Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SLM MSN: [email protected]
A vásárlás az ugy történt hoigy volt nekem egy régen nem használt BMW 520-om(1983-as).120-ért kináltuk a kocsit de a muki többet kért a motorért.Fizettünk rá még 43e Ft-ot. Igy kb 160 ra jön ki a motor ára.A motor 2000-es évjáratu. Sztetek megérte?????????
Meg hogy az M kategóriás jogosítvánnyal lehet 50cm3-is QUAD-ot vezetni?
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Azért egy visszapillantót dobhatott volna rá a régi gazdája!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
így tuninggal sokkal nagyobb nyomást kapnak az alkatrészek és ilyenkor jönnek ki a hibák.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Nekem egy Aprilia SR-m van pollini tuningal és 70-s hengerrel. Egy hónappal a tuningolás után csörgést hallottam a motor körül. Gondoltam elviszem a szerelõhöz, a biztonság kedvéért. A szerelõ pedig azt mondta, hogy a rossz minõségû olaj(MOL-os) szétcseszte a fõtengelycsapágyat és az zörög. Szerintetek tényleg megtörténhet az, hogy rossz minõségû olaj ennyire roncsolja a motort?
Simson-t vagy Robogót?
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
War. War never changes.
A robogó tekinthetõ segédmotornak?
Lehet hogy hülye kérdés de passzolom a választ légyszíves segítsetek!
#529 képet mikor látunk??? Különben grat!<#wink>#wink>
yamaha jog Z next zone 98- as robogo . Brembo tárcsafékes . 70cm3- es DR henger 11 le , Topperformances variátor+ékszij. GIANELLI G. S. P tuning kipufogo, doppler karbon membrán, daytona CDI tuning gyújtás. új sport lengéscsillspitó ,új féktárcsa, fékfofák . kitûnõ állapotban. kevés kilóméterrel kis idom horzsolással. eladó. képet kérésre küldök.
ezért 155ezret kérnek.
-ot kevessellem ezért a motorért.
a Jog meg tényleg nagy mese
Malaguti F-12
mégegy F-12
Piaggio NRG
mára ennyi 😊
Nekem csak akkor füstöl, ha még hideg a motor, ami teljesen normális. Még a Fuchs-ot tudom ajánlani, nagyon jó az is.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Van ez a Motul olaj 2000ért füstölgésgátló adalékkal. Megéri megvenni?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
lehet, hogy csak az adagolót kell beállítani.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
90 rongyom lesz vasárnap és el akarom költeni 😊