6802
Robogók!!:)
-
#1721 én autó mellett bemérném azt a 90-et, mert ha régi SR-ed van azalapból 20km/h-ról indul az órája szerint.
Nekem Rally van, az én 90-es súlyommal 85 a vége de ilyenkor az autók órája csak 74-rt mutat! -
erdei1989 #1720 Hogy kezdjek hozzá az egykerekezéshez?? Ja és a robik hátuljára hogy szokták feltenni azt a vasat?? -
erdei1989 #1719 THX valaki tud segíteni hogy Budapesten vagy Debrecenben hol árulnak aprilia sr 50-hez féktárcsát.
-
#1718 hat en nem vok egy nagy robogo guru, de amit nekem ajanlottak tuningra az: -kipuff
-görgők
-és variátor -
erdei1989 #1717 Nem van rajta egy gianneli kipufogó!!! Más semmi -
#1716 tuning nelkul megy annyit? -
erdei1989 #1715 Van egy aprilia sr 50-em és csak 93-at megy nem tud valaki segíteni hogy többet menjen!!! Előre is THX -
#1714 értelmetlen mondataimért elnézést, nem írogatnom kellene már hanem aludni! -
#1713 Na igen, első ránézésre tényleg semmi más baja nem történt, nade nem is lehet, hiszen "csak" eldőlt. Üzemképes, ma is mentem vele (pl. a kárszakértőhöz) csak macerás mert nemtom letámasztani...
-
#1712 Ha fizeti a tettes,vegyél új sárvédőt,feketét biztos kapsz,az árát nehéz megtippelni k.b. 8-15 ezer.Ha te fizeted jobban jársz műanyaghegesztővel,persze ha nem hiányzik nagyobb darab belőle,utána fényező,de csak olyan aki robogókat is fényez,mert műanyagalapozót kell használni.Sztendert satuban vissza,melegítve könyebb,aztán festés.Macerás dühítő dolog,és még örülhetsz ha a váz v. teló nem görbült.Örök törvény,hogy mindíg sokkal több dolog görbül /törik/,mint amit első ránézésből észrevesz az ember. -
#1711 pszihopata!
Eddig tarott az örömöm+
Neki tolattak a gépnek, eltört az első sárvédője és az általad gyengének tartott oldaltámasz is elhajlott. (a fényezés már csak mellékes)
Tudom, hogy nem motorikus hibák, de tudsz infór arról, mennyibe kerülnek a sérült elemeim?
-
#1710 ha eladod a Peu-robidat, egész jó kis bringát vehetsz magadnak belőle! -
Blue15 #1709 szevasztok
robogóra keresek fékcsövet..2,4m
akinek van használt eladó vagy bontott is jó az léci jelezzen!!
nagyon fontos!!! -
#1708 Ja hogy te komolyan vetted azt a dumát, jó igaz a smiley lemaradt :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1707 "reagál a problémákra"-én nem arra gondoltam hogy hogy került hozzád,az engem nem érdekel!Nem indul?-felgyújtom!Hiányzik belőled az akarat,hogy megértsd bármit,neked ez az egész nem fontos!Hidd el nekem még annyira sem! -
#1706 Nem tudom te hogy reagálnál ha 80e FTos adósság fejében odalöknének neked egy robogót, hogy nesze öcsém örüljél neki. Na erről ennyit. Azért kösz hogy segítettél. -
#1705 Aki így reagál a problémákra,annak nem is való robogó!A biciklit meg úgysem tudod felgyújtani,jobb az neked.Jó tekerést! -
#1704 50ccm igazából engem nem érdekel nem akarok járni vele, csak mondom ha már így jártam akkor tudjam hogy hogy működik, ha mégis van valami, és fel kell rá ülni, vagy ha rajtam rohad akkor majd max használom néha. Őszintén szóval többre tartok egy jó bringát, mint egy akármilyen robogót. -
#1703 mekkora a motorja?
de szerintem vidd el egy szerelőhöz ha nem akarod eladni megcsinálja egy 10-esbe nagyon max aztán jónapot. csak magadat idegesíted, vele, annyit meg szerintem nem ér -
#1702 Igazad van tényleg ott volt hogy hogy néz ki, csak már 1 hete volt azóta meg nem voglalkoztam a témával, mindegy felgyújtom a szarba az egészet, a szarfejű taplómajmot aki meg Angliába menekült megverettetem valami futballhuligánokkal. -
#1701 Ja ne válaszolj rá úgyis tudom a ... -
#1700 Elolvastam, de attól még nem tudom hol kell befogni :)
Short megveszed? -
#1699 szerintem tedd fel netre hogy éladó :D -
#1698 1659-es hsz!Mi a faszért írogatok,ha még el sem olvasod!Neked írtam le!Egyébként az 'önellenőrzés" szó hogy jön ide,azzal hogy befogod a nyílást,többletbenzínt juttatsz a hengerbe,így könnyebben indul hidegen /leírtam hol kell befogni/.Ki kell takarítani a karbót,mert tele van kosszal!Csak szerelő nyúljon hozzá,mert laikus nem tudja mit kell csinálni,csak elb. v.mit.Lehet hogy szivatópatront kell cserélni,vagy a szivatójáratokat tisztítani. -
#1697 Nos ismét lenne egy kérdésem (nem röhögni) sikerült a suzukit beindítani, de hidegen dög nehezen indul, azt olvastam hogy némi önellenőrzést úgy végezhwetek, hogy indításnál befogom a légszűrő nyílását, na de ez hogy néz ki merre találom stb? -
#1696 nem tud valaki F10-esbe olyan 100-as motort vagy 125-öst ami belemegy?
