6802
Robogók!!:)
  • pszihopata
    A magyar fojtott robogók többsége nem nyitható ki teljesen,csak a bejáratást kímélő folytások kivehetők,így kinyitva is az olasz piacosok teljesítményének kb. 2/3-át tudják.pl:a yamaha blokkos robogóknál gyakran hiányzik a dugattyúban a 2 ablak.A henger nyílásai is szűkebbek!Aki erős 50-est akar,az vegyen olasz piacost,mert a magyar-újra még 50000-et simán rákölthet ha normális teljesítményt akar.Persze a szervizek azt mondják hogy nyitott lesz ha kiveszik a folytást,de ez nem igaz!Az NRG-ből kivéve a torokszűkítést,levágva a kipuf. csonkot,átfuvókázva,átgörgőzve fel lehet tornászni 65km/h-ra,míg az olasz piacos 90-et simán megy.EZ VAN!
  • Peld
    hali! ha valaknek csináltak vagy csinált már ilyent, akkor légyszi' írja már meg h egy fojtáskivétel, karburátor fúvókázás, jó kipufogó kb. mennyibe fáj (rendes szervízben)!
    Köszi
  • pszihopata
    Ez az ami soha nem megy tönkre,max ha átmegy rajta a vonat!
  • SET50
    Van egy eladó Yamaha gyujtótrafóm 2000 ft-ért!!!Még használva sem volt,de müködik. Kinek kell? irjon akinek kell
    Cim: [email protected]
  • erdei1989
  • dotkom
    azt a pollini sport kipuffot milyen robogokra lehet ravarazsolni?
  • hrally
    Sziasztok.Lenne egy pár alkatrészem főleg Pollini aprópénzért.Azért olcsó mert eladtam a robogóm de megmaradt egy-két apróság de én már nem tok mit kezdeni velük.Szóval:
    -1db nagyon jó állapotú Pollini hengerfej
    -1db gyári Pollini sportkipufogó(sajnos rozsdás kicsit de csak felületi)
    -1db Pollini henger(még meg lehet fúrni)
    -1gyujtás
    -1 gyári főtengely
    Azt hiszem ennyi.Ja és ez így az egész iá. 4000ft.Postai utánvétel megoldható.Ha kell akkor írjatok vagy hívjatok!!
    e-mail: [email protected]
    tel:06705429151
  • amdopteron
    van karbi azt nem kell vennem van 4 db:D
  • pszihopata
    Nagyon rosszul állsz a kérdéshez.'vmit csak csinál vele"-ez így nem működik.Ha azt hiszed hogy a különböző dolgok amiket csak úgy kicserélgetsz egyenként majd rakosgatják a lóerőket a gépbe-nagyot tévedsz!'Egy dologgal sosem tudsz tunningolni,a jó tunning a jó arányokban van,különböző lépcsőkben. "-ezt már korábban leírtam.SET-nek igaza van egy karbicsere régi szűk csatornákkal csak gyengítí a motort.A régi hengereddel amúgy sem lesz jó,szűkek a felömlői.Kicsit olvasgass utána,sok pénzt megspórolhatsz!olvasgass!
  • SET50
    A nagyobb karbi miatt a henger beömlö vyílását is fel kéne maratni, mert igy akkor nem ér sokat az egész. Én a Suzukimon kimarattam a be és a kiömlö nyilást,és érezhetö volt a külömbség. Persze a gyári kipuffot meghagytam,de az utolsó kamrát kiszedtem és a végcsövet 15-röl 35-re cseréltem. Nem lett nagyobb hangja,csak méjebb lett.
  • amdopteron
    hát mert a gyári karbi 12es na már most ha 17,5est rakok rá az elvileg tán vmit csak csinál vele vettem már egy hebo variot meg van egy polini kuplongom
    aztán pedig hát hogy mit kéne csinálni azt még én se tudom:Slehet hogy ma kicserélem a kontrasztrugot meg vettem ma:Dvagyis most egy pár mallosi membránt nem tom motor nem akarom tuningolni mármint a hengert érted?
  • pszihopata
    Bocs ha arrogánsnak tűntem,nem állt szándékomban!
  • pszihopata
    Milyen tipus?Ha fojtott először ki kéne nyitni.Görgők súlyát belőni a végén kell,nem lehet azzal kezdeni.Mennyit szánsz a tunningra?Sok idő és sok pénz kell,és nem árt ha valakinek gyakorlata is van a szerelésben,és tudja mit kell cserélni és miért.Tunningolni nehezebb mint javítani.Motortunning kizárt-karbi csere lehet én ezt nem értem,kicsit zavarosan fogalmazol.
