6802
Robogók!!:)
  • OrioN the S
    neon led D:AD:AD:AD:DA: úgy kell ,meg homasitás világító szelepsapka :D:D:d
  • barret
    Jah es neon is volt rajta!
    Most ott ektelenkedik 2 lyuk a hasidomon...
    Meg egy kapcsolo helye ledugozva :P
  • barret
    Ha száguldozni akarsz,ne szart vegyel!
    Vegyel egy Gilera stalkert pl!
    Ne a csilli villi szarokat nezegesd...
    Alap gyari minden,88-at megy.
    Autoval bemérve!
    A sajat oraja 95-ot mutat full gazon sima uton.

• pszihopata
    Mi a hülyeség?Robogókat szerelek!Nap mint nap hozzák a fiatal suttyók,a szétbaszott robogókat,mert ők tunningolnak.18 évesen tele önbizalommal,azt se tudják mitől megy,de nekiállnak.Aztán ha nem sikerül-95%-ban nem sikerül,akkor hozzák nekem hogy nem jó a motor.Itt mindenki ért mindenhez!Te is biztos értesz hozzá,meg HOLDLÁNYA is biztasd csak egyből neki kell esni egy gyári robogónak.Tudod mennyit megy egy fojtatlan CENTRO?Kb 80-at.-mi a cukros faszt kell azon tunningolni?

'neon, led meg amit még lehet rá... "-majd kinövöd!Az látom nem zavarna hogy rajtad röhögne a város!

