Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Öntöttva hengert ajánlanám, ha utcai motorként akarod használni, nem pedig versenycélokra. Ha valami gáz van, lehet fúratni, javítódugot tenni bele. nagyobb az élettartama, mint egy alu hengernek. Viszont az alu henger könyebb, nagyobb teljesítménnyel rendelkezik. Da ha vége, akkor tényleg vége, mehet a kukába.
egy 3KJ Jog-hoz.
asszem ezt csak részletekben fogom megvenni 😊
DR cuccokról van valami tapasztalat?
alu vagy öntöttvas henger a jobb?
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
persze használtan.Piaggio NRG, ami nagyon bejön most és majdnem kapok is ennyiért 😊
vagy arra is gondoltam, hogy egy next zone 80-90-ért és a maradék pénzbõl meg tuning...
SLM MSN: [email protected]
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Jamaha Aerox?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
gilerán olyan fura ülni szerintem
sõt szar ülni rajta...😄
mondjuk lehet hogy csak az enyém után
!Forza Ferrari!
én is azt hittem egyszer hogy kifogyott aztán meg full tele volt!
!Forza Ferrari!
kellett új henger dugó hengerfej meg minden😞
szval rögtön 60 ropi...
jah pollini 70ccm
azóta vigyázok vele nagyon😊
!Forza Ferrari!
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
Van egy kis rés a fékkarnál a burkolaton, és ott van egy kis átlátszó nyílás amin van egy felirat, h MIN. Nem tudom eldönteni, h tök üres-e, vagy csurig van-e, mert nem lötyög benne semmi.
Lehet attól gyenge fékhatás, h kevés az olaj benne?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Szabad megkérdeznem mi az a kis tartály ott az elején a mocinak az 1. képen? Folyadékhûtéses, vagy mi, mert fogalmam sincs. 😊
Én anno a Keeway mocikkal szemeztem,azok is frankón néztek ki,meg nem voltak túl drágák,és már majdnem vettem is egyet..aztán kiprobáltam egy bejáratott (!!!) kb fél éves darabot...hát nem vagyok egy kétajtós szekrény,de csõgázon lefogtam a motort...aztán pár kör a városban vele..a futomû olyan volt mint egy hajó, a legkisebb gödör után is lengett a telo kb 3-4 sec-ig.a gyorsulásrol nem ejtenék szót..
Nem fikázni akarom,ezek a tapasztalataim.Én azt tanácsolnám neked,hogy ha anyagi körülményeid nem engedik az uj márkás robogo vásárlását,vegyél egy régebbi Apriliát,Yamahát,vagy Gilerát...

Keresnék olyan emberkéket akiknek Kymco robijuk van. Érdekelne a véleményük a gépükrõl, valamint az hogy mit javasolnak.
Elõre is Kösz!
Mindezt azért, mert szemezgetek egy géppel, de kevés az infóm.