Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
lolozzál okos gyerek
piaggio blokkon elöl mennek be a vízcsövek, minarellin meg oldalt

Realdanee
az rendessen léghûtéses blokk...

TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx

Realdanee
az rendessen léghûtéses blokk...

fifi
mondjuk a vízhûtõ megléte/vagy nemléte/ elég gyorsan eldönt mindent!

"nem állnak ki úgy a csövek," lol

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Zetorg
faszt van rajta léghûtéses
az vizes, csak nem állnak ki úgy a csövek, mint egy minarelli blokkoson...

Realdanee
azon a runneren tényleg léghûtéses blokk van :o

bp
jó gép lenne......... ha tudnék megbízható forrásból venni egy megkíméltet!
Most egy Piaggo NRG tûnik jó vételnek, persze ez sem olcsó de legalább sérülés -és karcmentes, 2004-es évjáratú. Vízhûtéses, elöl-hátul tárcsafék, nagyon jól megy.
Igazából csak azért nem vettem még meg, mert az Aprilia jobban tetszik és még olyanon nem ültem. Ha sikerül egyet kipróbálnom és még vezetni is jobb nem csak szebb, akkor eltántoríthatatlanul SR50-be "ölöm" a pénzem!

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

Attix70
Aprilia sr nagyon jó gép !
Nekem 2 is van , igaz a kockalámpás .
Nagy lábtér van.

Astra Td

barret
Ha a tulaj mondta,meg ne vedd!!!
Csak tudja nem? Valami ganyolt gep lehet akkor 😄
Nem nagy dolog beledobni egy masik mocit.
Egy kaptafara keszulnek ezek.

Bérbe vehet? reklámfelület...

A tulaj erre azt mondta hogy levegõs, a runner SP a nevében nem arra mutat? Mert akkor ez az lesz. Viszont örülök, ha nem mind az mert lehet egy ilyen lesz csak vizes. ÁÁÁÁÁÁÁÁ, nagyon beleszerettem az SR50-be, úgyhogy most teljesen kész vok. Itt a kezembe végre a cash, és nem tudom milyen legyen.
Na jó nem szenvedek itt tovább, köszi srácok a tippeket...

Ha a térdünk visszafelé hajlana, vajon milyen alakú lenne a szék?

ITM
Én vérbeli AEROX patkány vagyok !! <#worship>
Yamaha Forewah <#eplus2>

Mercedes Benz. A szenvedély hatalma. ---------------------------------------- http://www.mercedesfanpage.gportal.hu

ITM
Muhaha. Nincs is levegõs Runner !!

Mercedes Benz. A szenvedély hatalma. ---------------------------------------- http://www.mercedesfanpage.gportal.hu

Zetorg
honnan vetted, hogy levegõs?
nem is láttam még levegõs runnert :o

Zetorg
én a hátsót használom, ugy lehet rajta feküdni 😊

OrioN the S
Aerox egy szar <#vigyor3>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Basszus most néztem, h a Runner léghûtéses?<#rinya> Az nem lesz jó, mert hosszabb utakat is tervezek vele.
Ami fontos szempont nekem az a vízhûtés, E-H tárcsafék, max hat év, min. 90km/h, akkor inkább nagytest, ja és nézzen ki vhogy. Még a Yamaha Aerox teccik, de abból kevés van, gondolom mert jók és nem adják el nagyon.
Szóval arra kérnélek titeket, h írjátok le nekem mire esküsztök és miért, talán ez majd segít eldöntenem. Thx!

barret
Runner,Meg igy is,hogy kicsit le van amortizalva a karosszeria.
1 bajom van a Runneral:nincs labtere...Amugy nagyon korrekt kis moci!

Zetorg
ezek közül tuti, hogy a runner a befutó 😊
ha motorozni akarsz, akkor nagytest, ha versenyezni, akkor kistest...

Ja igen! Egyébként melyik a jobb kistest v nagytest? Szerintetek megvegyem ezt? Vagy ezt? Esetleg õt?

Ciao!
Amint látom már sokat feltett kérdés a "milyet vegyek?", úgyhogy most én is feltenném. Szóval ami naon teccik az Aprilia SR 50, de azt sokan lefikáztátok, így maradt a Gilera Runner SP, vagy Suzuki Katana vagy amit ti mondtok még. Max 230K az amit költenék rá, aztán 70es henger, fõtengely, karbi meg ami kell még, szóval jól tunungolható gépet szeretnék. Valaki? 5let? Segítsetek please!

