk bebújik a kipufogón egy tolómérővel -
leipsig #5866 hehe és hogy jönnének rá? 150 es el rohangálok, rám sem néznek ! -
krisz940122 #5865 Aha ezen elgondolkodok, csak ha a rendőrök rájönnének h 80-as henger van benne akkor az szopacs lenne. Mert ha veszek bele, 50-esként fogom használni. Akkor se karbi se új kipufogó semmi nem kell? Ez így tényleg jó ajánlat. Köszi a választ. -
#5864 nem kell más max egy szelepszett ,ha már úgyis szét van borítva
a vez. tengely lánc felőli csapágyát kell még megnézni ha szét van borítva,az is filléres még tengellyel együtt is
két gumi árából megvan a 80-as motorfelújítás -
krisz940122 #5863 Köszi a választ. Ez nem is rossz. Ha ezt a szettet megvenném már mást nem kellene venni? Tehát már nem kell hozzá semmi h menjen? Pl új karbi, főtengely vagy akármi? -
#5862 kopottak,vagy kilágyultak a gyűrűk
veszel egy ilyet aztán még jól is fog menni -
krisz940122 #5861 Az miért van, hogy a 4 ütemű 50 ccm-es robogóm ha hideg a motorja akkor nagyon füstöl, kéken. De amint bemelegszik akkor egyből elmúlik. Előre is köszi a választ. -
#5860 Papíron 11 kw-os a legtöbb rendszámos Mito. Így A1-el vezethető.
Nem várok meg nem is számítok semmire, de ha eredményes lenne a petíció akkor természetesen B-s jogsival használnám.
Ne mond, hogy te nem ezt tennéd a helyemben. -
#5859 Most komolyan arra vársz, hogy vezethesd a 35 lóerős 2T speed motorodat B jogsival? -
#5858 Hidd el nagyon is feltűnik, tudom én is hogy nem kevés pénz. Megannyi más dologra el tudnám költeni azt a 30ezret. De ha motorozni szeretnék akkor be kell fizetni. Nincs mese sajnos... És így még mindig olcsóbb mintha egy külföldi papíros motort akarnék Magyarországon forgalomba helyezni. 50-esként is sokan használják, de szerintem felelőtlen és kockázatos dolog. Csak idő kérdése, hogy mikor állítják meg az embert... A Mito méreteit tekintve még 125-ösnek is nagy, nemhogy 50-esnek.
Per pill abban bízok, hogy talán lesz valami ebből a "125ccm B-s jogsival" című kezdeményezésből, és akkor legalább a jogsi árát megúsznám. Viszont ha nem lesz belőle semmi akkor valszeg a korlátlant teszem le, annak van a legtöbb értelme. De az is sok pénz. Itt Sopronban sulis motorral kb 150.000 Ft!!
Sajnos ez van. Mondj EGY dolgot ami olcsó. -
#5857 itt azért nem annyira vészes mert ugye ez köbcenti függő,
de akkor is jármű értékének 10-ede
szerintem nem kevés ahhoz képest hogy kapsz egy új papírfecnit meg egy műanyagfecnit
sajnos már fel sem tűnik hogy az állam mindenhol kirabol minket,ahol bármihez is hozzáfér
az is érdekes hogy az africa twinem biztosítása pár éve még 28000 volt most 7000 mégis megéri a biztosítónak
eddig mennyit szakítottak a kötelezőn?
-
kutyaquad #5856 Ha bárki tud használni egy kínai robogóra/quadra való új karburátort, nálam pihen egy. Automata szívatós, felszerelve nem volt. Húszezer körül fizettem érte anno - árat szándékosan nem írok, nekem már nincs szükségem rá, így biztosan megegyezünk.
-
#5855 Én is nagyon beléjük szerettem
Körlámpásat már nem szeretnék. Biztos jók azok is, de már kicsit eljárt felettük az idő, ami azér egy ilyen gépnél érződik szerintem. -
#5854 Szép!
Nekem is volt Kádzsivám csak még kör lámpás volt és Lucky-s. -
#5853 Ez egy 2010-es kalkulátor, 29.732 Ft-ot számoltam. Nemhinném h ennél sokkal több lenne. -
#5852 Hát jah, én is látom, hogy egy éve készültek a képek. Gyerekkel már egy ideje E-Mail-ezek. Majd még megmondom neki hogy küldjön friss fotókat.
Átiratás 25-30 ezerből megvan egy 125-ös esetében. -
#5851 csak eredetvizsga átiratás új forgalmi+törzskönyv:D
egy öregebb motort majdnem ugyanannyiba kerül forgalomba állítani friss műszakival,mint simán átiratni egy magyart -
#5850 képről jónak tűnik,de ezek a fotók 1 évesek már
ez pont az a kategóriájú motor amiből szinte lehetetlen jót venni -
#5849 Ehhez viszont nem kell regadó -
#5848 Meg a Mito is elég idegesen jár.
