Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pszihopata
csütörtökön kint voltam az olasz importõrrel próbáltam egyezkedni hogy forgalmaznám,de nem jutottunk dûlõre
indiából kéne beszerezni valahogy,tuti féláron megy ottkint

pedig a 4T egy nagyon meggyõzõ gép,egyet mindenképpen hozok majd maximum csak magamnak

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

neevous
Kéne. Ahogy nézem az ára sem olyan vészes:
Link.

pszihopata
Lml 4T v. 2T

/fehér a 4T/

pszihopata

chicco
hat igen valahol van ra kereslet.

azert mar regota van ilyesmi Tmax,Gilera 880 800 gp gpr .Ezek is 72 le korul mozognak.

Lattam 1 limitlt Gilerat Feher volt es brutalisan szep.Sport rendszer mennyei hang.

Web mester
Szépek, az egyszer fix.

Ducati és KTM robogó? Nah erre kiváncsi vagyok!

skate00
<#vigyor2><#eljen>

pszihopata

Benel
Hát nekem se 100%-ban tetszik, de még mindíg sokkal jobban mint a gyári-az valahogy nagyon megtörte a formát hogy úgy kinyúlt hátrafelé mint egy csonk lenne. Ebben az tetszik hogy rövidítette oldalról a motor hosszát.

Úgy vagyok vele hogy oldalról tetszik viszont hátulról nézve valóban drabális

Igen az ülés a köv. téli feladat 😊

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

pszihopata
persze ez csak személyes vélemény,nem akartam kötözködni😊

pszihopata
jó lesz,de az a csomagtartó szerintem nem passzol rá túl drabális egy kecses et-re
az elsõ lehajtható még csak-csak,hátra inkább a gyári doboz

kárpitos azonnal,tönkremegy a szivacs<#ejnye1>

Benel
Vespa króm bukókeret work in progress 😄
Faszántos lesz, igaz kicsit kopottas a krómréteg 😊

hello.
akit érdekel pár minarelli cucc kicsipénzé az írjo ---> [email protected]
fõtengõ, varió, kuplung, áttét, membrán +membránház. 😊
nah + uye maga a blokk öntvény.
üdv.
skate00

skate00
EZ mekkora kemény video már.
(van benne robogó is) <#guluszem1><#vigyor3><#mf2><#violent><#worship><#nezze><#hehe><#finom><#idiota>

Benel
énse láttam még élõben, csak hallottam ilyenrõl. Pl piaggio X9-esen ilyen van asszem.
Szal vagy énis hülye vagyok vagy egyikünk se <#idiota>

skate00
most lehet hülyének fogtok nézni, de én ma láttam életembe legelõször olyat hogy egy robogóba "hidrolikus" sztender volt.<#mf1><#whatever>

Kb 1 hónappal ezelõtt kicseréltem az elsõ fékpaknikat a neoson. Malossi paknikat vettem, és rögtön fel is szereltem. Mûködik rendesen, csak valamiért nagyon csikorog fékezés közben. Ez így a helyes, vagy valami baj van?

skate00
Web mester
Ezér van tele a net kókányolt szar motorokkal... Gyerek megunja, nem tudja megcsinálni, aztán eladja szívjon vele más...

Web mester
Egyet értek Pszihoval és Benelel... Azok alapján amiket leírtál, csak saját magadat járattad le... Szerintem a 14 éveddel takarodj anyád szoknyája alá, és ne veszélyeztesd a közbiztonságot a "tuningrobogódal".
Többieknek jóéjt!

Benel
Nos én a gyári robogók híve vagyok szal nem is értek ezekhez, de szerintem az ilyen "
most egy ilyen kipuffot, most egy olyan rugót veszek" tuningnak ez a velejárója, önmagában szart sem ér egy egy ilyen berhelés, csak összevissza fog mûködni az egész..

(OFF-én erre akkor jöttem rá amikor anno vettem egy 100-as neo's-t amin gianelli sportkipufogó volt, de semmi más tuning. Rátettem a gyárit, és sokkal szebben indult, nagyobb nyomatékkal-adtam is el a francba a gianellit)Ja azóta megfogadtam soha nem veszek olyan motort amin valami nem gyári, az a yamaha is egy széthajtott szar volt.ON)

Gondolom egy az egyben kellene valakivel megcsináltatni aki ilyenekkel foglalkozik, vagy szettet venni mittudomén.
Én azzal kezdeném inkább hogy visszaállítani a vízhûtéses rendszert ez az "át lett csinálva levegõsre" eléggé bûzlik 😄
itt próbálkozz inkább, itt direkt ez a téma + van fórum is

pszihopata
reagáltál a válaszomra?

-nem,miért nem?mi a cukros faszért irogatok kiskomám?

ilyen okoskodó faszfejek jönnek állandóan mint te az idióta soha el nem fogyó kérdéseikkel

na akkor várjuk csak meg mit válaszolnak a többiek-okosodj!
majd abból kiderül hogy ki a hülye

Mekkora tapló vagy..miért irnak ide szted az emberek?!hogy kérdezzenek,tapasztalatokat osszonak meg egymással..ha ezt nem tudod elviselni akkor ne válaszolj!én a normális réteghez fordultam,nem a te félédez!még1xboccs..tévedtem h.tõled vártam választ!
pszihopata
'a vizpumpa 3xis felmondta a szolgálatot"

-ez magyarázat mindenre, vigyétek szerelõhöz!

miért kell ebben a nyüves országban mindenkinek beletúrnia mindenbe?

olyan sötétség van hogy én pofázhatok fel sem fogja,már löki az újabb hülye kérdését!

befejeztem a társalgást

ˆ fekinho    
  ma 14:13 | privát | válasz erre | #5672
Jól van,nem kell leszedni a fejem!nem értek hozzá,azért is kérdeztem!
Lenne még egy kérdésem!vizes volt a motor,de sajnos a vizpumpa 3xis felmondta a szolgálatot,s igy át lett csinálva levegõsre!de ugy veszem észre h.vizesen jobban ment!igy levegõsen valahogy gyengült,a végseb.is 75-rõl 65-68ra csökkent(ez még a leo vinci zx+vario elõtti tapasztalat!köze van a levegõ hûtésnek a gyengüléshez?pedig ezzel a levegõs átépitéssel+a kipuf.-al 12,5 a kompresszio,ami a mester szerint igen jo!..?
Egyenlõe nem nincs rá pénzem,de ha ugy alakul..50ccm-hez+a vinci zx hez milyen hengerszett menne leg jobban?tavaszra,vennék bele egy minõséges viz pumpát is..jobban szerettem ugy vizessen..esetleg jó pumpát tudtok ajánlani?
Jól van,nem kell leszedni a fejem!nem értek hozzá,azért is kérdeztem!
Lenne még egy kérdésem!vizes volt a motor,de sajnos a vizpumpa 3xis felmondta a szolgálatot,s igy át lett csinálva levegõsre!de ugy veszem észre h.vizesen jobban ment!igy levegõsen valahogy gyengült,a végseb.is 75-rõl 65-68ra csökkent(ez még a leo vinci zx+vario elõtti tapasztalat!köze van a levegõ hûtésnek a gyengüléshez?pedig ezzel a levegõs átépitéssel+a kipuf.-al 12,5 a kompresszio,ami a mester szerint igen jo!..?
pszihopata
hogy oldaná már meg,gondolkozz ember!

tök logikus hogy a probléma az erõátviteleddel van

ha erõsebbre lettek cserélve lettek a kuplungrugóid akkor az a baj hogy túlpörög a variód és hamar felvált

ha gyáriak a kuplungrugók,akkor a görgõk súlya v. kontrasztrugó erõsség a probléma

sziasztok!
Lenne egy kérdésem..van egy 50-esem, nemrég kapott egy leo vinci zx-et, variot..de az van hogy a moci ugy igazán40-45nél kezdi szedni a lábait, de akkor rendesen..szoval hogyan tudnám az alacsonyabb ford.tartományban is elérni hogy legyen meg az ereje..gyorsulása???
hamarosan kapni fog egy 17es karbit(14es van rajta, gyárilag)..az megoldja ezt a problémát?
skate00
2x86ccm =172ccm
56PS
0-100 2,7sec
150méteren 147km/h
képek

skate00
már linkeltem egyszer, am jó.

chicco
bocs nem ez

hanem ez

chicco

skate00
ez volt régen is TCR nek 4 hengerese, bár nemhiszem hogy lehetett vele menni.

skate00
ez 2db sor2 es robogó blokk szíjjal összekötve. TCR nek van ilyen kit-je amiben van egy olyan cucc amit a 2 blokkfél közé kell betenni, a toldó, meg egy dupla fõtengely. Most arról nem találta képet. De ittvan egy Piaggio blokkhoz ABT kit.
am hiába csinálják meg jól meg faszán, de nem tudják rendesen átvinni a hátsókerékre,a 2 hengeresek is hátsókeréken csak a töredéke lóerõt tudják leadni.

Web mester
Brutális... <#vigyor2>

Tud azé valamit ez a Cristofolini!

norbi0325
Hali

Rossz,nyúzott suzuki robogó hengert vennék ! Szét akarom faragni 😊

Valakinek ?

Sepiaról is megnyalhatod az aszfaltot !! :-))

chicco
Leviszem hozzad a sport city-t akkor meg a GP1-et.

pszihopata
csak kint állt az utcán aztán bejött a tag,én meg mondtam rá hasból egy összeget

mindíg ez van,kicsit nézegetem megyek picit velük,de igazából ha elkészül a gép onnan már nem is érdekel<#nemtudom>

csak vigyázgatni kell rájuk meg kerülgetni õket

Benel
na zsír 😄
De azt hittem azt magadnak csináltad 😊

Gerypapa 95
ha nem sértelek meg a kérdésemmel , mennyiért adtad ?

pszihopata
pörög a motorpiac,ma elvitték a hornetet meg a piros pk-mat is<#zavart1>

neevous
PX 2011

chicco
Tavtarto megoldva.

skate00
az igazi fanatikusok esõben is tolják<#nevetes1>