Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx
Elvileg valahol kell lennie egy csiknak, ne toltsd telejsen tele, mert kijon.
Motoron, ha raadod a gyujtast, nem csekkolja?
-fekfolyadek
-huto folyadek
-fekpofak
-legszuro
-gyertya
-nezd meg, a dekniben van-e eleg olaj
A hûtõfolyadék fagyállós legyen e,és,hogy fullra kell e tartályt tölteni
mert nem látok rajta szintjelzõt.!<#szomoru1>#szomoru1>
Egy Canon 5D az álmom!
Én most vettem egy 125-ös aprilia leonardot,és azt szeretném kérdezni,hogy mit érdemes ilyenkor megnézetni lecserélni stb.!?
Egyébként ez négyütemû,szerintetek érdemesebb magasabb oktánszámú bengát
tankolni bele??<#nemtudom>#nemtudom>
Egy Canon 5D az álmom!
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
SR:Levegõs , 70ccm vas Malossi hengerszett , nagyon hosszú végáttétel , Malossi variováltó , erõsebb nyomó és kuplung rugó , 17mm Mikuni karbi , kevláros rezgõszelep , nagyobb szívótorok , Leo Vince rezó kipuf.
Gyári fõtengely , gyári légszûrõ ( rendszeresen tisztítva , légszûrõolajjal kezelve ).
Van még hozzá egy sokkal keményebb aluhenger szettem is de azt nem rakom rá mert ez is elég nekem.
Honda :Malossi vashengerszett , Malossi variováltó , Malossi hosszabb végáttétel , erõsebb nyomó és kuplung rugó , kevlár rezgõszelep , MHR fõtengely és Arrow rezó kipuf .
Astra Td
A börgõk súlya nem befojásolja a végsebességet ( a nagyon kis súlyút csak akkor szabad használni ha megnöveljük a motor fordulatát )mivel mindig összenyit a vario váltó !
Nézz utánna Te !
Astra Td
A görgök + nem befolyásolják a sebességet tehát van a hírdetésde kamu is !
A Di-tech - es gépek gyárilag le vannak szabályozva és max 60-at mennek
Elektronika hozzá húzós !
Astra Td
A Yamaha aerox újonnan milyen árban van?
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
Piaggio (Vespa) nrg mc3 extreme
Ár: 150.000 Ft
Évjárat: 2000
Futott km: 15000 km
Állapot: Normál
Üzemanyag: Benzin
Hengerûrtartalom: 50 cm³
Kivitel: robogó
Szín: fekete
Felszereltség: Automata váltó, fordulatszámmérõ, információs kijelzõ, kipufogó tuning, sport kipufogó, tárcsafék, 12 V rendszer, bõrülés, lábtartó, zárható doboz, garázsban tartott, második tulajdonostól, rendszeresen karbantartott.
Leírás: 120km/h megy de most csak 110km/h mert kisebb görgõk vannak benne.Nagyon erõs 50- nek.Jól gyorsul.2 hónapos gumi elöl hátul.Elõre új fékbetétet kapott és új erõsebb toló rugót is.Ha érdekel írj emailt vagy hívj fel és akkor küldök képeket és megbeszéljük ami még érdekel.
Van egy eladó Honda Dio AF34-em 1000km van benne nagyon új állapotú aszem én vagyok az elsõ tulaja(mert vater vette és kb 120 km volt benne alapból haverjától)ezt szerintetek menyiért érdemes meghirdeti és hol(képem is van róla+adok hozzá egy enyhén törött elsõ idomot)
És szeretnék venni egy használt megbizható és gyors motort Milyet érdemes?Lehetõleg ne legyen tuningolva de nagyon menjen és lehetõleg keveset fogyaszon.
Gondolkoztam az Aprillia SR50 Di-Tech-en és a Yamaha Aerox-on(talán még
Malaguti F15).LENNE az egészre egy eladott hondám meg kb 50-60-70 ezer forintom.Ebbõl lehet jó mocit venni?
Köszi!
Egyébként ha az index csak néha villog (inkább folyamatosan ég, vagy nagyon gyorsan vibrál), önindítóra semmit sem csinál, és nem megy a kürt sem az ugyanúgy lehet kiégett biztosíték is mint rossz aksi, fõleg ha egyik pillanatról a másikra kezdte csinálni. Nem ártana tudni hogy pontosan milyen típus, ha jól emlékszem az alvázszám eleje a típussal indul.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Van 1 Yamaha Jog-om, elég régi darab, ami mostanában küszködik. Önindítóra nem indul, ha sikerül manuálisan életre kelteni a motort, akkor az indexem csak néha villog. Több mint valószínû megadta magát az aksija /legalábbis naívan Én erre gondolok). Akartam venni 1 újat, de mivel lövésem sincs a témához, kiszedtem megnézni milyen is való bele. Okosabb nem lettem tõle, mert csak 1 "made in Italy" felirat díszelgett rajta. Szóval lényeg a lényeg, milyen aksi való ebbe a kis robiba 6os vagy 12es? Esetleg merre tudnék rendelni, ha a környéken nem kapok?
Válaszokat elõre is köszi!
a cím GTuning.atw.hu
Általánosságba minden robitulajdonosnak figyelni kellene :
1. Légszûrõ állapotára ( nincs kiszakadva , tiszta ? )
2. Olaj legalább félszintetikus !
Ha a légszûrõn kívül máshonnan is tud falsot szívni a motor akkor nem ér semmit a légszûrõ !
Astra Td
melyiknek mi a hibái mire figyeljünk. de ha tud valaki egy magyar oldalt ami összefoglalja ezeket ! az rakjon be egy linket. csak erröl tudok megis osztom a töbiekkel. http://robogo.novar.hu/teszt/index.htm
remélem nemköveznek meg.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
vannak rajta sérülések de nemvészes pöcre indul.
MIkor lesz már JÓ idõ?????
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Mennyit megy a robi ?
mennyit tudsz húzni a gázkaron ? Szedd le a karbiról a légszûrõ csonkját és nézd meg teljes gáznál teljes-e a furat !
Írd + mi van !
Astra Td
Nem tudja vki hogy a piaggio nrg mc2 motorban a karburátor fojtást hogyan lehet kiszedni??
Robi ügyben ha máshogy nem akkor tanácsba tudok segíteni .
F12 - ben van olyan varzió is aminek agyújtása megeggyezik a 27 v -vel .
Tudni kell , hogy belül vagy kívül van a jeladótekercs.
Az f12 abban kûlönbözik leginkább a 27v-tõl , hogy a végáttétel jóval hoszabb .
Az f12 -nél fekvõ henger van , a 27v-nél álló henger de ennek nincs jelentõssége .
A fekvõhengeres motornak kisebb a fõtengely súlya ezért könyebben ugrik , amúgy mid a 2 motorra van 25Le tuningszett !
[email protected] nekem 2 robim van : Honda Dio kb.110-et megy alattam ( 80 Kg ) és egy Apr. Sr levegõs ( blokkja megegyezik F12 vel ) kb. 10-at megy és ehhez van még keményebb szettem is.A fogyasztásuk 80-90Km/h-nál 3.5-4 l !!!
Mind a kettõn rezonátordob van , az SR-en 17.5 mm Mikuni karbi és mind a kettõbe sport varió van valamint mid2-ben hosszabb végáttétel .
Jó idõt !<#eplus2>#eplus2>
Astra Td
fekvõ minarelli blokkhoz keress.
holnap megkérdezem haver, ha kell, neki lehet, hogy van használt.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.