6802
Robogók!!:)
  • 2Bálint
    képet tudnál esetleg küldeni?
    privátban küldtem mail címet.
    Enneka mocinak 180-200 ezer, míg forgalomba állítjaaz ember. Annyiért meg már kapni itthonit is.
  • bp
    Bárhogy nézem, sovány vigasz egy jól megtuningolt verda, amikor 11 lityit eszik 100-on...... :o)

Akkor venni kell egy nagyobb négyüteműt, ugyanazt tudni fogja és még kevesebbet is eszik.
  • dsg
    Valszin pszihot ismetlem, de a tuning a henger, karbi, kipufogo trioval kezdodik. Szamomra 11 liter/100km vegzodott, de legalabb takarodott.
  • pszihopata
    Te malossi filtert írtál,én a malossi sportlégszűrőre írtam a választ.Ha viszont csak szivacsot vettél malossi felirattal /a gyári méretűt/,az pénzkidobás,mert a feliratnak a dobozban semmi értelme,amúgy a szivacs nem különbözik a gyáritól.Egy dologgal sosem tudsz tunningolni,a jó tunning a jó arányokban van,különböző lépcsőkben.
  • pszihopata
    Olasz forgalmi,számla+motor 350,a forgalombaállítást nem vállalom mert nincs rá időm,nálam az a vevő dolga.
  • erdei1989
    Psziho megvettem a malossi red filtert és a motor ugyan annyit megy!!!!!!!!!!
  • SET50
    Ha most lessz a szervíz akkor hagyd szakemberre a dolgot inkább.
  • dotkom
    Es ha en magam csavargatom attol meg megmarad a gari? Mert most lesz ugy is nem soka 1000km-es szerviz, es akkor ha szolok nekik, hogy allitsak mar be akkor beallitjak ugyis nem? Ja es kosz az infot .)
  • 2Bálint
    Rendszám, műszaki, papírok?
    engem érdekelhet...
  • Cvd
    Csak az EÜ-t úszod meg, a KRESZ-t, rutin és forgalmi vizsgát le kell tenni. Utóbbi kettő tiszta is, a KRESZ meg azért kell mert abban van a fél műszaki vizsga, meg nagyon kicsit eltér az autóstól.
  • pszihopata
    Mivel négyütemű 3-3.5 liter körül.
  • chicco
    Mennyit eszik 1 ilyen masina?
  • Reyes
    B-s jogsi, nem C-s LoL...:SSS
  • Reyes
    "Merre laksz?"

Győrben.
  • Reyes
    Más kérdés:

Ha már van C-s jogsim, akkor az Ak-hoz elég csak a gyakorlati tanfolyam, nem?
  • OrioN the S
    Vespa rulz
  • OrioN the S
    Merre laksz? :\Gyakran kérdezgetik a tányérsapkások ,hogy "miva? leesett a rendszám?" De ha persze van rá jogsid akkor nemszóltam :) De így minden alkalommal - 5000 Ft nem olyan mókás :D
  • Reyes
    Köszi, de jövőre veszek csak mocit mindenképpen, mert akkor költözünk ki panelból kertes házba, meg akkorra kapok annyi pénzt, hogy tudjak motort venni.

Meg már kinéztem a Runnert:)

Használtan elég jó árakon lehet már kapni...
  • pszihopata
    Van egy Vespa Gt200 /2004/-esem 350-ért!Pöpec,gyári dobozzal ezüst színben.Vizes,hátul is tárcsás,retro fazon.Nem járnál rosszul vele!
  • dsg
    Eleg draga, de nagyon jo moci. Egyszer volt hozza szerencsem. Nem megy ugy, mint a piszkalt 180-as, de minden egyeb tulajdonsaga jobb.
  • Reyes
    Áááá, megvan...

Gilera Runner 200VXR-t veszek, de csak jövőre:)
  • Reyes
    Mert?

