6802
Robogók!!:)
  • BECKHAM7
    ColdFire! te is sokszor játál már így h kifogytál? nekem állandóan sikerül xD az a hülye tervező emberke miért hagy ki alapvető dolgokat?
    igaz h az új RS-ekbe sincs, de akkoris...abba legalább van óra, köridőmérő meg mittoménmik
  • BECKHAM7
    na akkor

www.maxiscoot.com
  • BECKHAM7
    akkor most....
  • erdei1989
    Jó csak nekem nem jön be!
  • BECKHAM7
    találtam egy oldalt, tele van mindenféle LCD kijelzővel, TZR-re rá lehet rakni csak nem tudok fhansziául és nem értem mi a tököt lehet velük csinálni... és nem lehet angolra váltani...
    itt
  • BECKHAM7
    suttogás: -(okés)- xD
  • ColdFire
    suttogás igen :P
  • BECKHAM7
    ide gondoltam vagy mellé vagy alá mittomén
  • BECKHAM7
    ja és még 1 dolog!
    valaki nem tud olyan kis kütyüt amit fel tunék szerelni a motoromra a kmóra fölé ami mutatja a benzin szintet? mert láttam egy jútúbos videón egy kölöknek a TZR-én volt a kmóra felett egy kis franc ami a motor hőfokát jelzi-(mondjuk nem értem mért jó az de mind1)-
    mer nagyon zavar ez a kifogy a benzin és nem is tudok róla dolog...2x jártam így...csak egy kis cucc kellene.... hátha tud vki ilyesmit

ha nem elmegyek majd a Yamaha kereskedésbe és megkérdem a muksót
  • BECKHAM7
    suttogás: ( a hengert is titokba szereled fel?) suttogás vége....
  • ColdFire
    kipu egyenlőre nem lesz, ez is titokba fog zajlani, muterék nem tudják :)
  • BECKHAM7
    grat!
    nekem 2003-as és szintén 14000 km :) vagyis 13985! :P
    és kipu lesz?
  • pszihopata
    Amíg bejáratós én a síberen lejjebb tenném a biztosítót /feljebb kerüljön a tű/,több üzemanyaggal sokkal jobb bejáratni,mert hűti a dugattyút.Áttételt,és kipufogót csak bejáratás után cserélnék,a fojtottabb kipufogó is véd a megragadástól.Később egy nagyobb karbúrátor is illene rá,meg karbonmebrán az acél helyett.

Mivel ezek a tunninghengerek pörgősebbek,lehet hogy az áttételen nem is szabad változtatni,de ez csak úgyis az utolsó lépés.

Én valahogy így csinálnám!Sokat kell lövögetni mire jó lesz,türelem kell hozzá,és sok idő.
  • ColdFire
    2004es, 14000 km :)
    eléggé hajtom, naponta 100 km majdnem mindig

jön a hengerem, szerdára be lesz szerelve
  • BECKHAM7
    egybk mennyi van a TZR-edbe?
    és 2003 vagy 2004-es?
  • BECKHAM7
    na erre én is kíváncsi lennék!
    asszem egy Gianelli vagy egy Akrapovic kipufogóra én is lehet h vevő lennék
  • ColdFire
    vki segíthetne nekem, nekiállok tuningolni :)
    az áldozat egy Yamaha TZR, aki nem segít, mert ez egy robogo topik, annak köszönöm szépen...
    nah, a terv:

70es, vagy nagyobb henger
    kipuf
    áttétel

mindent (árat, beszerzési lehetőséget, stb.) boldogan fogadok, előre is köszönöm
  • rajkonnen92
    kössz
  • pszihopata
    A next zone-ban a gyári elektronikában van a fojtás,és ahogy öregszik a cucc,egyre hamarabb dödörög.Nyitott elektronika 10000 ft/daytona tunning 20000.Semmi baja nem lesz a nyitottól.

A 3kj alv.számúak nem szabályoznak,az apriók kb. fele nem szabályoz.Az öregebb jogokban nincs szabályzás.

