6802
Robogók!!:)
  • OrioN the S
    egy kocsit ,mint motoros :\
  • bertino
    egy motorost ?
  • OrioN the S
    Vigyázzatok srácok... most kaptam egyet frontálba :(
  • barret
    En most nyaron vettem 4300 ft-ert 5.5 amperoras zart akksit :D
    Ez meg toltogetni sem igen kell,mert jobban tartja a feszultseget,mint a regi savas akksik. Kicsi,fekete,es brutalis :D
  • chicco
    Köszi majd vmit kiagyalok.Tavaly kivettem at akksit és behoztam az előszobába.
  • barret
    Egy megfelelo allapotban levo akksi -40 fokot is kibir.
    De havonta egyszer legalabb meg kell jaratni a motort,vagy ratolteni az akksira kicsit.
  • pszihopata
    Igen,ha sokáig nem kap feszkót állítólag elfelejti a kódot.Én havonta egyszer rácsiptetném a töltőt legalább egy órára,persze bennthagynám az akksit.Még így is rizikós,mert általában azok szarnak be,amiket leraknak hosszabb időre rossz akksival.Ha döglődik az akksi,peugeot-nál érdemes újat venni.
  • chicco
    PSZIHO:Hogyan téliesítsem a speedfightot ,hogy az akkunak is jó legyen meg az immoja se felejtse el a kódót.Merthallottam ez a gyengéje.??
  • ColdFire
    aha, olyan hangja lesz beszarsz :D
  • barret
    Az csak optikai tuning lesz :D
  • ColdFire
    nagyon érezhető a különbség, erősebb kuplungkivágásnál váltáskor emeli az elejét, kanyarba majdnem volt igy egy fikálás...
    inkább a gyorsulás lett a jobb, de végre is jobban megy, bár nem tudom mennyit... mert ugye 80ig mér..
    most veszek bele RMK sport légszürőt
  • BECKHAM7
    wáw micsoda bő válasz....és milyen hosszúú
    de egyre nem válaszoltál! érezhető a különbség?
    vége lett jobb vagy gyorsulás....
    Téélleg régen mennyit ment, és így?
  • ColdFire
    kipu nincs, az a henger, és nem kellett állítani
  • BECKHAM7
    ja és még vmi!
    80-es a hengerszett amit vettél? és azt vetted amit linkeltél? mert nekem túl olcsónak tűnik...
    mert lehet h jövőre beújítok én is vmi hasonlót....
    ja és ehez kell még vmi vagy ezt kell beszerelni mást nem meg állítani pár dologot....
    és érezhető a különbség?
    bocs a sok kérdésért
  • BECKHAM7
    ColdFire vettél már kipufogót?
  • pszihopata
    Praktikerben vásárolt kínai robogó gyújtásalaplapja nem lett meghúzva,szétdarálta a mágnes a tekercseket pár perc használat után.
    A panaszkodó tulajt elhajtották,hogy nem az ő felelősségük.
    Feljelentette a céget.

Remélem jól megbasszák őket!
  • OrioN the S
    ezt adja el a haverom
  • chicco
    örülj neki olyan mint a kínai bugyi
  • vezérszuszu
    Sziasztok!
    ELADÓ egy SUZUKI ZILLION UX 50 nagytestű robogo!
    200 000 FT
  • ssx22
    Hondát meg Suzukit nézegettem, de ezek az újak nem nagyon tetszenek, a régebbiek tök jól néztek ki... suzuki meg k***a drága :( 2 ütemű, 50 ccm-s 500 E Ft?! hát f*sz kivan :( amit még néztem a KYMCO meg a MOTOWELL KID, ez olyan 200-300 E Ft körül van de ezek milyen márkák? Életembe nem hallottam róluk...
  • pszihopata
    Tegnapelött voltam olaszországban,most van elég sok.
  • OrioN the S
    van most egy runner... asszem dob van rajta meg kuplung ,ha érdekel írj.
  • bp
    vegyél Pszihotól, jó robijai vannak!
  • dotkom
    mennyit szansz ra?
  • pszihopata
    Injektorost robogókat,peugeot-okat,kínaiakat kerüld!
  • ssx22
    Szeretnék új robogót venni, 2 ütemű, 50 ccm-t, csak nem tudok dönteni, ha gondoljátok, ajálhatnátok nekem, mert nem nagyon vagyok otthon a robogós témákban...köszi:)

• dotkom
    ok. koszi.
  • barret
    Semmi gondod nem lesz belole.
    Annyi,hogy az elsotelo kevesbe tartja a beallitott format.
  • dotkom
    ok. xD
    es para ha igy megyek vele?
    egyebkent multkor ugyan ez volt a baja egy kisebb baleset utan es gariba megjavitottak. ez normalis?D
  • barret
    Hogy ugymondjam "karambolos" motoroknal ez termeszetes dolog.
    Volt par ilyen elsovillam :D
  • dotkom
    szerintetek az normalis hogyha a robogom elso kereket tudom igazitgatni ugy hogy erosen a ket labam koze fogom es elforgatom a kormanyt? erre az utan jottem ra miutan nekimentem egy kocsinak es elfordult az elso kerek, es gondoltam proba szerencse hatha vissza tom forgatni es elegge meglepodtem amikor sikerult....
  • Tibi7
    Hi. Van egy eladó BWS-em, képesmotoron fent van. Metálszürke, 2002-es, technigas kipuff, meg akit érdekel nézze meg és szóljon. Megéri.
  • barret
    Sok valasztasom nincs...Ez van,ezt kell szeretni.
  • ColdFire
    oldalsztender rulz:)
  • barret
    Enyem is leszakadt mar,de nekem nem veszett el semmi,mert eszrevettem,mikor fentakadtam XD...
  • Takimate
    Nna.. Nekem mint visszaemlékeztem a rugóm esett ki!
    Húztam hát magam után a sztendert.. Majd egy repedés vagy csatorna letépte! Mázli, hogy nem rántotta ki alólam a motort, és nem estem egy kurvanagyot hatvannál !

Aztán lakatos nagyapámmal fül készít, gányol, kifúr, tengely kiegyenesít, + egy NAGYONerős rugó, és készen is voltunk. :)
  • dotkom
    ok koszi. legalabb tudok mit mondani a szervizben. mar ugy is egy ideje visszajro vendeg vok a vadiuj sr-em el :(
  • barret
    A ropsuly nem ugrik rendesen ki.
    Onindito resze,gileranal kulon alkatresz a blokkban...
    Nekem is csinalta regebben.
  • dotkom
    azt nem tudjatok hogy mert lehet hogy inditozasnal neha a motor ilyen hulye kerrego hangot ad ki? aztan ha megint megprobalom akkor beindul rendesen.
  • OrioN the S
    én is beszoptam... tegnap átfúrtuk és most hibátlan (F12) oldalsztendert miatt meg nem fogok kivágni a műanyagból D: