6802
Robogók!!:)
  • pszihopata
    Maradjunk a kereskedőnél,vagy szerelőnél.Lehet angolul is mondani,csak nem értem miért kell?Drogokkal nem foglalkozom!
  • pszihopata
    Tuti nincs bennt a termosztát,de jobb is így,felesleges hibaforrás.Ja azt nem írtam hogy egy az egyben jog-blokk,vízhűtéssel,meg hosszabb hajtóművel.Ha 99 utáni,és műanyagkosaras a főtengelycsapágy,az sokszor szétesik,ha hirtelen zúgni kezd a motor,akkor valszeg ez van.Jó nagy meló kicserélni,de a cspágy olcsó.Mivel yamaha a lényeg,nem sok gond van vele,az idomokat utálatos szerelni,ahány imbusz létezik,az mind megtalálható rajta.
  • bp
    A lámpában teljesen egyet értünk, a többiről kapott információt köszönöm, megjegyzem magamnak. Azt hiszem /mivel én ismerős szakitól vettem/ nekem az általad leírt dolgok rendben vannak, nem fossa a teló az olajat, húz rendesen, a víz néhány km után kellően meleg bár a mutató szerint mindig hideg. Egyszer amikor sokat vacakoltam a városi forgalomban felment úgy negyedig......innen gondolom, hogy tényleg működik!
  • barret
    Szal dealer vagy? :D
  • pszihopata
    Robogógat javítok,és adok el.
  • dotkom
    csak nem egy rallyd van?D
  • pszihopata
    Motorja megegyezik-aprilia/gulliver,sr/-malaguti/f12,f15/-yamaha/aerox/,italjet /dragster/.Kontrasztrugó /hajtásláncnál hátul a nagy rugó/ hamar kilágyul,ilyenkor alacsony fordulaton lomhán gyorsul a motor 2500 Ft.Gyenge a sztender,vízpumpa szokott beszarni,a hűtőnek üzem közben melegnek kell lennie.Lámpa szart sem ér rajta,kilóméteróra sokat hazudik,első teló hamar folyat.Hengerfúrás 10000+munkadíj,km.spirál 2500,fékbetét 2500,ékszíj 4000,gumi 8000,akksi 3600.70-es henger simán mehet rá /kb.25000/,csak a síbertűt kell egyel feljebb emelni.
  • bp
    van valakinek tapasztalata a lejjebb képen is bemutatott vízhűtéses Aprilia Rallyval kapcsolatban?

Bármilyen tájékoztatót szívesen vennék, a neten csak léghűtésesét találtam, azt is angolul.
  • bp
    Challoils
    Fragola TTS EcoBlu

100% Szintetikus, kétütemű motorolaj

piros flakon, eprekkel az elején. /robogóval versenyző ismerősöm javasolta. Azon kívül, hogy nem büdöset fúj a dörrentő hanem kellemesebb szagokat........más egyebet nem tudok elmondani róla, most használom először./
  • Shep
    Ok köszi szépen.
  • barret
    Ha 2t van ráirva,akkor keverékolaj!Ez a neve.
    Two takt oil.Tehát kétütemű!
  • Shep
    Ja múgy tuti biztos hogy 2 ütemű, nem 4? Hogy tudom kideríteni?
  • bp
    jaja, mindjárt meg is nézem neked az olaj pontos típusát!
  • Shep
    Eper illat, miket ki nem találnak már, őrület. :)
  • bp
    Szintetikus, kimondottan kétütemű motorhoz valót vegyél!
    Szerintem Castrol, Repsol és egyéb olasz márkák is megfelelnek, ezen sem érdemes spórolni. Kb 2500 forintból megúszod.

/én éppen most vettem egyet, nem emléxem a típusára, valami olasz szintetikus olaj. Kék színe és eper illata van, alig mertem beleünteni a motorba...../
  • Shep
    Ja azt megtaláltam, hova kell önteni, rá van írva a kupakra, hogy OIL :) mennyi egy flakon ára?

