Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha légszûrõ nélkül félgáztól lehörög,kb. akkor a tuti
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
A jelenség a következõ: gázadáskor kipörög kb kuplungzárásig, de utána fulldoklik, nincs ereje, és ha tovább húzom le is áll a motor. Néha van mikor sikerül addig játszani, míg meglódul, de ismételt gázadásnál ismét lehörög. Magyarul el sem lehet nagyon indulni vele. A hiba ma jelentkezett, minden elõjel nélkül, teljesen hirtelen. Annyit hozzá kell tennem hogy poros úton mentem vele. Légszûrõt leszedtem úgy is ezt csinálja, gyertyát is cseréltem, akkor is. Illetve a variátordeklit is leszedtem kíváncsiságból, hogy nem-e ott szorul valami, de látszólag minden rendben van ott is. Azt tartom még elképzelhetõnek hogy a fúvóka dugult el, de ma délután már nem volt annyi idõm, hogy ennyire belemásszak.
Ha van valami hasznos tipped, írd le kérlek. Utóbbi idõben munkába járok a géppel a város másik végébe, tehát elég kellemetlen a szitu...
Köszi elõre is!
http://www.youtube.com/watch?v=j3fIgwyeu4g Van eladó ilyen távirányítós riasztóm robogóba. Teljesen új. Akit érdekel, ezen az e-mailon küldök infót róla: [email protected] És csak 3000 ft!
Remélem tudsz valami jó alternatívát.
Köszi elõre is!
Mondjuk ha valaki nagyon fülel akkor a 100as Benelli/Aerox esetében is hallhatja, hogy mélyebb hangja van, mint az 50es társaiknak.
Az a baj hogy eléggé rá vannak szállva a rendõrök..mert õk is tudják gondolom h a többség alatt nem 50-es gép van...
Jelenleg egy 100-as aerox-om van,és ezzel azért biztonságban érzem magam...úgy értve hogy ez azért nem levágós a dolog.
Ráadásul ahogy használtautón néztem,összesen 3db eladó van jelenleg belõle.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Isminek az új mûszerfalas van, azzal mentem párszor, más robogó után nagyon stabil, elöl-hátul tárcsa, de szerintem állatkodásra jó, mert amúgy állandóan csak tankol bele, kéne a f**nak, bezzeg a 4T 200as VXR <#finom>#finom>
Valami világításkapcsolója megy állandóan tönkre neki+most cserélt szimeringeket az elsõ telóban meg olajat ezenkívül semmi baja kb 2-3 éve
Ja és 2-szer is lógott már meg a helyi zsaru elõl vele 😄 azzal lehet is
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Van nekem egy malaguti f10es robogóm,valamelyik nap még rendesen ment,egyik reggel beindult és leállt.Azóta nem bírom beindítani,szikra van rendesen,üzemanyag is.Ha fecskendezek be üzemanyagot külön akkor sem akarja elkapni.
Szerintetek mi lehet a probléma?
szóval nem kell megvédened semmit
természetesen normális ember egy choppert sem fog egy sportmotorhoz hasonlítani azt hittem ez evidens
Lenne egy olyan gondom ,hogy önindítóval beindítottam a motort nyikkant egyet a motor vagy ilyen kis zajt csapott,mentem vele 1-2m-t és megint nyikkant és le is állt a motorom :S ha önindítózok akkor csak kattog valami ha meg be akarnám rúgni akkor meg meg se mozdul a berúgókar. :S Szerintetek mi romolhatott el benne ? bocsi a rossz fogalmazásért csak már este van meg tiszta ideg vok mert ma lett szerelve a hengerfej tömítés és megint elromlott a gép :S ja és annyit kizárok ,hogy nem sült be a motor mert olaj,hûtõvíz volt benne és a hûtõvíz se ment fel félnél tovább a hõmérõn :S segítsetek léccives
(természetesen nagy fordulat = nagy lóerõ )+ viszonylag kis légellenállás
= nagy végsebesség
a rövid élettartam,magas fogyasztás,rugalmatlan motor meg valahogy nem lett beleírva a hírdetésbe
de ez a motor mitõl megy 110-et ha csak 50cm3?
kis köbcenti = kis nyomaték,tehát szükség van a fordulatra
miért van az hogy a 50 cm3-es robogók olyan nagy fordulatszámon pörögnek? talán ha lenne plusz egy két sebesség fokozat akkor csendesebbek lennének és nagyobb végsebességre lennének képesek
vagy ezt csak én gondolom így? esetleg törvény tiltja?
csak mert kocsival városban felváltok 4-esbe, olyakor 5-ösbe és szinte nem is hallom a motor hangját
Akkor hol lehet normális minõségû alkatrészt venni? A sehol az rossz válasz! Egy ismerõsöm jár rendszeresen Olaszországba, majd megkérem, hogy hozzon pár eredeti cuccot.
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
eredeti olasz:-hol élsz te?
a piaggio-k gyári cvk karbója pl. évek óta kínából jön
Én a felújító készletet a Mobil 91-tõl vásároltam, szerintem a kínait csomagolják át saját logóval ellátott papírba. Eredeti olasz vagy más jó minõséget nem találtam a környéken.
nekem még nem volt gondom egyik készlettel sem,bár jól megtömöm zsírral is
A probléma a vízpumpa csapággyal van, a tömítés elengedi a hûtõvizet. Tavaly vettem bele felújító készletet, sajnos csak kínai volt - nem csoda hogy így jártam.
Ezért volt a süvítõ hang!
Lenne egy kis problémám az elsõ tárcsafékkel. Tavaly nyár végén azt vettem észre, hogy szorul a fék. Gyorsan szétkaptam az elsõ féket és láttam, hogy elkoptak a betétek. Vettem bele új malossi fékbetéteket, amelyeket sikeresen be is szereltem. Mûködött/mûködik jelenleg is rendesen, viszont nagyon nyikorog amikor fékezek vele. Elõször csak azt hittem, h csak be kell kopnia, de kb 100km után is ugyanúgy nyikorog. És emelett mostanában észrevettem, hogy ha tolom a motrot és nem fékezek, akkor az elsõ tárcsafék olyan hangot ad ki, minha a fém-fémen súrlódna. De viszont tökéletesen lehet vele fékezni.
Mi lehet a probléma? Rosszul szerelhettem be a betéteket?
Mindkettöt el akarom adni egyebkent,fölöslegesen nem tarolom öket..raadasul meg egy regi jog-om is van ami ugyancsak nem hasznalok.Viszont ha elmenne a nyarig az összes akkor vehetnek valami fasza KTM-et.😊
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..