Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Ki kell égetni
Sakkoo.......Baszkiiii
a szûrõt mindenképpen hagyd rajta
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
érdekelne a véleményetek van nekem egy Ciak 100as mocim megyek vele hibátlanul mûködik de ha 8-10 km megyek és kicsit bemelegszik akkor valahogy nem akar ugy ugrani mint hidegen és az emelkedõn nem is huz felfelé.ha kicsit hagyom állni 10 perc.akkor indulásnál megint kiugrik alólam.kuplung nem csuszik és az ékszij sem szerintem
szivesen venném az ötleteket.
Sakkoo.......Baszkiiii
Apropó Benelli; Vasárnap láttam egy Tornado-t 😄 Az nem kínai 😛
Tehát olyan kéne ami nem megy szét 1-2 év múlva, erõs, max sebessége se 60 km/h.
Láttam egy két motor ami kiviszi(tuning nélkül és fojtás kivételével) a 80-85 öt.
Na most ha én ezzel a robogóval mennék 85 kibírná?(trabanttal is lehet menni 120 at, csak az nem igen fog menni többet.)
Meg azért mégis félek a használt cuccoktól.
Garanciát ritkán adnak, meg ki tudja hogy az eladó mit mondd meg és mint nem.
Amit venni akarsz nem biztos h menni fog fele ennyi idõsen se.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Akkor majd ha mész postára add fel nekem légyszi! Meg privibe hogy mennyi cakkumpakk, a címem elmleg megvan mert vettem már tõled valamit anno.
Thx elõre is
Mért milyen jó használtat tudsz ajánlani?
Nem volt még robogóm, nem értek különösebben hozzá.
Apropó mért akarsz újat? Ennyi pénzért már normálisat is lehet kapni a használt piacon.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Az is "annyira" kínai mint a többi?
Vagy esetleg azért jobban legyártott?
bármelyik állandó nyomású karbó rátehetõ aminek nem túlzottan nagy a torka /nem 2-3 szoros méret/ mert azt már nem bírná megszívni a kis motor
kisebb minden esetben feltehetõ,max ha túl kicsi,akkor magas fordulaton gyengébb lesz kicsit
a scarabeo tökéletes volt vele egy 125-ös vespát is simán kiszolgál,fõleg hogy ugyanaz a blokk mint a 100-as scarabeón csak ennek pár miliméterrel nagyobb a furata
a vespa légszûrõbe vezetõ csöve elég hosszú és hajlékony ahhoz hogy 1-2 centi ne okozzon gondot,ha más lenne a hossza
természetesen gyorsítófúvókás és ez is CVK úgyhogy semmi különbség
neked kell eldönteni hogy kell-e,hidd el nekem csak a munka van vele hogy elküldjem,szóval rábeszélni nem akarlak
Szerinted ha a 100as scarabeo ment vele, ez is menni fog(úgy értem bírni fogja a nagyobb tempót huzamosan? nem értek hozzá hogy annyi keveréket tud-e képezni amennyi kell egy 125-ösnek)
Másik hogy abban is van gyorsító fúvóka?
Így hogy belepasszol tényleg érdekelne, mert nincs semmi más lehetõség vicc az egész, nemhogy membrán de semmi sincs vespához senkinél. De ha lenne bontva ki tudja az is milyen.
Szóval majd írd meg ezeket plz, aztán bótolhatnánk 😊
rieju-motowell-keeway-linea-tauris-generic-cpi-yamoto-jonway
újabban a garaelli-benelli-italjet-sachs is ugyanaz
kényelmetlen,gyenge motor-gyenge fék,apróbb bosszantó hibák viszont olcsó
Tauris Fuego ill. Tauris 50-es robogókról van valakinek tapasztalata?
De ha passzol a 80-as a szívócsonkoz akkor csak elmegy vele a 125-ös blokk nem? Akkor otthon lemérem a légszûrõcsõt meg hogy odafé-e.
thx
a 125-150-es karbó a nagyba,a 80-as a tiédbe passzol
ezek szerint neked csak a 80-as kínai jöhet szóba,amit a scarabeóra is tettem az csak 10000 forint
/közben eszembe jutott hogy van egy 150-es 4T skipperem is bontásra azon van karbó de sajnos az is 33-as mert leader /
ha érdekel a 80-as hossza 80 miliméter,szívócsonk felöl 28-as légszûrõ felöl 40-es
És a szívócsonk meg a légszûrõcsõ találkozásánál se lenne gond a installációnál? (nem értek én ezekhez)
Ha azt mondod rápasszol, akkor megvennék egyet tõled, legalább marad egy tartalék karbim..
