6802
Robogók!!:)
  • Peld
    Bók volt! Köszi a véleményt!
  • pszihopata
    'osztja itt az észt"-milyen kedvesen fogalmazol!Minden 50 -es négyütemű öreguras jármű,lusta mint a dög.Aki megelékszik a teljesítményével annak jó választás.A kymco nem rossz,a keeway négyütemű viszont rizikós.
  • Peld
    Pszihopata! Te mint nagymester, aki osztja itt az észt! (de Ti többiek is)
    Mi a véleményetek a Kymco Agility 50-ről? Mert az ára egész kedvező...
    Van valakinek ilyene? Lehet vele olyan gyorsan menni, hogy ne legyen életveszélyes a városban? Előre is köszi
  • AGneovo
    ha beleszolhatok. nekem a sűrübb repsol t2 scooter olajat szereti s kevesebbet eszik mint a shell olajjal
  • pszihopata
    Tök mindegy milyen benzint tankolsz bele.Olajból érdemesebb jobbat venni,tisztábban ég,meg jobb a szaga.
  • zsolesz92
    Egyébként üzemanyag mennyire befolyásolja a müködését?
    Milyen benzint szoktatok bele tölteni?
    Jobb a drágább? Érdekelnek ezek a kérdések!
  • zsolesz92
    pontosan nem tom mikor volt, de nem 40 fokba ;)
  • zsolesz92
    Hát ősz tél, tavasz környékén volt az a 90.
    Az oldalára barracuda tuning van irva.
    A neont nem szeretik a rendőrbácsik ugye? mit csinálnak ha megfognak vele?
    És a ledet se engedik?
  • pszihopata
    Akkor mégsem barracuda?Állóhengeres jog blokk,azért nem megy mert ebben a melegben nem kap elég oxigént,de amikkel eddig mentem kb. 70 volt a max.Hidegen fogadjunk hogy jól megy!Folytás szerintem nincs benne,tuti olasz piacos.Nézd meg hátulról ferde -e benne a kerék!
  • zsolesz92
    Szasztok multkor jártam erre de nem tudtam megmondani milyen motorom van :S xD
    Aztá megnéztem a papírját:
    Yamaha Booster (a régebbi, egybelámpás)
    Lenne egy kérdésem:
    Haver ment a motorommal, azt mondta 90et ment vele. Fater 100 kiló körül van 70et megy alatta.
    Szervizben volt a motor, nem tom mit csináltak rajta, (fékeket biztos), de én ugy érzem hozzányultak a motorjához is vagy valami máshoz, mert igaz hogy szebben megy, de alattam "csak" 70-et megy.
    Azért elég durva lenne ha 20 km/h-t romlott volna a teljesítménye. Lehetséges ilyen?
    Meg még 1 kérdés, de sejtem a választ.
    Lehet bene folytás?
  • pszihopata
    Konkrétan amit hozni fogok,vagy általában?
  • erdei1989
    pszihopata milyen az mp3???
  • pszihopata
    Sokkal megbízhatóbbak.Persze amik európában készülnek azok már nem annyira jók.
  • mate317
    Hali! Mik a tapasztalatok, megbízhatóbbak a japán robogók az olasznál?
  • OrioN the S
    hát az a plexi undorító szvsz szal alap ,hogy letépem egyből :D lábtartó hmm thx :) téged szívatnak a yardok? vagy mindíg viszel magaddal helyszíni bírságot ? :D
  • Zetorg
    jah, én is a háccsót használtam a 180-ason.
    sokkal jobban érezni úgy :)
  • dsg
    A kormanyrol vedd le a legterelo plexit! Nagyobb mint az 50-ese. Talan a labtartot se art, bar en az enyemen rajt hagytam, mert sportosabb volt hatrabaszott labakkal.
  • OrioN the S
    1 hónap és izzik a 125-ös runner
  • pszihopata
    A gyertya és görgő biztos nem okozhatja.Írd majd le mi volt,és nézz rá a kipufogóra is!
  • BECKHAM7
    ok!
    elvittük egy ismerőshöz aki autókat szerel de motorokat is néha, és majd ő kitalál vmi okosat!azt mondta először is gyertyacsere, aztán ha az nem akkor a görgőket megnézi, és ha ez sem válik be és mégis olyan baja van amiért diagnosztikára kell vinni van nekik ismerősük apriliánál

pszihopata kössz mindent!
  • pszihopata
    Ha nem elektronikai zűr akkor marad ez a kettő.Az sr-ditech fostalicskák sokszor televágják a kipufogót,lehet hogy nálad is az a gond.Alapjáraton a füstnek ütnie kell a kezedet minden ütemnél,ha csak egyenletesen fúj akkor az a baj.Egy dróttal erőszakold meg,hátha javul!
  • BECKHAM7
    és akkor amit mondtál h mi lehet a baja nem változik a véleményed?
    már úgyértem h tudod h injektoros..
  • pszihopata
    pl:2003-as 180-240 ezer.Balatonparton lakom.
  • Peld
    Pszihopata! Mondtad h hozol be robogókat! Egy jó állapotú, kevés km-es, fiatal SR-t kb. mennyiért értékesítesz? És merre laksz? Köszi...
  • pszihopata
    Injektoroson van az oké!Azt hittem karbós,utálom az injektoros piaggio blokkot,10-szer körbeforgatja az önindító,mire elindul-ezért nincs rajta berugókar.Egyre szereltünk,9-re indul mindíg,hidegen -melegen.
