Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sima alap 50 esnek ami még vissza van folytva kb 45-60 között
alap 50 es amibõl kivan véve a folytás az olyan 80 körül
ami már tuningolva van az olyan 80 tól kb 150 ig! De lehet többet is mennek már a full tuningosok!
De van a robogónak nagyobb fajtái is! Pl Gilera Runner pl 180 ccm! vagy ilyen nagy testû robogók mint a burgman! Ezek lehet ütik a 200 at de nemtom! Nem szeretem a nagy robogókat mert csunyák! 200 ccm felett már csak sportmotor a motor nekem 😊
TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx
ez volt 1 éve 😄 de most kb 35
persze ezer 😄
jah amúgy milyen motorral akarsz lenyomni?
Azt megnézném hogy mikor noymsz le!!!!
Vicces 😄
1. Azt se tudod hogy mikor érdemes venni egy légszûrõt 😊
2. Kioktat egy full tuningos f12-õs és még te keménykedsz😊
3. Megnézném ha ennyire értesz hozzá milyen motorod van 😄
4. Ha meg apuci pénzébõl van ne legyen nagy az arcod 😊
Egyáltalán van motorod? 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nagyobb fuvokaval es a regi karbival,dusabb lesz csak a keverek.Mintha rahuznad a szivatot. Szal a sportlegszuro csak optikai tunning,ha semmi mashoz nem nyulsz.
Bérbe vehet? reklámfelület...
www.szhelyrobogo.extra.hu
A légszûrõket kell kezelni légszûrõ olajjal amirõl sokan nem is tudnak !
A sportlégszûrõnek igazán ott van haszna ahol a karburátor átmérõlye jelentõsen növekszik a gyárihoz képest ( 12-es helyett 19-es vagy nagyobb )mert már a gyári légszûrõ nem tud annyi levegõt átáramoltatni magán.
A sportlégszûrökhöz nagyobb fúvókát is ildomos a karbiba cserélni.
Astra Td
Bérbe vehet? reklámfelület...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
akkor azt mondjátok hogy nem menne jobban tõle?
ha érdekel 06702760808 Budapest XIV ha kell elküldöm postán
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Azt megnézném hogy mikor noymsz le!!!!
ha nagyobb lesz a teljesítmény akkor feltétlenül meg kell venni mert ugye akár 0,000004 lóerõt is nyerhetsz vele.
Az meg persze mindegy, hogy a motort kb. tized annyi idõ alatt tönkreteszed vele!!!
vegyed meg! tunning legyen! jampeckodás legyen! én meg majd a szerelésnél dörzsölgetem a markom, mert jól LE foglak venni egy új hengerrel...
vegyed meg!
hajrá!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
2. ha veszel is, minden csak kreativitás kérdése, mert így látatlanban...
suxx
gilera runner-t és aprilia leonardo-kat nézegettem ezen kívül ajánlotok vmit?
a 935hozzászólásban van egy szép Vespa! ez kb milyen árban mozog?