Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ekkora kerékméret mellett nincs épeszû ember aki 200-at megy vele.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Mi ez? AKKora mint egy Suzuki Burgman 650-es 😊
baz mekkora királyság az a moci! elfogdnék egyet! Majdnem 200-al tud menni!

War. War never changes.

350-ért kurva nagy üzlet volt ha nem öreg

\"Life is around you and in you.\"

lol😄

Tibor
Nekünk ilyenünk van.

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Már a múltkor is bántotta a szemem, nem relikvia hanem replica. Nem mindegy.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

üdv!
hát én nem választhatok... vagyis csak 2 dologban.. tuti hogy Hyundai Keeway lesz (mer nem akartak használtat+ többet se költeni, nekem meg mind1 nagyjából) szóval melyiket: Focus vagy Hurricane?

oneal1
én 350 ért vettem egy ymaha aerox max biaggi relikviát használtan
1600km el
polini corsa kit(henger,hnegerfej,gyertya dugaggytú)70 ccm
szintén polini variátorház
kuplung
szval semmi sem eredeti a mocin😄
márr áprilisban vettem
megy mint a disznó
alattam 115 öt megy
15 lovas az álladékja
maj csinálok képeket

!Forza Ferrari!

Hát lehet hogy kicsit olcsó a Keeway Matrix (300 ezer) de én robogóért (ráadásul mai nem is használt) akkor sem adnék többet...

War. War never changes.

Most meg én nem nyomtam meg a válasz gombot...

Semmi gond, én is durva voltam.

sanzik
Ha neked irtam volna akkor elotte ranyomok a valasz gombra,mint ahogy te is tetted.
Koszonom az udvarias bocsanat kerest,reszemrol nincs problema es elnezest ha durva volt ra a valaszom.

Én azt hittem, hogy az enyémrõl dumálsz, mivel azt írtad, hopgy olcsó. Nem sokkal elötte én írtam le, hogy mennyibe került az enyém, és én magamra vettem. Elnézést kérek, ha megsértettelek.

Ui.: Szerintem más is így reagált volna a helyzetemben.

Rendben?

sanzik
ki beszelt hozzad???
en leirtam a velemenyem a keeway motorrol,de ugy latszik te nem tudsz olvasni
fifi
De bocs... SR50

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Az Aprilia RS nem is robogó. Nem SR-re gondoltál?

De az csak egy tárcsa.

fifi
nem olcsó
én anno Aprilia Rs-ben cseréltem a gyári tunning vari volt valami 60K!
Hangsúlyozom: anno!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Drága a variátor?

Nem tudsz olvasni? Ez nem Keeway, hanem Sym.

"Tehát olcso es szar,de hat van akinek ez kell."

Ez a véleményem:

fifi
Variátor tárcsára kezdhetsz gyûjteni... 😊
Kérdés hogy a mélyen tisztelt forgalmazpó fog-e tudni szerezni hozzá!

sanzik
Tolunk nem messze van egy ilyen keeway kereskedes. Elmentem,a legnagyob enduro erdekelt volna,na az valami 200ccm-es nevetsegesen keves loerovel.
Aztan mikor eloadta a csoka,hogy hat ezt csak egy helyen lehet levizsgaztatni es azt is o intezne,viszont igy allja a vizsga dij felet,akkor mar meg is volt a velemenyem az egeszrol.
En nem akarok lebeszelni senkit a markarol,de ezek olyanok lehetnek mint azok a kinai elektromos rollerek vagy biciklik, amik 2 kor utan halomban allnak a baratom kerekpar szervizeben....

Tehat olcso es szar,de hat van akinek ez kell.
En inkabb annyi penzbol mint amibe ez az uj kinai kerult volna vettem egy hasznalt honda crm250-et es nem bantam meg !
Korábban nem volt semmi gond, már 3 hónapja nálam van, és a vezetett szervízkönye is a kezemben van. (Igaz, azt bárki tud csinálni egy kis "mellékes"-ért.) Akikkel személyesen beszélgetek itthon, van aki a variátorra, van aki a szíjra gondol. Meghallgatták a motort többen is, annak nincs baja. Veletek történt már ilyesmi?

Evvel az a gond hogy nem igazán tudhatod milyen tartós, megbízható a gép mivel csak 3éve(?)jött be magyarországra!

Ez az arobogó amit használtan vettél? 😊 mert lehet "elfelejtett" megímleti egysmást a korábbi tulaj 😉
kipróbáltad mielõtt megvetted?

War. War never changes.

Lenne egy kis problémám, talán Ti tudtok nekem segíteni!