Megszoktam hogy ilyen önbizalommal telített,igen sokat tapasztalt fiatalok osztják nekem az észt,és rámszólnak,ha hülyeséget írok.
  • zsolesz92
    ez azért igy kicsit hülyeség. A legtöbb ember szeretné hogy ne csak 50nel mennyen az a robogó hanem monnyuk 70-80-nal.
    megvan a maga veszélye (gumik nem bírják stb). az én BWS-em 72-t megy alattam, de azért örülnék egy 80-85 nek...
    nem beszélve az optikai tuningrol... neon, led meg amit még lehet rá...
  • pszihopata
    Ne nyúljatok hozzá,ami jó azt nem kell megjavítani-és jót kell venni.Miért kéne tunningolni?-versenyezni akarsz?Azt akarod hogy 3 helyett 6-ot egyen,és utáljanak a szomszédok mert hangos?Úgy jó,ahogy kijön a gyárból,hidd el ők értenek hozzá a legtöbbet!
  • Holdlánya
    Nagyon köszönöm, igazán sokat segítettél:)! ez lesz az első robogóm és még tapasztalatlan vagyok. remélem jó lesz! egyébként lehet őket tuningolni, ill érdemes? köszi
  • pszihopata
    Jó ár,de próba nélkül nem vennék motort!A gyártási év az ülés túloldalán van,belesütve a műanyagba.Mindegyikre szerelhető plexi utólag is.Olyat vegyél,amit elötte ki tudsz próbálni,hiába olcsó,ha szar nem szabad megvenni!
  • Holdlánya
    és még azt kérdezném, hogy a gyártási évét honnan tudom? a piaggo free elől plexis, ebből esetleg lehet következtetni?
  • Holdlánya
    ja, és még annyi, hogy a vaterán hírdeti, tehát leütés előtt nem tudom kipróbálni. Te így megvennéd?
  • Holdlánya
    köszönöm a választ:). szerinted 70-85e ft. jó ár?
  • pszihopata
    Amelyik jobb állapotban van!A centro-k /yamaha motorblokk/ erősebbek,és nagyobb a sisaktartójuk.Motorikusan mindkettő szinte örökéletű,persze ha kontárok nem túrnak bele.Az a jobb állapotú motorikusan,amelyiknek csendesebb a motorja,jobban indul,és erősebb.A kilóméterórára nem szabad adni!Az idomoknak pontosan illeszkedniük kell,a teleszkópoknak puhán és csendesen kell járni,ha lenyomod az elejét v. hátulját.30 km/h körül két újjal egy kézzel is egyenesen kell mennie,ha húz valamerre felejtsd el!Sok szerencsét a vásárláshoz!
  • Holdlánya
    sziasztok! szerintetek melyiket érdemesebb megvenni, ugyanazon az áron: '98-99-es piaggio free-t, vagy '98-as malaguti centro-t? köszi
  • pszihopata
    Kerekükben az évjárat,év és hónap!Van egy next zone-om 91-es.Asszem kb.88-tól mind sisaktartós,persze sokat hazudnak az évjárattal,akár 10 évet is el szoktak csalni,néha kicsiszolják a beütéseket.A 2025 képen az sisaktartós.
  • mate317
    És nemtudjátok a '94es jogoknak van sisaktartójuk?
    Kösz
  • OrioN the S
    annyié sztem simán.húzatsz rá bőrt.. de az a dobozos nrg hmm :)
  • mate317
    Hello!
    Szerintetek megér ez a robogó 55 ezret, ha állítólag motorikusan jó, megbízható? Az üléssel mit lehetne csinálni?
  • erdei1989
    Kösz!!!
  • pszihopata
    Mx forum
    Nem ismerem,itt nem jártál?
  • oO VinyuS Oo
    köszi
  • pszihopata
    A gyártók nem hülyék,a gyári folytatlan robogó teljesítményét kevés pénzből és kompromisszumok nélkül nem lehet növelni.
  • pszihopata
    Nyitott robogó kipufogójában nincs fojtás,attól még hogy csendes.Egy tunning dob semmit nem növel a teljesítményen,csak elrontja a motor karakterét,és elégeti a dugattyút.Csak akkor kell,ha tunningolt a gép.A gyári dobot szétberhelni,értelmetlen és barbár dolog szerintem.
  • oO VinyuS Oo
    köszi de nem hiszem hogy lenne benne folytás mert leo vince ZX van rajta és sztem abban nincs folytás, vagy ha van akkor lécci mond meg hol.
  • erdei1989
    Psziho szerinted az aprilia mx 50 milyen???
  • erdei1989
    Kiszeded a kipufogóbol a folytást!!!
  • BECKHAM7
    egy új motor
  • oO VinyuS Oo
    köszi szépen a segítséget! N
    Nem tudnál ajánlani valamit ami olcsó és jobben gyorsul tőle a gép? (a sportlégszűrón kívül!!!!)
  • barret
    A robogok bizonyos fordulaton indulnak el.
    A kupplung rugo tipusa hatarozza meg ezt a fordulatszamot.
    Lehet valtoztatni,de minden tipusnak a gyari beallitas a legjobb.
    Ott adja le a max nyomatekot.
    9 eves motorra mar igencsak rafer egy gorgocsere!!! Valoszinuleg igencsak
    szogletesek lehetnek mar:)
  • oO VinyuS Oo
    Csak mert még mindig a gyári(9 éves) görgők vannak benne, és gondoltam már kéne bele venni. Jah és miért lehet az hogy húzom a gázt (kb félig húzom :S) de nem akar elindulni a motor csak ha elért egy bizonyos fordulatot.
  • barret
    Csak a vegsebessegben van szerepe:P Nem megy ki fullra a variator...
  • pszihopata
    Amíg a súlya megvan,és nem áll keresztbe,addig semmi gondot nem okoz.Az se nagy gond ha már szögletes,akkor is ugyanúgy működik.
  • oO VinyuS Oo
    Sziasztok a gyári görgők kb mennyi idő alatt kopnak el és ha elkopnak akkor az nagy gond? (sokat veszít a motor teljesítményéből?)
  • pszihopata
    Megveszik mert 'jól" néz ki!Más ugysem számít!Én is csak azért hozok peugeot-t,mert eladható.
  • Sland
    hopp egy kétezres ték volt :P
  • barret
    Az eredeti alaplap sertetlen maradt.Sajnos 90 volt nem jott ossze...
    Ezert csak rugasra indul.Igaz ugy elsore,es konnyen.Meg kellene probalnom vekonyabb vezetekkel.
    Bar ez is igen vekony volt mar...
    Igy megveszi valaki,ha oninditoval nem indul el? :P
  • barret
    Igy csinaltam: elsomasodikharmadik
  • barret
    Majdnem osszejott:P
    Alig kell rarugni,es elindul!
    De oninditoval meg sem poffen...
    Ez cumi.
  • erdei1989
  • pszihopata
    A 100-as vivacity-m is talán összejön!Nekem is egy szaki most azon agyal,hogy a három gyári tekercsből az egyiket kiiktatja,és a helyére tekeri fel a gyújtótekercset.Remélem sikerül neki,a komolyabb elektromos dolgokat átpasszolom,nekem a mechanika jobban fekszik.Francia elektromosság!!!
  • erdei1989
    Szerintetek milyen motor az aprilia mx 50???