Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pszihopata
mit nem értesz?
a formaterv meg a kacifántos agyonmatricázott jó minõségû mûanyag pénzbe kerül ezek meg filléres robogók

én meg azt nem értem,hogy az emberek miért nem képesek disztingválni?

más célközönség más lehetõségek és igények,és igen az aerox jobban is megy azt sem érted mi?
itt meg a fogyasztás a fontosabb,az olcsó szerelhetõség-alkatrész egyszerû felépítés ,meg hogy injektor nélkül teljesítse az emissziót

5830-ban errõl pofáztam

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

skate00
am nem értem ezeket a robogókat direkt csinálják ilyen béna kinézetûre?<#lookaround>

Mindegy. Am találtam egy nagyon jó videót, ami alapján simán be lehet állítani a vezérlést. Így hogy rájöttem már tényleg nem nehéz beállítani. Logikus<#smile> Itt a videó. 2 és fél perctõl mutatja.

pszihopata
semmit sem látok

Nem tudom mennyire látszik a képen:

pszihopata
nem tudom mire gondolsz

Am a dugattyú oldalán a világos barna folt mit jelent? Mert ilyet láttam a dugattyúmon.

pszihopata
sokat átépítettem már,nyomatékosabb lesz tõle meg hirtelenebbül veszi a gázt egyébként semmi különös a hangja sem változik

nem drágább mint az 50-es szett akkor meg egyértelmû hogy mindenki a nagyobbat kéri

Aha. Azt a 80-as hengerszettet rakod bele amit régebben belinkeltél? A 10 ezer Ft-osat? Am majd írd már le h milyen lett 80-as hengerrel mert nagyon gondolkodok én is rajta. Sokat változik a teljesítmény? Hang? Gondolom úgyis kipróbálod <#smile>

pszihopata
32 lesz a vége 80-as hengerszettet kapott

egy sportlégszûrõ miatt elkopott a henger,ette az olajat és nem töltöttek utána

füstölt meg gyenge volt,a dugó oldala megolvadt

a szelepeket csak azért szedtem ki,hogy átrakjam az új hengerfejbe akkor látom hogy szarrá verõdtek és be is vannak égve a szívón nem is volt hézag

a 4t egy kényes motor olajcsere-légszûrõ-szelephézag ezekre figyelni kell

a magyar szarik rá,csak akkor hozza ha már megállt

nekem meg tök mindegy hogy szervizelek v. javítok-sõt!<#vigyor1>

heh teljesen ugyan ez az én robogóm is <#vigyor3> mennyibõl jött ki kompletten?

pszihopata
ezt pont mai délelõtti meló,
új szívócsonk ,henger-dugó csapszeg hengerfej-szelepek szelepsz.szimm+tömítések

Pfúú ez sokat segített kösz<#vigyor3> Am. nem mondtam h nem fog menni a vezérlés összerakása, csak inkább megkérdeztem, majd holnap fogjuk csinálni.

pszihopata

pszihopata
a gyûrûzésnek nem látom sok értelmét,fõleg hogy bagó hozzá az új szett

kopott hengerbe kopott dugattyúhoz,kormos gyûrûhoronyba beszenvedni az új gyûrûket /olajlehúzót is😊/az igazi 'magyar módi',közben még megszaggatunk pár csavart meg fordítva rakunk össze valamit hogy a végén még szarabb legyen az egész

már ne is haragudj,de aki szemre mindenféle jelzés nélkül nem tudja összerakni egy motor vezérlését annak megtiltanám hogy egyátalán hozzányúljon valamihez

lényeg:

felsõ holtpont = szelepváltás /alul húzóoldalon feszes lánccal/

láncfeszítõ: kivesz,csavar kihajt,racsni alapállásba vissza,visszacsavaroz és ha össze van rakva a vezérlés a végén behajt rugóval együtt-akkor berecseg a helyére

ha nem így csinálják kinyírja a csapágyakat a túlfeszített lánc

Tudatlanságom miatt bocsi 😊

Lenne egy pár kérdésem. Az 50 köbcentis 4 ütemû robogómból kiszedtem a hengert mert gyûrût cserélek, és az lenne a kérdésem, hogy ami fekete korom lerakódás van a szelepeken és a dugón azt lekaparjam? És hogy lehet észrevenni ha a gyûrû már kopott? És csak a két gyûrût kell cserélni? Vagy van az a hullámos vmi azt is kell? És a láncon milyen jel van h be tudjuk állítani a szelepeket? Bocsi a kérdésekért de fontos lenne. Elõre is köszi a választ.

Web mester
Benelli K2 áron alul eladó!!!!

Benel: motorikusan ugyan az az enyém is mint amit belinkeltél. 100%-ig ugyanaz. És mi lenne akkor, ha azt a kis pucut ami kilóg a kipufogóból, amin jön ki a kipufogógáz, az eredeti kisujjméretérõl kb porszívócsõ méretûre fúrnám? Lehet ilyet csinálni?

Ez már durva.

Benel

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Benel
hogyne lehetne kapni.
morgósabb hangja lesz tõle. 125-ösökön sokkal durvább de 50-eseken se rossz
pl: http://www.youtube.com/watch?v=GlJz7B2wsHQ

Hát azért annyira durvát nem akarok meg nekem vmi erõsebb de nem brutál kéne. Vagy vennék rá egyet ha egyáltalán lehet kapni 4t 50-esre, vagy a gyárit alakítanám át vhogy, de nem tudom hogy.

freestyle666
szedd le a kipufogórendszert, és fog lõni is meg lángolni, ha bemelegszik, csak hót gyenge lesz, de a hang az isteni.

