6802
Robogók!!:)
-
Peld #1921 Bók volt! Köszi a véleményt! -
#1920 'osztja itt az észt"-milyen kedvesen fogalmazol!Minden 50 -es négyütemű öreguras jármű,lusta mint a dög.Aki megelékszik a teljesítményével annak jó választás.A kymco nem rossz,a keeway négyütemű viszont rizikós. -
Peld #1919 Pszihopata! Te mint nagymester, aki osztja itt az észt! (de Ti többiek is)
Mi a véleményetek a Kymco Agility 50-ről? Mert az ára egész kedvező...
Van valakinek ilyene? Lehet vele olyan gyorsan menni, hogy ne legyen életveszélyes a városban? Előre is köszi -
AGneovo #1918 ha beleszolhatok. nekem a sűrübb repsol t2 scooter olajat szereti s kevesebbet eszik mint a shell olajjal
-
#1917 Tök mindegy milyen benzint tankolsz bele.Olajból érdemesebb jobbat venni,tisztábban ég,meg jobb a szaga. -
#1916 Egyébként üzemanyag mennyire befolyásolja a müködését?
Milyen benzint szoktatok bele tölteni?
Jobb a drágább? Érdekelnek ezek a kérdések! -
#1915 pontosan nem tom mikor volt, de nem 40 fokba ;) -
#1914 Hát ősz tél, tavasz környékén volt az a 90.
Az oldalára barracuda tuning van irva.
A neont nem szeretik a rendőrbácsik ugye? mit csinálnak ha megfognak vele?
És a ledet se engedik? -
#1913 Akkor mégsem barracuda?Állóhengeres jog blokk,azért nem megy mert ebben a melegben nem kap elég oxigént,de amikkel eddig mentem kb. 70 volt a max.Hidegen fogadjunk hogy jól megy!Folytás szerintem nincs benne,tuti olasz piacos.Nézd meg hátulról ferde -e benne a kerék! -
#1912 Szasztok multkor jártam erre de nem tudtam megmondani milyen motorom van :S xD
Aztá megnéztem a papírját:
Yamaha Booster (a régebbi, egybelámpás)
Lenne egy kérdésem:
Haver ment a motorommal, azt mondta 90et ment vele. Fater 100 kiló körül van 70et megy alatta.
Szervizben volt a motor, nem tom mit csináltak rajta, (fékeket biztos), de én ugy érzem hozzányultak a motorjához is vagy valami máshoz, mert igaz hogy szebben megy, de alattam "csak" 70-et megy.
Azért elég durva lenne ha 20 km/h-t romlott volna a teljesítménye. Lehetséges ilyen?
Meg még 1 kérdés, de sejtem a választ.
Lehet bene folytás? -
#1911 Konkrétan amit hozni fogok,vagy általában? -
erdei1989 #1910 pszihopata milyen az mp3??? -
#1909 Sokkal megbízhatóbbak.Persze amik európában készülnek azok már nem annyira jók. -
mate317 #1908 Hali! Mik a tapasztalatok, megbízhatóbbak a japán robogók az olasznál? -
#1907 hát az a plexi undorító szvsz szal alap ,hogy letépem egyből :D lábtartó hmm thx :) téged szívatnak a yardok? vagy mindíg viszel magaddal helyszíni bírságot ? :D -
#1906 jah, én is a háccsót használtam a 180-ason.
sokkal jobban érezni úgy :) -
dsg #1905 A kormanyrol vedd le a legterelo plexit! Nagyobb mint az 50-ese. Talan a labtartot se art, bar en az enyemen rajt hagytam, mert sportosabb volt hatrabaszott labakkal. -
#1904 1 hónap és izzik a 125-ös runner -
#1903 A gyertya és görgő biztos nem okozhatja.Írd majd le mi volt,és nézz rá a kipufogóra is! -
#1902 ok!
elvittük egy ismerőshöz aki autókat szerel de motorokat is néha, és majd ő kitalál vmi okosat!azt mondta először is gyertyacsere, aztán ha az nem akkor a görgőket megnézi, és ha ez sem válik be és mégis olyan baja van amiért diagnosztikára kell vinni van nekik ismerősük apriliánál
pszihopata kössz mindent! -
#1901 Ha nem elektronikai zűr akkor marad ez a kettő.Az sr-ditech fostalicskák sokszor televágják a kipufogót,lehet hogy nálad is az a gond.Alapjáraton a füstnek ütnie kell a kezedet minden ütemnél,ha csak egyenletesen fúj akkor az a baj.Egy dróttal erőszakold meg,hátha javul! -
#1900 és akkor amit mondtál h mi lehet a baja nem változik a véleményed?
már úgyértem h tudod h injektoros.. -
#1899 pl:2003-as 180-240 ezer.Balatonparton lakom. -
Peld #1898 Pszihopata! Mondtad h hozol be robogókat! Egy jó állapotú, kevés km-es, fiatal SR-t kb. mennyiért értékesítesz? És merre laksz? Köszi... -
#1897 Injektoroson van az oké!Azt hittem karbós,utálom az injektoros piaggio blokkot,10-szer körbeforgatja az önindító,mire elindul-ezért nincs rajta berugókar.Egyre szereltünk,9-re indul mindíg,hidegen -melegen. -
#1896 hát nemtom....nekem mondták igazából me eljött vki és őt kérdeztük h mi lehet a baj...
azt mondta h injektoros és azokon már számítógépes vezérlés van...el kell vinni és csinálni egy diagnosztikát
vagy nincs?
