6802
Robogók!!:)
-
#5961 nekem ezzzz vagy egy yamaha YBR125 rednáhörr 4T
Hahó innentől egyre jobb idő lesz, lassan előáshatjuk a paripákat :) -
#5960 az a baj, hogy egy jogsi meg drága lenne :( -
#5959 Szép gép. De 50-esként nemtom bevállalnám-e... Én paráznék... -
#5958 erről mi a véleményetek? -
RYO21 #5957 "kiskamasz hímtag-növesztőnek használja ezt s ketegóriájú motort."
-
#5956 -
#5955 Sziasztok! Köszönöm mindegyikőtök kommentjét. RYO-nak is végülis igaza van, nem nagyzolásból tettem be a képeket, csak 1-2 korábbi hozzászólásomban említettem, hogy ilyet szeretnék venni, és hosszas pénzfélretétel után sikerült megvásárolnom, így gondoltam közzé teszem. RYO-val teljesen egyetértek abban, hogy sok hülye kiskamasz hímtag-növesztőnek használja ezt s ketegóriájú motort. Én 22 éves leszek, bátran kijelentem, hogy cseppet sem tartozom közéjük. Nagyon régóta álmodoztam egy Cagiva Mito Evo-ról, és most végre sikerült rá szert tennem. Amúgy a robogókat is szeretem, szerintem a Neos egy kifejezetten jó robesz. És ha megfájdul a csuklóm, a Mito-n, komoly megkönnyebbülés átlülni a Benelli K2-esemre. Szerintem minden nagymotoros segédmotorral, vagy robesszal kezdett, csak erről sokan hajlamosak megfeledkezni, miután hozzájutnak az első "nagyvashoz"...
Én egy pici kis AF28-as Honda Dio-val kezdtem, 18 éves koromban. És nagyon szerettem, sok kellemes élményt köszönhetek neki, csak sajnos túladtam rajta, mert főtengelyes lett, és drágábban javították volna, mint amennyit számomra megért.
Amúgy én a Cagivát sem azért vettem, hogy széthajtsam eszetlen módon, csak ha hosszabb útra megyek akkor a Benelli K2 teljesítménye néha már kevésnek bizonyult, azonban városon belül verhetetlen kis "seggrakéta" az is. -
#5954 attól még nem szar, egyáltalán, hogy ki vagy idegelve.
Ha kényelmesen akarok közlekedni, akkor arra tökéletes a robogó, de ha olyanom van hogy szét akarom forgatni, hogy mennyen, meg jó hangja legyen, akkor ez arra való.
Szerintem nem szar egyik se.
-
#5953 fasza, túráztatnám mint állat.
-
RYO21 #5952 Jah és megindokolni elfelejtettem:
Nemtudom, hogy nálatok Magyaroszágon mi a helyzet, de itt ahol én lakom a legbunkóbb motorosok azok akik ilyeneket hajtanak. Most ezt ne úgy értsd, hogy lebunkóztalak, mert nem RÁD értettem ezt, hanem azokra, akik a környékemen élnek. Játszák az eszüket, hogy ők a nagy motorosok és egyfolytában leszarozzák a robogókat, mert szerintük az nem motorkerékpár, hanem egy segédmotoros talicska. :D
Szal nem akarok vitát kelteni, csak nagyonszar hetem volt/van, és egy kicsit kivagyok idegelve. -
RYO21 #5951 1998-as évjáratú yamaha neos
Utálom az ilyen 50 és 125 köbös gyorsaságikat. -
#5950 Mutasd srác a motorodat, utána küldözgess ilyeneket... -
#5949 Ha robogó akkor nincs mitől tartanod szerintem. -
RYO21 #5948 -
#5947 csak mer venni akarok egy 125ös mocit 50-es papírokkal... -
#5946 Ez az én gépem:
A Benelli K2-m pedig továbbra is eladó. -
#5945 Te azt várod? Addig örülj míg nem kell rá rendszám...
