Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én DR-t fogok venni, csak még nekem sem jött rá össze a pénz... De kipuff már van! 😊 30 Ft volt. A #456-os hsz-ben van a motorom.

Öntöttva hengert ajánlanám, ha utcai motorként akarod használni, nem pedig versenycélokra. Ha valami gáz van, lehet fúratni, javítódugot tenni bele. nagyobb az élettartama, mint egy alu hengernek. Viszont az alu henger könyebb, nagyobb teljesítménnyel rendelkezik. Da ha vége, akkor tényleg vége, mehet a kukába.

Zetorg
amit eddig összeszedtem az 60 rongy és nincs benne kipufogó...
egy 3KJ Jog-hoz.

asszem ezt csak részletekben fogom megvenni 😊

DR cuccokról van valami tapasztalat?
alu vagy öntöttvas henger a jobb?

Örülök, hogy tetszik. Tedd azt. 😊

Zetorg
köszi, ez jó oldal!
körülnézek egy kicsit 😊

Jah? És azért egy kipufogó sem árt, sokat javít a gyorsuláson.

A link nálam csak Internet explorerrel mûködik. A mozilla semmit nem hoz be. Erre figyelj.

A varió az varió, a kuplung az kuplung. Két külön dolog. A variátor maga a sebességváltó, ami természetesen fokozatmentes. Röpsúlyos kuplung van a robogókban. Adok egy címet, itt majdnem mindent megtalálsz: Egümotors webshop

Zetorg
varió az kuplung, ugye?
mennyibe fáj egy olyan?mondjuk polini kuplung+henger?

Én a tereprobogókért nem vagyok oda. De ha Te azt szereted... <#smile>

Mire gondolsz? Lopás elleni védelem?

Dóraa
Gilera Stalker 😉

CLINT EASTWOOD9
Ezekben az 50cm3-is robogókban, milyen védelmi rendszer van?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Sztem Yamaha Jog + 70 cm3-es henger + hozzá még egy varió. Tuti befutó, mindenkit otthagy. Óvatosan is kell vele bánni, mert hamar egykerékre áll! Tapasztalatból mondom.

Zetorg
140ezerig mit ajánlotok?
persze használtan.Piaggio NRG, ami nagyon bejön most és majdnem kapok is ennyiért 😊
vagy arra is gondoltam, hogy egy next zone 80-90-ért és a maradék pénzbõl meg tuning...

Azt mondtam, hogy szerintem. Én azt venném. De kérdezz meg másokat is.

Igen mert 50eFT a különbség közöttük, köszi a válaszodat! Szóval akkor Yamaha inkább?

Szerintem a Yamaha Aerox R, vagy a Max Biaggi Replika széria. Minarelli blokk van benne, nagyon jó tuning alapanyag. SR-bõl csak karburátorost ajánlok, mivel a DI-Tech Suzuki motoros, drága a javítása.

hY! Egy olyan kérdésem lenne, hogy melyik a jobb: Yamaha Aerox vagy Aprilia SR? És mivel? Elõre is köszi

oneal1
ohh😄DDD

!Forza Ferrari!

Lt.Balu
SOPRON<#wave>

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

oneal1
hát akkor nemvagytok közel😊

!Forza Ferrari!

oneal1
én tolna megye dombóvár

!Forza Ferrari!

oneal1
az ám😊

!Forza Ferrari!

Beniboy
Komárom Esztergom megye Tata
gazgoblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Gyõr-Moson-Sopron megye, Kapuvár.

oneal1
amúgy akik szoktak irni ide, tõletek kérdem hogy hová valósiak vagytok??

!Forza Ferrari!

oneal1

a kembó klán rendszámtáblája😄

!Forza Ferrari!

oneal1
90 el😊
earox jah
biaggi replika

!Forza Ferrari!

CaviaR
Hmm mentél vagy 50-nel. 😄
Jamaha Aerox?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

oneal1
ma csinálok pár képet is!

!Forza Ferrari!

oneal1
http://www.its.hu/ratesz/nyelez_tomika.mov

nah itt egy vid😊

!Forza Ferrari!

