6802
Robogók!!:)
  • tviktor91
    Nekem is ezt csinálja az Aeroxom.
  • K Ace
    Sziasztok. Van egy 50ccm Yamaha BWs original robogóm. kb 10-20km/h között nagyon rezonál hátul az egész robogó, de csak a leírt sebességek közzött. 20 nál gyorsabban megyek elmúlik. Mitől lehet?
  • tviktor91
    Ha 50esként használod akkor semmi..behozod és jársz vele..ja előtte azért kell egy biztosítás
  • matthias92
    behozatalt honosításként értettem. előre is köszi :)
  • matthias92
    Külföldről 125 ccm-es "sport"motor behozatala milyen költségekkel jár? Illetve miben változnak ezek a költségek, ha 50-esként kerül forgalomba?!
  • Falkon
    14ezer van most benne. Megnézem majd milyen színű. Köszi a segítséget!
  • pszihopata
    pár fogaskereket ken meg csapágyat,20 ezrenként bőven elég

ki kell engedni egy picit,ha csak tiszta olaj akkor minden rendben
    ha szürke akkor valami készül behalni
  • Falkon
    Sziasztok!

Psziho, volna egy kérdésem. Van egy 2005-ös karbis Sr50-em. Hajtóműolajat kell benne cserélni, ha igen, milyen időközönként?
  • tviktor91
    Malaguti F12 vagy F15..esetleg aprilia sr
    Aeroxot ennyiért nem kapsz.
  • Narusco
    hali
    robogót tervezek venni, de sosem foglalkoztam még ilyennel. 80-tól 110 000-ig érdekelne, amit először megláttam és tetszett az a peugeot speedake, bár nem mai darab, érdemes még ilyet venni használtan? (uj már gondolom nincs)
    esetleg más amit ajánlotok?
  • chicco
    Psziho

Miért van az,hogy a hátsó fékem 2 100km/h fékezés után elfogy.A betét ami új (FERODO) csak elszínezi a tárcsát.Szépen elkékül és kiüvegesedik.
    A gyári pofa detto ugyan az volt ,ezért cseréltem le.

már nincs sok 5letem.
  • Adaaam
    Nem sok hasznát tudnám venni, de akkor is vágyok egy ilyen Choi-Nori-ra :) Ha lenne felesleges 60k-m meg is venném.
  • Sóschips
    2000km-et,full patika állapot,még bekékülve sincs,meg még a gyári lakk van rajta:D
  • skate00
    60 ha tényleg jó állapotú, bár ez függ attól hogy hány km volt használva, és hogy mennyire van kiégve belőle a gyapot.
  • chicco
    első futóműbe ha belenézel szemből ne legyen görbe.Bedölt a toöbbi nem tul rossz.olyan Vespás
  • Sóschips
    Pollini EVO2 kipufogót patika állapotban milyen árban lehet eladásra adni?
  • immposible
    Vespa ET2-ről mik a vélemények? Van valakinek/volt?
  • chicco
  • skate00
  • Zsolti9014
    nincsmit, csak gondoltam, hátha tudsz vele kezdeni valamit
  • fifi
    ezt köszönöm
  • Zsolti9014
    Simson alkatrész terén annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy nekem most ajánlották személyes tapasztalat alapján a Zweirad Schubert német webshopot, ahonnan hozzánk is szállítanak, többféle minőségben. Akad még náluk eredeti NDK-s alkatrész is!
    Ráadásul csomó cucc olcsóbb is mint itthon.

De megjegyzem, hogy én még nem rendeltem onnan, csak ajánlották, de télen valószínűleg fogok a Staromhoz.

Zweirad-Schubert
  • fifi
    2T vagy 4T?
  • fifi
    nem titok, a nyugdíjpénztáras visszajáró pénzemből tervezek valami robogót venni, mert ad1 annyi itt a csendőr, meg a traffi, mint égen a csillag, ad2 olyanok az utak, hogy a Volvom futóművére most lövök rá újabb 40ezret, ad3 halőr vagyok mellékesen és gyakran kell kijárnom a folyóhoz, ami néha nehézkes kocsival.

