6802
Robogók!!:)
-
#1561 Bemesz egy szamitogepes boltba,megveszed a neont,es felszereled.
Kb ennyi . -
#1560 azt a kurva :D ezt hogy? en minimum meg 5 percet fetrengtem volna.. -
#1559 xDDDD Szerencsés a kiscigány :D -
#1558 F10-es Malagutira hogy lehet alulra neont kötni? Hogy kell csinálni mert én béna vagyok hozzá. Írjátok le mint az elsősöknek légyszi :) -
#1557 gyertya ki ,benzin ellenőrzés,és ha leteszed télire az ucsó olaj valami jó szintetikus legyen.
én spec leengedtem a benyát is
-
Marci D #1556 Sziasztok! Nagy gondom van. Van egy Piaggio NRG mocim és nemrég megpróbáltam beindítan olyan másfél hónap állás után de sehogy se akart beindulni. Előtte nem volt vele semmi gond pöccre indult. Nem tudjátok mi lehet a baj? És mit csináljak?
Köszi előre is!
-
mardal #1555 Hello.
nekem olyan kérdésem volna hogy 100/80as gumi helyett fel tudok rakni 100/90es gumit is? -
#1554 nemtudom. neked mit ér meg mennyiért akartál eredetileg venni?
ja és van még gari a motorjára. jövő nyárig -
#1553 mennyiert adod?D
-
#1552 az én F10-esem eladó!! ha gondolod.
új kipufogó,henger,dugó,hátsó kerék..
mennyire gondoltál? -
#1551 köszi. ez egész jól néz ki. és az ára is jó. -
#1550 f12, f15 ócsó, jó ^^ -
#1549 ok. köszi. ezeket észben tartom :D. de valami tipust nem tudnátok ajánlani ami még használtan is eldöcög? -
#1548 hátő.
-ne legyen rajta váltó, mert az ugye nem ideális az új robogóknál
-arra figyelj oda, hogy próbakörnél ne törd össze a gépet, mert akkor harossz hajó meg ke venni :D
-ha a fél kaszni hiányzik, vszeg nem gondosan használták -
#1547 szerintetek milyen robogót érdemes venni? vagy mire figyejek oda egy robogó vásárlásánál? én olyan nem túl drága használt robogókban gondolkodom. -
#1546 (Y) -
#1545 Hehe.. volt szó a váltókról, stb... Namármost, ha IGAZI robogót akarsz veszel egy Vespa-t! :) (Előre elnézést, elfogult vagyok. Ha robogó, akkor Vespa, a többi az csak.. izé....)
4 sebesség, kéziváltó, és iszonyat feeling!!! Zuuuummmmmmmmmmm!
Amúgy meg további jó robogást mindenkinek! :) -
EdisonTrent #1544 Hali mindenkinek.
Volna egy gondom. Vettem egy 50-es aprilia areát. És nem tudom, hogy honnan tudnék hozzá letölteni kezelési és karbantartási útmutatót. Googlével nem sikerült értelmes oldalt találnom. Ha valaki tudna segíteni megköszönném és egy sörre is meghívnám. :D -
#1543 -
#1542 legalább a sok buzeráns (tiszt. kiv.) nem szólal meg ;) (h) -
kricsi #1541 kihalt a téma:D -
kricsi #1540 deszaaaaaaaar vááá:D:D:D: hogy néz ez ki?ezzel még a reggeli péksütiért se mennék el... -
#1539 Elektromos. Nem kell rá jogosítvány. Nem abba a kategóriába tartozik. -
#1538 ehhez milyen jogsit kellett leraknod? :|
-
#1537 :D -
#1536 nekünk legalább telik igazi vizipipára noob :DDDDDDD -
#1535 ColdFire! Csináld meg a házidat és feküdj le időben, akkor kapsz egy új mocit apucitól. Hidd el, "az összes nagyobb motoros ámul" majd eskü! :DDD
-
-
#1533 hja :)
ennek meg tök jó színe van
-
#1532 ki mondta hogy nagymotoros?... -
#1531 ki mondta hogy nagymotoros?... -
#1530 Lebukott a nagy motoros-vénróka :DDDDDDDDDDDDDDD -
#1529 Nem azt mondom ,hogy nem érdekellhet senkit... hanem robogókról van szó.. Csináltál tzr topikot akit érdekell benéz.. mind1 úgyse érted.. vagy nem akarod.. :( -
#1528 lehet hogy mást érdekel -
#1527 De csináltál neki topikot :S És akkor se lesz robogó ,ha nincs 50ccm-es topik. -
#1526 nincs 50ccmes topik... -
#1525 csináld csak.. lol na még1x "Robogók!!:)"
-
#1524 elcseszett egy malacka :D -
#1523 dupla kipuff 8) -
#1522 :o