Realdanee
nekem lassan gyorsul ... 7 es görgõ miatt... de 80 tol elkezd rendessen pörögni és akkor kiakad az óra 😄

barret
Enyem csak 95-ot ora szerint😞
De sztem a valos sebesseg meg kevesebb lehet 😛
Mondjuk a hajam lobog rajta rendesen<#eplus2>Es a gyorsulasaval sincs gond😊

Realdanee
Barret muta képet a mocidrol please!

AMúgy nekem is 96 os fekvõhengeres levegõs sr em van!

kívûlrõl nagyon le van pukkadva sajna.... (tükörcsere,fékkarcsere,1-2 helyen müanyagozás+ festés, meg vennem kéne alvázszám eltakarót :S)
de hála istennek a motorjával semmi baj... eddig kb 1200 km van benne és még nem kellett hozzányulnom....110 et megy 😊

barret
En is most pucoltam at az egesz motort,es a karbi total tiszta volt belul.Kivul mar nem annyira😄 Fura,nincs tulfolyo ha a tuszelep nem zar tokeletesen...A legszurobe megy a tulfolyt benzin.

OrioN the S
<#eljen>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Zetorg
Attix70
Hali !
nekem van minarelli blokkos 96-os sr és még életembe nem kellett karbit tisztítanom.
Amúgy nagyon sok mocit javítok és még sose volt ilyen gond.
A tankba van benzinszûrõ !

Astra Td

OrioN the S
NRG

Scania Dáci
neked van vmilyen?

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

OrioN the S
jóvan

Scania Dáci
azé raktam be mert elakarom adni😊mind1 most tényleg ne értsétek félre:
ezt írtam"csá all!nekem van egy ELADÓ/😄/ robogómakit esetleg érdekel MSN-n címem [email protected]"
nem ezt"csá all!van egy szar keewayem mondjatok róla véleményt"😄,na tényleg nem félreérteni

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

OrioN the S
aszittük azé rakod be ,hogy vélemény mondjunk D: me általában ez az oka annak ha iesmit raknak be D:

Scania Dáci
én nem haragszok,de ki mondta nektek h vegyetek?😄,én csak betettem h eladó azóta ezt szapuljátok,mikor senkinek nem mondtam h vegye meg,na mind1 nem magamra haragítani akraklak titeket

fifi
nekem pont ma bizonyította egy csávó, hogy na nehotymá' 534-es listaáron adjam neki az NRG-t, amikor ennél jobb és szebb/!/-et vesz 3kiló körül...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

OrioN the S
<#wave>

Realdanee
neharagudj de keewayt semmi pénzért nem vennék 😊

OrioN the S
okok

Scania Dáci
tom😊,mind1 sztem a 85 az tul alacsony,ez a motor jó volt arra h a simson után kipróbáljak vmit,nem azé mondtam az elõzõt h cseszegesselek

OrioN the S
nem momdtam ,hogy mondtad

Scania Dáci
hát nem mondtam h iet vegyél😊,1értelmû h egy gilera meg egy piaggio többet ér a keewaynél😊

OrioN the S
ok 130-é vennék egy törött runnert vagy egy jo NRG-t

Scania Dáci
hát lehet az,enyémmel nem volt gond,nekem anno erre volt pénzem,bementem egy robogokerbe és 150et mondtam körbenézték azt mondták h az egy reális ár,tehát ha ugy van még árun alul is adom😊

OrioN the S
én kb 80-85-öt adnék ha iet vennék ,de nem vennék

OrioN the S
õõõ nem kötsögségbõl de elég rátyintó moci 😞 szal olyan mint pl van adidas meg wink ez csak egy példa ,de elég szar

Scania Dáci
mér?szted ennyiér nem reális?

OrioN the S
sztem kurva jól jártál csak azé mosolygok 😊 😄

Scania Dáci
komolyan behalok rajtad😄,má megint min röhögsz?többér képtelenség eladni,mivel az uj is már 190

OrioN the S
😊

Scania Dáci
130

OrioN the S
mennyié? 😊