Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mindent fix árral hirdetek már, olyan árat adok meg ahol megállna a rendes ár alku után..., kurvanagy betûkkel odaírom hogy FIX ÁR azt csak leesik nekik. Ha pedig nagyon nem megy el kicsit lejjebbviszem.
Vespát szerintem nem fogom már eladni-nekem marhára bejön a fíling,fõleg így kerettel stb. viszont nincs papír és vannak kisebb karcok bõven, ezért szarrá alkudható 😄
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Én mikor jópár éve megláttam az elsõ K2-est (nem szaladgál belõle túl sok az utakon), még azt sem tudtam miféle motor ez, de a formája már akkor nagyon megtetszett. Így egyértelmû volt, hogy néhány év elteltével, én is K2 tulaj lettem.
Ugyanígy vagyok a Mito-val is. Formája szintén elég kírívó, de teljesen más mint a sok agyon bonyolított japán sportmotor dizájn.
Van akinek tetszik, van akinek nem... Ez ilyen...
Utcán amúgy a K2-est és a Mito-t is rendre meglesik az emberek.
Pár hete egy hapsi telefonált (akkor még 145-ér volt fenn), hogy ebbõl mennyit tudnék engedni. Hát mondom neki, ebbõl már nem igazán szeretnék, már így is ár alatt adom, meg hát elég sokat költöttem rá, nem egy elhanyagolt darab. Erre ilyet szól, hogy nézegette a Peugeot Speedfight-okat is, és azok olcsóbbak... Hát mondom neki akkor engem miért hívott fel?
Ezek után már nem akartam neki részletezni, hogy a Speedfight és a K2 két külön kategória... Ha a Speedfighttal egy erõset fékezünk már érezni, hogy csavarodik az elsõ felfüggesztés... Nemszólva arról, hogy szerintem az ilyen egyoldali elsõ kerék felfogatásokat nem a magyar utakra tervezték.
persze, megveszik aztán viszik átiratni meg eredetvizsgára-hogyne!
nálam ha nincsen aerox akkor azt hallgatom hogy mindennap 3-at vennének,most ami itt van már fél éve rá sem ült senki
legalább most nem kell hallgatnom a süket dumát
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Na most ezek után magyarázd meg az érdeklõdõnek, hogy nem kell rá rendszám...
Amúgy teljesen egyetértek veled.
a gyertyát mindenesetre égesd ki gázon,és úgy próbáld meg beindítani
kutya fel nem ismeri hogy nem 50-es,ketten fel sem tudnak ülni rá,mi értelme rendszámozni?
bár néha látok pár nyomingert rendszámos szimóval,csak gratulálni tudok neki mikor hordják azt a szutykot mûszakira
Én így vagyok a 100as Benelli K2-mel, motorikusan ugyanaz mint az Aerox, egy idõben 145-ér volt fenn, de ebbõl is csak alkudozni akartak, most mérgemben visszatettem 160-ra (elvégre itt a szezonkezdet), 150-ig engedek belõle, ha akad rá komoly jelentkezõ. Ha így sem kell senkinek akkor megtartom... Egy hibátlan állapotú robogót nem akarok elherdálni...
Amúgy nincs itt pénze senkinek, akinek van, az meg újat vesz. Vagy valami "gazdaságos" kínai csodát...
szerintem gyorsba kb. 130-150 ha ráér max 200,persze látni kéne
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
a szikrát meg benzint elég egyszer megnézni😊
És megnézni a benzincsapot,hogy kap-e rendesen benzint.
Tanksapka nem zár-e sokat,mert ott kap az eltávozott benzin helyére levegõt.
Ha kis fordulaton megy rendesen,akkor ott szegény lesz a keverék.Ha eddig jó volt,akkor vagy dugult/koszos.Esetleg a súbertûn kell állítani felfelé.Ha a tisztítás nem hoz eredményt.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Nekem például kicsit laza már a gyertyapipám, és van mikor nem érintkezik tökéletesen, ilyenkor gázadásnál fuldokol, szóval majd nekem is kell rá néznem egy új gyertyapipát.
http://atwwebmaker.tx.hu/
Tudnatok tippeket adni, hogy mi baja lehet a robogomnak? Egy karbis sr50esem van, es amikor megyek vele neha elkezd horogni a motor, es elkezd lassulni. Ilyenkor ha megallok, leallitom, es varok picit akkor ujra tudok vele menni egy ideig, de utana ugyan ezt csinalja.
http://atwwebmaker.tx.hu/
Csak nem tudtam eddig, hogy mivel álljak neki, mit nem old fel a benzin.
][ ВАЗ ][
A 2007 augusztusában újonnan vásárolt robogómban 2010 augusztusában egyszer csak elrepedt a blokk (valószínûleg a meleg blokk nem bírta a hideg pocsolyát), aminek következtében szép lassan (kb. 1 hét alatt) elfolyt belõle az olaj, és ettõl egyszer csak megállt a motor. Mivel ez utóbbi úgy 60km/h-s tempónál történt, így elpereceltem, és ezt az elsõ villa (+telók), valamint az idomok egy része megsínylette (én néhány karcolással megúsztam).
