6802
Robogók!!:)
-
#6041 holnap megnézem a bolti gépen -
#6040 Ez a "kukásfelső" viselés ,hogy van most kötelező vagy nem mikor hol stb? -
IVU #6039 valaki megtudná mondani h mekkora a gyári főfúvóka 2007es Aprilia SR R ben? -
nufenen #6038 Hi!
http://www.youtube.com/watch?v=j3fIgwyeu4g Van eladó ilyen távirányítós riasztóm robogóba. Teljesen új. Akit érdekel, ezen az e-mailon küldök infót róla: [email protected] És csak 3000 ft! -
#6037 Szerintem ez egy teljesen gyári Aerox rendszer... -
RYO21 #6036 A képen látható kipufogó mennyire számít jó sportkipufogónak? És mi a neve egyáltalán? Yamaha YQ50 sport exhaust? -
zsoca94 #6035 Valaki tud írni a Malossi hengerről pár dolgot ,hogy miben gyengébb a Polinitól? -
#6034 tud:) -
#6033 nem tudok,drágák ezek a speckó cuccok -
#6032 EZ kemény:
-
#6031 Szia Psziho! M6-os gumírozott anyát tudsz valahonnét rendelni (olcsón)? Italmondon 1100 Ft-ér adják darabját, nekem meg kb 12 kéne.
Remélem tudsz valami jó alternatívát.
Köszi előre is! -
#6030 Nekem is 100as Benellim van. Azzal nem kell parázni. De egy 180as Runnerrel már nem szívesen közlekednék rendszám nélkül. Annak már a hangja is olyan, hogy jóformán a süket is hallja, hogy nem 50-es...
Mondjuk ha valaki nagyon fülel akkor a 100as Benelli/Aerox esetében is hallhatja, hogy mélyebb hangja van, mint az 50es társaiknak. -
#6029 Thx.
Az a baj hogy eléggé rá vannak szállva a rendőrök..mert ők is tudják gondolom h a többség alatt nem 50-es gép van...
Jelenleg egy 100-as aerox-om van,és ezzel azért biztonságban érzem magam...úgy értve hogy ez azért nem levágós a dolog.
Ráadásul ahogy használtautón néztem,összesen 3db eladó van jelenleg belőle. -
#6028 ja pont ezt akartam linkelni. Mondjuk ez nagyon a tesztalanyra fókuszáló írás, ami a képeken is látni eléggé csoffadt :D De ahogy Psziho is írta asszem valamelyik kommentben főleg ebből a régebbiből szinte alig van jó állapotú :S
Isminek az új műszerfalas van, azzal mentem párszor, más robogó után nagyon stabil, elöl-hátul tárcsa, de szerintem állatkodásra jó, mert amúgy állandóan csak tankol bele, kéne a f**nak, bezzeg a 4T 200as VXR
Valami világításkapcsolója megy állandóan tönkre neki+most cserélt szimeringeket az első telóban meg olajat ezenkívül semmi baja kb 2-3 éve
Ja és 2-szer is lógott már meg a helyi zsaru elől vele :D azzal lehet is
-
#6027 cikk -
#6026 Gilera runner 180-ról mi a véleményetek?
-
mardal #6025 Sziasztok
Van nekem egy malaguti f10es robogóm,valamelyik nap még rendesen ment,egyik reggel beindult és leállt.Azóta nem bírom beindítani,szikra van rendesen,üzemanyag is.Ha fecskendezek be üzemanyagot külön akkor sem akarja elkapni.
Szerintetek mi lehet a probléma? -
zsoca94 #6024 ja igen ezt lehagytam 70ccm-es kellene -
zsoca94 #6023 Igen besült :S Valakinek nincs használt malossi vagy polini henger/szettje morini blokkhoz ? -
#6022 mégis besült? -
zsoca94 #6021 Valakinek nincs morini blokkos motorhoz hengerje ? -
#6020 én nem mínősítettem,hanem leírtam hogy a plusszteljesítménynek ára van, mielőtt még valaki azt hinné hogy a végsebesség puszta erény vagy a minőség fokmérője lenne
szóval nem kell megvédened semmit
természetesen normális ember egy choppert sem fog egy sportmotorhoz hasonlítani azt hittem ez evidens -
#6019 Szerintem 2T sportmociknak nem is az a lényege, hogy a haverokkal leguruljunk az Adriára... Élettartam is használatfüggő, de egy tuning robogó sem tart tovább mint egy RS50 (szerintem). -
zsoca94 #6018 Hello!