170km/10liter 😞
Next PC upgrade: 2022
szívócsonkod is gatya
/tegnap egy 4T 100-as scarabeora tettünk egy 80-as kínait,tök jó lett/
Ha ilyen nincs akkor azt mondod belemenne a komplett karbi?
A leader blokkosnál asszem pont másik oldalán van a gázbowden vége, szal nemtudom. A enyém így áll:
tehát baloldalon a gáz jobboldalán van a szivató.
az f18-ba a kymco gyártya a blokkot,az a régi vizes kétszelepes honda az tuti verda ha vigyáztak rá
everything's better with music
a nagyblokkos(gondolom leader) karbóban más van mint az enyémben asszem az a 22x44-es, enyém meg valszeg a 22x38-as.
Még kicsit gondolkozom, este írok otthonról. MErt amúgy a karbim hibátlan, jobb lenne csak membrán de ha nincs más.. És amúgy a kinnyai karb "kompatibilis" lenne ha csak simán beletenném a vespáé helyett? Kábelek szívócsonk, légszûrõcsõ stb passzolna?
Ha hazaérek pontosabban körbemérem azt a szart megh átgondolom.
kösz mindent!
az enyém a nagyblokkos et4 ha a tiédbe mégsem passzolna akkor meg fel kell rakni kompletten aztán kész
ha kéred elküldöm 12000-ért
mi már 50-esekre csak kínai karbókat teszünk,mert ha elszáll a szívató az piaggio-ban 22000 kinai komplett karbó meg 10-ért van,ugyanúgy megy vele
sõt már van 80-as kínai is azzal még jobban is pörög
a linea fly cuccai egy az egyben jók a liberty-kbe
a 24-es torkú kínai karbó membránja tökéletesen passzol kipróbáltam megy vele mint állat,egyedül a tût kell átrakni mert a piaggio-é rövidebb
a gond hogy nem árulják sehol külön csak komplett karburátort ami 12 000
nekem is egy volt polconamit most el is használtam,azonnal rendeltem 3-at
egyenlõre csak az a megoldás van,hogy vesz valaki 12000-ért egy komplett karburátort,ha megjönnek tudok küldeni
próbálok még vadászni,de mivel ezek az alkatrészek a lineák garanciális alkatrészeivel jöttek nem is lesz külön az biztos
50-esé van csak 2000-ért😞
azért bekaphatja a kibaszott piaggio,ez durva😊))
bár már vittek tõlem linea fékmunkahengert 4000-ért,ugyanaz a gyártmány polaris alkatrészként 66 000!!!
körülnézek este
Ha kell valamit mérni rajta, lemérem
Tehát mindenképpen érdekelne ha találsz, mert ezzel nemigen lehet mit kezdeni. A kínai is jó lenne, azokhoz bezzeg párezer Ft. 😊
meg találtam ilyet is csak a méretekkl ittis gondban vagyok.
ha esetleg mégis kell megnézem hogy van-e most és küldök egyet postán
utánanézek hogy a kínai nem jó-e bele,az 50-esen pl. ugyanaz a karbó van mint a 139Qmb kínain,ott egy 10-esért van komplett karburátor szivatóval mindennel együtt
miért elszakadt a tiéd?
Találtam ugyan membrán de nem értem ezt D722x44mm. Igen 22es a tolattyú átmérõje, de mi a 44?
mert van ez is 22x38.
a tolattyú hosszát én olyan 35nek mértem, az lehet a másik szám?
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Next PC upgrade: 2022
Van egy Sukida commander 125ccm robogóm. Ez a kínai nép csodája. Eddig ment szépen, de pár napja az alábbiakat csinálja. Hidegen nincs alapjárat, csak gáz adagolással lehet indítani. Pár perc után viszont a fordulatszám mutató felmegy 3000-ig. Ha megyek vele, és megállok, akkor néha leáll. Azonnal indul, és a fordulatszám ingadozik 2000-3000 között. Ha melegen alapjáraton 3000 a fordulat és kapcsolok lámpát, refit, indexet akkor elkezd süllyedni a fordulat és leáll. Eddig a végsebesség kb.85-90 volt, most 70km/h, és a fogyasztás is megnött az eddigi 2,8-3.0 ról 3,5-3,7-re. Valakinek tipp, hogy mi a baj?<#nemtudom>#nemtudom> Ha lejjebb veszem az alapjáratot akkor állandóan lefullad. Olajcsere, gyertya csere, szürõ csere most volt nem régen. Elõre is köszi az ötleteket.
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.