Igazából most már én sem tudom hány LE, minden honlapon mást írnak. 3,8 lehet a magyar forgalmazó szerint. Vége 60-65, idõjárástól függ. Most csak 12-es karburátor van rajta, de kap egy 17,5-öst, egy 70-es DR hengert (ami 8 felömlõs és két segéd kipufogó-réssel van ellátva!), és egy TOP variót. Ha jó lesz nagyon a gyorsulása, kap egy végáttételt is. Majd meglátjuk. 😊

Hú... Fél év, az sok idõ. Legalábbis nekem. Én ha tehetem, az év 365 napján motorozok. 😊 Emlékszem, télen szöges gumikkal nyomtuk a város befagyott taván.

oneal1
vedd az apriliát!!
gilerán olyan fura ülni szerintem
sõt szar ülni rajta...😄
mondjuk lehet hogy csak az enyém után

!Forza Ferrari!

oneal1
elvileg a kormányon a kis fekete doboz amiben a van a fékolaj azon kell lennie ilyen kis tálátszó résznek!
én is azt hittem egyszer hogy kifogyott aztán meg full tele volt!

!Forza Ferrari!

oneal1
amúgy ugyanez volt a gáz az enyémmel is tavaly év elején!
kellett új henger dugó hengerfej meg minden😞
szval rögtön 60 ropi...
jah pollini 70ccm
azóta vigyázok vele nagyon😊

!Forza Ferrari!

oneal1
mennyit megy és hány LE?

!Forza Ferrari!

oneal1
semmi csak nem mentünk vele fl évig😊

!Forza Ferrari!

Lt.Balu
Az is lehet,lehet hogy elhasználodás,és utána kell állitani,vagy vmi.Hát ha a min alatt van és nem lötyög,lehet utána kéne tölteni😊

CaviaR
Aham. És nem tudod vélelenül, hol lehet a fékolajszintet megnézni? A hátsó tárcsám mintha gyengén fogna.
Van egy kis rés a fékkarnál a burkolaton, és ott van egy kis átlátszó nyílás amin van egy felirat, h MIN. Nem tudom eldönteni, h tök üres-e, vagy csurig van-e, mert nem lötyög benne semmi.

Lehet attól gyenge fékhatás, h kevés az olaj benne?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Lt.Balu
Így van,vízhütéses a motor,ennek a hütõfolyadénak a tartálya!

CaviaR
De le van csupaszítva szegény. 😄

Szabad megkérdeznem mi az a kis tartály ott az elején a mocinak az 1. képen? Folyadékhûtéses, vagy mi, mert fogalmam sincs. 😊

Lt.Balu
Hja és használt mocinál figyelj a tuningra...megbabrált robogót akármiylen occsó meg jol néz ki,felejtsd el😊

Lt.Balu
Szia!
Én anno a Keeway mocikkal szemeztem,azok is frankón néztek ki,meg nem voltak túl drágák,és már majdnem vettem is egyet..aztán kiprobáltam egy bejáratott (!!!) kb fél éves darabot...hát nem vagyok egy kétajtós szekrény,de csõgázon lefogtam a motort...aztán pár kör a városban vele..a futomû olyan volt mint egy hajó, a legkisebb gödör után is lengett a telo kb 3-4 sec-ig.a gyorsulásrol nem ejtenék szót..
Nem fikázni akarom,ezek a tapasztalataim.Én azt tanácsolnám neked,hogy ha anyagi körülményeid nem engedik az uj márkás robogo vásárlását,vegyél egy régebbi Apriliát,Yamahát,vagy Gilerát...

Ez az eset idén januárben történt. Össze lett rakva, és motorikusan most már nem igen lehet baja, mert Honda alkatrészeket kapott... Ma így néz ki a drága:

Szép színes... 😊 Mi lett vele?

Hát nem tudom... Kínai motort inkább ne vegyél. KYMCO = Kwang Yang Motor CO. Az enyém ugye SYM = San Yang Motor <#szomoru1>. Nem azt mondom, hogy nem jó, meg hogy ilyet ne is vegyél, hanem csak azt, hogy jól gondold meg. Anyagminõségben nincsenek a csúcson ezek a gyártók... 12000 km után a #449-ben látható állapot következett be. Ajánlom az elsõ két képet elrettentésül.

Sziasztok!
Keresnék olyan emberkéket akiknek Kymco robijuk van. Érdekelne a véleményük a gépükrõl, valamint az hogy mit javasolnak.
Elõre is Kösz!
Mindezt azért, mert szemezgetek egy géppel, de kevés az infóm.
Lt.Balu
Lesd meg a harmadik képen a dugót<#buck>