• barret
    Különolajzású,vezérelt adagolóval.
    Az olajtartályt teleöntöd,és ennyi.
    Ott van valahol a tank sapka mellett az olaj sapka is.Kb 1liter fér bele.
    Csak azokba raknak keverékbenzint,amikben elromlott az olajadagoló.
    Ezek már nem szoco gépek:)
  • Shep
    Ez ilyen külön a benzin külön az olaj téma, mennyit kell egy tank benzin mellé önteni, vagy telenyomom aztán majd ha elfogy újra töltöm? Azátán meddig legyen benne olaj, mert itt ugye nincs pálca mint a kocsinál, hogy megnézzem éri e a szintet.
  • barret
    Szintetikus keverékolaj kell bele.
    Kérj robogohoz,és tudni fogják mi kell neked.
    Nekem 1 l olaj egész nyáron eleg:D Na jó,majdnem:)
  • bp
    Azért ha az önindító forgatja az indítómotort, akkor nem valószínű hogy az akksid rossz.....
  • Shep
    Még egy kérdés milyen olajat kell ebbe önteni?
  • Shep
    Hát ált egy darabig, vagy egy hónapot tuti :)( Köszi szépen, remélem sikerül megműteni.
  • pszihopata
    A sephiából több típus is van,ha a térded előtt négyzetes dudor van,az első széria,ott az akksi a dudor alatt,előről le kell venni a pajzsot.Ha újabb akkor a jobb talpad alatt van,oldalt férsz hozzá.Úgy indul könnyen,ha a légszűrő doboz /műanyag,a keréktől jobbra,tetején 2 csuszó rögzítő/alján levő nyílást ronggyal bedugod,és gáz nélkül rugdosod,elég kis erővel de sokáig.Tehetsz a rongyra benzínt,úgy gyorsabb.Hagy az önindítót,ha sokat ált csak rugásra indul!
  • Shep
    Kösz mindkettőtöknek. Az ülés alatt ilyen csomagtartó féleség van.
  • ColdFire
    nem kell előbányászni, biztos van vmi kis eldugott ajtó, vagy az ülés alatt van (robiknál ált. az ülés előtt szokott lenni)

nekem is most ezvan, de az égész akku szar, ki kell cserélnem, 6k
  • dotkom
    probald ugy hogy egy picit rahuzod a gazt inditozas kozben. hatha..
  • Shep
    Először is elnézést kérnék tudatlanságomért, és hozzánemértésemért, de azért hátha kapok segítséget, nmi röhögés után.
    Na tehát egy semmirekellő egyén tartozik nekem lóvéval, de jópofa módon külföldre menekült és így az adóssága fejében rámmaradt a robogója, ez egy Suzuki Sepia 95ös, külsőleg semmi baja nincs, nade próbáltam beindítani, de mikor a gombot benyomom akkor csak elkezd berregni, olyan hangon mint mikor egy lenkerekes autót felhúzok, ill hasonlóan, de a motor nem indul, be próbáltam berúgni, bár biztos nem volt megfelelő a technikám, de hát ugye sose csináltam ilyet. Arra gondoltam, hogy nem lehet e az a gondja, hogy kicsit kevés a kakaó az aksiban? Na aztán jön a másik probléma, hogy ha az aksi a ludas akkor hogy tudom azt előbányászni, hol kezdjek neki a burkolat leválasztásának, stb?
  • bp
    pontosabban:

• bp
    nah, csináltam róla valami értelmes fotót.......pontosabban nekem tetszik
  • Peld
    Motoroknak fizetős parkolási zónában nem kell parkolójegyet váltani...
    Mert ugyan fizetni tudnál, de nem tudod kirakni az ezt bizonyító papírt a motorra úgy h el ne vigyék...
  • ColdFire
    ha fizetős parkoloba állok meg h fizetek? :D
  • mohuska
    ...........................
  • mohuska
    pont ilyen
  • mohuska
  • mohuska
    sziasztok....egy 2003 yamaha jog r elég kevés km-el max 500 mennyibe kerülhet? elég tág határokat találtam használt oldalakon....volt 175 ezer ér is meg 390000 is....nah ako mos mennyi?
    thx
  • chicco
    Technigas RS eladó
    Eladó vagy cserélhető a fent említett kipú.Teljessen hibátlan tavaly nyár végén vettem kb 500 km van benne.Jelenleg 1 100cm es speddfighton van.
    kp 30.000 Csere független nokia N70,vagy SE 750i. használható GPS érdekel

• Shortstop
    a tenyleg megy 120-at akkor megerte. mi van benne? milyen okossag?
  • dotkom
    ja sry. hujje vok.
  • OrioN the S
  • dotkom
    120 ?D es hany kobcentis?