Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
indiából kéne beszerezni valahogy,tuti féláron megy ottkint
pedig a 4T egy nagyon meggyõzõ gép,egyet mindenképpen hozok majd maximum csak magamnak
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Link.
/fehér a 4T/
azert mar regota van ilyesmi Tmax,Gilera 880 800 gp gpr .Ezek is 72 le korul mozognak.
Lattam 1 limitlt Gilerat Feher volt es brutalisan szep.Sport rendszer mennyei hang.
Úgy vagyok vele hogy oldalról tetszik viszont hátulról nézve valóban drabális
Igen az ülés a köv. téli feladat 😊
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
az elsõ lehajtható még csak-csak,hátra inkább a gyári doboz
kárpitos azonnal,tönkremegy a szivacs<#ejnye1>#ejnye1>
Faszántos lesz, igaz kicsit kopottas a krómréteg 😊
akit érdekel pár minarelli cucc kicsipénzé az írjo ---> [email protected]
fõtengõ, varió, kuplung, áttét, membrán +membránház. 😊
nah + uye maga a blokk öntvény.
üdv.
(van benne robogó is) <#guluszem1>#guluszem1><#vigyor3>#vigyor3><#mf2>#mf2><#violent>#violent><#worship>#worship><#nezze>#nezze><#hehe>#hehe><#finom>#finom><#idiota>#idiota>
Szal vagy énis hülye vagyok vagy egyikünk se <#idiota>#idiota>
Többieknek jóéjt!
most egy ilyen kipuffot, most egy olyan rugót veszek" tuningnak ez a velejárója, önmagában szart sem ér egy egy ilyen berhelés, csak összevissza fog mûködni az egész..
(OFF-én erre akkor jöttem rá amikor anno vettem egy 100-as neo's-t amin gianelli sportkipufogó volt, de semmi más tuning. Rátettem a gyárit, és sokkal szebben indult, nagyobb nyomatékkal-adtam is el a francba a gianellit)Ja azóta megfogadtam soha nem veszek olyan motort amin valami nem gyári, az a yamaha is egy széthajtott szar volt.ON)
Gondolom egy az egyben kellene valakivel megcsináltatni aki ilyenekkel foglalkozik, vagy szettet venni mittudomén.
Én azzal kezdeném inkább hogy visszaállítani a vízhûtéses rendszert ez az "át lett csinálva levegõsre" eléggé bûzlik 😄
itt próbálkozz inkább, itt direkt ez a téma + van fórum is
-nem,miért nem?mi a cukros faszért irogatok kiskomám?
ilyen okoskodó faszfejek jönnek állandóan mint te az idióta soha el nem fogyó kérdéseikkel
na akkor várjuk csak meg mit válaszolnak a többiek-okosodj!
majd abból kiderül hogy ki a hülye
-ez magyarázat mindenre, vigyétek szerelõhöz!
miért kell ebben a nyüves országban mindenkinek beletúrnia mindenbe?
olyan sötétség van hogy én pofázhatok fel sem fogja,már löki az újabb hülye kérdését!
befejeztem a társalgást
ˆ fekinho
ma 14:13 | privát | válasz erre | #5672
Jól van,nem kell leszedni a fejem!nem értek hozzá,azért is kérdeztem!
Lenne még egy kérdésem!vizes volt a motor,de sajnos a vizpumpa 3xis felmondta a szolgálatot,s igy át lett csinálva levegõsre!de ugy veszem észre h.vizesen jobban ment!igy levegõsen valahogy gyengült,a végseb.is 75-rõl 65-68ra csökkent(ez még a leo vinci zx+vario elõtti tapasztalat!köze van a levegõ hûtésnek a gyengüléshez?pedig ezzel a levegõs átépitéssel+a kipuf.-al 12,5 a kompresszio,ami a mester szerint igen jo!..?
Lenne még egy kérdésem!vizes volt a motor,de sajnos a vizpumpa 3xis felmondta a szolgálatot,s igy át lett csinálva levegõsre!de ugy veszem észre h.vizesen jobban ment!igy levegõsen valahogy gyengült,a végseb.is 75-rõl 65-68ra csökkent(ez még a leo vinci zx+vario elõtti tapasztalat!köze van a levegõ hûtésnek a gyengüléshez?pedig ezzel a levegõs átépitéssel+a kipuf.-al 12,5 a kompresszio,ami a mester szerint igen jo!..?
tök logikus hogy a probléma az erõátviteleddel van
ha erõsebbre lettek cserélve lettek a kuplungrugóid akkor az a baj hogy túlpörög a variód és hamar felvált
ha gyáriak a kuplungrugók,akkor a görgõk súlya v. kontrasztrugó erõsség a probléma
Lenne egy kérdésem..van egy 50-esem, nemrég kapott egy leo vinci zx-et, variot..de az van hogy a moci ugy igazán40-45nél kezdi szedni a lábait, de akkor rendesen..szoval hogyan tudnám az alacsonyabb ford.tartományban is elérni hogy legyen meg az ereje..gyorsulása???
hamarosan kapni fog egy 17es karbit(14es van rajta, gyárilag)..az megoldja ezt a problémát?
am hiába csinálják meg jól meg faszán, de nem tudják rendesen átvinni a hátsókerékre,a 2 hengeresek is hátsókeréken csak a töredéke lóerõt tudják leadni.
Rossz,nyúzott suzuki robogó hengert vennék ! Szét akarom faragni 😊
Valakinek ?
Sepiaról is megnyalhatod az aszfaltot !! :-))
mindíg ez van,kicsit nézegetem megyek picit velük,de igazából ha elkészül a gép onnan már nem is érdekel<#nemtudom>#nemtudom>
csak vigyázgatni kell rájuk meg kerülgetni õket
De azt hittem azt magadnak csináltad 😊