Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
de hogy jön ez ide?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
miért?
CCM határ mi legyen?
A "klasszikus" robogó 50 ccm
tuningal 70
???
Ezt nem értettem...
És Vespán kívül nincs más a világon? A VW sok dízel autót gyárt>>>>minden autó dízel???
Viszont a robogó definícióját én sem tudnám most így hirtelen! Szvsz. az üléspozíció különbözteti meg a sima smkp.-tõl...De ez sem biztos!
mit nevezünk robogónak?
:-)
Mindenesetre a robogók 99%-a mai napig variátorral mûködik! Az egy másik dolog hogy a te Vespád történetesen váltós!
-erre reagálva!
Hidd el egészen pontosan tudom milyen ennek és annak a motorja!
A lényeg nem fejlõdött egy cseppet sem!
Egész más a motorja, mint egy robié...
Hanem az ellopott robogómból, egy Aprilia Habana-ból.
Ha az 1sebesség nem tetszik, hát lelked rajta, mindenesetre a 278-ban szépen van szemléltetve a variátor!
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Ne vicceljünk már.
1 sebesség?
megõrültél?

War. War never changes.
War. War never changes.
ti ilyen 50cc-s robogót tudtok ajánlani? Olyan kell ami nagytestû, 2 személyes, jó gyorsan megy (min. 60-70) és lehetõleg honda, peugeot keeway vagy suzuki. Ja és jól nézzen ki és kb 500 000 Ft-ig.
War. War never changes.
jó öreg szimó!Lehagy minden játékrobogót és az ára is egy vicc
\"Life is around you and in you.\"

\"Life is around you and in you.\"
War. War never changes.

Szuper lesz a robogón
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
War. War never changes.
50 ccm-es, de nálam 2 személlyel (140 kg) vitte a 70-et. Sisaktartóba belefér a 2 sisak. 350,000 Ft bruttó. Mo-gon tehát kapható
sztetek megérné, vagy várjak februárig és vegyek egy újat?
War. War never changes.
Na de hogy ne az legyen hogy csak fikazok valaszolok: kapcsolattal, penzzel lehet, de a 125-nek a blokkon is van valami gravir hogy az 125, a rendor azt meg szokta nezni, ugyhogy azt is retusalni kell
War. War never changes.
ja és amit meg lehetr venni itt Mo-on 😊
War. War never changes.