Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CaviaR
Attól függ, venni akarsz?

Én toronymagasan az elsõre szavaznék! Nagyon szép darab. A 100ccm nagyon tud menni, lever egy tuning 50est, ráadásul sokkal kevésbé is van olyan nevetséges fûnyíró hangja. 😄

Nézd meg élõben, kerekei is nagyobbak, sportosabb is.
Ilyet akartam venni, csak pont lecsúsztam róla anno...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Scania Dáci
az alap h azt a 15öt elengedje😄,alkudás nélkül nincs vásárlás😊

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Köszi! Én miért nem találtam? <#confused> Egyébként pont az elõbb voltam itt nálunk helyben megnézni egyet, 245E jó állapotban, de alkudnom kell mert csak 230E kp-m van. Egyéblént simán vágós sztem h nem 50es, de mindegy. Elég láma lehet a rendõr, ha nem lesz neki gyanús. Remélem jó vétel lesz...

Ha a térdünk visszafelé hajlana, vajon milyen alakú lenne a szék?

Scania Dáci

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Hi! Szerintetek ezek közül melyik? ...1
...2
...3
...4
...5
...ja és ez az utolsó igaz lehet a maga 10 pacijával?
Egyszerûen nem találok SR125- öt...

Zetorg
az a sisak arra jó, hogy ne baszogasson a rendõr...

OrioN the S
ok nem szolok bele ... D: <#fejvakaras>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Az oldal www.sportvue.com

Az ertettem a "Magyarral" hogy "Magyarorszagon". Gondolom 4500ft ert a sisak talan olcsobb, mint pl. egy Boeri vagy hasonlo....?

fifi
nem tudom mit takar a "Magyarban",aZ oldal sem jön be, de nyitott sisakok legalja olyan 4500Ft körül megvehetõ már...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Magyarban mennyibe kerul egy tipikus Nyitott arcu bukosisak (Robogokhoz ajanlott) amire fel lehetne szerelni ezt a SportVuekeszuleket?

fifi
mondom én neked...
sõt ha be akarnak szopatni lesz az 11-12 is 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

bp
a motorkereskedõk hazudnak: most olvastam a cetelem honlapján.......bizony nem 0% a THM...

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

bp
a hitellel kapcsolatban tényleg elfelejtettem valamit:
most akció van a Cetelem Banknál, kizárólag motorra, és ez azt jelenti, hogy minden motorkerékpárra felvett cetelemes hitel után KIZÁRÓLAG havi 1% kezelési költség van!

bp
rendben, de indokold meg: miért válasszak egy használt kétütemû garancia nélküli 2 éves motort egy vadiúj négyütemûvel szemben?

2004-es Piaggio NRG 260.000.- HUF
vadiúj MotoZeta 220.000.- HUF

fifi
na azért annak a hitelnek pontosan nézz utána, mert 0 THM-el senkinek nem áll érdekében pénzt kihelyezni. + készülj fel rá, hogy 50-es smkphoz kezest is fognak kérni; egyet tuti...

OrioN the S
NRG-t vegyél !!!! Ennyibõl tucc venni faszát..szvsz Vagy F-12-t Ezekrõl tudom ,hogy jó..

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

bp
igen, errõl van szó!

pont ma néztem meg, a Suzuki forgalmaza, 220e HUF-ba kerül és most 0% THM -mel és 0.- HUF befizetésével elvihetõ.
Valóban lassabban gyorsul mint a kétütemû, de szerintem így is jó. Én viszont nem repülni akarok vele hanem kényelmesen motorozni a városban 60-70-nel... (csak szabályosan... :o)) A kényelem nálam azt is jelenti, hogy nem üvölt a motorja, szebb a hangja, csendesebb, alacsonyabb fordulaton jár. Euro 2-es motorja van, Moto-Zeta, valami olasz gép.

Hacsak le nem beszéltek róla erõsen akkor lehet megveszem,egyébként még töprengek a Piaggio NRG-n is.

