Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
a két csõ közül az egyi a benzincsõ, a másik pedig a vákuum csõ.csak akkor megy a karbiba benzin, ha a vákuum csõ szív!
a csapot is általában bilincs fogja a tankba, ha azt meglazítod ki tudod húzni a szûrõt.csak ha kihúzod rakja alá valamit, vagy elöbb szívd le a benzint.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
általában egy lapos+csillag csavarhúzó kombó elég a szétszedéshez, esetleg még imbusz kulcs kell hozzá.
leveszed a légszûrõt, lekötsz minden csövet, bovdent a karbiról.a légszûrõvel ellentétes oldalon van a szívocsonk, általában gumi és azon van egy bilincs.ha azt kilazítod, le tudod húzni a karbit.
ez a kétütemû robogóknál így szokott lenni, ha 4ütemûd van, akkor vidd szerelõhöz, vagy várj valakit, aki szedett már szét olyat. 😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Milyen szerszámmal és hogyan kell kivenni a karburátort? Alapszinten értek hozzá, és még nemvettem ki karbit sosem. 😛
Leállítottam, majd elindítottam, stenderen pörgött is a kerék mint az õrült amikor meghúztam, de ha megterheltem, továbbra sem ment. Ha húztam neki egy erõsebb kázt, le is fulladt a motor. 100ccm, tehát bírja simán a súlyomat. Aznap nem is volt túl meleg, ment ez már többet is nagyobb melegben gond nélkül.
Mit csináljak vele? Olyan mintha nem kapna elég benzint. Légszûrõvel nincs gond, megnéztem.
Ráadásul ma láttam meg, hogy a karburátor köpi vissza a benzint és az olajat a légszûrõbe, ami eddig sem volt rá jellemzõ. Nemtudom ez mit jelent, de biztos rosszat, és a karburátor hibájára enged következtetni.
Valaki okos segítsen légyszi!
SLM MSN: [email protected]
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
"2004. január 1-tõl azok a jelentkezõk, akik 21 éven felettiek, és közvetlenül a 25 kW-feletti (A) kategóriában szándékoznak jogosítványt szerezni, már nem kell ilyen vizsgálaton részt venniük. Ugyanez vonatkozik azokra is, akik az A1 illetve az A korl jogosítvány megszerzése után a két év letelte elõtt szándékoznak korlátlan mkp. vezetõi engedélyhez jutni, vagyis nekik sem kell kiegészítõ PÁV-on részt venniük."
Van "B"-s jogsim, de szeretnék majd "A"-s jogsit ha meglesz a 21.évem. Mivel nem rendelkezem sem "A1"-el, sem "A korl"-tal 2 éve, ezért kell majd tennem PÁVot ahoz, hogy egybõl a legmagasabb "A" kategóriát kaphassam.
Szal mi is ez?
Azt viszont nemtom pontosan, hogy a görgõk a 6-osban vannak, vagy a fokozatmentes áttétel valahol máshol van?
Pavlo véleményét is meghallgatnám #566 ügyben biztos ami biztos. 😉
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
még bejáratós, úgyhogy nem küldtem, de indultam egy keményet és simán egykerékre állt 😊
és még minden más gyári...mi lesz, ha meglesz a kuplung is...
szvsz, ha kiveszed a berugó kart és a kis fogaskereket, akkor nem lehet semmi baj.mivel azok nem tartanak semmit és elvileg hozzá sem érnek semmihez, csak ha lenyomod a kart.
Ha mondjuk álló helyzetbõl erõsebben meghúzom, kb 50tõl fölfelé kezd el kattogni. Kiderült, h baloldalról jön, és ma az is h a berugópedál valahogy hozzáér a fogaskerékhez. Egyhelyben állt a motor, és egy nagyonkicsit lenyomtan, és azt a bizonyos recsegõs hangot adta ki.
Szerintem rossz is lehet az a kar, mert néha nem lehet használni sem, mivel egyszer mintha meg sem forgatná, másszor pedig alig lehet megmozdítani.
Gáz lenne vajon, ha kivenném a berugókart a fogaskerékkel együtt? Azonkívül, h csak önindítózni tudnék utána, más baja nem lenne?
Fontos lenne, mert így nem maradhat, mert félek h elront vmit odabent. Köszönöm!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
A válaszokat elöre is köszönöm
hondadio.moci.hu
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
nem lett bajom.