6802
Robogók!!:)
  • pszihopata
    Hát igen,azt a fület a japcsik a 60 kilós jog-ra méretezték,a köcsög olaszok /ugye mivel a bws az olasz/meg nem erősítették meg.Az összes minarelliről előbb utóbb letörik,főleg ha a kikopott tengelyt a tulaj nem cseréli időben ki,így egyre nagyobbat üt a blokkon.

Ilyenkor jöhet a gányolás,vagy az oldalsztender!
  • barret
    Az alu az mar mas tema...
  • Takimate
    nagyapám lakatos... sajnos a sztender tengelytartó aluminium öntvényből van. :(
    ráfúrunk vmit...aztán lesz valami... :-/
  • OrioN the S
    bazeg.. tudtam ,hogy várnom kell a motorvétellel...
  • BECKHAM7
    http://www.youtube.com/watch?v=ztFoCZE3Bf4

ezt nézd meg! ugyanolían cucc van a srác TZR-én, csak azt mondja h hőfokjelző..szal végülis fel lehet szerelni nem?
  • barret
    Ha hegesztheto az anyag, akkor siman megoldjak :)
    Rugo mar nehezebb,de egy jo muhelyben azt is lehet siman talalni,legfeljebb pici atalakitassal lesz felhegesztve.
  • Takimate
    Az a baj, hogy maga a tengely tartó luk szakadt ki.
    És egy rugót is elhagytam belőle...
    Lakatosoknak van ilyenekre megoldásuk?
  • erdei1989
    A csatlakozó amibe bemegy a kábel!
  • erdei1989
    HELP!!!
    Aprilia sr-hez kéne km spiral!!!
  • barret
    A legelso emberke meghegeszti neked falun XD
    Vagy esetleg varosi vagy? Akkor keress egy karosszerias,vagy lakatos muhelyt :)
  • Takimate
    SOS, help me... hol csináltassam meg a sztenderemet..
  • Takimate
    Sziasztok !

Eltört a sztenderem a BWS-emen. :(
    A szerelőm elhajtott, mondván ez lakatosmunka.
    Most fel van drótozva úgy megyek, de figyelnem kell minden csatornára nehogy kirántsa alólam a motort. Nagyon kellemetlen !

Tud valaki esetleg egy lakatost, aki megcsinálná ezt nekem ?
    Vagy legalább egy oldaltámaszt BWS-hez ?

Köszi előre is !!
  • barret
    Az a legjobb tunning,egyszeru es hatasos :D
  • pszihopata
    Ha valakit érdekel 180 ropiért eladó ez a 2000-es 50-es runner.Óra szerint 95-öt tud,6500 km,riasztó,Arrow-dob zsír új rajta.
    [IMG][/IMG]
  • BECKHAM7
    ,,Minden elektromos szintjeladós motorba beépíthető.."
    TZR-be van elektromos szzintjeladó?
    me sztem nem nagyon, ha már alap szintjelző nincs benne...
  • BECKHAM7
    ja és BIG THX COLDFIRE!!!!
  • BECKHAM7
    na na na ezazzzz!!!! ilyet gondoltam én is.....
    ilyen kell nekem is! veszek is egyet...
  • ColdFire
    benzinszint mérő, lehet veszek egyet
  • vezérszuszu
    Hali!
    Suzuki zillion nagytestű robogómat eladnám!
    Tudtok olyan helyet ahol felvásárolják esetleg!
    250 000 be hírdetem, odaadnám má 200 be is!
    Nagyon kell a susu!
  • bp
    Psziho!

pontosítom magam:

