Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bens
néha menj vele 1 kört, mert beáll a henger ; )

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

bens
pont ilyenem van csak kék!!!!!!

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

OrioN the S
Szép meg minden, de nem az én világom ez a chopperes elegánsos robogós szerintem. 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

DanielT
Ez bizony oltári kellemetlen! Remélem valamijét eltörte amikor elesett vele.

Ezt tuti nem lopják el, ki sem áll a garázsból 😊 Igazából kb a dísz szerepét tölti be 😊 A gyerekeimnek van félretéve 😊
nekem is ilyen movim volt

csak ne ma custom, hanem a sima változat
és narancssárga volt
és csak egy hónapig volt az enyém, mert ellopták <#violent><#violent><#boxer><#rinya>

vigyázz rá vaze

DanielT
Ehehehe 😊 Még senkire nem volt ilyen hatással 😄

OrioN the S
<#vomit>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

DanielT
Itten van a szépség:

OrioN the S
Akkor hajrá! Ha neked megfelel arra a célra amire venni akarod akkor no para csak azért nézesd meg egy oannal aki ért hozzá!

25000Ft-ért tudnék most venni olyat, amit kipróbáltam, és nem szakadt össze alattam.

Annyit nem hogy érdemes legyen direkt motoros thermoruhát venni. A sima bõrruhák meg kevesek a hideg ellen. Én télen is robogózok, de többet ér a réteges öltözködés, mint egy drága ruha. Van egy olcsó orkán sínadrágom, azt felhúzom a simára, felülre meg a póló+pulóver párosítára egy vastag télikabát és kész. Mondjuk kapucnis pulóvert szoktam felvenni ilyenkor, és a kapucnit a sisak alá felvéve a nyakam is védve van. A menetszél nem sokat számít, mert éppeszû ember úgysem megy 30-40-nél többet minuszban. Amivel nem nagyon lehet mit kezdeni az a kesztyû, mert a kezem pillanatok alatt átfagy bõrkesztyûre húzott síkesztyûben is. Nem árt valami szélterelõt szerelni a markolatok elé ha megoldható, az gondolom sokat javít a helyzeten.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Mennyit védenek a hideg ellen a jobb motoros cuccok?

CaviaR
Nekem van kocsim, de inkább robogóval járok ha tehetem. Budapesten a belvárosban kell magam naponta 4x átvergõdnöm a dugón és ebbõl általában 3 idõpont a csúcsforgalom. Nem csak azért, mert olcsóbb a fentartása és az üzemanyag bele, hanem sokkal gyorsabb, és különben is: robogózni JÓ!!! 😄

Zsaruk nem piszkálnak, min 200km-enként kell csak tankolni, és akkor is max 1200 Ft-ért.
Ha viszont esõs lesz az idõ, és/vagy hideg, az állításom érvényét veszti. 😊
Addig viszont éljenek a kétkerekûek.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

OrioN the S
Jah! Ha most veszel akkor olcsóért tucc jót venni szal. szvsz most érdemes venni! Igaz ,hogy télen nem tod használni de ha elkezdõdik a szezon kib. drágák lesznek!

Zetorg
igen-igen 😊
sokkal könnyebb a közlekedés vele, mint egy autóval és olcsóbb is.
mondjuk lassan jön a hideg, szal gondolkozz el a vásárláson. 😊

sziasztok, lesz egy hülye kérdésem:
jó robogózni? Megéri robogót venni? (Oops, ez már kettõ volt.)

Elgondolkodtam rajta, hogy nem kellene mindenhová autóval járkálni, mert egy kicsikét sokat fogyaszt... a bicajhoz meg lusta lettem.

Jé, tényleg... Észre sem vettem a sok verda közül. 😊

Nem rossz<#smile>

OrioN the S
Elkéstél már látuk! 😄 De amúgy jah........sudár!

OrioN the S
De csak ha piros a kulcsa 😛 😉

Zetorg
Zetorg
és ráadásul 2-t küldtek 😊

CaviaR
Bazzzzzeg. 😄

Vagy csak elírt egy nullát, amikor 80as hengert rendelt? 😄

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Zetorg

Zetorg
hehe

OrioN the S
Biztos csak vigyázz me sok a kötsög , megcsinálja csak akkor nagy rá az esély hogy bexarik a mocid! Sztem inkább add el és vegyél egy jobbat! Mert ha télleg 40-nel megy (ne vedd rossznéven) de akkor nem lehet vmi jó moci és talán jobb is hogy csak 40-nel megy me szétesne! DE MIEN MOCID VAN?