Mikor elindulok a robogómmal, rendesen felpörög a motor ahogy kell, nagyon jól is húz, de 25-30 km/h körül szépen lassan leesik a motor fordulata kb a felére. Innen már csak úgy képes gyorsításra, hogy az áttétel fix, a motor hanggal együtt emelkedik a sebesség is. Mire feltornázza magát 45-50 km/h-ra, szinte lemegy a nap és kiérek egy hosszabb utca végére is. Innentõl már gyorsul úgy ahogy szokott egészen a végsebességig. Régebben nagyon jól húzott minden sebességtartományban. Mitõl lehet most ez a lyuk? Talán a variátortárcsák kophattak el? Vagy avalami más?

Ja! 95-ös oktánszámú benzinnel a végsebesség 64, 100-assal pedig 69. Ez már majdnem 70!

Ebbõl a robogóból létezik 125 cm3-es 4 szelepes változat is. A különbség az, és az én motorom közzöt az, hogy más az erõforrás benn, meg hogy ezen hátul dobfék van. De ez nem is érdekes, mert a 13 lóerõs változat elsõ fékberendezését kapta meg a 4 lóerõs 50 cm3-es is. Hatalmas tárcsa, kétdugattyús munkahenger, + acélsodrony a jobb adagolhatóság kedvéért.

A srác akitõl vettük 250-et mondott elöször. Az egy kicsit sok volt érte, alkudtam, és a vége 225e Ft lett. Szerintem újonnan nem éri meg megvenni a robogókat. Igaz, sokat kell keresni, hogy jót találj, de megéri.

nekem ez jön be:
Keeway Matrix
bár olyat szeretnék venni ami igaz hogy 50 cc-s de legalább 70-el megy

War. War never changes.

mennyi volt?

War. War never changes.

Magyarországon a Hyundai forgalmazza a Keeway motorokat. Az enyémrõl azt kell tudni, hogy 3 éves múlt a múlt héten, vezetett szervízkönyve van, Ausztriából lett Magyarországra behozva, most valamivel több mint 10000 km van benne. Mielõtt megvettem volna, bementem a vidéki kisvárosomban található Hyundai márkaképviseletbe (van szervíz is), és megkérdeztem, hogy ehhez a típusú motorhoz be tudnak-e szerezni minden szükséges alkatrészt. Azt mondták, hogy igen. Most, hogy esedékes lenne a 10000 km-es nagyszervíz, azt mondták, hogy még ilyen gyártmányról õk nem is hallottak.

Van-e hozzá alkatrész?: Hmmm... Ez érdekes. Kóreában biztos.

fifi
Van hozzá alkatrész?

Csak azért kérdezem, mert én nem régen vettem ezt:

Én meg vagyok vele elégedve.

A kóreai csodákról mi a véleményetek? (pl.: Keeway, Kymco, Daelim, SyM, stb...)

Jaja,aki nem páján akar vele mozogni az csak szívhat

fifi
+ dugó/gyûrû/nikoszilos henger úgy kopik mintha gyurmából lenne...És nem olcsó a csere.

Állítólag nagy a szervízigényük és nem is igazán értéktartóak de te tudod😊

Idõ közben le lettem ugatva, állítólag jó a #206.

a Vespa-m 200-50

néha, ha motoros rendôrt látok, akkor parázok...

fifi
125-50

Igaz, én is rosszul tudtam. Tehát konkrétan akkor kérnek jogosítványt, ha Postabankos hitelre vesz valaki motort (a többi bank nem kéri). Mondjuk ez a legtöbb embernél nem változtat semmit tekintve hogy nagyrészt hitelre vesznek a magyarok motort, és a hitelt a Postabankon keresztül intéztetik lévén sokkal kissebb THM-mel dolgozik a többinél. Sajna kevesen tudják kicsengetni a teljes árat+marad zsebben még 2-300ezer a rögtön felmerülõ költségekre.😊

mekkora volt a ktm?
és mekkorának kellett volna lennie?

legfeljebb ha hitelre veszed!

Legutóbb pedig még így szólt a törvény. Sõt a Honda szalonban is említették. A kategóriás motoroknál halál biztosan így van, de szerintem A1-Akorl. esetében is.

fifi
Egy, a gyútógyertya helyére becsavarozható furat/löket mérõ miskulanciával kb. 3mp alatt mondom meg hány ccm a moci!!!
Ne kételkedj, 60ezer forintom bánta amikor a mélyen tisztelt KPM megfogott a KTM-el!

fifi
2ütemûeknél keményen lehet a teljesítményt visszatartani több módon.
kipufogó/rezonátor is néha/
karburátor/fúvókák, tûszelep/
power szelep
ezek variálásával/és sokminden mással/nagyon lehet egy motort folytani. Bizonyos országok elõ is írják, hogy milyen ccm-hez max. hány LE párosulhat. Nemritkán ehez 40-50%-os folytás kell!
Szerencsére 2ütemûnél ezeket házilag is ki lehet bûvészkedni, de számíts sok plussz kiadásra, ha ki akarod dugózni 😊

fifi
Az elsó mondat biztosan mondom neked hogy fedi a valóságot...

a hozzászólásod elsõ mondata nem fedi a valóságot!!!