Lenne egy olyan gondom ,hogy önindítóval beindítottam a motort nyikkant egyet a motor vagy ilyen kis zajt csapott,mentem vele 1-2m-t és megint nyikkant és le is állt a motorom :S ha önindítózok akkor csak kattog valami ha meg be akarnám rúgni akkor meg meg se mozdul a berúgókar. :S Szerintetek mi romolhatott el benne ? bocsi a rossz fogalmazásért csak már este van meg tiszta ideg vok mert ma lett szerelve a hengerfej tömítés és megint elromlott a gép :S ja és annyit kizárok ,hogy nem sült be a motor mert olaj,hűtővíz volt benne és a hűtővíz se ment fel félnél tovább a hőmérőn :S segítsetek léccives -
#6017 aham, thx, akkor nem veszek olyat :) -
#6016 mert rohadtul csal az órájuk:)
(természetesen nagy fordulat = nagy lóerő )+ viszonylag kis légellenállás
= nagy végsebesség
a rövid élettartam,magas fogyasztás,rugalmatlan motor meg valahogy nem lett beleírva a hírdetésbe -
#6015 nem vagyok gépész vagy szerelő, csak használni akarom
de ez a motor mitől megy 110-et ha csak 50cm3? -
#6014 Minden kisköbcentis gép fordulatból dolgozik, ezt egy első osztályos gyerek is tudja... Sőtt a nagyobb sportmotoroknál is így van. Egy fokozatmentes autómataváltós motort meg eleve hülyeség összehasonlítani egy autóval... Még egy váltós moci is teljesen más elven működik mint egy autó... -
#6013 nyomaték x fordulatszám = lóerő
kis köbcenti = kis nyomaték,tehát szükség van a fordulatra -
#6012 laikus kérdés:
miért van az hogy a 50 cm3-es robogók olyan nagy fordulatszámon pörögnek? talán ha lenne plusz egy két sebesség fokozat akkor csendesebbek lennének és nagyobb végsebességre lennének képesek
vagy ezt csak én gondolom így? esetleg törvény tiltja?
csak mert kocsival városban felváltok 4-esbe, olyakor 5-ösbe és szinte nem is hallom a motor hangját -
#6011 Menő e? XD
-
#6010 Mobil91....... mi lenne ha innék? :D
Akkor hol lehet normális minőségű alkatrészt venni? A sehol az rossz válasz! Egy ismerősöm jár rendszeresen Olaszországba, majd megkérem, hogy hozzon pár eredeti cuccot. -
#6009 moped91:)
eredeti olasz:-hol élsz te?
a piaggio-k gyári cvk karbója pl. évek óta kínából jön -
#6008 Igen, áteresztett, a hűtővíz meg tönkre tette a csapágyat.
Én a felújító készletet a Mobil 91-től vásároltam, szerintem a kínait csomagolják át saját logóval ellátott papírba. Eredeti olasz vagy más jó minőséget nem találtam a környéken. -
#6007 mármint a szimmeringgel nem?
nekem még nem volt gondom egyik készlettel sem,bár jól megtömöm zsírral is -
#6006 Psziho!
A probléma a vízpumpa csapággyal van, a tömítés elengedi a hűtővizet. Tavaly vettem bele felújító készletet, sajnos csak kínai volt - nem csoda hogy így jártam.
Ezért volt a süvítő hang! -
RYO21 #6005 Üdv!
Lenne egy kis problémám az első tárcsafékkel. Tavaly nyár végén azt vettem észre, hogy szorul a fék. Gyorsan szétkaptam az első féket és láttam, hogy elkoptak a betétek. Vettem bele új malossi fékbetéteket, amelyeket sikeresen be is szereltem. Működött/működik jelenleg is rendesen, viszont nagyon nyikorog amikor fékezek vele. Először csak azt hittem, h csak be kell kopnia, de kb 100km után is ugyanúgy nyikorog. És emelett mostanában észrevettem, hogy ha tolom a motrot és nem fékezek, akkor az első tárcsafék olyan hangot ad ki, minha a fém-fémen súrlódna. De viszont tökéletesen lehet vele fékezni.
Mi lehet a probléma? Rosszul szerelhettem be a betéteket? -
#6004 UTOLSÓ ÁR!!! -
#6003 Yamaha DT R 125 kinek mennyit er? xD
Mindkettöt el akarom adni egyebkent,fölöslegesen nem tarolom öket..raadasul meg egy regi jog-om is van ami ugyancsak nem hasznalok.Viszont ha elmenne a nyarig az összes akkor vehetnek valami fasza KTM-et.:) -
#6002 Összecsukható robogó..