OrioN the S
Csak nekem baj neked nemhiszem...me végülis nembaj 😊 csak a 2ütemü szvsz jobban megy :$

Amúgy ezaz? ez

bp
csak abból gondolom, hogy kínai összeszerelés, mert létezik ez a motor FUTONG néven is. Viszont ma kipróbáltam, 70-nel megy, kényelmes motor és nem üvölt, mivel négyütemû és kisebb a fordulat. Mi a baj azzal, hogy négyütemû 50-es??

fifi
nálam most van 3 db Piaggio ZIP 4T is, és tök jók, még a pille 118kilómat is lazán viszik, Bár nemtom hogy vannak folytva/mert tuti vannak/

OrioN the S
kínai összeszereléssel

na nekem ez szúrt szemet :/ meg hogy 4ütemû 50-es

bp
Moto-Zeta Rally 50?
tudtok róla valamit? 4 ütemû, tárcsafékes, kis fogyasztású olasz motorral és kínai összeszereléssel...

OrioN the S
<#alien2>

bp
mi más?

barret
Aprilia?

Bérbe vehet? reklámfelület...

Zetorg
nem lesz elég, de ez van.mostanában nem lesz pénzem mégegy jogsira 😞
veszek valami 50-es, a maradék pénzböl meg szarrá tuningolom, hogy azért menjen valahogy.180-as után nem kicsit lesz szar ráülni 😞(

barret
Mentem ma egy 125-os Vespaval😊 Nyomatek van,vegsebesseg 85-90...Gondolom nem eszik sokat(4 utemu😊

bp
tudnék néhány dolgot mesélni a motorok üzembetartásáról és a motorosok büntethetõségérõl.........de majd akkor ha szereztetek nekem egy jó SR50-et! :o)

barret
Hmmm eleg lessz 50 ccm?

Zetorg
eladom.nem akarok félve motorozni.

barret
DDD Egy darabig meg fizethetsz,mire kimerul a 140k 😊

Zetorg
5k 😊

barret
Mennyit fizettel a 140 000-hez kepest?
Gondolom igy olcsobb😊

barret
Termeszetesen😄

Zetorg
a fakabát mondta...

fifi
b+ olyan sok a regadó egy ilyenen?

Zetorg
reg adó + vizsgáztatás

fifi
mitõl 140ropi az üzembe helyzés?

Zetorg
fizettem.
180-as runner-ral

És hogy úsztad meg? Milyen mocival kaptak el?

Zetorg
adásvételit el se kérte.
aszongya fölösleges, mert arra úgy is 50-es van írva...

barret
Gondolom volt mogottuk szakmai hatter😊
Mezei rendor Azt sem tudja,melyik az eleje<#eplus2>

Zetorg
na, ma megfogtak a motoros rendõrök...
kötelezõ üzembehelyezés (140k) + B kat jogsi eltiltás lett volna a büntetés... <#gonosz3>

OrioN the S
😄 6 éves korom óta mocizok jogsi nélkül :$ szted?

Eldöntöttem! Aprilia SR 125. Ez lesz az én mocim. Már csak találnom kell egyet. Ez több lesz mint motorozás, hiszen izgulhatok majd azért is nehogy levágja a rendõr, h nem 50es. Tényleg szerintetek ez para? Mi van ha elkapnak?

barret
Hat a vizpumpat semmivel sem lehet osszekeverni...

Zetorg
egyszerûbb.
akár azt is mondhatjuk, ha a kipufogó felöli oldalon egy ventillátor rács van akkor levegõs, ha fém lap akkor vizes.

fifi
ugye a technikai félanalfabéta gyereknek egyszerûbb lesz keresni egy vízhûtõt a verdán, nem pedig azon filóznia/dupla-vagy semmi alapon/ hogy hogy állnak a csövek nem?
ne érts félre, nem kötekszem, de így azért egyszerûbb nem?

Zetorg
nem mondtam, hogy nem tudod, csak nem értem mi volt olyan lol azon amit írtam.
mi van a motoitalyával?

fifi
igen?
és mibõl gondolod, hogy én nem tudom? csak tudod annyi itt az okos gyerek...

mond neked valamit a MotoItalia?