Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
japán vagy olasz legyen.kimco-t meg a többi kínai csodát kerüld 😊
most fogom letenni a kreszt, és szeretnék vásárolni egy robogót.
Természetesen nagytestût, mert a kicsi számomra életveszélyes😊
Szóval az lenne a kérdésem, h milyet érdemes venni igy elsõ motornak?Tehát márka, teljesítmény, stb..Nagyon nem értek hozzá, ezért fordulok helphez.De ha vki tudna ajánlani egy konkrétat, még jobb lenne😊köszi
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
Pavlo: Amúgy hétfõn meglesz a runnerem 😊)))
TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx
Ahhoz , hogy mennyen a moci nem kell feltétlen mindent kicserélni , de a nagyobb henger és az áttétel elengedhetetlen
Astra Td
Ez lemaradt :S Reggel van még! 😄
-henger
-tengely (12mm)
-tengely csapágy
-variátor
-kuplung
-végátétel
-görgõ
-szíj
-karburátor (minimum 19)
és esetleg sport légszûrõ ami nem kötelezõ!
Fogjátok fel hogy attol hogy bele kúrsz csak egy hengert vagy csak egy szijat cserélek meg ilyenek...
Amugy meg csak egy 70 es henger el csak azt éred el hogy mindent tropára fogsz benne hajtani...semmi mást... nahh bye 😊
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A plexit tegnap levettem, mert ugye lassan itt a dögmeleg nyár és had nyalogassa a nap az én bársonyos bõrömet. <#idiota>#idiota>
gamertag: kenobita
Ha léghûtéses akkor ezt ajánlom: Hebo Alu Race hengerszett(70ccm) HR4000161
Ha vízhûtéses akkor meg ezt: Hebo Manston Replica hengerszett(70ccm) HR4000171N
Amúgy meg ahoz hogy vigye a 100-120 at nem csak henger kell bele!
70 es henger,minimum 17,5 es karbi, megfelelõ kipufogó, tengely, kuplung, variátor stb
Sajna én is ilyen egyszerûnek láttam elelyinte......de nagyot néztem 😄
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Örülök mint állat. 😊 Majd este szúrok róla egy képet - most dolgozom.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!