előre is köszi -
#1695 Mi is babettával kezdtük,de az nem ok. sajna.Pedig occsó lenne.Most egy vivacity 100-asom szarakszik ugyanígy.Mocskos csigaevők előbb trianon aztán peugeot,ezek direkt csinálják! -
#1694 köszi -
#1693 Addig mar eljutottam,hogy elindul.
Fel is porog ugy 2000-ig:P
Babetta gyujtas.De 56 voltot kap 90 helyett az elektronika.
Asszem ez a gond.De majd osszejon egyszer.
Raer a dolog. -
#1692 Megoldás #1690,vagy ez- -
#1691 Van egy X-fight elektronika hibasom...:P
Ne is mondd... -
#1690 Ja elfelejtettem!Elektronika-immobilizer,peugeot-betegség,de inkább az 50-esen,a 100-ason ritkábban romlik el,rohadt grága,ezért olcsóbb az AF-27-es dio alaplapját és elektronikáját /GK 8/ belerakni,de vigyázni kell a kötözéssel.A peugeot-ok alkatrészellátása az egyik legroszabb magyarországon,csak azt nem értem miért? -
#1689 Zörög mint egy szekér,amúgy sokat kibír /honda blokk/.Első sárvédő le is szokott esni.Csak olyanokat szereltem,amiből kifogyott az olaj. -
#1688 Ezek mar eros kis vadallatok:)
az a 15 kilo nem szamit...
Csak nekem Gilera van...
Kiscserkesz:D -
#1687 na igen, de majdnem 90kg vagyok..... :) -
#1686 Enyem neha beleszalad a 88-ba is:P
(sik uton nemigen megy tobbet...)
Igaz az oraja 95-ot mutat akkor.
-
#1685 Az injektoros Apriliákról én is hallottam, leginkább azt, hogy ha javítani kell az nem olcsó mulatság. A Leonardo és a rotációs kapa hasonlatát kifejthetnéd, egy időben 125-ös 4T-n gondolkodtam, csak amire pénzem lett volna az eléggé leharcolt darab volt, így természetesen nem vettem meg.
A japán robogókkal semmi bajom, csak nagyon kistesűek. Ebben a Rallyban tetszik, hogy dögös, nagy segge van... :o)
Persze az ízlés szubjektív dolog, valakinek ez teszik, másoknak más. -
#1684 Szia.Vmit mondanál a 100-as peugeot speedfightről.Vélemény alkatrész,hibák mire vigyázzak.Köszi -
#1683 Őszintén szólva nem szeretem az apriliákat.2005-ig yamaha kétütemű,és rotax négyütemű blokkokat vettek,és köré építettek motort.Az sr di-tech nevű undormány injektoros blokkja meg suzuki kópia /tilos megvenni/.2005-től mindegyikben piaggio blokk van,akkor a piaggio megvette az apriliát.Az sr és a rally között alig van különbség,a gilera runner szerintem jobb,de kicsit drágább,és jóval ritkább.Az piaggio nrg mc3 még egy jó darab,de az injektorost itt sem ajánlom.125-ös négyüteműben egyértelműen a legjobb a honda dylan/fes,a piaggio-k jóval elavultabbak,persze a gilera is,hisz piaggio.A leonardo motorja rotax /osztrák/,erős,de inkább kapálógépbe való.Szerintem a lényeg az hogy injektorost ne vegyél,és hogy az állapot fontosabb a tipusnál,úgyis mindenki a forma alapján dönt. -
#1682 Nah végre, valaki vágja a témát a robogómról! :D
Jó motornak tartod? Esetleg pont az imbusz és hasonlók miatt utálatos darab?
Őszintén szólva ez az első robogóm, nem akarom tunuingolni, kifejezetten napi használatra vettem. Nem hajtom, gyakran csak (mutató szerinti) 50-nel megyek. Persze beleszalad a 70-be is néha, nade előzni azért csak kell! Eredetileg Aprilia SR-t akartam venni vagy Gilera Runnert, csak az előzőbe nem találtam szimpatikusat (csak a régebbi hátul dobfékes megoldást) a másik pedig nagyon drága. Mondjuk Runnerből leginkább egy négyütemű 125-ös érdekelne, de azt meg arany árában mérik.