A henger gyakorlatilag teljesen összesült a dugóval, így bontáskor csak a hengerfejet sikerült egészben leszedni, de az is nagyon csúnyán nézett ki a kenés teljes hiánya miatt. A lendkerék (ami egyben a generátor mágnese is) a bontáskor szétesett. A vario szíj, a görgõk, a kuplung, valamint az elsõ és a hátsó fékpofák a közel 8000km alatt megértek a cserére, a gumicsövek és mûanyag alkatrészek egy része szintén, így ezeket inkább az enyészetnek adtam át.
A listán csak azok az alkatrészek szerepelnek, amelyek 100%-ban mûködõképesek, valamint kopáshatáron belül vannak!
Részletek: http://riejualkatresz.fw.hu
elõtte durván érdesíteni kell a felületet,ha nem találsz bontottat akkor szükségmegoldásnak jó lehet,én csináltam már ritkább gépeken és mind jó lett évekig
][ ВАЗ ][
Én adtam neki karácsonyra, õ erre használta fel.
Mercedes E320 kaszinó rójál
A 125-ös motorokat, általában 11 kW-osra szokták levizsgáztatni, hogy lehessen már A1-es jogsival hajtani õket (persze ettõl függetlenül az esetek 90%-ban nagyobb a teljesítményük 11 kW-nál).
Ha 11 kW-nál nagyobb szám áll a forgalmi engedélyben akkor asszem 35 kW-ig (de ez nem 100%) a korlátozott jogsi kell hozzá. E fölött pedig A-s jogsi.
Amúgy egy A1-es jogsi letétele szerintem még nem egy ördöngõs összeg.
Az eredénye egy szép dugattyú berádódás...
Amúgy a motor ment rendesen,semmi megszorulás nem volt.
Ha szerencsém van,megúszom egy dugattyúcserével...Nulla kompresszió volt benne.Úgy hallottam,hogy ez a hiba azért keletkezett mert farsot szívott a motor,valahol a légszûrõ elõtt.
Szerintem ha nincs pénzed, akkor pláne ne kísérletezz ilyen kaliberü motorral rendszám és jogsi nélkül közlekedni. Ezzel önmagában "csak" a KRESZ-ben foglaltakat szeged meg, de ha 50 köbcentit írsz az adásvételire, akkor okirathamisításér még bíróság elé is állíthatnak. Pláne ha netán még balesetet is okozol, és nincs, vagy 50es kötelezõbiztosításod van, akkor még biztosítási csalásér is elõállíthatnak... És hidd el, ha a rendõr meg akar szivatni akkor meg is fog. Ez az 50/125 egy idõzített bomba... Elõbb utóbb mindenki megszívja ezzel... Egy idõben én is sokat agyaltam ezen, hogy rendszám nélküli Mito-t veszek, de a legtöbben lebeszéltek róla, így aztán hallgattam rájuk.
Annak meg nincs nagyon értelme, hogy minden egyes alkalommal mikor motoron ülsz, attól rettegsz, hogy mikor állítanak le...
Robogónál ez persze más tészta... Mert például egy 50-es és egy 125-ös Gilera Runner között jóformán semmi különbség nincs...
Hahó innentõl egyre jobb idõ lesz, lassan elõáshatjuk a paripákat 😊
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
<#nevetes1>#nevetes1>
Én egy pici kis AF28-as Honda Dio-val kezdtem, 18 éves koromban. És nagyon szerettem, sok kellemes élményt köszönhetek neki, csak sajnos túladtam rajta, mert fõtengelyes lett, és drágábban javították volna, mint amennyit számomra megért.
Amúgy én a Cagivát sem azért vettem, hogy széthajtsam eszetlen módon, csak ha hosszabb útra megyek akkor a Benelli K2 teljesítménye néha már kevésnek bizonyult, azonban városon belül verhetetlen kis "seggrakéta" az is.
Ha kényelmesen akarok közlekedni, akkor arra tökéletes a robogó, de ha olyanom van hogy szét akarom forgatni, hogy mennyen, meg jó hangja legyen, akkor ez arra való.
Szerintem nem szar egyik se.
Mercedes E320 kaszinó rójál
Nemtudom, hogy nálatok Magyaroszágon mi a helyzet, de itt ahol én lakom a legbunkóbb motorosok azok akik ilyeneket hajtanak. Most ezt ne úgy értsd, hogy lebunkóztalak, mert nem RÁD értettem ezt, hanem azokra, akik a környékemen élnek. Játszák az eszüket, hogy õk a nagy motorosok és egyfolytában leszarozzák a robogókat, mert szerintük az nem motorkerékpár, hanem egy segédmotoros talicska. 😄
Szal nem akarok vitát kelteni, csak nagyonszar hetem volt/van, és egy kicsit kivagyok idegelve. <#wave>#wave>