6802
Robogók!!:)
-
#2001 Nah mar mentem a gyujtashibas Xfight2-vel :D
Idegen gyujtaselektronika,idegen gyujtotekercs.
Csak az a gond,hogy a sajat alaplapjan 0 hely van...
Azt ki kellett vennem,es beraktam a helyere 1 db gyujtotekercset.
A szikra egy elefantot is agyonutne!
Mar csak a sajat alaplapjara kell valahogy egy gyujtotekercset csinalnom:)
90 volt,es 200 ohm a parameterei. Sajnos a merete nem megfelelo :P
De idom van.Megoldom ugyis:) -
#2000 Jól néz ki! Kiváncsi vagyok hogy fog menni...
Háromgyed 2 Veres. "Á"-val dumáld meg! -
#1999 http://img217.imageshack.us/my.php?image=kp042fg8.jpg
ittvanittvanittvanittvan! sry a minőségért...telóval fényképeztem... -
#1998 ok. koszi.
es egyebkent az nagy gaz ha van egy csavar a gumimban? vmikor belefurodhatott, de mar azota azzal megyek, es a gumi nem ereszt. szerintetek mit csinaljak? gumi csere? vagy hagyjam ugy ahogy van? -
#1997 nagyképetnagyképetnagyképet :P
sebaj holnap akkor meglesem a vasat :P -
#1996 2003-as, és 380ért..sztem jó vétel volt de az induló összeg az újabb kinézetűeknél az 400e, de most van egy elég érdekes de TZR 360-ért! -
erdei1989 #1995 LoL:http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/scooter/?vi=20171&t=scooter
Mennyiért vetted a tzr-t hanyas évjárat??? -
erdei1989 #1994 Nekem is sr-em van csak 98-as nekem is olyan az nem azért van mert rossz, csak mert a variátor olyan. (gondolom de nem vok szaki) -
#1993 oké -.- -
#1992 hát az úgy volt hogy....majd vmikor találkozunk...mitttomén....majd beszélünk évzárón! -
#1991 A betét anyaga miatt nyikorog,vagyis a beleült portól.Nekem a triál elsőfék csinálja,de a mezőnyben az összes sherco ilyen.Csak a csere segít más tipusú betétre,engem már nem zavar-megszoktam-legalább tudjuk ha jön mögöttünk valaki. -
#1990 Olvastam egy MÁSIK fórumon hogy vettél egy TZR-t... Erről nekem miért nem számoltál be? :(
Holnap, vagyis izé, ma (CSÜTÖRTÖK) nem lenne kedved megmutatni nekem? :P
Elmagyaráznám a váltást is, meg amit még tudni akarsz a váltós mocikról.
Lehet hogy "Á" is jönne... -
#1989 psziho!
Megint nyikorog a fék.......nagyon jól fog de zavar a hangja. Amikor befújom féktisztítóval, akkor tökéletes jópár fékezésig, majd beáll ismét nyikorgósra. Betét-csere más típusra vagy van jobb ötleted? -
#1988 Kb 10perc és átérek hozzátok ha szólsz :D
Ha robogós haverunknak sikerült meg"tanítanom", neked is meg tudom :) -
#1987 csak te nem voltál a közelben.... -
#1986 lehet h az kellett volna.... -
#1985 Bence, ha megkérdeznél ESETLEG engem, még meg is tudnám mutatni és hagynám hogy piróbáld a motorommal :) -
#1984 nem ditech, sima karburatoros. de meg van ra garancia, ugy hogy akkor elviszem szervizbe hogy ha ez nem szokvanyos jelenseg. -
#1983 Di-Tech vagy mi annak az injektoros motorjának a neve -
#1982 Mert nekem az csinált ilyet....bementünk Piaggio szervizbe aszonták h 5 különböző oka is lehet és az alkatrész + javítás 50e FT, injektoros?(Purejet) -
#1981 sr -
#1980 Runnered van?
-
#1979 en sajna ebben nem vok jartas, de azt nem tudja vki hogy mert lehet az hogy ha neha ugy indulok a robogoval hogy utkozoseig behuzom a gazt akkor elkezd egy picit vacakolni? eloszor mintha nem akarna menni, aztan meg egyszer csak "kilo". vagy ez normalis, es csak ilyen az automata valto? -
#1978 tudom h ez a robogók topik, de kiróbáltam egy TZR 50-est és hát a váltás nem nagyon ment....el tudnátok mondani hogy tudnék gyorsan és könnyen megtanulni váltani rajta? mert egyenlőre nem nagyon megy...és már túlságosan hozzá vagyok szokva a robogókhoz...a felfele már úgyahogy megy, de a le, hát azzal kicsit bajaim vannak.....
esetleg vmi tapasztalat? ki hogy tanult meg váltani? -
Peld #1977 amúgy sztem ha inkább városban használod a mocit, akkor az sr! -
#1976 Valtos VS Automata : gyorsulas -
Peld #1975 Sziasztok! Nekem 50es váltós motorban a Derbi Xrace jön be, és árban sem olyan rossz! Azt mondják nagyon erős (50es létére) -
erdei1989 #1974 Én a rieju streetfighter 50 -re gondoltam pl. -
#1973 Hát ha simsonra cseréled akkor nem:) Az új Yamaha DT 50R nem ojan rossz,és még jól is néz ki. ÉN tuti azt vennék ha lenne rá pénzem. -
erdei1989 #1972 Megéri-e az sr 50-et lecserélni egy váltós motorra (50)!!?? -
Dtomka #1971 ismét köszönöm a reakcióitokat;)!remélem igazatok lesz és ha sor kerül a vásárlásra találok 1 jó f12est:)!Thx még1x -
#1970 Annyiert mar lehet nagyon jo robogot venni.
-
#1969 Pontosan:) -
#1968 Hogy a viharba ne... -
#1967 robogot sztem siman. -
Dtomka #1966 köszönöm a válaszaitokat!szal kb 200 e huf ért nem fogok normális motort találni?:( -
minas #1965 Helló!
pszihopata: küldtem egy privát üzenetet, he esetleg nem olvastad, vagy nem szoltál privátot elolvasni, szólj, ide is írom. Kösz. -
#1964 3-4 éves?A legtöbb 1996-körüli.Talán még most is lehet kapni,de a legtöbb 2000 elötti.Mindíg hazudnak legalább 2 évet.Ülés hátoldalán ott az évjárat.Egyébként minnél régebbi,annál megbízhatóbb,a digit műszerfalassal már elég sok a probléma. -
#1963 attol is fugg meg hogy hany km van benne, es milyen allapotu. -
Dtomka #1962 Sziasztok!
Szerintetek mennyibe kerül 3-4 éves f12 50-es alap semmi tuning?A neten nézegettem nagyon elltérő árak vannak:S!elöre is köszönöm!