6802
Robogók!!:)
-
#2241 Hát igen,azt a fület a japcsik a 60 kilós jog-ra méretezték,a köcsög olaszok /ugye mivel a bws az olasz/meg nem erősítették meg.Az összes minarelliről előbb utóbb letörik,főleg ha a kikopott tengelyt a tulaj nem cseréli időben ki,így egyre nagyobbat üt a blokkon.
Ilyenkor jöhet a gányolás,vagy az oldalsztender! -
#2240 Az alu az mar mas tema... -
#2239 nagyapám lakatos... sajnos a sztender tengelytartó aluminium öntvényből van. :(
ráfúrunk vmit...aztán lesz valami... :-/ -
#2238 bazeg.. tudtam ,hogy várnom kell a motorvétellel... -
#2237 http://www.youtube.com/watch?v=ztFoCZE3Bf4
ezt nézd meg! ugyanolían cucc van a srác TZR-én, csak azt mondja h hőfokjelző..szal végülis fel lehet szerelni nem? -
#2236 Ha hegesztheto az anyag, akkor siman megoldjak :)
Rugo mar nehezebb,de egy jo muhelyben azt is lehet siman talalni,legfeljebb pici atalakitassal lesz felhegesztve. -
#2235 Az a baj, hogy maga a tengely tartó luk szakadt ki.
És egy rugót is elhagytam belőle...
Lakatosoknak van ilyenekre megoldásuk?
-
erdei1989 #2234 A csatlakozó amibe bemegy a kábel! -
erdei1989 #2233 HELP!!!
Aprilia sr-hez kéne km spiral!!! -
#2232 A legelso emberke meghegeszti neked falun XD
Vagy esetleg varosi vagy? Akkor keress egy karosszerias,vagy lakatos muhelyt :) -
#2231 SOS, help me... hol csináltassam meg a sztenderemet.. -
#2230 Sziasztok !
Eltört a sztenderem a BWS-emen. :(
A szerelőm elhajtott, mondván ez lakatosmunka.
Most fel van drótozva úgy megyek, de figyelnem kell minden csatornára nehogy kirántsa alólam a motort. Nagyon kellemetlen !
Tud valaki esetleg egy lakatost, aki megcsinálná ezt nekem ?
Vagy legalább egy oldaltámaszt BWS-hez ?
Köszi előre is !! -
#2229 Az a legjobb tunning,egyszeru es hatasos :D -
#2228 Ha valakit érdekel 180 ropiért eladó ez a 2000-es 50-es runner.Óra szerint 95-öt tud,6500 km,riasztó,Arrow-dob zsír új rajta.
[IMG][/IMG] -
#2227 ,,Minden elektromos szintjeladós motorba beépíthető.."
TZR-be van elektromos szzintjeladó?
me sztem nem nagyon, ha már alap szintjelző nincs benne... -
#2226 ja és BIG THX COLDFIRE!!!! -
#2225 na na na ezazzzz!!!! ilyet gondoltam én is.....
ilyen kell nekem is! veszek is egyet... -
#2224 benzinszint mérő, lehet veszek egyet -
#2223 Hali!
Suzuki zillion nagytestű robogómat eladnám!
Tudtok olyan helyet ahol felvásárolják esetleg!
250 000 be hírdetem, odaadnám má 200 be is!
Nagyon kell a susu! -
#2222 Psziho!
pontosítom magam:
"ha karcos nem érdekel" jelentése: NEM ÉRDEKEL HA KARCOS, JÖHET! -
#2221 a rendőrös sztorit majd MSN-ben kifejtem ha érdekel.