CLINT EASTWOOD9
De ezt szerelõ be tudja állítani hogy ne 40-nel menjen hanem 60-nal?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

OrioN the S
Az enyém 75-tel megy és 120 van ráírva! 😄 A tiedbe valszeg tiltás van és ez azért van hogy ne hozd ki belõle a maxot ,hogy tovább üzemképes maradjon! Amúgy mien a mocid me ha v.mi Koreai akkor ne is csodálkozz!

CLINT EASTWOOD9
Szevasztok.
Levan korlátozva a robogóm sebessége, nem bír 40km-h nál többel menni,
(pedig a mûszerfalán 60-ig van írva).
Hol lehet ezt a korlátozást felfüggeszteni.

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

OrioN the S
😄 Inkább veszek v.mi használt olasz mocit 😊

Szerintetek ez a moci megéri az árát: ?

OrioN the S
Aztakurvamindenit!!!!!<#wilting><#guluszem1><#ijedt> Azon a Suzukin mien kiröffenõ van 😄

Zetorg
felhozom a topikot pár képpel 😊

gazgoblin
<#nevetes2><#taps><#nevetes2>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

LiPTON
<#idiota>

OrioN the S
Na látod! Érted te ezt! Petárda rula 😄

CLINT EASTWOOD9
Ja lehet hogy valahol igazad van.
De mégis hogyha olcsóbb lenne akkor vennék rá egy sportkipufogót.
Robogóra ezt elég nehéz kivitelezni is.
Meg ha durrogtatni akarok akkor ott a petárda.

OrioN the S
Haggyad bolond! Durrogjá geci durrogjáááá!!! 😄DDD Te figy mé nem veszel egy Choppert??? Azzal durroghatsz!

CaviaR
NEM!!!

Nem fogsz durrogtatni se robogóval se motorral, se semmivel. Nincs durrogtatás, nem illik, tilos, nem kell, fölösleges, nem szabad, nem vagány, röhejes, kinevetnek, megölnek érte statárium van, kész.

most komolyan nem érted mit írt?😄

CLINT EASTWOOD9
Akkor ha egy motort így felszerelek (nem robogót) akkor azt tudom durrogtatni?
Azzal semmit nem érek el ha kiveszem a folytást a kipufogóból (akkor nem fog durrogni)?

Semmiféle gyújtást nem szoktak elvenni-visszatenni, egyszerûen izmosabb motorfék alkalmával hajlamos némelyik sportdob (jellemzõen pl. a Yoshimura) visszalõni. Ezt te elég nehezen fogod reprodukálni egy sokkal kissebb kipufogódobban szûkebb véggel, ráadásul "normál" kuplung se árt hozzá amivel a robogók meglehetõsen ritkán rendelkeznek, de azért sok szerencsét hozzá.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

OrioN the S
Na látod ezért nevetünk <#nyes><#nevetes1><#taps><#lama><#banplz> LOL
"aha, olyan jó nagy hangja van" ÁÁÁHHHHH no comment!

CLINT EASTWOOD9
aha, olyan jó nagy hangja van

OrioN the S
Pill! De mér akarod durrogtatni?????? Attól jobb lesz?? 😄

CLINT EASTWOOD9
De hát ha durrogtatni akarod akor azt a gyárival nem tudod meg ha csak nem veszel egy olyan motort ami már gyáriban úgy van össze rakva.(ha van ilyen)

OrioN the S
Én értem! De mi a faxnak???? Állítólag jobb a gyári minha vennél v.mi 20 ft-s csövet! Zetorgal nem értettétek el egymást csak szeretjük az oan kis majmokat akik durrogtatják meg neon meg apjukfaszát gizdulnak a mocival! Tudjuk jól hogy mi az a durrogtatás csak mondom tök jó kinevetni az ieneket ! SRY de ez van és ezzel sok motoros így van!

CLINT EASTWOOD9
Mert hát tudod szokták hangolni a kipufogót.(hogy nagyobb és szebb decibelû hangot adjon ki magából)

CLINT EASTWOOD9
Lehet hogy elértettük egymást.