Amúgy én úgy tudom, hogy megint el lett tolva a dolog pénzhiány miatt. -
#5944 Szép kis robesz. Nekem még annó DIO-mon volt zöld neon, csak aztán haver bukfencezett vele, és ízeire tört... Egyedi készítésű kék nightrider villogó nem kell? Állítható a futófény sebessége :P Hat ledes.
Monsteres matricát honnan szerzitek? :P
-
zsoca94 #5943 Pár kép a motorról +a bukóm kicsit ujjlenyomatos :S
bocsi a sok képért -
#5942 tudom, sűrűn visszatérek rá, de akkor mi lesz a helyzet az 50-es motorok lerendszámozásával? valami olvasnivalót tudtok adni?? -
zsoca94 #5941 Biztos meg akart szivatni -.- pedig am akiktől vettük azok ilyen motorszakértők meg motorokat is raknak össze :S -
zsoca94 #5940 Azóta már kapott egy új vas berúgókart mert a régi eltört :S -
#5939 nagy agy volt aki a hosszút ebbe beletekerte :( -
#5938 jó kis BLOKK :D -
zsoca94 #5937 -
#5936 dobj egy képet a blokkról az a biztos -
zsoca94 #5935 Hát akkor fasza jó gyertyát tett bele akitől vettük :/ remélem nem lett nagy baja a blokknak akkor már a morinis gyertyát fogom megvenni bele köszönöm szépen a segítséget! -
#5934 NGK/BR7HS -minarelli
NGK/BPR8HS -morini
NGK/BR9ES -piaggio -
#5933 megismétlem hátha nem értetted meg elsőre,a morini-suzuki blokkba hs gyertya kell ami rövid menetű
ha a te sr-edben hosszú volt akkor az piaggio blokk,ha véletlenül mégis moriniba tekeri valaki akkor jó eséllyel kinyírja a blokkot mert vagy kiégeti a dugót v. át sem fordul a motor vele mert megtűz a dugón a gyertya
-
zsoca94 #5932 Morini blokkos és NGK BP7ES gyertya van benne nyáron tökéletesen ment vele csak most elkezdett olyat csinálni ,hogy beintítottam meghúztam a gázt és leállt a motor haver azt mondta ,hogy a gyertyával lesz a gond. -
#5931 nagyon furcsállom ugyanis az ES a hosszú,és abba tudtommal rövid való úgyhogy ha morini v. minarelli akkor mindenképp HS-re kell végződnie
ha ES volt benne akkor az piaggio blokkos -
zsoca94 #5930 Jó csak azért kérdeztem ,hogy ha ettől van jobb akkor olyat vennék... -
#5929 Ha azzal a gyertyával jó volt, akkor vegyél ugyanolyat... -
zsoca94 #5928 Hello!
Segísetek már nekem Aprilia SR 50 morini blokkos karbis motorba milyen gyertya kell ? most NGK BP7ES volt benne csak cserélni kell mert már rossz :S -
krisz940122 #5927 aha oké. majd ránézek. -
#5926 nem kell megnyomni,csak a rugóerő elég
gyertya nélkül kell körbetekerni akkor berecseg a helyére
ha így zörög akkor lehet hogy valami gond van -
#5925 csak robogós cuccaim vannak -
#5924 Psziho! Nemtom jótól kérdezem-e, de gondoltam hátha... Cagiva Mitohoz baloldali lábtartót feszítő rugót keresek. Elégé speckó darab.
Ha esetleg henteregne valahol netán a polcodon egy ilyen, akkor kérleg jelezd felém. Köszi! -
krisz940122 #5923 Ja és még azt akarom kérdezni, hogy amikor rakom vissza a vezérműlánc feszítőjét, akkor mennyire kell benyomni azt a recsegőt? Mert először csak a rugó ameddig benyomta addig volt benyomva, de ekkor hallottam vmi csörgést a motorból, ezért egy csavarhúzóval kicsit még nyomtam rajta. A recsegőt mennyire kell benyomni? -
krisz940122 #5922 Aha akkor megpróbálom a gyertyaégetést gáztűzhelyen. Kb mennyi ideig égessem?