6802
Robogók!!:)
  • pszihopata
    Szarok a speedfight-ok,és alkatrész is alig van hozzájuk.A Magneti-Marelli elektronika minden másodikban beszarik.Ha cucc kell,én bontottam egyet,majdnem minden van.Én lebeszélnék mindenkit a tipusról.
  • Shortstop
    suzuki An-ről mi a véleményetek? 150-es
  • BECKHAM7
    aztmondják h tele van elaktronikával és ezért nagyon sok baja van...mert ugye van benn ABS...meg mittomén még mik
    amikor én vettem robogót akkor azt mondták vagy japán, vagy olasz....és olasz lett
  • csiter
    Hi!
    Szeretném a tapasztaltaitokat kérni a peugeot rogogokról.
    Milyen könnyen lehet szerezni alkatrészeket? elfogadtható árben vannak-e ezek?
    és egyáltalán mi a véleményetek a Peugeot Speedfight-rol?
  • BECKHAM7
    hát igen.... ezt írják a hivatalos oldalon is, meg van vmi olyan is h robogó blokk egy mittoménmilyen vázba...
  • OrioN the S
    DNA=robogó "hibrid"
  • BECKHAM7
    kár...pedig egy TZR-re vagy egy DNA-ra kíváncsi lettem volna mennyi...
  • pszihopata
    Csak robogókat hozok!
  • BECKHAM7
    Nah eladtam a kicsikét szegénykém...dehát ez van...
    pszihopata: #1946 ?
  • pszihopata
    Ha már a kilómétereknél tartunk,egy jó kétütemű 50-es 60000-et simán elmegy.Az más kérdés hogy magyarországon a robogók felének vissza van tekerve az órája,ezért kell őket 20000-nél fúrni.Én hoztam sok levegős piaggiót 50-60000 km-el hibátlan gyári motorral.
  • BECKHAM7
    jah bocs az szép...szegény motor...
  • SET50
    Eladó egy RMS gyujtótrafó Jamahához. Jog-hoz biztos hogy jó,vadi új.
    Ha kelll valakinek irjon.
  • OrioN the S
    Hja :D most értem haza reggel :D szted mit éreztek? :D üvölt pettyet
  • Zetorg
    nem néztük a végét...
    most nehéz görgő van benne, hogy ne forogjon nagyon, de így is a 180as runnerem mellett jött :)
  • barret
    16000 kilometer van benne? :D Az tudod mit jelent? Eppen be van jaratva:)
    Lattam olyat,amiben 30 000 volt...
  • BECKHAM7
    az biztos... el is adoma aztán szevasz! Nem tudom elkerülni, lehet h vmi nagyon nagy baja van és nem szeretnék rá sokat költeni, de nemértem mért...haverom Sr-jében 16000km van cseréltek rajta 1-2 dolgot de még mindig bírja és gyorsabb megminden....de a Runnerem szebb :D

amúgy pszihopata te nem hozol be TZR-eket? vagy DNA-kat, azokat nézegetem most, néztem külföldön is speciel németbe és meglepő, TZR ugyanannyi, viszont a DNA sokkal olcsóbb és több is van mint mo.-n
    és találtam egy 2006-os RS 50-et 1900 eurójé...de sztem az kamu vagy baja van...
  • pszihopata
    Abból előbb utóbb anyázás lesz.Nekem kínáltak ugyanilyen tünetekkel,amúgy tuti sr di-tech-et 70000-ért,nem mertem bevállalni.Később hallottam hogy motort cseréltek benne régifajta karbósra építették át.Ennyit a modern járműgyártásról,igazi szopatógépek.
  • BECKHAM7
    hát ha nem viszik el holnap akkor szerdán be kell vinni az Itáliamotor-hoz...azok meg kitudja mikor csinálják meg...
  • BECKHAM7
    szted így el tudom adni?
    majd megyek pár kört mielőtt az érdeklődő megjön....
    hogy ne fulladjon le beindítás után...mert olyanaokat is csinálgat mostanában...beindul, 10 mp....puff---puff---pöff...és kész...
  • pszihopata
    Ha karbós lenne akkor szimmering,így könnyen lehet hogy megkergült az elektronika.
  • BECKHAM7
    fél gázon vagyok és egyszercsak felpörög és nekiindul, aztán meg máskor ugyanannnyival megy akármennyire húzom neki
  • BECKHAM7
    Hellósztok!
    Hát semmire nem jutottam a Runneremmel, ugyanolyan, a kipuval semmi nem volt és még mindig nemtom mi baja lehet, már nagyon lassú, és néha be sem akar indulni szegénykém....egyszerűen nem megy...ja és felhívtunk 4 márkakereskedést/szervizt és sehol nem tudják vállalni ehh mondom ez igen... holnap jönnek megnézni és remélem el is viszik mert elég sok baja kezd lenni...

psziho nem tudsz még vmiket mi lehet a baj?vagy biztosan az injektor?
    úgyhallottam van vmi injektortisztító folyadék vagy mi az nem lenne jó?
    már nem is tudok mit kitalálni....
  • pszihopata
    Szerintem nem rossz választás.Ezzel a dobbal imádni fognak a szomszédok.
  • OrioN the S
    vízes, elől-hátul tárcsa sportkuplung meg egy sportdob oszt dzsa... 90-et halad ,jövő hónapba szerválok egy athena 70-es aluhengert aztán meglátjuk mi lesz... meg persze főtengely meg egyéb ...
  • OrioN the S
    :D Tessék.

• pszihopata
    Nyomhatnál egy képet!Megígérem hogy nem kötök belé!
  • OrioN the S
    Gilera DNA ,azt nemtom mennyit megy ,de elég bitang :D állítólag a blokk 800k :D (+- 100k)
  • OrioN the S
    nah.. basztam a runnerre és vettem egy F-12-t :D juhéé
  • barret
    Asszem elrontottad a sorrendet:P
    A vegsebessege nem fontosabb?
  • barret
    Jobb mint egy kinai csoda:)
    Majdnem olyan,mint egy Dna.
  • erdei1989
    Milyen motor??? Ja és mennyit megy??
  • Zetorg
  • ColdFire
    :DDDD
    kb.
  • OrioN the S
    nemszabad ilyen kínai csodákra pénzt kiadni.
  • pszihopata
  • PszihoApu
    A keeway matrix-ról mi a véleményetek?
  • dsg
    En veszpremi voltam (kikoltoztem mar), de akkor (2 eve) nem vagtak a yardok, hogy mi a palya. Egyszer alltam meg igazoltatasnal, akkor leallitottam a mocit. Amugy a "ez 4 utemu" , meg a "katalizator miatt ekkora a kipufogo" be szokott jonni. A hatso labtarto zsir, de a feliratokat azert szedd le.
  • pszihopata
    Én a peugeot-t és a kínaiakat nem ajánlanám!A többiből is csak gyárit vennék,tuningoltat vagy festettet nem,inkább legyen karcos,de gyári festésű.Az injektorosakkal is lehet nagyot szívni,a karbósak jobbak.
  • pszihopata
    Nem az apám!
  • PszihoApu
    Sziasztok
    Robogó vásárlás előtt állok, de tanácstalan vagyok milyet.Autóból tudom,hogy a japán s a német szerintem a legjobb,de robogóból?
    névtelen újat vegyek Pl: keeywaí, cpi
    használt márkás yamaha honda piaggo
    Segítsetek!!!!!!!!!