  • BECKHAM7
    hát nemtom....nekem mondták igazából me eljött vki és őt kérdeztük h mi lehet a baj...
    azt mondta h injektoros és azokon már számítógépes vezérlés van...el kell vinni és csinálni egy diagnosztikát
    vagy nincs?
  • OrioN the S
    azt mondják 2ütem a tuti :) mármint gyorsulás szempontjából...hja láttam ilyen csicsa olyan csicsa 190.000.. gyanus is ,mert a legtöbb ami alap az 250-től van...hmmm kéne menni olaszba ^^ na meg úgy kell csinálnom ,hogy 50-esnek látszódjon vmennyire :) jogsi... szal 50-es matrica alap Már csak arra lennék kiváncsi ,hogy ezen sokkal nagyobb a dob mint az 50ccm-en? Mert igazából abból vágják le ,hogy 125. Úgy láttam a 125-nek még nem olyan nagy a dob a hangja az más kérdés...
  • pszihopata
    Lehet hogy kipufogódugulás,vagy a kontrasztrugó elfáradt! 'azt mondják rá kell kötni a gépet és majd az megmondja mi a baj,"-mire kötik a gépet?2003-as runnerre diagnosztika?Ekkora hülyeséget mondtak?
  • pszihopata
    A jog tuti,a dio már kevésbé az öregebb levegős vespák /zip,sfera stb./kellemes csendes verdák,a suzuki már kicsit rizikós.Nem olcsót kell venni,hanem jót,inkább legyen öregebb de bontatlan gyári!Én például imádom a sférát,120.000-ért hibátlant vehetsz.
  • pszihopata
    Jó gépek,de ha gányolt ne vedd meg,hiába olcsó!Ha elszáll az elektronika az szívás,mert a tekercseket is hazavágja kb- 80.000 -ft.Van belőle 4-ütemű is.
  • pszihopata
    Csak robogókat hozok.
  • BECKHAM7
    Hellósztok! vmi nagy hozzáértő emberkére lenne szükségem!
    Van egy 2003-s Gilera Runnerem (PJ) és az lenne a bajom h van amikor gázt adok és pl kb felénél van....tövig húzom és eltelik olyan 3-4 mp és utána "rájön" h neki mennie kellene, hát mondom itt vmi nem jó! azán, dombra felfele ha jó időben húzom meg a gázt szépen felmegy, ha kicsit később akkor meg csiga....nem értem mi lehet....és van olyan h -egyenesben- 70km/h a max van olyan h 90..." mikor milyen kedve van"
    tapasztalat/vélemény? mi lehet a baj? viszont ezek a hibák nem mindig jönnek elő...
    vmikor a héten viszem el Vácra vagy Kerepesre mert azt mondják rá kell kötni a gépet és majd az megmondja mi a baj, kevés km van benne az nem lehet h már széthajtották
    Válaszokat előre is köszi!
  • OrioN the S
    Psziho! Mi a véleméányed a 125-ös runnerekről? jövő hónapba veszek egyet....van hozzá értő haver ,de nem tom elérni. Köszi!
  • mate317
    Hello! Szeretnék venni egy 50 es robogót úgy 150ből. Mit ajánlotok? Csak suliba meg ide-oda elég szerintetek egy yamaha jog vagy honda dio féle? És a vespák megbízhatóak? Köszi a választ!
  • Peld
    50es váltós motorokat is szoktál hozni (esetleg supermotokat: aprilia sx vagy derbi x-race)? Ha igen akkor kb. mennyibe van egy fiatalabb, jó állapotú?
  • pszihopata
    Én is ezzel foglalkozom,meg szerelek.A 0-km-es drága,mert az ottani listaárak magasabbak,de nem is a levegős-dobos 'kelet-európai" verziókat árulják.Nálunk igen sok a kifutó modell,amit ők már nem vesznek meg.A legkevesebbet futottakban is min. 6-8000 km van.Nem mintha ez sok lenne,igazán ennyi kell is hogy rendesen bejáródjon.Te megvennél 500-ért egy új sr-t,mikor mellette áll az 1 éves féláron?-nem hiszem,én ezért nem hozok újat.
  • Peld
    Szóval azt mondod, hogy próbáljak meg pl. olasz piacra gyártott 50est szerezni? Gondolom vannak kereskedők akik ezzel foglalkoznak. De szerinted lehet tőlük 0km-es külföldi mocit is szerezni?
  • pszihopata
    Robogókat kinyitottam sokat,kismotoroknál is ugyanez van gondolom.Magyarországon a kressz szerint kismotor max 40-et tudhat. ---'Néhány európai ország /Franciaország,Svájc, Hollandia,Magyarország/ részére gyártott robogó- típus, eleve kis teljesítményű motorral, fojtott és katalizátoros kipuffogóval, pici porlasztóval, korlátozott varió váltóval van szerelve. Ezekből a 40 km/ó végsebességű robogókból, gyors járművet csinálni semmiképpen sem gazdaságos. A felsorolt fődarabok cseréje, többe kerülne, mint amennyit a robogó ér."--idéztem.
  • Peld
    Még semmi konkrét márka ügyileg! A kismotoroknál is így van, vagy ezt csak a robogókra értetted?
  • pszihopata
    Kymco-ék 20000-ért csinálták,a többiek árát nem ismerem.Mit értesz-'rendes szervizen"?Milyen tipusú a motor?