Más: nekitolattak a motornak, nincs baja, de a jobb oldali első idom műanyag "bolhái elengedtek". Tudsz szerezni első idomot? Bontott is jó lenne ha épp, ha karcos nem érdekel, úgyis mázolva lesz... -
erdei1989 #2220 Nahát hogy mi megy a másik fórumon! -
#2219 megvolt.... -
#2218 várj vele ey kicsit, szivatot tedd rá -
#2217 Sziasztok! nem tudja valaki véletlen hogy a 100cm3-is honda bali hajtásszíj méreteit? Nagyon fontos lenne!!! Köszi -
amdopteron #2216 egun nincs hozzá csak kerék :Sde az baszot drága:Sugyhogy vmi okoságot ki kellene tanálni:) -
amdopteron #2215 hallo vki egy robogo bontót??jó lenen kéllene nekem egy hátsó kerék yamaha mint hez meg egy levegöszörü fedél!meg tán egy hátsó lámpa búra is -
#2214 ColdFire!
neked volt vmi nagyobb gondod a mociddal?
enyimmel nemtom mi van, nem értem, tartalákra teszem és nem idul :(
beröffen, és pár mp, leáll...
-
Cvd #2213 Utánanéztem, az E jelöli hgy megfelel az európai biztonsági szabványnak, a szám utána a gyártó országot jelöli ezért változhat. Így mindkettő szabályos, nem csak az E3 ahogy elsőre írtam (az egyébként Olaszország, a 13-at nem tudom). -
#2212 Honda Ewe erről márkáról hallot már vki?:D
nekem iylennem van 90-es évek elejei... 60-at vitte még kb 3 hónapja:D már csak 50-et megy:SS -
#2211 E13 nem ? Az enyimben az van -
Cvd #2210 Egyetlen feltétele van egy sisak szabályosságának, mégpedig az hogy fel legyen tüntetve rajta hivatalosan az "E3" jelzés. Nagy rakás semmirevaló kis fejtetővédő is megkapja gond nélkül, nem követelmény a plexi. Ha téged emiatt megbüntettek akkor jól átb*szott a rendőr, vagy ő se ért hozzá. -
#2209 A mai napig lehet kapni plexi nélkülit.Azzal mi van?Nyugat-európában és itthon is mindenhol árulják.Rá van írva a dobozára hogy max 50.És mi van ha egy V-roados hordja?Semmi!
Mért téged megbaszott? -
#2208 Nem elég a rendőrnek sem, lazán megbüntethet, ugyanis balesetveszélyt okozhat ha nincs leengedve vagy hiányzik a plexi a sisakról.
Nem okoskodás, tapasztalat! -
#2207 A rendőrnek elég,a kressz meg csak odáig tart ameddig ő lát. -
#2206 Ilyen bukósisakot lehet használni forgalomban? Engedi a kresz? -
amdopteron #2205 hello egy kérdés nem tud vki yamaha slidere hol lehet idomokat rendelni ?jó lenne vagy ha vkinek lenne használt felvenném velme a kapcsolatot azt is megköszöném!majd írjon vki hello -
mate317 #2204 Hi!
A csillaghegyi Aquaman szervizről van valakinek tapasztalata? -
#2203 ált. én is de múltkor sikerült elég érdekesen kifogynom, egyik kanyarba a érzem h nem húz lassulok, áh mondom semmi baj kifogyott a benyóó, megállok, benzincsap elteker, haver szól h folyik alul a benzin
mondom wtf? elzár, nem folyik, megint kinyit, ismét folyik...na monodm marhajó és a kipufogóra folyt egy kis csőből-utólag kiderült h a túlfolyó vagy mi volt- jó arrébbtoltam, megállunk, nyitogatjuk-folyik-bezárjuk
hívom fatert h ez meg ez van, nem mertem beindítani meg nem is akartam úgy h folyik a benzin, jó apum jött teherautóval, felraktuk, hazavittük, irány szerelő
és a szerelő betett egy plusz üzemanyagszűrőt, és beindult pöccre, ment meg minden, semmi baja nem volt, azóta se csak egyszer rakoncátlankodott:
megyünk mocizni haverral, hát elérünk 80-hoz mondom végre kipróbálom mennyi a vége-még sosem próbáltam- és a motor felbőg, hőőőőőőőő mondom mia...lelassítok, megállok egyes, és újra elindulok, vagy nem húztam fel eléggé a lábam h váltsak vagy vett egy üreset, nemtom azóta 2x csinálta ugyanezt, de egybk semmi baj vele, szeretem, jól néz ki, jól húz... nem adnám el-csak ha kapnék egy újat :P- -
#2202 én mindig akkor megyek tankolni ha kifogyok, csak tartalékon