Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
új izzóval is lehet ,hogy jólesz

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

jah bocs hogyha nem válaszolok rögtön. Nem mindíg érek rá feljönni. 😞

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Hát nem hiszem hogy akitõl vettem az cserélt vona égõt benne. Nekem a tompított világít felfelé kb 90 fokban. A refi meg olyan szar mint állat. Meglehet ezt oldani nagyobb watt-számú izzóval?

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

OrioN the S
meg nekem is nrg-van és kiégett az elsõ két égõ de csak refi nincs és én se látok szart se :S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
jah 2002 ..gondolom használt..

OrioN the S
jólvanna nem kel beszarni egybõl :S na szal hasznhált a motor? új az égõ? mert pl Zetorgnak is elállítódott és felfelé világított... plz válaszolj és válaszolok...

Látom csupa segítõkész humoristapalánta olvassa ezt a topicot...

Est Sularus Oth Mithas

OrioN the S
bányászsisak 😄

Szisztok!!!
Vettem egy Piaggio NRG MC2-est (2002). Szal az a gondom vele hogy sötétbe nem nagyon mutat semmit. Tehát szeretném ha a lámpája kicsit messzebb világítana és erõsebben. Hogy tudnám ezt megoldani?
Köszi a segítséget
😊

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

így is lehet mondani 😊

Est Sularus Oth Mithas

OrioN the S
joazúgy 😄D

fifi
100 cm3-is motorját. 50 cm3 „iratokkal"

tehát papírok nélkül...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni, hátha van, akinek volt már szerencséje ehhez a motorhoz. Egy ismerõsöm ajánlotta a Honda SCV100 Lead típusú 100 cm3-is motorját. 50 cm3 „iratokkal”. Errõl szeretnék infókat, tapasztalatokat, javaslatokat kérni. Fogyasztásra, és utazási tulajdonságokra kiemelten kiváncsi vagyok.

Köszönöm elõre is mindenki segítségét

Est Sularus Oth Mithas

Realdanee
aham

TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx

OrioN the S
na meg jah 😊 BWS.. az amúgy yamaha nem? D:

Realdanee
BW's vagy booster! az félterep robogó!

555 nek üzenem hogy megnézném hogy a 20-25 Le robogó a 80 kg val nem pördíti el a kereket meg nem áll fel 1 kerékre.....öcsém az a gáz hogy oltod itt az embereket és asse tod mi az a robogó....maximum ujságban láttál....

OrioN the S
NRG, F-12(bár ebbe nemtom van egy félterep XD)

Amse
100-120e - ért milyen motort ajánlotok?hegyen lakom, szal vmi félterep verzió lenne a legjobb, de azonkívûl városban használnám.

ok
Zetorg
nyjó bevagyok baszva :8

Zetorg
hát még jégerböl D:

Zetorg
akkor takaroggyál el te szar :C

oneal1
vazeeee😄DDDDDDD
az még vízbõl is sok😊))

!Forza Ferrari!

OrioN the S
<#hehe>

fifi
nekem? sorolnám:
X8
Typhhon 2005-ös 2db
Stalker 2005-ös 2db
NRG 2db
Runner 1db
ZIP 4T 1db

még valamit?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

OrioN the S
Tess... ez lehet kiállna kerékre D:

OrioN the S
nemazé mondtam .. amúgy Piaggio NRG de az a lényeg hogy idejössz és oltasz ,hogy nem áll kerékre holott némeik igen csak 😊 meg nem pörög ki a kerék 😄DD húha mind1.... lényeg ,hogy a tiedén se

NEKED MEG milyen van kenyérközzel müködõ bicikli
fifi
simán lehet velük egykerekezni...

OrioN the S
Neked meg simsonod van 😄DD azzal nyomod az egykereket? és kipördül a kereke?ésnaon szép...

OrioN the S
"Arra goldoltam hogy ha a benzinbe tiszta alkoholt öntök vagy metil alkoholt"

jah sry ... ezek szerint neked sem gsx-r-ed van 😊...

OrioN the S
Akkor nem kell ideírni 😊 Ha nem tetszik akkor ennyi ....Meg erre jött össze :| HA lenne rá keret énizs vennék 750 gsxr-t meg ieneket...

NEM tudom miért kedvelitek a robogókat !!!
NINCS SBVÁLTOJA AZ EGÉSZ VEZETÉST UNALMASSÁ TESZI KICSI A TELJESITMÉNY GYENGÉK SZARUL NÉZNEK KI
NEM LEHET VELE GYORAN INDULNI HOGY A KEREKE MEGPÜRDÜLJÖN
EGYKEREKEZNI A HÁTSO KERÉKKEL HA NEGY GÁZT ADOK

EGYSZERÜEN SZARRR
OrioN the S
<#hehe>

Zetorg
én most mértem...6,5 literrel 70km-t mentem :o

oneal1
enyém 5.5 et is megeszik ha rántva van neki😛 😄DD

!Forza Ferrari!

Realdanee
ehh egyre komolyabb hozzászolások születnek itt 😄DDD

Clint "Ész"wood ajánlom neked ezt az oldalt: http://www.egumotors.hu azon belül meg a fórumot! Olvassgass egy kicsit! 😄D

fifi
nem jön ki...
kendácsolás lesz a vége az egésznek, semmi értelme

OrioN the S
😊 szvsz nem

CLINT EASTWOOD9
Egy sport kipufogó hasonmását otthon elõállítani szerintetek célszerû dolog vagyis arra gondolok hogy nem megveszem több tízezer forintért hanem hogy összeheggesztgetem szerintetek abból kijön ugyanaz a várt teljesítmány és kipufogó séma?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

OrioN the S
😄DDDDDDD

Zetorg
hát nekem most olyan 7 és 16 liter között eszik 😄
attól függ milyen kedvem van 😊

OrioN the S
Kb. enyém is úgy ... ZEtorg neked ,hogy? 😄DDD EMléxem amikor a JOG 6.5 l evett 😄DDD

Az az RS igazából SR... 😊

Hali
Aprilia RS-em 4 fölött fogyaszt, kicsit sokallom. Ennyi a normális vagy lehet rajta állítani valamit? Köszi

fifi
na ma hoztak hozzám egy sérült 98-as/?/ Runnert. 180-as henger van rajta, azzal kis pille 118kilós testemet 140-ig vitte 😊
a fék viszont katasztrófa rajta...

doubleW
és egyébként egy aprilia sr esetében mire kell még figyelni?Tehát milyen alaktrészekre, és hány 1000 km-tõl tekinthetõ széthajtottnak?vagyis inkább ugy kérdezem, h mennyi az annyi, ami még nem mondható soknak?

\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"

doubleW
kinéztem egyet, vagyis egyelõre csak nézelõdtem.És errõl azt írják, h "fekvõ minarelli blokkos", gondolom akkor ez a jó.kösz

Zetorg
ha minarelli blokkos, akkor jó az is.
volt belõle régebbi, suzuki blokkos, én azt kihagynám.

doubleW
aprilia sr?