6802
Robogók!!:)
-
zoolee #2481 Jaja, Eleinte kicsit lassan gyorsul, de a végén nagyon megy, még alattam is, pedíg nem vagyok kicsi termet, 186 centi 97 kiló.
Akkor majd megnézetem egy ismerőssel, aki ért hozzá. -
#2480 Ha 10-15 km/h-ig gyorsul rosszul akkor kuplung,ha később akkor varió,mert a kuplung kb. 10km/h-nál már teljesen zárva van,később semmi szerepe.
Néha előfordul,hogy a kuplungkalapácsok zajcsillapító gumigyűrűi dagadnak meg,és nem tud tőle újra kinyitni a kuplung.
Sok minden okozhatja,elég egy nem belevaló szíj,elfáradt kontrasztrugó,túl nehéz vagy elfordult esetleg szögletesre kopott görgők,berágódott variótárcsa stb.Sőt elég ha valaki bezsírozza a görgőket,/gyakran előfordul/ pegig azt tilos!
Vidd el olyanhoz aki ért hozzá,különben is légkulcs nélkül szét sem lehet szedni,és elég egy figyelmetlen összerakás,mert ha lemegy a főtengelyről a borda-akkor aztán kuka!
-
zoolee #2479 Naja, csak télleg nem nagyon találok róla semmit.:(
És nem tudom, hogy mi megy bele..Motort se vágom nagyon, hogy milyen, mert még nem volt különösebb ok amiért szét kellett volna szedni, csak ez a szarság, hogy lassan gyorsul. -
#2478 variátor, görgő, rugó... -
zoolee #2477 Hali.
VAn egy suzuki af50zzm robim..És van egy kis problémám..Végére nagyon megy, de nagyon gyengén gyorsul.Olyan, mintha túl hamar nyitna a kuplung, és nem tudna felpörögni..De mikor eléri a ~8k -t akkor egyszercsak nagyon megindul...200 méter alatt 75 öt húztunk ki belőlle.
Az lenne a kérdésem, hogy mit lehet csinálni ezzel a kuplung dologgal..ha az? Lehet valahol venin erősebb feszítő rugókat?
A legjobb, hogy ez valami különleges szutyok, mert alig dob ki valamit a gugli;D -
mate317 #2476 kösz! -
#2475 Ha kattog akkor a reléig jó.Onnan -relé érintkezője /beéghet/
-vastag kábel az önindítóig /csatl./
-önindító
Érdemes az önindító sarujára vinni egy fix pozitívot az akksiról,hogy akkor teker-e?Ha nem,akkor egyértelmű! -
mate317 #2474 Nem tudja valaki hol lehet a hiba? Az önindítóm csak kattog, de nem forgat semmit. -
#2473 koszi akkor kitesztelem... ha nem jon ossze akkor kenytelen leszek a dh kormanyt megvenni :P -
#2472 Eleg jol birjak a kormanyok a hajlitgatast.Nem is biztos hogy melegitesre szukseg van :) -
#2471 kicsit elhajlott es felek ha melegitve visszahajlitom akkor nem sokaig birja :\ -
#2470 Fogalmam sincsen mennyi lehet,én még nem rendeltem kormányt semmihez.
/satu/ -
#2469 Esetleg nem nedvesedik a gyertyapipa? Valoszinuleg odakerul a viz... -
#2468 Psziho nincs veletlen egy kormanyod f12-hoz? Vagy kb. mennyibe kerul? tudom internet.. csak gondoltam megkerdezem. -
mate317 #2467 Nekem ha esik, vagy vizes az út szokott leállni, másnap már jó. Amúgy fingom sincs mi lehet a baj. -
#2466 Hello! A Motowell MAGNET SPORT-ról mi a véleményetek?
Thx! -
#2465 Amugy nincs valakinek egy Gianelli reverse/Laser x-pro/hebo performer kipuff? ha van azlécci írjon már a [email protected] Köszi -
#2464 Valami csoda folytán valaki beleöntött 2dl benzint!!!!!!! XD -
#2463 Ezek alapján mondja meg valaki hogy mi a baja?
Fasza vagy!
-Tegyél rá száraz ágat!:) -
#2462 hello
robimkb 6 kilóméter után leállt és nem indult be vagy egy hétig utána vmi csoda folytán elindult kb ugyanekkora út megtétele után ismét csak meghalt
fogalmam sincs h mi a baja
(gyujtás jó mert néztük)
vki -
#2461 Kicsit olvass vissza,leírtuk már!
A karbós sr motorja jó,mivel az egy yamaha-licensz alapján készült MINARELLI-BLOKK.
Minarelli: aprilia SR-karb.,area,gulliver,scarabeo,sonic,amigo,rally
benelli k2-491
malaguti f10-f12-f15
yamaha aerox/nitro-neos/ovetto
italjet dragster
suzuki-licensz blokk: malaguti crosser,
italjet velocifero,formula
atala hacker
SR-DITECH
Honda licensz: kymco összes
peugeot összes
Piaggio,vespa,gilera: saját közös motor /egy cég/
Amivel a legtöbb probléma van szerintem: sr di-tech
vespa et-2 injectione
peugeot speedfight/x-fight/jet-force
nrg pure-jet
A legjobb szerintem a piaggio és a minarelli,főleg a levegősök.
