6802
Robogók!!:)
-
#1601 az 50ccm-es runnerrol vannak valakinek tapasztalatai? -
Cvd #1600 Nem hinném. Onnan ered a kétütemű előnye egyhengeres motornál hogy a főtengely minden második fordulatánál végez munkát a henger, négyüteműnél meg csak minden negyediknél, vagyis feleannyit. Ezt az előnyt nem nagyon lehet semmiféle trükkel behozni a négyüteműnél, maximum megközelíteni. -
#1599 és ha eltávolítom a fojtást akkor fog úgy menni mint egy 2T? -
#1598 rendicsek :) -
Ficsur01 #1597 Shortstop, IGAZ! tapasztalatból mondom :) -
#1596 köszi -
#1595 enyémet ilyen ratyi kipuffal vettem, szörnyű, vmi házi gyártmány, de áprilisba le lesz cserélve hál isten :D -
#1594 így van
-
#1593 srácok igaz az hogy egy 50-es robogóból egy kétütemű fürgébb mint a négyütemű? -
#1592 hmm....szép kis ára van...de biztos jó kis motor :D -
#1591 enyim 500 volt -
#1590 egyre megy leljebb az ára...múltkor 600.000 FT-ot kértek érte....azután már csak 550.000....és most már csak 489e...lesz ez még kevesebb is ha nem veszik meg....egybk menniy egy ilyen 2003-2004-es darab? -
#1589 Nem beszólásképpen ,de látom még mindíg nem bírtad elolvasni a topikcímet :) -
#1588 ez:) -
errol mi a velemenyetek? mert sztem tok jol nez ki. -
lacaaa2 #1586 Sziasztok kérném a véleményeteket 2 motor közt vacilállok Kymco yager 125cm3/Kymco dink 150cm3 természetesen 50-es papírokkal.A kérdésem az hogy melyik a jobb megbízhatóbb és hogy mennyire nemlehet bajom az 50-es papírokkal? -
#1585 ok :D akkor ezen nem fofok izgulni -
Cvd #1584 Kábé minden robogót körülményes szerelni, erre nem nagyon szoktak figyelni. Pl. az én Jog-omnál is egy kormánynyak meghúzáshoz a seggétől kell elkezdeni bontani és egyedül a műszerfal meg a kormány tetején a világítást tartó idom marad rajta. Viszont aki rendszeresen szerelgeti annak pár perc szétbombázni az egészet még ha a motort is kell akár kivenni, úgyhogy ha egy szerelőnek egy órába telik az vagy nem ért hozzá vagy kamuzik. Az meg független márkától/típustól.:) -
#1583 na most jo sokat visszaolvastam az sr50-rol, es latom, hogy kicsit korulmenyes szetszedni. de mivel en ugyse ertek ezekhez, ha baja lesz szervizbe viszem. de az hogy fel-1 oraig tart szetszedni, ettol joval dragabb lesz a szerviz? -
#1582 Neked? Vegyel magadnak :D
Semmi bajom a motorral,egyszeruen nem erre az eghajlatra terveztek az automata szivato kareakterisztikajat.Ha adok neki tobb anyagot,akkor poccre indul.(ha kezi szivatos lenne,az megoldana ezt a kis gondot)
De akkor sem motorozok hidegben :P Szal igy jo,ahogy van. -
#1581 vegyetek új hengert :) -
#1580 Sajnos enyem is automata szivatos :( -
#1579 Ha "eleg" hideg van,az enyem is nehezen indul...
Jo idoben soha semmi gond.(szivato beallitas fuggvenye)
0 fok korul mar en is szopok vele...Eleg sokat kell probalkozni,mire alapjaraton elpofog. Elindul,leall...Ezt ismetelgeti.
De nem is akarok sokat motorozni ilyen idoben.Majd nyaron:) -
#1578 mennyi az mikor nemindul? 0°C? nekem tegnap 14h-tól 22h-ig kintvolt és már csak berúgva tudtam indítani....először beszartam hogy nem fog menni de aztán második rúgásra indult...
nincs erre valami jó praktika hogy karral is induljon ennyi kintállás után? -
#1577 azt nézd meg hogy tuti kinmarad a szívató vagy visszaugrik.Másik fogd be a légszűrőházat ha eléred kézzel.Harmadik gyertya hőérték és hézag ellenőrzés.
igazából még nincs olyan hideg ,hogy ne induljon.
ha tudtam volna ilyen idő lesz el se téliesítem a masinát -
#1576 amúgy robogózik valaki mostanság? esetleg hagyja szabad ég alatt több órára? -
#1575 hogy néz ki azon a kézi szivató? csak azért kérdem mert nekem is ilyen csak auto -
#1574 akkor sose álítsd le :DDD -
mardal #1573 A gyertya is teljesen új és a gyújtáselektronika is.Viszont ha egyszer beindul akkor jól megy és semmi baj nincs vele. -
#1572 gyertya? :o -
mardal #1571 Hello.
Tudtok nekem abban segíteni hogy van egy f10esem és nagyon nehezen indul,de nem találom ennek az okát.A karbi már ki lett takarítva, kézi szivató van rajta,a membránnak semmi baja,az üzemanyagellátás is teljesen rendbe van.Aki tud segíteni az lécci adjon tippet mi lehet a gond. -
#1570 dotkom! vegyél Runnert! -
Peld #1569 Itt a link, itt megnézhetitek! Ha érdekel valakit hívjon, vagy írjon. -
#1568 az kár :( -
#1567 en egy picit nagyobb testure gondoltam. olyan f12/15. -
#1566 Enyém nem érdekel???
-
#1565 mennyi?
-
Peld #1564 a főtengely csapágyak is vadi újjak -
Peld #1563 Sziasztok!
Van egy '98-as sr-em 70es hengerrel, új dugattyúgyűrűvel, spotkipufogóval, könnyű variátorgörgőkkel, új szimeringekkel, új önindítóval, stb, a lényeg az h motorikusan teljesen egyben van, a városban verhetetlen. Szeretnék egy nagyobb motort, ezért el akarom adni, ha érdekel valakit írjon, az árban megegyezünk. -
#1562 köszi kurva fasza gyerek vagy. olvasni látom tudsz. L