Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
lehet kéne venni télre egy ilyen lehasznált dögöt aztán azzal nyomatni😊
!Forza Ferrari!
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
elég veszélyes már néha, lehet, hogy pihentetni kéne már a motorozást...
azért az elsõ normális hóba még kimegyek 😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
én még multhéten lefagytam egyszer róla de mostmár többet nem ülök rá idén😞(!
!Forza Ferrari!
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
EGy buta kerdes, Aprilia Amico az nagytestu? Utana keresek majd Googleba, de ma nincs idom edzes miatt 😞
Talaltam egy nagyon szep peldanyt 120.000-ert es kulsore is tetszik!
Velemeny errol a motorrol?
Szegény nem nagyon volt sosem kímélve :/
-the invisible-
SZVSZ és a hallotak alapján 😊 <#nezze>#nezze><#phone>#phone>
nálam valahogy így van a sorrend a legjobbtól a legszarabbig: japán (yamaha, honda, kawasaki...), olasz (aprilia, malaguti, cagiva...), kínai (keeway). Persze nemtom robogóknál is így van e...
de ez mindegy 😊
szvsz egy malagutiban megkapod ugyan azt a minõséget, mint egy yamahában, csak olcsóbban.mert ugye "húú yamaha, áruljuk jó drágán"
legalább is nekem ez jött le a hirdetésekbõl.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Ez például egy full Malossi:

ui.:naon drágák a Piaggio alkatrészek a Malagutié meg olcsóbb mert Yamahablokkos.
ui: #680
Malaguti F12-t neztem magamnak vagy Honda Dio ZX-et.
Ezekrol mi a velemeny altalanossagban?
100-150ért én az aprilia scarabeot venném, ha nincs túl nagy igényed, és csak városba kell...
Most tettem le a B kategorias jogsimat, azzal vezethetek ugye smkp-t.
Szeretnek venni egyet, lehetoleg hasznaltat.
Mit ajanlotok? 100-150e kozott van ra keret es varosban hasznalnam. Nincsenek nagy igenyeim, de ne essen szet alattam, es azert menjen 60-at.
tied mennyit eszik?
50köbcentis és 75 -öt megy. Elõtte volt egy másik ugyanilyen, az 500km után is alig vitte az 50-et, kicseréltettem, ez már nagyon korrekt, menni fog 80-at is, ha kicsit jobban bejáródik.
tied 50-es, vagy 125-ös?
mennyviel megy?
Nagyon szépek a fények rajta, habár a moci nem jön be nekem. 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Enyém a tiéd mellett 😊

egyébként van 1 olyan hátránya, h naggggyon nehéz szerelni. ha ki akarsz cserélni vmit benne, szét kell szedned az egész idomot, ami nem egyszerû feladat. sok szerelõ nem is vállalja el emiatt. egy síma gyertyacsere is kész idegölés.