-
#1895 azt mondják 2ütem a tuti :) mármint gyorsulás szempontjából...hja láttam ilyen csicsa olyan csicsa 190.000.. gyanus is ,mert a legtöbb ami alap az 250-től van...hmmm kéne menni olaszba ^^ na meg úgy kell csinálnom ,hogy 50-esnek látszódjon vmennyire :) jogsi... szal 50-es matrica alap Már csak arra lennék kiváncsi ,hogy ezen sokkal nagyobb a dob mint az 50ccm-en? Mert igazából abból vágják le ,hogy 125. Úgy láttam a 125-nek még nem olyan nagy a dob a hangja az más kérdés... -
#1894 Lehet hogy kipufogódugulás,vagy a kontrasztrugó elfáradt! 'azt mondják rá kell kötni a gépet és majd az megmondja mi a baj,"-mire kötik a gépet?2003-as runnerre diagnosztika?Ekkora hülyeséget mondtak? -
#1893 A jog tuti,a dio már kevésbé az öregebb levegős vespák /zip,sfera stb./kellemes csendes verdák,a suzuki már kicsit rizikós.Nem olcsót kell venni,hanem jót,inkább legyen öregebb de bontatlan gyári!Én például imádom a sférát,120.000-ért hibátlant vehetsz. -
#1892 Jó gépek,de ha gányolt ne vedd meg,hiába olcsó!Ha elszáll az elektronika az szívás,mert a tekercseket is hazavágja kb- 80.000 -ft.Van belőle 4-ütemű is. -
#1891 Csak robogókat hozok. -
#1890 Hellósztok! vmi nagy hozzáértő emberkére lenne szükségem!
Van egy 2003-s Gilera Runnerem (PJ) és az lenne a bajom h van amikor gázt adok és pl kb felénél van....tövig húzom és eltelik olyan 3-4 mp és utána "rájön" h neki mennie kellene, hát mondom itt vmi nem jó! azán, dombra felfele ha jó időben húzom meg a gázt szépen felmegy, ha kicsit később akkor meg csiga....nem értem mi lehet....és van olyan h -egyenesben- 70km/h a max van olyan h 90..." mikor milyen kedve van"
tapasztalat/vélemény? mi lehet a baj? viszont ezek a hibák nem mindig jönnek elő...
vmikor a héten viszem el Vácra vagy Kerepesre mert azt mondják rá kell kötni a gépet és majd az megmondja mi a baj, kevés km van benne az nem lehet h már széthajtották
Válaszokat előre is köszi! -
#1889 Psziho! Mi a véleméányed a 125-ös runnerekről? jövő hónapba veszek egyet....van hozzá értő haver ,de nem tom elérni. Köszi! -
mate317 #1888 Hello! Szeretnék venni egy 50 es robogót úgy 150ből. Mit ajánlotok? Csak suliba meg ide-oda elég szerintetek egy yamaha jog vagy honda dio féle? És a vespák megbízhatóak? Köszi a választ! -
Peld #1887 50es váltós motorokat is szoktál hozni (esetleg supermotokat: aprilia sx vagy derbi x-race)? Ha igen akkor kb. mennyibe van egy fiatalabb, jó állapotú? -
#1886 Én is ezzel foglalkozom,meg szerelek.A 0-km-es drága,mert az ottani listaárak magasabbak,de nem is a levegős-dobos 'kelet-európai" verziókat árulják.Nálunk igen sok a kifutó modell,amit ők már nem vesznek meg.A legkevesebbet futottakban is min. 6-8000 km van.Nem mintha ez sok lenne,igazán ennyi kell is hogy rendesen bejáródjon.Te megvennél 500-ért egy új sr-t,mikor mellette áll az 1 éves féláron?-nem hiszem,én ezért nem hozok újat. -
Peld #1885 Szóval azt mondod, hogy próbáljak meg pl. olasz piacra gyártott 50est szerezni? Gondolom vannak kereskedők akik ezzel foglalkoznak. De szerinted lehet tőlük 0km-es külföldi mocit is szerezni? -
#1884 Robogókat kinyitottam sokat,kismotoroknál is ugyanez van gondolom.Magyarországon a kressz szerint kismotor max 40-et tudhat. ---'Néhány európai ország /Franciaország,Svájc, Hollandia,Magyarország/ részére gyártott robogó- típus, eleve kis teljesítményű motorral, fojtott és katalizátoros kipuffogóval, pici porlasztóval, korlátozott varió váltóval van szerelve. Ezekből a 40 km/ó végsebességű robogókból, gyors járművet csinálni semmiképpen sem gazdaságos. A felsorolt fődarabok cseréje, többe kerülne, mint amennyit a robogó ér."--idéztem. -
Peld #1883 Még semmi konkrét márka ügyileg! A kismotoroknál is így van, vagy ezt csak a robogókra értetted? -
#1882 Kymco-ék 20000-ért csinálták,a többiek árát nem ismerem.Mit értesz-'rendes szervizen"?Milyen tipusú a motor?