Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem 27V-s jog-om volt a malaguti elött, de valahogy megérzem a külömbséget 😊
Amugy visszaterve az eszmefuttatasodra, mondjuk egy normalis jog 120.000. Es normalis, regi NRG 160.000. A regi nrg 80-at siman megy, nagytestu, nagykereku. A regi jog 60-at megy hatszelben, kiskereku (magyarorszagi utakon halal), kistestu (nagy forgalomban elonyos).
De. Ha soha senki nem venen uj robogot, akkor hasznalt robogok se lennenek 😊
Mostani csak elol tarcsas, hatsot csak lassitasra hasznalom, megallni vele 50-rol szinte lehetetlen. Pedig fekbetet csere volt. Az elso meg blokkol, ha berantom 😊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Amugy a Jog-od hasznaltan kerul kevesbe, az uj Yamaha Jog R kozel egy arban van az enyemmel.
Persez ez is csak egy gyerekjáték, de jó amíg komolyabb vashoz nem jut az ember. 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Csak 30.000-el tobb, mint a levegos, nehogy olyat vegyel.
A vizes elonyei:
1. vizhutes (tobb loero, nagyobb nyomatek, egyenletesebb gorbe)
2. Hatul is tarcsafek
3. Rezonator dobos sportkipu, a tapasztalatok szerint ez megy 80-85-t, mig a levegos csak 70 korul.
Ha ez nem er meg neked 30.000-et te tudod, de meg fogod banni kesobb.
En szerdan hozom el a szalonbol, kedden eltavolitjak a folytast. Az elso otszazon bejaratom en, utana mar lehet huzatni 😊
Csak a jo ido legyen velem. Mindjart berakok egy grafikont, miert is a vizest kell valasztani.
mikor lesz egyáltalán? 😊
ha addigra normális állapotba kerül a gépem, lehet elgondolkozok rajta.
lesz top tengely, athena alu henger, polini for race csõ
csak a DNA kihagyhatatlan ajánlat volt, de nem jött össze 😞
lett volna olcsón 25-ös DNA, de nem vitték el az enyémet 😞(
most vettem hengert, jövõ héten meg remélem meglesz a tengely 😊
Megyek mostmár aluszkálni.😊
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Neked volt F12-esed? Megvan még? Asszem a motor.hu-n láttam, ott árultad. Ha nem, akkor sorry. 😊
Kép 1
Kép 2
Vizes blokk, jó állapot, 90 km/h-s végsebesség, amellett, hogy totál gyári.
Döntsd el Magad, mi éri meg jobban. Újat venni drágán, vagy egy kis idõ ráfordításával végignézni a motorhirdetési portálokat. <#wink>#wink>
Csak a levegõs piaggio 450 000 ft a vizes meg 600 000.)
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Valaki aki ittvan tudna 1 kis infót mondani milyen a piaggio NRG DT tipusú robogó?
Mert én most olyat szeretnék venni csak nemnagyon ismerem még hogy milyen.
Válaszotokat köszönöm.😊
rendeltem, egy athena alu hengert, az holnap érkezik, jövõ hét elején jön a polini for race csõ, meg 2-3 hét mulva veszek fõtengelyt 😊)
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Az egész kb 10-12e Ft egy Yamaha Jog-ra.
Hozzávalók egy kerékhez:
- 1 db felni
- 2 db külsõ gumi
- 1 db belsõ gumi
- Sok-sok csavar (kb 5 centis) mindegyikhez széles alátét.
Elkészítés:
A csavarokat az alátétjeikkel együtt belefúrod az egyik külsõ gumiba, méghozzá belülrõl kifelé. Megprópálod követni a mintázatokat, és lehetõleg úgy történjen a befúrás, hogy a csavar barázdába essen. Kell egy sor középre, és mondjuk 2-2 sor kicsit kintebb, hogyha döntesz akkor is fogjon valami. A lényeg, hogy mindig sugár rányban kell a csavart beletenni, hogy a jégbe-hóba mindig merõlegesen fogjon a csavar. Ha ezzel kész vagy, fogod a másik külsõ gumit, és a széleit levágod, magyarul csak a futófelület maradjon. Szétvágod, hogy egy szalagot kapj, majd abból pár centit lecsípsz, és a másik gumi belsejére, a csavarokra fekteted. Fogod a belsõgumit ezt az elõzõ szalgra helyezed, majd felteszed ezt az egészet a felnire. Innen már csak fel kell fújni, és mehet a racingolás.