Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ahogy jön a jó idõ minden kezdõdik elõlrõl. Jó, nem azt mondom hogy én nem szoktam meghuzatni néha a kocsit de nem így hogy mások elõtt menõzzek vele, tök szánalmas.
War. War never changes.
A másik, amit nagyon szeretek robogóval kapcsolatban, hogy az utcánkban (Észak-magyarországi Off-road speciálszakasz csutkára húzzák két személlyel, amelybõl az egyik az ölünkben ülõ 10> -os öcsénk... buksi nélkül, én auztóval, biztiövvel nem merek annyival menni, mert kiszakadna alólam a futómû.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Simán eltolták? Semmi biztonsági kerékcucc nem volt rajt?
Glory Glory Man United!!
Február 24.-én hajnalban Zuglóból ellopták Yamaha Aerox R YQ50 2002-es évjáratú robogómat.
Vázszám: VG55BR00002322862
Motorszám: 5BR-273542
Gyári sárga színû,
LeoVince ZX sportdobbal.
Ha esetleg találkoznátok eladó ilyennel, légyszíves értesítsetek a fórumon, vagy a (20) 952-33-13-as számon, visszavásárolnám!!
Köszönöm!
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
hogy ez miért van nemtom, de múltkor kb fél méter volt hogy összemenjünk
War. War never changes.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Meg a bazinagy menõ endurósok, akiknek nagymenõ cuccuk van aztán mikor elindulnak épp hogy nem szakad ki a dobháttyája a környékbelieknek... nyomja neki mint az õrült de alig bír felgyorsulni, na ennyit errõl... egyszer mentem autóval a suli meleltt, hülyegyerek elémvág a aprkolóból autóval, befékezek, anyázunk, és most már mindig elsõbbséget ad 😄
hm csak eszembe jutott 1-2 dolog errõl a kipufogóról 😊
War. War never changes.
\"Life is around you and in you.\"
Hidd el hogy nagyon okos mérnökök azt tartották optimálisnak, így az került rá. Mi a fontos neked: ésszerûség/célszerûség, vagy hogy menõn nézzen ki, de csak az amúgy is kicsi teljesítménybõl vegyen el?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egyébként a holnapi autós mûsorban a Viasaton mintha egy CBR 125-öst tesztelnének, ha jól láttam.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Glory Glory Man United!!
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Nagyot lehet olyan biciklivel is esni.

figy ha tényleg ilyen drágák az újak , akkor inkább használtat mondjatok légyszives.
Glory Glory Man United!!
War. War never changes.
War. War never changes.
Lt.Balu(HA-FUN)
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --