6802
Robogók!!:)
  • Benel
    nekem ezzzz vagy egy yamaha YBR125 rednáhörr 4T

Hahó innentől egyre jobb idő lesz, lassan előáshatjuk a paripákat :)
  • matthias92
    az a baj, hogy egy jogsi meg drága lenne :(
  • Web mester
    Szép gép. De 50-esként nemtom bevállalnám-e... Én paráznék...
  • matthias92
    erről mi a véleményetek?
  • RYO21
    "kiskamasz hímtag-növesztőnek használja ezt s ketegóriájú motort."

• Web mester
  • Web mester
    Sziasztok! Köszönöm mindegyikőtök kommentjét. RYO-nak is végülis igaza van, nem nagyzolásból tettem be a képeket, csak 1-2 korábbi hozzászólásomban említettem, hogy ilyet szeretnék venni, és hosszas pénzfélretétel után sikerült megvásárolnom, így gondoltam közzé teszem. RYO-val teljesen egyetértek abban, hogy sok hülye kiskamasz hímtag-növesztőnek használja ezt s ketegóriájú motort. Én 22 éves leszek, bátran kijelentem, hogy cseppet sem tartozom közéjük. Nagyon régóta álmodoztam egy Cagiva Mito Evo-ról, és most végre sikerült rá szert tennem. Amúgy a robogókat is szeretem, szerintem a Neos egy kifejezetten jó robesz. És ha megfájdul a csuklóm, a Mito-n, komoly megkönnyebbülés átlülni a Benelli K2-esemre. Szerintem minden nagymotoros segédmotorral, vagy robesszal kezdett, csak erről sokan hajlamosak megfeledkezni, miután hozzájutnak az első "nagyvashoz"...
    Én egy pici kis AF28-as Honda Dio-val kezdtem, 18 éves koromban. És nagyon szerettem, sok kellemes élményt köszönhetek neki, csak sajnos túladtam rajta, mert főtengelyes lett, és drágábban javították volna, mint amennyit számomra megért.
    Amúgy én a Cagivát sem azért vettem, hogy széthajtsam eszetlen módon, csak ha hosszabb útra megyek akkor a Benelli K2 teljesítménye néha már kevésnek bizonyult, azonban városon belül verhetetlen kis "seggrakéta" az is.
  • freestyle666
    attól még nem szar, egyáltalán, hogy ki vagy idegelve.
    Ha kényelmesen akarok közlekedni, akkor arra tökéletes a robogó, de ha olyanom van hogy szét akarom forgatni, hogy mennyen, meg jó hangja legyen, akkor ez arra való.
    Szerintem nem szar egyik se.
  • freestyle666
    fasza, túráztatnám mint állat.
  • RYO21
    Jah és megindokolni elfelejtettem:

Nemtudom, hogy nálatok Magyaroszágon mi a helyzet, de itt ahol én lakom a legbunkóbb motorosok azok akik ilyeneket hajtanak. Most ezt ne úgy értsd, hogy lebunkóztalak, mert nem RÁD értettem ezt, hanem azokra, akik a környékemen élnek. Játszák az eszüket, hogy ők a nagy motorosok és egyfolytában leszarozzák a robogókat, mert szerintük az nem motorkerékpár, hanem egy segédmotoros talicska. :D

Szal nem akarok vitát kelteni, csak nagyonszar hetem volt/van, és egy kicsit kivagyok idegelve.
  • RYO21
    1998-as évjáratú yamaha neos

Utálom az ilyen 50 és 125 köbös gyorsaságikat.
  • Web mester
    Mutasd srác a motorodat, utána küldözgess ilyeneket...
  • Web mester
    Ha robogó akkor nincs mitől tartanod szerintem.
  • RYO21
  • matthias92
    csak mer venni akarok egy 125ös mocit 50-es papírokkal...
  • Web mester
    Ez az én gépem:

