Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a formaterv meg a kacifántos agyonmatricázott jó minõségû mûanyag pénzbe kerül ezek meg filléres robogók
én meg azt nem értem,hogy az emberek miért nem képesek disztingválni?
más célközönség más lehetõségek és igények,és igen az aerox jobban is megy azt sem érted mi?
itt meg a fogyasztás a fontosabb,az olcsó szerelhetõség-alkatrész egyszerû felépítés ,meg hogy injektor nélkül teljesítse az emissziót
5830-ban errõl pofáztam
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

nem drágább mint az 50-es szett akkor meg egyértelmû hogy mindenki a nagyobbat kéri
egy sportlégszûrõ miatt elkopott a henger,ette az olajat és nem töltöttek utána
füstölt meg gyenge volt,a dugó oldala megolvadt
a szelepeket csak azért szedtem ki,hogy átrakjam az új hengerfejbe akkor látom hogy szarrá verõdtek és be is vannak égve a szívón nem is volt hézag
a 4t egy kényes motor olajcsere-légszûrõ-szelephézag ezekre figyelni kell
a magyar szarik rá,csak akkor hozza ha már megállt
nekem meg tök mindegy hogy szervizelek v. javítok-sõt!<#vigyor1>#vigyor1>
új szívócsonk ,henger-dugó csapszeg hengerfej-szelepek szelepsz.szimm+tömítések

kopott hengerbe kopott dugattyúhoz,kormos gyûrûhoronyba beszenvedni az új gyûrûket /olajlehúzót is😊/az igazi 'magyar módi',közben még megszaggatunk pár csavart meg fordítva rakunk össze valamit hogy a végén még szarabb legyen az egész
már ne is haragudj,de aki szemre mindenféle jelzés nélkül nem tudja összerakni egy motor vezérlését annak megtiltanám hogy egyátalán hozzányúljon valamihez
lényeg:
felsõ holtpont = szelepváltás /alul húzóoldalon feszes lánccal/
láncfeszítõ: kivesz,csavar kihajt,racsni alapállásba vissza,visszacsavaroz és ha össze van rakva a vezérlés a végén behajt rugóval együtt-akkor berecseg a helyére
ha nem így csinálják kinyírja a csapágyakat a túlfeszített lánc
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
morgósabb hangja lesz tõle. 125-ösökön sokkal durvább de 50-eseken se rossz
pl: http://www.youtube.com/watch?v=GlJz7B2wsHQ
Mercedes E320 kaszinó rójál
ha már lopnak akkor nem filléres kínait nyugi,hameg mégis akkor úgy kezdik hogy benyúlnak a mûanyag alá aztán kitépik a picsába
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
a vez. tengely lánc felõli csapágyát kell még megnézni ha szét van borítva,az is filléres még tengellyel együtt is
két gumi árából megvan a 80-as motorfelújítás
Nem várok meg nem is számítok semmire, de ha eredményes lenne a petíció akkor természetesen B-s jogsival használnám.
Ne mond, hogy te nem ezt tennéd a helyemben.
Per pill abban bízok, hogy talán lesz valami ebbõl a "125ccm B-s jogsival" címû kezdeményezésbõl, és akkor legalább a jogsi árát megúsznám. Viszont ha nem lesz belõle semmi akkor valszeg a korlátlant teszem le, annak van a legtöbb értelme. De az is sok pénz. Itt Sopronban sulis motorral kb 150.000 Ft!!
Sajnos ez van. Mondj EGY dolgot ami olcsó.
de akkor is jármû értékének 10-ede
szerintem nem kevés ahhoz képest hogy kapsz egy új papírfecnit meg egy mûanyagfecnit
sajnos már fel sem tûnik hogy az állam mindenhol kirabol minket,ahol bármihez is hozzáfér
az is érdekes hogy az africa twinem biztosítása pár éve még 28000 volt most 7000 mégis megéri a biztosítónak
eddig mennyit szakítottak a kötelezõn?
Körlámpásat már nem szeretnék. Biztos jók azok is, de már kicsit eljárt felettük az idõ, ami azér egy ilyen gépnél érzõdik szerintem.
Nekem is volt Kádzsivám csak még kör lámpás volt és Lucky-s.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"