  • Reyes
    Igen van róla sejtésem... Nem a 7-es BMW-ben használt bi-xenon izzóra gondoltam, nyugi... Hanem olyasmire, amit Cvd is írt... Bocs robogóisten, hogy hülyeséget kérdeztem
  • amdopteron
    Na vki segítsen van egy full gyári robogo görgö lett benne cserélve mi tudnék vele csinálni hogy jól mennyen?motor tuing kizárt a hajtásal még tudok variálni de máshogy ha teszek rá 17,5 karbit az vmit számit neki?persze gyári fuvokával meg ilyesmi meg ha csak az egyik memrán cserélem ki:Dpolinira mert a másik eltört:D:Dakkor az nagy baj?:D
  • erdei1989
    Mint a vespán!!!Tök jó lámpát árulnak az sr-hez:https://bolt.egumotors.hu/index.php?p=shop&act=prd&cid=466&pid=502
  • pszihopata
    Ebben annyira én sem vagyok otthon.Utálom ha szembe jön egy ilyen,olyan mintha hegesztőbe néznék.Vagy nem a magyar utakra valók,vagy szar bennük a szintező,ami úgy tudom kötelező beléjük.Az ötvenes robogók rendszere úgyse bírná egyiket sem ellátni.Nem is lenne gond a világítással,ha nem majmolnák a projektoros lámpákat divatból,és normális méretű lámpákat gyártanának.
  • Cvd
    Az igazsághoz hozzátartozik hogy mostanában egyre többet látni olyan "xenon" izzókat amik ugyanúgy xenongáz töltésűek, de rendes izzószál van bennük nem pedig ívfény. Így gyújtóelektronika sem kell hozzájuk csak az izzót kell kicserélni, ráadásul párezerbe kerülnek a rendes xenon szettek többtízezres árához képest. Ráadásul állítólag ugyanazt a fényhőmérsékletet tudják mint az igazi xenon szettek. Kérdés hogy ebből mi igaz, mert valami átbaszás tutira van a dologban.
  • pszihopata
    Na ja melyik sr-en ugye.3 féle sr lámpa biztos van,a nagyobb köbcentisek meg akkumlátorról világítanak,azok jók.Az 50 eseké elég szar szerintem.
  • pszihopata
    Tudod mi az a xenon izzó?Hogy lehetne egy világítótekercses olcsó robogóra felrakni,mikor kocsiknál is csak a drágábbakon van.Gondolom nem a gagyi kék izzókra gondolsz!
  • erdei1989
    Bocsi de szerintem az sr-en jó!!
  • Reyes
    És a xenon-ról mi a véleményed? Érdemes kicserélni a gyári izzót?
  • dsg
    A Runner jol vilagit, de mikor F12-esem volt mindig bealltam valaki moge.
  • pszihopata
    Kevés 50-esen jó a lámpa,főleg a sportrobogókon szar.A kymco people-n kitűnő például,igaz halogén,kitűnő foncsorral.Egész jó gépeket csinálnak a tajvaniak,ritkán szarnak be,én inkább a szutyok peugeot-kal szopok.Aki jót akar kerülje az oroszlánt!
  • bp
    Megvan!

Akkor leszedem a projektort előről és hagyom kilógni az izzót!
    Merthogy az elején csak tompít az a sz@r! :o)
  • pszihopata
    Sajnos nem!A lámpa ereje főleg a foncsorozástól függ,ezért általában a nagyobb lámpák jobban világítanak,és csak oda ahova kell.Ez a pici divatlámpa /rally,f12,sr/ csak arra jó,hogy téged észrevegyenek.Erősebb izzóval sem lenne hatásosabb,ha egyátalán lehet kapni.
  • bp
    Psziho!

A Rally világítása eléggé gyenge........ahogy említetted is. Nem lehet nagyobb izzót tenni bele? Esetleg más mentő ötlet, ugyanis így alkalmatlan esti robogásra!
  • dsg
    4 utemut!
  • dsg
    Az elso futomu nekem is feltunt, bar en nem vagom ennyire.
  • OrioN the S
    :) csak ráveszem magam a DNA-ra.. mióta eladtam az NRG-t nagy a nyomás ,hogy kéne vmi..
  • pszihopata
    Nem volt még nekem,nem igazán ismerem.
  • pszihopata
    Szombaton eladtam 185000-ért.2000-es volt,már hátul is tárcsás,tunning dob,görgők stb. volt benne,elég jól ment 105 km óra szerint.Egy 14 éves 40 kilós szöszinek vette az apja,ballagásra.Egész jól kezelte a kiscsaj!
  • erdei1989
    Pszihopata mi a véleményed a RIEJU RS STREETFIGHTER-ről ,mennyit megy kb?????????????
  • OrioN the S
    f 12-100 hogyé van? érdekellne.
  • pszihopata
    Ez teljesen át van szabva,zz sephia első futómű van benne.Meg is értem,mert a gyári torziós függőcsapszeges egy kalap ...
  • SET50
    Én speciel az Üllöi úton láttam végig egykerekezni egy ilyet 60 km/ó-val!!olcsó játék....
  • dotkom
    egyszer elrobogott mellettem egy ilyesmi. jol neznek ki
  • dsg
    Dragster, imadom!
  • pszihopata
  • pszihopata