A Benelli K2-m pedig továbbra is eladó.
  • Web mester
    Te azt várod? Addig örülj míg nem kell rá rendszám...
    Amúgy én úgy tudom, hogy megint el lett tolva a dolog pénzhiány miatt.
  • Web mester
    Szép kis robesz. Nekem még annó DIO-mon volt zöld neon, csak aztán haver bukfencezett vele, és ízeire tört... Egyedi készítésű kék nightrider villogó nem kell? Állítható a futófény sebessége :P Hat ledes.
    Monsteres matricát honnan szerzitek? :P
  • zsoca94
    Pár kép a motorról +a bukóm kicsit ujjlenyomatos :S

bocsi a sok képért
  • matthias92
    tudom, sűrűn visszatérek rá, de akkor mi lesz a helyzet az 50-es motorok lerendszámozásával? valami olvasnivalót tudtok adni??
  • zsoca94
    Biztos meg akart szivatni -.- pedig am akiktől vettük azok ilyen motorszakértők meg motorokat is raknak össze :S
  • zsoca94
    Azóta már kapott egy új vas berúgókart mert a régi eltört :S
  • pszihopata
    nagy agy volt aki a hosszút ebbe beletekerte :(
  • TomSolberg
    jó kis BLOKK :D
  • zsoca94
  • pszihopata
    dobj egy képet a blokkról az a biztos
  • zsoca94
    Hát akkor fasza jó gyertyát tett bele akitől vettük :/ remélem nem lett nagy baja a blokknak akkor már a morinis gyertyát fogom megvenni bele köszönöm szépen a segítséget!
  • pszihopata
    NGK/BR7HS -minarelli

NGK/BPR8HS -morini

NGK/BR9ES -piaggio
  • pszihopata
    megismétlem hátha nem értetted meg elsőre,a morini-suzuki blokkba hs gyertya kell ami rövid menetű

ha a te sr-edben hosszú volt akkor az piaggio blokk,ha véletlenül mégis moriniba tekeri valaki akkor jó eséllyel kinyírja a blokkot mert vagy kiégeti a dugót v. át sem fordul a motor vele mert megtűz a dugón a gyertya

• zsoca94
    Morini blokkos és NGK BP7ES gyertya van benne nyáron tökéletesen ment vele csak most elkezdett olyat csinálni ,hogy beintítottam meghúztam a gázt és leállt a motor haver azt mondta ,hogy a gyertyával lesz a gond.
  • pszihopata
    nagyon furcsállom ugyanis az ES a hosszú,és abba tudtommal rövid való úgyhogy ha morini v. minarelli akkor mindenképp HS-re kell végződnie

ha ES volt benne akkor az piaggio blokkos
  • zsoca94
    Jó csak azért kérdeztem ,hogy ha ettől van jobb akkor olyat vennék...
  • Web mester
    Ha azzal a gyertyával jó volt, akkor vegyél ugyanolyat...
  • zsoca94
    Hello!
    Segísetek már nekem Aprilia SR 50 morini blokkos karbis motorba milyen gyertya kell ? most NGK BP7ES volt benne csak cserélni kell mert már rossz :S
  • krisz940122
    aha oké. majd ránézek.
  • pszihopata
    nem kell megnyomni,csak a rugóerő elég
    gyertya nélkül kell körbetekerni akkor berecseg a helyére

ha így zörög akkor lehet hogy valami gond van
  • pszihopata
    csak robogós cuccaim vannak
  • Web mester
    Psziho! Nemtom jótól kérdezem-e, de gondoltam hátha... Cagiva Mitohoz baloldali lábtartót feszítő rugót keresek. Elégé speckó darab.
    Ha esetleg henteregne valahol netán a polcodon egy ilyen, akkor kérleg jelezd felém. Köszi!
  • krisz940122
    Ja és még azt akarom kérdezni, hogy amikor rakom vissza a vezérműlánc feszítőjét, akkor mennyire kell benyomni azt a recsegőt? Mert először csak a rugó ameddig benyomta addig volt benyomva, de ekkor hallottam vmi csörgést a motorból, ezért egy csavarhúzóval kicsit még nyomtam rajta. A recsegőt mennyire kell benyomni?
  • krisz940122
    Aha akkor megpróbálom a gyertyaégetést gáztűzhelyen. Kb mennyi ideig égessem?