Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsit tönkrement a dugó, meg a hengert is meghúzta elég rendesen belülrõl... De azóta jó... A tiédnek mi volt a baja? Vagy csak generál felújítás?

Lt.Balu
Komoly😊

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

Megvannak... 😊

Úúú... 😊

Enyémrõl is vannak képek, csak nem tudom, hogy hol... De megkeresem õket.

Lt.Balu
Amúgy ha már moci szétszedésnél emg alkatrészeknél vagyunk,pár fotó enyémrõl😊
Szal iylen volt,amikor szétszedtük:

És amikor összeraktuk:

Lt.Balu
Hát nemtom fõnök,lehet h igazad van,de én igencsak azt olvasom ott,hogy "Válasz 'CaviaR' üzenetére (#439) ",ami pedig ugy szol,h elég egy kép...
Na mindegy errõl szerintem en nyissunk vitát,kcsiit ugytünik félrértettük egymást,elõfordul<#wave>

Hát nem tudom... Akkor bocs, KIRÁLY!

CaviaR
Ott van, h "Válasz 'CaviaR' üzenetére (#438)" és ez azt jelenti, h arra a hozzászólásra vonatkozik. Abban pedig azt írtam h "Mi hol van rajta pontosan (légszûrõ, üzemanyagszûrõ, fékfolyadékszint mérõ, stb...)"

Nemigaz h ennyire figyelmetelenek vagytok mindketten.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Nem te mondtad ezt: "Plíz nagyon kéne! Elég egy kép vagy valami." <#confused>

Egyébként ha tudni akarod, térdelj le és nézd meg... Szerintem mindegyik alkatrésznek felismerhetõ, egyedi formája van... 😊

CaviaR
Tudom használni a google-t, és találtam is ilyen képeket, de ezzel szerinted mit kezdjek???
Ha kívülrõl akarok látni egyet megnézem a sajátomat, de én leírást keresek.

Mi lenne ha mielött hülyének nézel valakit, megtanulnál értelmezni egy egyszerû mondatot???

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Lt.Balu
ON

Lt.Balu
Google-ról hallottál már?Marha jó kis keresõ,csak be kell irni a képekhez,hogy "peugeot x-fight" és egy csomót kiad.Ha ez esetleg gondot okozna,.itt a link. (ezt nehogy sértésnek vedd,de az ilyenekért máshol elég durva válaszokat kapnál,ugyhogy jotanács,h elõbb használj google-t<#ravasz1>)

CaviaR
Plíz nagyon kéne! Elég egy kép vagy valami.

CaviaR
Valaki tudna nekem adni egy leírást Peugeot X-Fight (100ccm)-hez? Kerestem mindenütt, de sikertelen voltam.
Mi hol van rajta pontosan (légszûrõ, üzemanyagszûrõ, fékfolyadékszint mérõ, stb...)

Mi volt a baja?

oneal1
vááá
tegnap élesztettük fel a gépet😊)
fél évig nem ment szegény kicsit volt baja😊
majd csinálok pár képet
yamaha aerox max biaggi
de most nem ment olyan gyorsan mint tavaly😞
120 at nem viszi ki
biztos menni kell vele aztán jó lesz

!Forza Ferrari!

Akkor nem veszünk össze... 😊

Lt.Balu
Szerintem is...<#hehe>

umm igazából szerintem az SR50 veri.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Beniboy
gondoltam h olyanod van vagyis szt akartam kérdezni h volt e olyanod de máshogy jött ki mind1
Nem... 😊

A #426-os hozzászólásban van az enyém, pár sorral lejjebb. Nyugodtan görgess vissza! Csak tudom, hogy az Aerox verhetetlen ezek közül is...

Beniboy
miért olyanod van vagy mi?
Ha rám hallgatsz: Yamaha Aerox R. <#worship>

Beniboy
Most ezken gondolkozom ezek közül szeretném valamelyiket
Gilera Runner 50 SP 50ccm

Aprilia SR 50 50ccm

Yamaha Aerox R 50ccm
Yamaha TZR 50 ccm

Keeway Focus 50ccm

Keeway Matrix 50ccm

Képet még valaki? <#wink>

Ez lenne az enyém. A doboz nélküli készült mostanában. Sajnos telefonnal csináltam, nem találtam sehol a rendes fényképezõt... Most meg esik az esõ. <#szomoru1>

Trade
en mar nem adom el a gp1-et soha.Eleg ritka motor szerencsere
meg debrecenben is.

