Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, szombathelyi vagyok. De asszem ilyen esetek mindenhol elõfordulnak, fõleg iskolák környékén...
És ahogy jön a jó idõ minden kezdõdik elõlrõl. Jó, nem azt mondom hogy én nem szoktam meghuzatni néha a kocsit de nem így hogy mások elõtt menõzzek vele, tök szánalmas.

War. War never changes.

Csak nem Tarján felé laksz? Vagy ez regionálisan ismétlõdõ megnyilvánulás? A múltkor jót röhögtem, két motorosrendõr sorba állította a robogós hülegyerekeket, és mindegyiktõl számonkérte a bukósisakot és a vezetõi engedélyét... persze személyije sem volt mindnek...

A másik, amit nagyon szeretek robogóval kapcsolatban, hogy az utcánkban (Észak-magyarországi Off-road speciálszakasz csutkára húzzák két személlyel, amelybõl az egyik az ölünkben ülõ 10> -os öcsénk... buksi nélkül, én auztóval, biztiövvel nem merek annyival menni, mert kiszakadna alólam a futómû.

Nagyon jól kombinálsz,és magasan vered intelligenciában a korosztályodat,de nem pont errõl lenne szó. Ugyanis, ha lopott jármûvet veszel, ami kõrözés alatt áll és egy mezei igazoltatásba futsz bele, már megbuktál, és tõled kérik számon a történteket.Következik ebbõl, hogy jobb nem megvenni olyan dolgot,aminek nincs alaposan ellenõrizve a tulajdonjoga, vagy inkább ne vedd meg! A saját jól felfogott érdekedbõl!Mellesleg az aki hozzányúl a másik ember tulajdonához, az is olvashatja ezt a topikot.A "visszavásárolnám" õfelé irányult volna...( De így is jó lesz: Ha meglátjuk lopjuk el mi is aztán adjuk el neked?
<#eplus2>
Mike at home
A robogo arra jo, hogy vagizzanak vele azok a kizs hulye 18 alattiak, akiknek nem telik normalis 2 millas motorra

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Scholes18
Ha meglátjuk lopjuk el mi is aztán adjuk el neked? <#vigyor>

Simán eltolták? Semmi biztonsági kerékcucc nem volt rajt?

Glory Glory Man United!!

Sziasztok!
Február 24.-én hajnalban Zuglóból ellopták Yamaha Aerox R YQ50 2002-es évjáratú robogómat.
Vázszám: VG55BR00002322862
Motorszám: 5BR-273542
Gyári sárga színû,
LeoVince ZX sportdobbal.
Ha esetleg találkoznátok eladó ilyennel, légyszíves értesítsetek a fórumon, vagy a (20) 952-33-13-as számon, visszavásárolnám!!
Köszönöm!
Miért kérded hogy hova járok? És ki kamuzik és miért?

War. War never changes.

szacsi
sztem kamuzik, mint már oly sokszor

:-O http://www.ashes.hu O-:

szacsi
melyik oskolába jársz?

:-O http://www.ashes.hu O-:

HM meg kell szenvednem érte, nem ingyen kapom ,elhiheted...és még várnom is kell rá 4-5 hónapot

War. War never changes.

Scholes18
hú, de frankó!
Szerencsés csávó lehetsz!

Glory Glory Man United!!

Van vkinek ilyen robogója? Nemrég mentem eggyel és bejön, csak kíváncsi vagyok hogy hosszabb távon is olyan jó-e.

War. War never changes.

azt mondtam hogy azóta a gyerek mindig megadja...
hogy ez miért van nemtom, de múltkor kb fél méter volt hogy összemenjünk

War. War never changes.

fifi
Ugye ezt nem gondolod komolyan hogy az auspuff miatt annyira kemény lettél, hogy elsõbbséget kapsz....

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Hmm nálunk is egy csomó gyerek menõzik a motorjával a sulinknál... a legjobb amikor egy 15 éves kics köcsög babettával járt fél évig, majd mikor kapott egy 50-es robogóra nem merte felrakni a lábát a tartóra 😊
Meg a bazinagy menõ endurósok, akiknek nagymenõ cuccuk van aztán mikor elindulnak épp hogy nem szakad ki a dobháttyája a környékbelieknek... nyomja neki mint az õrült de alig bír felgyorsulni, na ennyit errõl... egyszer mentem autóval a suli meleltt, hülyegyerek elémvág a aprkolóból autóval, befékezek, anyázunk, és most már mindig elsõbbséget ad 😄
hm csak eszembe jutott 1-2 dolog errõl a kipufogóról 😊

War. War never changes.

