Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
yamaha, piaggio, gilera, malaguti...
japán vagy olasz legyen.kimco-t meg a többi kínai csodát kerüld 😊

doubleW
sziasztok!

most fogom letenni a kreszt, és szeretnék vásárolni egy robogót.
Természetesen nagytestût, mert a kicsi számomra életveszélyes😊
Szóval az lenne a kérdésem, h milyet érdemes venni igy elsõ motornak?Tehát márka, teljesítmény, stb..Nagyon nem értek hozzá, ezért fordulok helphez.De ha vki tudna ajánlani egy konkrétat, még jobb lenne😊köszi

\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"

Realdanee
de a 90-95 nem 120-130 😄D

Pavlo: Amúgy hétfõn meglesz a runnerem 😊)))

TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx

Zetorg
remélem engem nem mértek ma be 😊)
most állítgattam az új karbit 😊

Ez így van. Haveromat tegnap mérték be a zsaruk 92-vel, és csak egy henger + egy végáttétel van benne. A 70-es cucc is tök alap, mert egy kétgyûrûs DR öntöttvashenger. Amirõl beszélek, az egy Malaguti F12, és vízhûtéses.

Attix70
Ha veszel pl. egy suzuki sephiát és motorikussan rendbe rakod és csak a végáttételt cseréled ki nagyobbra akkor simán tudsz vele utazni 90 körül !
Ahhoz , hogy mennyen a moci nem kell feltétlen mindent kicserélni , de a nagyobb henger és az áttétel elengedhetetlen

Astra Td

Realdanee
Fogjátok fel hogy attol hogy bele kúrsz csak egy hengert vagy csak egy szijat cserélek meg ilyenek attol még nem fog 15-20 Le-s lenni a motorod!

Ez lemaradt :S Reggel van még! 😄

Realdanee
Ez annyira nem szeretem..... mindenki ezen az elven dolgozik : "nem akarok sokat költeni de enyém legyen a bivaj erõs legjobb robogó...." emberek fogjátok már fel hogy ahoz hogy kb 120-130 al repesszetek ahoz kurva sok mindent ki kell cserélni!

-henger
-tengely (12mm)
-tengely csapágy
-variátor
-kuplung
-végátétel
-görgõ
-szíj
-karburátor (minimum 19)

és esetleg sport légszûrõ ami nem kötelezõ!

Fogjátok fel hogy attol hogy bele kúrsz csak egy hengert vagy csak egy szijat cserélek meg ilyenek...

Amugy meg csak egy 70 es henger el csak azt éred el hogy mindent tropára fogsz benne hajtani...semmi mást... nahh bye 😊

oneal1
áááhh

!Forza Ferrari!

Zetorg
nem

CLINT EASTWOOD9
Ha a variátorban a görgõket kicserélném meg az ékszíjakat kicserélném a sebesség 20km/h órával megugrana egy robogóban?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

OrioN the S
mekkora oldszkúll 😄DD jeah ehez télleg napszemcsi kell meg mesztelenül menni ,hogy csapdossa a tökömet a szél 😄 jah és egy félvér punci mögém 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

fifi
hát csupán egy nagyobb hengertõl nem fogsz 120-al menni drága barátom...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Realdanee
skacok ti nem féltek a durr defekt tõl? 😄D

cenobite
Pótkerék biz'a! 😄

4 sebesség, 3 kerék.

gamertag: kenobita

tigeroo
pótkerék?😄 voa, fasza nagyon
cenobite
Múltkor elmaradt a kép a Vespa-ról. Õ az:

A plexit tegnap levettem, mert ugye lassan itt a dögmeleg nyár és had nyalogassa a nap az én bársonyos bõrömet. <#idiota>

Realdanee
Tibi:

Ha léghûtéses akkor ezt ajánlom: Hebo Alu Race hengerszett(70ccm) HR4000161

Ha vízhûtéses akkor meg ezt: Hebo Manston Replica hengerszett(70ccm) HR4000171N

Amúgy meg ahoz hogy vigye a 100-120 at nem csak henger kell bele!

70 es henger,minimum 17,5 es karbi, megfelelõ kipufogó, tengely, kuplung, variátor stb

Sajna én is ilyen egyszerûnek láttam elelyinte......de nagyot néztem 😄

lipovics
Kerdezz meg egy hozzaerto szerelot, ne a forumra hagyatkozz, nem ket forint...
OrioN the S
<#nyes>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Tibor
egy aprilia 125-ös blokkot😄

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

SCANIA TIBI
Sziaszotk!lenne egy kérdésem!!!egy aprilia rallyba milyen 70-es hengert tegyek bele ami jol birja??????????????help!!pls!!ja meg hogy vigye a 100-120at!!!!!!!!!!!<#help><#help>

Zetorg
lekésted rohatt 😄D

OrioN the S
😊 Haggyuk... 😄

Zetorg
jön ma valaki citadellára? :\

Zetorg
lassan készül az enyém is 😊

majd csinálok róla normális géppel is.

Zetorg
majd kérek

Zetorg
nem tudom.
te mondtad a kipufogót, én csak kiegészítettem a hengerrel.

OrioN the S
A másikról nincs kép? 😊 Amivel EB-n mentek és 160-at megy? D: KÉPT !!! 😄

lipovics
Mennyi idos ez a moci? 😊
(sztem a kipu se gyari 😄 )
Zetorg
70-es athena henger van rajta, a többi gyári.

lipovics
Latom a kipu mas, mt csereltek meg rajta?
lipovics
Varjuk a kepet.
Zetorg
tegnap lett kész haver DNA-ja:

cenobite
Megvan a Vespa!!! Juhéééé! Igaz nem a nagyon régi típusú, de VESPA! Egészen pontosan VESPA PK 50 XL
Örülök mint állat. 😊 Majd este szúrok róla egy képet - most dolgozom.

CLINT EASTWOOD9
aha

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Zetorg
fogalmam sincs

CLINT EASTWOOD9
mennyi idõ alatt kophat el?

Zetorg
ja

CLINT EASTWOOD9
és az a sebességet korlátozhatja?

Zetorg
ha már nagyon szar a szíj, akkor biztos

CLINT EASTWOOD9
a variátoron az ékszíj szal magyarul a blokkban lévõ ékszíj megcsúszhat?

Zetorg
nem csúszik az sehova

CLINT EASTWOOD9
A variátor megcsúszhat akkor a blokkban ha lassan megy a motor?

CLINT EASTWOOD9
Tudtok egyszerû tuningokat robogókhoz?

cenobite
Amúgy egy barátom 50k-ért vett néhány éve egy régi kis Hondát, ami azóta is pöpecül megy. Szóval ki lehet fogni.

cenobite
Szétnéztem... 100k körül kellesz minimum belefeccolni, de akkor már lehet, hogy Vespa lesz belõle! (még egy kicsit hozzárakok) 😊

lipovics
Nem fogsz hatvanezerert megbizhato motort venni.
cenobite
A kiegészítõk már megvannak. 😄

OrioN the S
Az igazi oldscool ^^ ehez bilibukó kell egy rohattnagy napszemcsi meg hávájmintás ing 😄DD