Amelyik japán piacos /speed lámpa a műszerfalon/-99%-uk az,motorikusan soha sincsen fojtva,csak a végfordulata elektronikusan.
  • rajkonnen92
    hello nekem van egy yamaha jogom. nagyon jól gyorsul de végre nem megy. azt hallottam h az ilyenekben van egy motorfojtás kell bele egy chiptuning és menni fog de elég hamar meghal a motor. nem tud vki segíteni?
  • Takimate
    igen. na a vicc az egészben hogy egyszer rövidre lehet zárni a kapcsoló utáni részt, és világít is. Egyszer meg nem ! Komolyan !
    Egyszer igen egyszer nem ! Beszarás, de tényleg ez van.
    Bele kell törődjek, hogy lelke van a BWS-emnek ?! Na ne :)
  • barret
    Rovidre kell zarni a feklampat.(Folyamatosan vilagit akkor) Es igy teszteld.Ha igy tokeletes,akkor egyertelmuen a feklampa kapcsolo rossz.
  • erdei1989
    Ezt még megpróbálom és utánna írok!
  • pszihopata
    Sok üzemanyagot kap,valószínüleg az alapjárati fúvókán keresztül.Ha van rajta alapjárati levegőcsavar,azt kifelé kell tekerni.
    Alapjáratot meleg motornál kell belőni,mi van ha simán feltekered az alapjáratot?Akkor sincsen?
  • erdei1989
    Ha már felmelegszik a motor és megállok nincs alapjárat,ez benzin szinttől független!Ha lehül a motor akkor már van alapjárat!
  • pszihopata
    Na ez nekem kevés infó,és nem is értem!
  • erdei1989
    Melegben jobban csinálja ezt hogy leál,a benzin szint neki mindegy!
    Szerintem ahogy lehül a motor!(De még ezt nem próbáltam)
  • Takimate
    még egy kérdésem volna... az mitől lehet hogy egyszer működik a féklámpa egyszer nem.
    Tényleg 50-50 %... indulás előtt, hogy tudjak önindítózni mindig pumpálom a féket mint egy hülye. :)

A féklámpa kapcsoló meg lett nézve, rendesen a helyén van, működik.
    Lehet rossz valami relé ?
  • pszihopata
    Meddig csinálja ilyenkor hogy nincs alajárat,ez fontos lenne!
  • pszihopata
    Alapjárati levegőcsavaron kifelé kellene tekerni,majd belőni az alapjárati csavarral a végén,persze meleg motornál.
  • pszihopata
    Esetleg sokat kap,és ha túlhevül a forgattyúsház a forró levegőben ugye kevés az oxigén,ezért fulladhat.Ha nagy melegben jobban csinálja,akkor erre tippelek.
  • pszihopata
    Tekerd feljebb.öööha a fékezés is közrejátszik talán benzinszint magasha nem akkor passz!
  • erdei1989
  • gt1985
    Eladó egy 2004-es HONDA DYLAN 125ccm-es négyütemű robogó 50-es papírokkal. Bordó színben, gyönyörűszép, gyári állapotban (8000 km-ert futott). Érdeklődni: [email protected]
  • Ronny
    jól hangzik, egy 50-es ET4-et kellene beszerezni, de elég riktának tűnik. 50-esre kell regadót fizetni?
  • erdei1989
    Lenne egy kérdésem,ha huzamosabb ideig megyek az sr-emmel (kb 50km) utánna megállok,és nincs alapjárat,de csak ilyenkor!?
  • barret
    Valoszinuleg a vegattetel es a fordulatszam donti el a vegsebesseget :P
  • pszihopata
    Ma mentem a vespa-val,kiváncsiságból kipróbáltam,105-lett a vége/2001-es/.Ez az ún. Leader-blokk,két félével gyártották,ez a 2. generációs.Érdekes hogy volt több 150-esem is,de azok sem tudtak többet végre.Úgy tudom hogy a 125-10.5 PS,a 150-12 Ps,igazából alig van különbség.
    Az ötvenes négyütemű viszont nagyon lusta,még a zip-et valahogy viszi,de az et-be már igen halovány.
    Szerintem az egyik legszebb robogó.
  • barret
    Viszont konnyu festeni:DD
  • pszihopata
    Most nagy divat,de sokkal sérülékenyebb mint egy sima fényezés,és ha karcos akkor igen ronda,míg egy komoly lakk iszonyú erős.A mattot polírozni sem lehet.
    Vékonyítja is a robogókat,és a formát sem hozza ki rendesen,szerintem.