vegyel egy robogot, ami megy 60-65-tel, tanulj meg kozlekedni, es majd ket ev mulva visszaterunk ra hogy milyen nagyobb motort ajanlunk neked, merthogy 15 evesen mast meg a robogon kivul nem adnek a hatsod ala, az hotziher

viccesek azok majmokon akik a kis fing motorukra hangos sportkipufogot meg ilyen tuning marhaságot raknak😊olyan hangja van mint egy rossz fünyírónak

\"Life is around you and in you.\"

fifi
Igen. Sok keményfiú a Simsonra is rátesz 120-as gumit... Kérdezd meg hogy megy tõle...
Hidd el hogy nagyon okos mérnökök azt tartották optimálisnak, így az került rá. Mi a fontos neked: ésszerûség/célszerûség, vagy hogy menõn nézzen ki, de csak az amúgy is kicsi teljesítménybõl vegyen el?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Scholes18
mirõl beszélsz?? simán láttam már vastagabb kerekeket annál!

Glory Glory Man United!!

Nem. Ha neked a CBR kerekei keskenyek, akkor nem tud senki neked megfelelõ 125-ös ajánlani, tekintve hogy egy 125-ösön ilyen gumik vannak és kész. Mit vártál, hogy majd 180-as gumikat raknak rá?
Egyébként a holnapi autós mûsorban a Viasaton mintha egy CBR 125-öst tesztelnének, ha jól láttam.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Scholes18
Na, tudtok segíteni?

Glory Glory Man United!!

Scholes18
Én a kerekeire gondoltam, nagyon keskeny az egész , nemigen jön be nekem.

Glory Glory Man United!!

fifi
Hülye....Holnaptól nem röhögsz!

Viszont rajta kívül mindenki jól jár. A gyártó, a mûhely, a srác aki a veséjét kapja, és még sorolhatnám.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fifi
Elfikázik a gyorsaságival, és mondjuk nem ért a festéshez, idomhegesztéshez akkor 200ezer/esés!

szvsz kezdõnek nem is éri meg uj mocit venni!Ha esel vele többe kerül az idom javítása/cseréje mint egy jobbfajta szimo😊

"olyan biciklit nem veszek"

Nagyot lehet olyan biciklivel is esni.

Scholes18
olyan biciklit nem veszek, de azért kösz.

figy ha tényleg ilyen drágák az újak , akkor inkább használtat mondjatok légyszives.

Glory Glory Man United!!

Egy új CBR 125-ös pont 700ezer. De erre számold rá a forgalomba helyezést (szerintem nincs benne) meg a kötelezõ szervizeket, hogy az apróságokat ne is említsem. Ez ritkaságszámba menõen négyütemû, úgyhogy az olajon spórolhatsz. A 150-et viszont inkább felejtsd el ekkora köbcentinél, ha megy is annyit akkor is hamar megadja magát ha csutkázod.

Suzuki Burgman 650, igaz robogó de 183-at megy 😄

War. War never changes.

Scholes18
Dehogyis, gyorsaságira gondoltam, de menjen 150-et

Glory Glory Man United!!

pontosan😊

fifi
És megtanul rendesen motorozni!

vegyél valami endurot!Avval nincs megkötve a kezed(akár murvára is mehetsz😊és késõbb könyebben el tudod dönteni mivel folytasd

nemtom a fejedben hogy hangzott de nem igazán cáfoltál rá joe69-re😄

fifi
hát semmi robogót!

Scholes18
szal, mit tudtok ajánlani?

Glory Glory Man United!!

Scholes18
A nagy f@szt! Rengeteg meló + elõrehozott szülinapi ajándék.

Glory Glory Man United!!

apuka fizeti...

jó sokat nyárimelózhattál😛

Hát annyiból már én sem robogót vennék...

War. War never changes.

Scholes18
125öset , újan, mit érdemes venni?

Kb 700e Hungarian Forintig.

Glory Glory Man United!!

Lt.Balu
Sziasztok. Nekem is Aprilia SR Replicám van,de még az utolsó régi kasztnis széria,97es.a http://bdeg.sopron.hu/~funflyer/Aprilia cimen találtok 1-2 képet a géprõl,plusz a CVT alkatrészeirõl.Jó robogást mindenkinek!

Lt.Balu(HA-FUN)

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

oneal1
holnap csinálok róla pár képet

!Forza Ferrari!

oneal1
1600 km el hoztam el!

!Forza Ferrari!

oneal1
replica bocs

!Forza Ferrari!

Vagy te hogy nevezed?

Akkor CVT!

fifi
Bocs....