-
#2460 én is beleszólok, engedelmeddel. igaz, nem vagyok nagy hozzáértő, de Piaggio Nrg, Malaguti F12, Benelli 491 ezekről jókat hallani, és ha szerencséd van, akkor 100 körül is kapsz belőlük, de nehéz ennyiért ilyeneket találni.
Vagy gyűjts még 3-6x ennyit, és vegyél egy új Aeroxot, mégpedig a Valentino Rossi festésűt, mert az nagyon jól néz ki :D -
#2459 Hello! A DiTech-el mi a baj? És a sima SR50 jó?
Thx! -
#2458 100 ezrért?
Tipikus!Gyűjtsél még,feleslegesen nem irogatok! -
#2457 Hi!
Megnéztem amiket mondtál. Hát, hogy őszintén megmondjam nekem ezek nem tetszenek. Kösz, hogy segítettél de ezek, ahogy te is írtad régebbi típusok, és azok nem nagyon tetszenek. Az Aprilia SR50 tényleg olyan rossz? Semmiképp ne vegyek olyat? Vagy ami még tetszik az a Yamaha Aerox, erről mi a véleményed?
Előre is kössz! -
gizi525ix #2456 psziho!
pm ment -
#2455 'Apriliák tetszenek a legjobban"
-70-100-ig is?Ennyiért kapsz egy jó amigót /úgysem fog tetszeni/,vagy egy széttúrt sr-t vagy rally-t /azt meg én nem ajánlom/.
Peugeot-t kapsz még,ami gondolom tetszene,de abban sem lesz sok örömöd.
Piaggio quartz/sfera/zip esetleg typhoon,f10-es malaguti,aprilia scarabeo,-ezekből lehet szépet venni ennyiért.
Igaz hogy régebbi modellek,de ezek álltalában szép eredeti állapotúak,a 'menőbb' gépeket már 10 éves korukra széttúrják a fiatalok-ott csak szerelés vár rád nem motorozás!
-
#2454 Hi!
Tudnál nekem ájánlani egy olcsó robogót (70-100e FT) Apriliák tetszenek a legjobban. Remélem tudsz segíteni!
Előre is kössz! -
#2453 Megveszik mert az kell!
Aztán sírnak!
Kérdezzd meg érdekel?:)
/Akit meg komolyan érdekel visszaolvas,elég sokat pofáztunk róla./ -
#2452 -
#2451 Ha hozzáértőt kérdezel (nem magamra, hanem Pszihora gondolok) biztosan nem fogja javasolni az DiTechet-t.. -
#2450 Újonan 500 000Ft körül van. Az Sr 50 DiTech 600 000Ft körül.
Én is ilyen robogót szeretnék venni nyáron csak nem tom h melyik a jobb... A sima Sr 50 vagy a DiTech?
Thx! -
#2449 Hi all!
Most akarok majd menni vizsgázni kismotorból. De még ugyebár motorom nincs. Most nézegettem egy APRILIA SR 50-t, és megszeretném kérdezni, hogy mennyit ér ez a motor? (nem értek az ilyen dolgokhoz) Azért kéne egy ár mert a hírdetés ár nélkül van feladva. 2006 6. hónapjában vette, és 4600km van benne. -
#2448 Ha működik nem kell megjavítani.
Ha nem folyat kár utántölteni is,mert egy fékpofacsere után nem lesz helye az olajnak,mikor visszanyomják a dugattyút.
-
Peld #2447 Helló!
Fékolaj ügyben tudnátok segíteni? Mit? Hova? Mennyit? Mikor?...(Yamaha Slider) Köszi.... -
#2446 Ertem. Koszi a segitseget!
Akkor most "csavarhuzo ,villaskulcs ,ha benzin omlik ra ne gyujts" :D -
#2445 Későn nyit a variód gondolom.
Szerintem túlpörög,ezért nem tudja átadni a nyomatékát.
Kicsit nehezebb görgőkkel kéne megpróbálni,vagy gyengébb kontrasztrugóval /kuplung alatti nagy rugó/.
A kuplungnak csak elinduláskor van szerepe,10km/h után semmi.
-
#2444 Psziho!
Lenne egy olyan kerdesem ,hogy az mitol van ,ha a motor porog meg a fordulatszam is nagy ,de nincs nyomatek?(f-12) mar amikor megvettem akkor ilyen volt. az elado azt mondta ,hogy igy van beallitva (nem gyari kuplungos) ,de hat annak en nem hiszek csak ,ha latom. vegre megy annyit amennyit kell ,de a gyorsulasa az picsafust. amugy nem rakoncatlankodik mukodik rendesen. Elore is koszi! -
#2443 Á a diesel kocsim eladtam,mert kicsit öregecske volt,ugyhogy most benzin van,,dehát megoldom,hogy ne a fizetésemböl tankoljak gondolhatod :) -
#2442 Pedig akik kamazon melóznak,azok ritkán vesznek a kúton gázolajat!:)
Egy szakadt golf 1.6 dezső csak melegebb lenne.