Amúgy pár hete voltam egyet megnézni. Székesfehérvárra utánfutóstul elgurultunk. Rengeteg előzetes egyeztetés után. Hát kár volt:
Összevissza volt törve-repedve... Ez ugye a képeken nem látszott. Gyereket természetesen előte alaposan kifaggattam: "Semmi baja nincsen" Egyedül 2 sérülést fotózott le... Pedig volt azon minimum 12, ami szemmel látszódott. Két oldalidom pl lógott rajt rendesen.
Jah és az indexek sem működtek.
Mindegy ha már utaztunk 170 kilómétert gondoltam kipróbálom. Menni azt mondjuk ment rendesen... 100as Benelli semmi ahoz képest XD
Volt rajt egy Arrow kipufogórendszer. Fasza csattogós hangja volt, érződött rajt h a motorja egészséges. De így azér nem hoztam el... Alkudni sem engedett szóval...
Jah meg az volt a csúcs, hogy úgy hirdette, hogy reg.adó be van rá fizetve. Aztán nézem papírjait, hát mondom itt semmilyen papír nincs aminek köze lenne a reg.adóhoz. Aztán jön a gyerek, és az A.C.I.-s papírt lobogtatja... Hát mondom neki, az egy olasz dokumentum. Mi köze lenne annak a reg.adóhoz?? Olyan nekem is van a Benelliről, azt csak annyit igazol, hogy Olaszországban kivonták a forgalomból. Aztán erre azt mondja, h akitől ő vette az ezt mondta h az a reg.adó befizetését igazoló dokumentum...
Ki kellett, hogy ábrándítsam...
Érdemes volt elmenni, ugrott majdnem egy tank benzin...
Azóta egy másik sráccal tárgyalok. Ő készségesebbnek tűnik; küldött rengeteg nagyfelbontású képet a gépről. A kasztni minden részlete látszik. Meg számlákkal, kicserélt alkatrészekkel igazolja, hogy fel lett újítva. Hát majd meglátom... Egyedül az tart vissza, hogy szó szerint az ország másik felében van. Sopron-Csenger azér nem a szomszéd...
Ez lenne az. -
#5847 Naja hát ez tényleg mindre igaz.
Trabi rá a legjobb példa. Ott ha rosszul van beállítva a megszakító, akkor annak olyan járáskultúrája van, hogy hihetetlen -
#5846 durva járású a motorja,rázkódik-erős hangja van ilyesmi,benne van a szóban
ugyanez a blokk 50-esben jóval finomabb
de szinte minden nagyobb 2T-re érvényes ez
-
#5845 Bocsi, lehet hülye kérdés, de mire gondolsz konkrétan a "járáskultúra" kifejezéssel?
Sztem a minarelli 100 jó konstrukciónak számít. Rosszat még nemnagyon olvastam róla.
Az igaz, hogy egyszerű és igénytelen. De végtére is ez a robogózás lényege. -
#5844 nekem pl. a 100-as kétüteműek járáskultúrája nem tetszik,ez érvényes 100-asban a minarelli yamaha-morini suzuki v. honda-peugeot-ra is
viszont egyszerű igénytelen könnyű gépek
olyan hogy legjobb úgysem létezik,mert ha minőségre meg műszaki tartalomra nézzük akkor a honda zommer v. pcx vagy valamelyik japán gyártó,ha stílusra szépségre akkor vespa vagy valami olasz,ha ár/érték arányt is nézzük akkor már egy kymco people vagy sym taiwan kórea,ha meg full a legolcsóbb kell akkor egy kínai
ez kb. ugyanúgy van mint az autóknál,másért szeretik a 156-ot és másért a corollát
ezek annyira különböző kategóriák hogy igazából nem is lehet összehasonlítani őket,ki mire vágyik
az emberek 99%-a meg úgyis elégedett azzal amivel jár,mert megnyugtatóbb érzés azt gondolni hogy jól választottunk -
#5843 Hát igen... Ebben van van valami :D
Elfogadom, hogy sok jó robogó létezik. De én személy szerint elégedett vagyok a Benellivel :) -
#5842 Minden attól függ hogy van-e összehasonlítási alapod, vagy mennyi.
Énis az 50-es dio után istenítettem a skipper 150 2T-t, merthogy nem vinnyog, megy mint a golyó és semmi baja nem volt amíg nálam volt ez a legjobb motor, utána meglett az ET4 hú mégjobb a hangja, alig fogyaszt, fém kasztni meghát vespa= ez a legjobb gép :D
Most meg azért tudnék olyat mondani ami lehet hogy jobban kéne.
Minden nőnél van jobb nő :D
Hasonló mint a végtelen olaj téma - "szerintem ez a legjobb, ezt használom régóta és tökjól megy a motor vele - de nem próbálhat ki az ember 50 féle olajat pedig lehet hogy a legtöbbje ugyanolyan jó/megfelelő
Kezdek autóba is meg motorba is egyre elfogulatlanabb lenni, ezzel viszont az a baj hogy egész nap bújom a használtautót-totalcar/bike népítéletek végigolvasva és egyszerűen nem lehet dönteni mindegyik jó de egyikse egészen :D