"ha karcos nem érdekel" jelentése: NEM ÉRDEKEL HA KARCOS, JÖHET!
  • bp
    a rendőrös sztorit majd MSN-ben kifejtem ha érdekel.
    Más: nekitolattak a motornak, nincs baja, de a jobb oldali első idom műanyag "bolhái elengedtek". Tudsz szerezni első idomot? Bontott is jó lenne ha épp, ha karcos nem érdekel, úgyis mázolva lesz...
  • erdei1989
    Nahát hogy mi megy a másik fórumon!
  • BECKHAM7
    megvolt....
  • ColdFire
    várj vele ey kicsit, szivatot tedd rá
  • SET50
    Sziasztok! nem tudja valaki véletlen hogy a 100cm3-is honda bali hajtásszíj méreteit? Nagyon fontos lenne!!! Köszi
  • amdopteron
    egun nincs hozzá csak kerék :Sde az baszot drága:Sugyhogy vmi okoságot ki kellene tanálni:)
  • amdopteron
    hallo vki egy robogo bontót??jó lenen kéllene nekem egy hátsó kerék yamaha mint hez meg egy levegöszörü fedél!meg tán egy hátsó lámpa búra is
  • BECKHAM7
    ColdFire!
    neked volt vmi nagyobb gondod a mociddal?
    enyimmel nemtom mi van, nem értem, tartalákra teszem és nem idul :(
    beröffen, és pár mp, leáll...
  • Cvd
    Utánanéztem, az E jelöli hgy megfelel az európai biztonsági szabványnak, a szám utána a gyártó országot jelöli ezért változhat. Így mindkettő szabályos, nem csak az E3 ahogy elsőre írtam (az egyébként Olaszország, a 13-at nem tudom).
  • ForzaInter
    Honda Ewe erről márkáról hallot már vki?:D
    nekem iylennem van 90-es évek elejei... 60-at vitte még kb 3 hónapja:D már csak 50-et megy:SS
  • Takimate
    E13 nem ? Az enyimben az van
  • Cvd
    Egyetlen feltétele van egy sisak szabályosságának, mégpedig az hogy fel legyen tüntetve rajta hivatalosan az "E3" jelzés. Nagy rakás semmirevaló kis fejtetővédő is megkapja gond nélkül, nem követelmény a plexi. Ha téged emiatt megbüntettek akkor jól átb*szott a rendőr, vagy ő se ért hozzá.
  • pszihopata
    A mai napig lehet kapni plexi nélkülit.Azzal mi van?Nyugat-európában és itthon is mindenhol árulják.Rá van írva a dobozára hogy max 50.És mi van ha egy V-roados hordja?Semmi!

Mért téged megbaszott?
  • bp
    Nem elég a rendőrnek sem, lazán megbüntethet, ugyanis balesetveszélyt okozhat ha nincs leengedve vagy hiányzik a plexi a sisakról.
    Nem okoskodás, tapasztalat!
  • pszihopata
    A rendőrnek elég,a kressz meg csak odáig tart ameddig ő lát.
  • joshua
    Ilyen bukósisakot lehet használni forgalomban? Engedi a kresz?
  • amdopteron
    hello egy kérdés nem tud vki yamaha slidere hol lehet idomokat rendelni ?jó lenne vagy ha vkinek lenne használt felvenném velme a kapcsolatot azt is megköszöném!majd írjon vki hello
  • mate317
    Hi!
    A csillaghegyi Aquaman szervizről van valakinek tapasztalata?
  • BECKHAM7
    ált. én is de múltkor sikerült elég érdekesen kifogynom, egyik kanyarba a érzem h nem húz lassulok, áh mondom semmi baj kifogyott a benyóó, megállok, benzincsap elteker, haver szól h folyik alul a benzin
    mondom wtf? elzár, nem folyik, megint kinyit, ismét folyik...na monodm marhajó és a kipufogóra folyt egy kis csőből-utólag kiderült h a túlfolyó vagy mi volt- jó arrébbtoltam, megállunk, nyitogatjuk-folyik-bezárjuk
    hívom fatert h ez meg ez van, nem mertem beindítani meg nem is akartam úgy h folyik a benzin, jó apum jött teherautóval, felraktuk, hazavittük, irány szerelő
    és a szerelő betett egy plusz üzemanyagszűrőt, és beindult pöccre, ment meg minden, semmi baja nem volt, azóta se csak egyszer rakoncátlankodott:
    megyünk mocizni haverral, hát elérünk 80-hoz mondom végre kipróbálom mennyi a vége-még sosem próbáltam- és a motor felbőg, hőőőőőőőő mondom mia...lelassítok, megállok egyes, és újra elindulok, vagy nem húztam fel eléggé a lábam h váltsak vagy vett egy üreset, nemtom azóta 2x csinálta ugyanezt, de egybk semmi baj vele, szeretem, jól néz ki, jól húz... nem adnám el-csak ha kapnék egy újat :P-
  • ColdFire
    én mindig akkor megyek tankolni ha kifogyok, csak tartalékon