6802
Robogók!!:)
  • barret
    Nah mar mentem a gyujtashibas Xfight2-vel :D
    Idegen gyujtaselektronika,idegen gyujtotekercs.
    Csak az a gond,hogy a sajat alaplapjan 0 hely van...
    Azt ki kellett vennem,es beraktam a helyere 1 db gyujtotekercset.
    A szikra egy elefantot is agyonutne!
    Mar csak a sajat alaplapjara kell valahogy egy gyujtotekercset csinalnom:)
    90 volt,es 200 ohm a parameterei. Sajnos a merete nem megfelelo :P
    De idom van.Megoldom ugyis:)
  • Sland
    Jól néz ki! Kiváncsi vagyok hogy fog menni...
    Háromgyed 2 Veres. "Á"-val dumáld meg!
  • BECKHAM7
    http://img217.imageshack.us/my.php?image=kp042fg8.jpg

ittvanittvanittvanittvan! sry a minőségért...telóval fényképeztem...
  • dotkom
    ok. koszi.

es egyebkent az nagy gaz ha van egy csavar a gumimban? vmikor belefurodhatott, de mar azota azzal megyek, es a gumi nem ereszt. szerintetek mit csinaljak? gumi csere? vagy hagyjam ugy ahogy van?
  • Sland
    nagyképetnagyképetnagyképet :P

sebaj holnap akkor meglesem a vasat :P
  • BECKHAM7
    2003-as, és 380ért..sztem jó vétel volt de az induló összeg az újabb kinézetűeknél az 400e, de most van egy elég érdekes de TZR 360-ért!
  • erdei1989
    LoL:http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/scooter/?vi=20171&t=scooter
    Mennyiért vetted a tzr-t hanyas évjárat???
  • erdei1989
    Nekem is sr-em van csak 98-as nekem is olyan az nem azért van mert rossz, csak mert a variátor olyan. (gondolom de nem vok szaki)
  • Sland
    oké -.-
  • BECKHAM7
    hát az úgy volt hogy....majd vmikor találkozunk...mitttomén....majd beszélünk évzárón!
  • pszihopata
    A betét anyaga miatt nyikorog,vagyis a beleült portól.Nekem a triál elsőfék csinálja,de a mezőnyben az összes sherco ilyen.Csak a csere segít más tipusú betétre,engem már nem zavar-megszoktam-legalább tudjuk ha jön mögöttünk valaki.
  • Sland
    Olvastam egy MÁSIK fórumon hogy vettél egy TZR-t... Erről nekem miért nem számoltál be? :(

Holnap, vagyis izé, ma (CSÜTÖRTÖK) nem lenne kedved megmutatni nekem? :P
    Elmagyaráznám a váltást is, meg amit még tudni akarsz a váltós mocikról.
    Lehet hogy "Á" is jönne...
  • bp
    psziho!

Megint nyikorog a fék.......nagyon jól fog de zavar a hangja. Amikor befújom féktisztítóval, akkor tökéletes jópár fékezésig, majd beáll ismét nyikorgósra. Betét-csere más típusra vagy van jobb ötleted?
  • Sland
    Kb 10perc és átérek hozzátok ha szólsz :D
    Ha robogós haverunknak sikerült meg"tanítanom", neked is meg tudom :)
  • BECKHAM7
    csak te nem voltál a közelben....
  • BECKHAM7
    lehet h az kellett volna....
  • Sland
    Bence, ha megkérdeznél ESETLEG engem, még meg is tudnám mutatni és hagynám hogy piróbáld a motorommal :)
  • dotkom
    nem ditech, sima karburatoros. de meg van ra garancia, ugy hogy akkor elviszem szervizbe hogy ha ez nem szokvanyos jelenseg.
  • BECKHAM7
    Di-Tech vagy mi annak az injektoros motorjának a neve
  • BECKHAM7
    Mert nekem az csinált ilyet....bementünk Piaggio szervizbe aszonták h 5 különböző oka is lehet és az alkatrész + javítás 50e FT, injektoros?(Purejet)
  • dotkom
    sr
  • BECKHAM7
    Runnered van?
  • dotkom
    en sajna ebben nem vok jartas, de azt nem tudja vki hogy mert lehet az hogy ha neha ugy indulok a robogoval hogy utkozoseig behuzom a gazt akkor elkezd egy picit vacakolni? eloszor mintha nem akarna menni, aztan meg egyszer csak "kilo". vagy ez normalis, es csak ilyen az automata valto?
  • BECKHAM7
    tudom h ez a robogók topik, de kiróbáltam egy TZR 50-est és hát a váltás nem nagyon ment....el tudnátok mondani hogy tudnék gyorsan és könnyen megtanulni váltani rajta? mert egyenlőre nem nagyon megy...és már túlságosan hozzá vagyok szokva a robogókhoz...a felfele már úgyahogy megy, de a le, hát azzal kicsit bajaim vannak.....
    esetleg vmi tapasztalat? ki hogy tanult meg váltani?
  • Peld
    amúgy sztem ha inkább városban használod a mocit, akkor az sr!
  • barret
    Valtos VS Automata : gyorsulas
  • Peld
    Sziasztok! Nekem 50es váltós motorban a Derbi Xrace jön be, és árban sem olyan rossz! Azt mondják nagyon erős (50es létére)
  • erdei1989
    Én a rieju streetfighter 50 -re gondoltam pl.
  • SET50
    Hát ha simsonra cseréled akkor nem:) Az új Yamaha DT 50R nem ojan rossz,és még jól is néz ki. ÉN tuti azt vennék ha lenne rá pénzem.
  • erdei1989
    Megéri-e az sr 50-et lecserélni egy váltós motorra (50)!!??
  • Dtomka
    ismét köszönöm a reakcióitokat;)!remélem igazatok lesz és ha sor kerül a vásárlásra találok 1 jó f12est:)!Thx még1x
  • barret
    Annyiert mar lehet nagyon jo robogot venni.
  • barret
    Pontosan:)
  • OrioN the S
    Hogy a viharba ne...
  • dotkom
    robogot sztem siman.
  • Dtomka
    köszönöm a válaszaitokat!szal kb 200 e huf ért nem fogok normális motort találni?:(
  • minas
    Helló!

pszihopata: küldtem egy privát üzenetet, he esetleg nem olvastad, vagy nem szoltál privátot elolvasni, szólj, ide is írom. Kösz.
  • pszihopata
    3-4 éves?A legtöbb 1996-körüli.Talán még most is lehet kapni,de a legtöbb 2000 elötti.Mindíg hazudnak legalább 2 évet.Ülés hátoldalán ott az évjárat.Egyébként minnél régebbi,annál megbízhatóbb,a digit műszerfalassal már elég sok a probléma.
  • dotkom
    attol is fugg meg hogy hany km van benne, es milyen allapotu.
  • Dtomka
    Sziasztok!
    Szerintetek mennyibe kerül 3-4 éves f12 50-es alap semmi tuning?A neten nézegettem nagyon elltérő árak vannak:S!elöre is köszönöm!