Maximálisan egyetértek. Ami nem tetszik benne, hogy a motor alattad van, és nehezen lehet fel és leszállni a motorról. Valamit valamiért...

Trade
hat nemtom eleg jol ellett a designje baszva a kis predatornak
technikailag viszont jo.Ugymint a Ducatik nem sok mindenkinek
tetszik de eleg utos technika van alatta

LeBronjózska
hát igen kicsit húzós
akkor inkább maradok az sr50-n nél

Az ár egy kicsit húzós... 679000 Ft.

Igen, ez 50-es.

Lt.Balu
Nah pár kép az enyémrõl (semmi extra,nem kell leszólni<#kacsint>)

LeBronjózska
és mennyibe kerül?

LeBronjózska
ez 50-es?

Nálam ez az etalon. 😊

"...Eljárt az idõ a hagyományos robogó felépítés - a hátsó blokk és a hátsó teleszkóp - felett, ami bár kényelmes volt, de már technikailag nem megfelelõ egy sportos és biztonságos futómûhöz..."

"...amelynek dinamikus egyensúlya van, stabilitása és biztonsága garantált a duplahidas aluminium vázzal, a központi hátsóhimbás rugózással, a centrálisan beszerelt központi motorblokkal, ami egyenlõ súlyelosztást biztosít a robogó eleje és hátulja között. Ily módon a különbség egy nagymotor és a GP 1 között a minimumra csökkent. Minden részletében kiemelkedik a konkurensek közül, új etalont teremtve ebben a robogó szegmensben..."

"...Olyan technikai megoldásokkal mint:

* elsõ, radiális fék
* fordított 35mm-es elsõ teleszkóp
* 14 colos kerekek, elöl: 120/70, hátul 140/60 gumikkal
* hátsó központi himbarendszeres teleszkóp

Az ember nem is gondolná, hogy robogón ül..."

"...A GP1 centrálisan elhelyezett motorblokkja a Piaggio csoport legújabb csúcsfejlesztése, mely maximális teljesítmény leadás mellett is megfelel az EURO 2-es normáknak..."

"Összefoglalva a GP1 50 Racing egyesíti a robogó és nagymotor elõnyeit:

robogóknál:

* nagyméretû sisaktartó
* kényelmes üléspozíció
* könnyû vezethetõség
* gyors helyváltoztatás
* komfortos menet tulajdonságok
* kis fogyasztás

nagymotoroknál:

* maximális féktulajdonságok(radiális féknyereg)
* egyenlõ súlyelosztás a motor eleje és hátulja között(centrális blokk és a hátsó kerék lánccal való meghajtása)
* teljesen optimalizált hátsó felfüggesztés..."

Forrás: www.egumotors.hu

Beniboy
Ez az Aprilia nagyon király!
Lt.Balu
Vagy ez gyári auspuff?<#ravasz1>

Lt.Balu
Nem rossz,mondjuk robogótuningnak nem vagyok tul nagy hive,de Aprilia,és az a lényeg<#nyes>

LeBronjózska
a legalsó aerox szerintem undorító

LeBronjózska
én maradok ennél

Lt.Balu
Az elsõ is vízhûtéses,nekem is ilyen van (kicsit jobb állapotban,meg szép fényezéssel stb),sztem nagyon jo kis moci<#alien>

CaviaR
Második elég komolynak tûnik.
A harmadikban látok egy vízhûtést, de motor mintha nem is lenne benne. 😛

Lt.Balu
Most ezen fogtok vitázni egy robogós topicba?pfff
inkább pár kép:

Beniboy
a tom-mal van a bajod tudtommal az nem írásjel hiba az a tudom rövidítése<#bee1><#vigyor2> és tudod azért rövidítek mert nincs kedvem annyi gombot lenyomni ha más hibával van gondod pl.: van egy felesleges betü az azért van mert gyorsan gépeletem és egyszer-kétszer lenyomódik a másik billentyû is. de sztem úgy is megérted amit írok nem<#vigyor2><#vigyor2>?
Lt.Balu
"én meg nem tom beniboj mé nem tud normálisan írni írásjelek miegymás"
S Te?<#bee1>

én meg nem tom beniboj mé nem tud normálisan írni írásjelek miegymás

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Beniboy
a hülye közlekedési szabályok nem értem mi a baj benne még jobban is nézneki má tom mér tart itt ez az ország sok hülye miatt meg a hülye törvények miatt