Mercedes E320 kaszinó rójál

Psziho vagy vki.: 4 ütemû 50-es robogóval mit tudnék csinálni h jobb hangja legyen? Sportkipufogó? Ha igen, hol találok? Vagy az eredetivel is tudnék csinálni vmit? "Sportosabb" hangot szeretnék.

Web mester
Nekem is elõszõr az O.C.C. Black Widow jutott eszembe róla 😄

pszihopata

Benel
Hát ez miféle masina?<#eljen>

pszihopata
motoroztam

pszihopata
egy kis off:

oké 😄

pszihopata
fasznak-csak leszopja az akksidat

ha már lopnak akkor nem filléres kínait nyugi,hameg mégis akkor úgy kezdik hogy benyúlnak a mûanyag alá aztán kitépik a picsába

Aha köszi a segítséget, gondolkodok rajta meg persze pénzt is kell szerezni rá. Meg néztem még riasztót is. Ti mit gondoltok errõl? Megéri?

pszihopata
az 50-es beállításokkal tökéletesen mûködik,kicsit mehet nehezebb görgõ bele meg picivel vastagabb szíj-úgy nagyobb lesz a végsebesség

pszihopata
mondjuk bebújik a kipufogón egy tolómérõvel <#fejvakaras><#kerdes>

hehe és hogy jönnének rá? 150 es el rohangálok, rám sem néznek !

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Aha ezen elgondolkodok, csak ha a rendõrök rájönnének h 80-as henger van benne akkor az szopacs lenne. Mert ha veszek bele, 50-esként fogom használni. Akkor se karbi se új kipufogó semmi nem kell? Ez így tényleg jó ajánlat. Köszi a választ.

pszihopata
nem kell más max egy szelepszett ,ha már úgyis szét van borítva

a vez. tengely lánc felõli csapágyát kell még megnézni ha szét van borítva,az is filléres még tengellyel együtt is

két gumi árából megvan a 80-as motorfelújítás

Köszi a választ. Ez nem is rossz. Ha ezt a szettet megvenném már mást nem kellene venni? Tehát már nem kell hozzá semmi h menjen? Pl új karbi, fõtengely vagy akármi?

pszihopata
kopottak,vagy kilágyultak a gyûrûk

veszel egy ilyet aztán még jól is fog menni

Az miért van, hogy a 4 ütemû 50 ccm-es robogóm ha hideg a motorja akkor nagyon füstöl, kéken. De amint bemelegszik akkor egybõl elmúlik. Elõre is köszi a választ.

Web mester
Papíron 11 kw-os a legtöbb rendszámos Mito. Így A1-el vezethetõ.
Nem várok meg nem is számítok semmire, de ha eredményes lenne a petíció akkor természetesen B-s jogsival használnám.
Ne mond, hogy te nem ezt tennéd a helyemben.

neevous
Most komolyan arra vársz, hogy vezethesd a 35 lóerõs 2T speed motorodat B jogsival?

Web mester
Hidd el nagyon is feltûnik, tudom én is hogy nem kevés pénz. Megannyi más dologra el tudnám költeni azt a 30ezret. De ha motorozni szeretnék akkor be kell fizetni. Nincs mese sajnos... És így még mindig olcsóbb mintha egy külföldi papíros motort akarnék Magyarországon forgalomba helyezni. 50-esként is sokan használják, de szerintem felelõtlen és kockázatos dolog. Csak idõ kérdése, hogy mikor állítják meg az embert... A Mito méreteit tekintve még 125-ösnek is nagy, nemhogy 50-esnek.
Per pill abban bízok, hogy talán lesz valami ebbõl a "125ccm B-s jogsival" címû kezdeményezésbõl, és akkor legalább a jogsi árát megúsznám. Viszont ha nem lesz belõle semmi akkor valszeg a korlátlant teszem le, annak van a legtöbb értelme. De az is sok pénz. Itt Sopronban sulis motorral kb 150.000 Ft!!
Sajnos ez van. Mondj EGY dolgot ami olcsó.

pszihopata
itt azért nem annyira vészes mert ugye ez köbcenti függõ,
de akkor is jármû értékének 10-ede

szerintem nem kevés ahhoz képest hogy kapsz egy új papírfecnit meg egy mûanyagfecnit

sajnos már fel sem tûnik hogy az állam mindenhol kirabol minket,ahol bármihez is hozzáfér

az is érdekes hogy az africa twinem biztosítása pár éve még 28000 volt most 7000 mégis megéri a biztosítónak
eddig mennyit szakítottak a kötelezõn?

Ha bárki tud használni egy kínai robogóra/quadra való új karburátort, nálam pihen egy. Automata szívatós, felszerelve nem volt. Húszezer körül fizettem érte anno - árat szándékosan nem írok, nekem már nincs szükségem rá, így biztosan megegyezünk.

Web mester
Én is nagyon beléjük szerettem <#vigyor2>
Körlámpásat már nem szeretnék. Biztos jók azok is, de már kicsit eljárt felettük az idõ, ami azér egy ilyen gépnél érzõdik szerintem.

Attila8805
Szép!
Nekem is volt Kádzsivám csak még kör lámpás volt és Lucky-s.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Web mester
Ez egy 2010-es kalkulátor, 29.732 Ft-ot számoltam. Nemhinném h ennél sokkal több lenne.

Web mester
Hát jah, én is látom, hogy egy éve készültek a képek. Gyerekkel már egy ideje E-Mail-ezek. Majd még megmondom neki hogy küldjön friss fotókat.
Átiratás 25-30 ezerbõl megvan egy 125-ös esetében.