Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Realdanee
attól függ

sima alap 50 esnek ami még vissza van folytva kb 45-60 között

alap 50 es amibõl kivan véve a folytás az olyan 80 körül

ami már tuningolva van az olyan 80 tól kb 150 ig! De lehet többet is mennek már a full tuningosok!

De van a robogónak nagyobb fajtái is! Pl Gilera Runner pl 180 ccm! vagy ilyen nagy testû robogók mint a burgman! Ezek lehet ütik a 200 at de nemtom! Nem szeretem a nagy robogókat mert csunyák! 200 ccm felett már csak sportmotor a motor nekem 😊

TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx

Egy robogónak kb mennyi a végsebessége?

Realdanee
én 30 bol megúsztam

ez volt 1 éve 😄 de most kb 35

persze ezer 😄

Valaki tudja hogy mennyibe kerül kismotorra a jogsi?14 éves koromba le akaraom rakni.

Realdanee
Segglyuk írta:

jah amúgy milyen motorral akarsz lenyomni?
Azt megnézném hogy mikor noymsz le!!!!

Vicces 😄

1. Azt se tudod hogy mikor érdemes venni egy légszûrõt 😊
2. Kioktat egy full tuningos f12-õs és még te keménykedsz😊
3. Megnézném ha ennyire értesz hozzá milyen motorod van 😄
4. Ha meg apuci pénzébõl van ne legyen nagy az arcod 😊

Egyáltalán van motorod? 😄

fifi
gyakorlatilag nem...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

barret
Ha nagyobb a fuvoka,akkor tobb levego is kell...Amit a torok atmero hataroz meg.
Nagyobb fuvokaval es a regi karbival,dusabb lesz csak a keverek.Mintha rahuznad a szivatot. Szal a sportlegszuro csak optikai tunning,ha semmi mashoz nem nyulsz.

Bérbe vehet? reklámfelület...

assh0le
és az nem elég ha a karburátort hagyom, de nagyobb fúvókát rakok bele?

www.szhelyrobogo.extra.hu

Attix70
A sportlégszûrõkbe is van kettõ tipus. Az egyik szivacsos ami szintén jól biztosítja a levegõ szûrését és a másik drótszálas esetleg vékony textilféleséggel ami csak a nagyobb szemcséket szûri.
A légszûrõket kell kezelni légszûrõ olajjal amirõl sokan nem is tudnak !
A sportlégszûrõnek igazán ott van haszna ahol a karburátor átmérõlye jelentõsen növekszik a gyárihoz képest ( 12-es helyett 19-es vagy nagyobb )mert már a gyári légszûrõ nem tud annyi levegõt átáramoltatni magán.
A sportlégszûrökhöz nagyobb fúvókát is ildomos a karbiba cserélni.

Astra Td

assh0le
hát figy ha vennnék sportlégszûrõt akkor vennék hozzá nagyobb fúvókákat, hogy tobb levegõöz több benzin menjen.

barret
Nem. De ha befojasolna a keverekkepzest,hozzatudnad allitani az optimalis uzemanyagmennyiseget?

Bérbe vehet? reklámfelület...

fifi
lehet, hogy jobban menne tõle de kb. ötöd annyi idõ alatt fektetnéd vele ki a motort. plusz ha szívó oldalon bûvészkedsz, illik a kipuff oldalon is ezzel párhuzamosan...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

assh0le
ok, ha ennyire lebeszéltek akkor nem veszek.
akkor azt mondjátok hogy nem menne jobban tõle?

chicco
chicco

chicco
asshole írtam az egün Pm-et.Figyú én is lebeszéllek róla mert csak hangos lesz tõle a gép.Ha mindenáron ki akarod próbálni valami 3400 forintért elviheted azt amit én vettem.KB 1 napot volt rajta.Talán kicsit könnyebben indult,de ehez hozzá kell tennem ,hogy nekem már a gyári elég koszos volt(4x mosás után is szutykos volt):-)

ha érdekel 06702760808 Budapest XIV ha kell elküldöm postán

OrioN the S
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nincs nagy arcod? 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Zetorg
nekem szinte csak a légszûrõ gyári 😄

assh0le
jah amúgy milyen motorral akarsz lenyomni?
Azt megnézném hogy mikor noymsz le!!!!

assh0le
mert nektek gyári az egész motor?

Zetorg
ilyet is rakjál rá, hogy jól hörögjön 😄

fifi
akkor hajrá!
ha nagyobb lesz a teljesítmény akkor feltétlenül meg kell venni mert ugye akár 0,000004 lóerõt is nyerhetsz vele.
Az meg persze mindegy, hogy a motort kb. tized annyi idõ alatt tönkreteszed vele!!!
vegyed meg! tunning legyen! jampeckodás legyen! én meg majd a szerelésnél dörzsölgetem a markom, mert jól LE foglak venni egy új hengerrel...
vegyed meg!
hajrá!

OrioN the S
akkor vegyél...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

assh0le
miért ne vegyek?
azért vennék hogy nagyobb legyen a teljesítménye!

fifi
1. minek a sportlégszûrõ rá?
2. ha veszel is, minden csak kreativitás kérdése, mert így látatlanban...

Zetorg
ne vegyél homokszívót

assh0le
ha veszek sportlégszûrõt motoromra akkor hogyan oldjam meg hogy ne ázzon be?vagy van olyan amelyik gyárilag védett?

Zetorg
azért ezzel simán elindulok balatonra 😊

fifi
tegnap adtam el egy NRG DD-t, ma nézem hogy gyárilag nem csak a kipuffból kell kibûvészkedni 1000-esen a folytást, hanem a variátort is bántani kell...

suxx

Amse
én csak akkor rakom le, ha túramotort tudok venni 😊

Zetorg
jaja.
jövõre meg megcsinálnám a jogsit és levizsgáztatnám...

Amse
50es papírral?
én is ilyen negyságogban nézelõdöm...

Zetorg
OrioN the S
kitsiot olcsó

OrioN the S
meglátod mennyibe van behugyolsz 😄

Amse
linket pls😊

Zetorg
180 runner

OrioN the S
jomotor :@ együtt rideolunk szal vákom... ézs élõbe szebb mint képen D: :@

Amse
és mit veszel helyette?

Zetorg
szeretném 😊

Zetorg
szpemmelsz -> ban

Amse
ezt te adod el?

OrioN the S
😊 reklám 😄 büntit! 😄

Zetorg
mit találtam <#gonosz1>

Zetorg
Valaki nem tud 1 netes áruházat ahol Honda dio-hoz lehet venni fõtengelyt, valami erõsítettet, ugyanis 70-es hengerfejhez kell?!
OrioN the S
runner páva!

OrioN the S
DNA 😊

Amse
thx a félterep robogókat, de úgy döntöttem nem veszek 50-est, hanem egy 125öset fogok annak használni...
gilera runner-t és aprilia leonardo-kat nézegettem ezen kívül ajánlotok vmit?

Sziasztok

a 935hozzászólásban van egy szép Vespa! ez kb milyen árban mozog?