Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
baz mekkora királyság az a moci! elfogdnék egyet! Majdnem 200-al tud menni!
War. War never changes.
\"Life is around you and in you.\"
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
hát én nem választhatok... vagyis csak 2 dologban.. tuti hogy Hyundai Keeway lesz (mer nem akartak használtat+ többet se költeni, nekem meg mind1 nagyjából) szóval melyiket: Focus vagy Hurricane?
1600km el
polini corsa kit(henger,hnegerfej,gyertya dugaggytú)70 ccm
szintén polini variátorház
kuplung
szval semmi sem eredeti a mocin😄
márr áprilisban vettem
megy mint a disznó
alattam 115 öt megy
15 lovas az álladékja
maj csinálok képeket
!Forza Ferrari!
War. War never changes.
Semmi gond, én is durva voltam. 

Koszonom az udvarias bocsanat kerest,reszemrol nincs problema es elnezest ha durva volt ra a valaszom.

Én azt hittem, hogy az enyémrõl dumálsz, mivel azt írtad, hopgy olcsó. Nem sokkal elötte én írtam le, hogy mennyibe került az enyém, és én magamra vettem. Elnézést kérek, ha megsértettelek.
Ui.: Szerintem más is így reagált volna a helyzetemben.
Rendben?

en leirtam a velemenyem a keeway motorrol,de ugy latszik te nem tudsz olvasni

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
én anno Aprilia Rs-ben cseréltem a gyári tunning vari volt valami 60K!
Hangsúlyozom: anno!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ez a véleményem:

Kérdés hogy a mélyen tisztelt forgalmazpó fog-e tudni szerezni hozzá!
Aztan mikor eloadta a csoka,hogy hat ezt csak egy helyen lehet levizsgaztatni es azt is o intezne,viszont igy allja a vizsga dij felet,akkor mar meg is volt a velemenyem az egeszrol.
En nem akarok lebeszelni senkit a markarol,de ezek olyanok lehetnek mint azok a kinai elektromos rollerek vagy biciklik, amik 2 kor utan halomban allnak a baratom kerekpar szervizeben....
Tehat olcso es szar,de hat van akinek ez kell.
En inkabb annyi penzbol mint amibe ez az uj kinai kerult volna vettem egy hasznalt honda crm250-et es nem bantam meg !
kipróbáltad mielõtt megvetted?
War. War never changes.
Mikor elindulok a robogómmal, rendesen felpörög a motor ahogy kell, nagyon jól is húz, de 25-30 km/h körül szépen lassan leesik a motor fordulata kb a felére. Innen már csak úgy képes gyorsításra, hogy az áttétel fix, a motor hanggal együtt emelkedik a sebesség is. Mire feltornázza magát 45-50 km/h-ra, szinte lemegy a nap és kiérek egy hosszabb utca végére is. Innentõl már gyorsul úgy ahogy szokott egészen a végsebességig. Régebben nagyon jól húzott minden sebességtartományban. Mitõl lehet most ez a lyuk? Talán a variátortárcsák kophattak el? Vagy avalami más?

Keeway Matrix
bár olyat szeretnék venni ami igaz hogy 50 cc-s de legalább 70-el megy
War. War never changes.
War. War never changes.
Van-e hozzá alkatrész?: Hmmm... Ez érdekes. Kóreában biztos.

Én meg vagyok vele elégedve.

néha, ha motoros rendôrt látok, akkor parázok...
és mekkorának kellett volna lennie?
Ne kételkedj, 60ezer forintom bánta amikor a mélyen tisztelt KPM megfogott a KTM-el!
kipufogó/rezonátor is néha/
karburátor/fúvókák, tûszelep/
power szelep
ezek variálásával/és sokminden mással/nagyon lehet egy motort folytani. Bizonyos országok elõ is írják, hogy milyen ccm-hez max. hány LE párosulhat. Nemritkán ehez 40-50%-os folytás kell!
Szerencsére 2ütemûnél ezeket házilag is ki lehet bûvészkedni, de számíts sok plussz kiadásra, ha ki akarod dugózni 😊