Olvastam, hogy elég kényelmelen, meg a futóműve is marha kemény, az ülésről már nem is beszélve...
  • pszihopata
    Ha kibírod rajta!
  • Reyes
    És a 180-as?
  • dsg
    Udv mindenkinek!
    A 4 szelepes 4 utemuek nagyon izmosak mar, es tenyleg keveset fogyasztanak -> nagyon jo valasztas
    150-es 4T, de 2 szelepes Liberty-m volt egy darabig, 3 litert evett es nagyon jol ment. Azert a 180-as 2T Runnerhez nem hasonlitanam, de a futomuve es a nagy kerekei fantasztikusak.
    Honda? Dylan, nagyon jo.
  • pszihopata
    Egy jól beállított motornak gáz nélkül is indulnia kell,még melegen is.Ha csak gázzal indul,akkor túl sok üzemanyagot kap /te a gázzal plussz levegőt adsz neki-a közhiedelemmel ellentétben/-így el tudja robbantani a sok benyót.Az alapjárati csavar mellett /karburátor/,van az alapjárati-pótlevegő csavar,azt kell kifelé tekerni,és próbálgatni közben az indítást.A fékcsikorgás /persze ha van elég betét/,a betétbe belenyomódott portól van,megoldása-csere más fajtára,más nem segít.
  • SET50
    Abból is inkább a 125-ös
  • Reyes
    És egy Gilera DNA-ra mit mondtok?

Annak már tényleg nem számítana a napi 100km, gondolom:)
  • dotkom
    Az normalis, hogy az sr-emben mar van 650 km es meg mindig csak ugy indul hogy inditozas kozben rahuzom a gazt? Vagy az ettol fuggetlen? Ja es az hogy a tarcsafek csikorog az mit jelent?
  • Peck
    Köszi,azt hiszem SR lessz :),Szivből motorozom,de sajnos többet közlekednék vele mint "fun"olnék....Igaz jobban megy a TZR...de a Stage6 mindent megold ;)
  • SET50
    Ebben én is eggyet értek! A honda legendásan jó blokkokat gyárt. Nekem volt egy kétütemü Honda MTX-em és szétgyilkolhatatlan volt. Még a mai napig a gyárban összeszerelt blokk van benne és nem volt baja soha,pedig nem mai csirke.
  • pszihopata
    Természetesen lazán bírná!Azt viszont be kell kalkulálni,hogy míg egy négyütemű elmegy 2.5-3.5 literrel,addig a nagy kétütemű runnerek lazán bevágják akár a 7 litert is,és még ahhoz jön a drága olaj,amit szintén erősen szipákolnak.Én hoztam olyan 180-as runnerokat amikben 60000 km. volt,és kitűnő,eredeti állapotban voltak.A négyüteműre oda kell figyelni /olajszint,melegítés,olajcsere/,de egy gondos tulajnál 100000 km.-t is lefutnak.Én honda négyüteműt vennék!
  • SET50
    A 4 ütemü 125-ösök a nagyobb utakra vannak kitalálva mert kényelmesek ,csendesek,és gyorsabbak. Egy barátomnak 125-ös négyütemü Yamaha Belugája van,kipróbáltam és beleszerettem a 4 ütemü robogókba! Nem fogsz bennük csalódni azt garantálom! Egy Runner pont ideális választás lenne,remek robogó,és nem is drága,panaszt még nem nagyon hallottam róla.
  • bp
    Pont ezt akartam jvasolni!
    Vagyis egy Runnert, hogy mekkora motorral veszed az más kérdés. Ötvenessel semmiképpen, én egy négyütemű 125-öst vennék a helyedben. Azt nem tudom bírná-e a napi 100km-t.....majd Psziho megválaszolja! :o)
  • Reyes
    És egy (használt) 180-as Gilera Runner-hez mit szóltok?

Úgy, hogy beletennék napi 100 km-t, és nem fél évre kéne a motor?
  • pszihopata
    Szerintem is hosszutávra jobb a négyütemű.Bármelyik megvehető,még a kymco is,de minimum 125-ös.Kínait ne!
  • pszihopata
    Malagutit javasolsz az aerox helyett?Ugyanaz a motor hajtás stb. mindkettőben.
  • SET50
    Szerintem vegyél valami kényelmesebbet,4-ütemüt.Nincs velük sok gond (igényel egy kis takaritgatást),nem kell olaj a benzinbe,nem eszik sokat és nem fog idegesiteni a motor hangereje,erösebb is.Nekem bejött.
  • Reyes
    Az NRG nem rossz, de a Malagutik nem tetszenek.
  • OrioN the S
    Aeroxot ne vegyél szvsz.. sok rosszat hallottam róla.

Piaggio NRG? Malaguti F-12? F-15? Ezek nem tetszenek?