eddig 3 jelölt van:
    Malaguti F12 ez nem indul, állítólagosan a karburátora dzsuvás, node lehet ez még sok minden, és emellett pár egyéb apró hiba
    MBK ezt eléggé "hozzáértő" gyerek csinálgatja magának, csak menet közben kapott egy 250/?/es Majesty-t és ezt le akarja passzolni /a motorja tképpen bejáratós lesz/

de ha semmi nem jön össze, vagy nem tetszik, berágok és veszek egy Simson-t, esetleg egy Schwalbe-t, mert azt meg magam tudom becsukott szemmel szétszedni összerakni.
    Igazság szerint utóbbi lenne nekem a kézenfekvő, csak annyira trágya minőségűnek látom az utángyártott alkatrészellátást a Simsonokhoz, hogy talán járok egy kört a robogók terén.
  • fifi
    hogy ez az RTL klubos dolgot meg honnan ötlötted ki, megint nem tudom, bár felvet pár érdekes kérdést, de tudod mit, nem érdekel amit ide röfögsz...
    szia...
  • pszihopata
    acsarkodás helyett berakom a px-emet:

• pszihopata
    szerintem most már tényleg kezded túlreagálni ezt a dolgot,nem kéne ilyen magas lóról beszélni főleg hogy fogalmad sincsen kivel állsz szemben
  • Web mester
    Megsúgom neked, hogy én is megértettem, csak baromi hülyén hangzik. Tanítónénid biztos duplán aláhúzná ha ilyet írnál a dolgozatodba...
    No mindegy. Vedd úgy hogy nem szóltam. Hülyéknek áll ez a világ. Csak nézd az RTL klubbot és okosodj tovább!! ;)
  • cracky86
    üdv! Piaggio zip robogón hol lehet kivenni/kikötni a tiltást?
  • fifi
    holnap megyek megnézni, most csapágyazta az ember a blokkkot. önindító kapcsolója az kuka, annyit kiderítettem.
  • fifi
    ejnye kisfiam... rajtad kívül mindenki értette, milyen viszonylatban kérdeztem.
    nem baj, most aztán jól megmondtad.
  • GaBenc
    Gratulálok.
  • Web mester
    Értelmes robogó... Atomfizikáról, netán fluxuskondenzátorokról akarsz vele társalogni, vagy mér kell értelmesnek lennie? Mondjuk annál biztos értelmesebb minden robogó, mint aki ilyet ír.
  • pszihopata
    az yamaha bws-motobecane néven

elavult állóhengeres yamaha,de nagyon strapabíró

60-ért csak szart kapsz,annyiért max kistestű japánt érdemes venni pl. jog-ot az nálam is van
  • fifi
    neked nincs olyan 60körül valami értelmes robogód?
  • fifi
    mbk booster milyen motor? asszem 98-99 körüli...
  • pszihopata
    karbós de szarok és drága az alkatrész,ne vegyél
  • Web mester
    Köszi a gyors választ! Hát a légszűrőt meglesem, de nemhinném hogy túl koszos lenne. A többire most így hirtelen nem tudok választ adni. Csapágyak, görgők lehetséges, hogy már oda vannak, mert pl alapjáraton ilyen fémesen kattogó hangja van. Nekem azt mondták, hogy kopott görgők miatt lehet ez. De mondjuk ez nemtom h összefüggésben van-e a fogyasztással. Úgyis esedékes lesz itt is a generál. De idén a Cagivámat akarom rendbe szedni, Benelli talán még kibírja ezt a szezont, aztán télen majd elviszem szereldébe. De egyébként azon agyalok, hogy lecserélem egy 50-es Aerox-ra. Városba elég az is, és kevesebbet eszik, ha meg messzebb megyek akkor ott a Mito. Szerinted egyébként elcserélhető egy szép állapotú Benelli K2 100 egy 50-es Aerox-ra?
  • kisbesi
    Sziasztok!
    Meg tudnátok mondani hogy a suzuki katana ay 50 es, 2006 os, karburátoros vagy injektoros?
    Milyen ez a motor?
    Megbízható?
  • pszihopata
    ha jó a kompressziód és a beállításaid,tiszta a légszűrőd és nincsen agyonspannolva a szíj /pl. erős kontrasztrugó-nehéz görgök/ akkor el kell mennie 4 literrel is

a tolattyú tűje is talán mehet kicsit lejebb

ha gyenge a kompresszió akkor már több anyag kell neki