6802
Robogók!!:)
-
Cvd #2561 Speciel a VFR-be mindig ugyanazt a 95-ös VPowert nyomom, úgyhogy nem tudok nyilatkozni másról. Ráadásul anno a robogónál se azonnal jött-mert a hatás egyes tankolásoknál, lenyomtam 4-5 tankolást mire érezhetővé vált, akkor viszont nyilvánvaló volt. Én se tudom mi okozta pontosan úgyhogy nem erősködök kimagyarázni, de tény hogy jobban ment, szebben járt, tehát szerette a szúnyog, bárki bármit mond (ha ismerős ez a frázis.:)))))
Amit meg írsz a háromszoros árról az részben meg is volt, elvégre akkor került 330-ba amikor a többi "sima" benzin 220-230 körül járt.
Ja a piros Golf is jobban ment vele, bár ebben az is benne lehetett hogy Fater előtte vette ellustulva a pesti forgalomtól, aztán egybe esett a kikormolása az új üzemanyaggal.:) -
#2560 ez akkor is placebo sztem. ilyen-olyan adalékok nem hinném hogy teljesítménynövekedést okoznak... ha annyira spec. cucc lenne, akkor háromszoros áron adnák/lásd a rallysok száztízenekárhányas benzinét, amit csak Százhalombattán kapnak, kérdezd meg Komármoi Bélát pl./
öszintén: pl a VFR-ben érzel-e különbséget ha mást tankolsz?
/helyes válasz: NEM/ -
Cvd #2559 Üzemanyaghoz annyit hozzátennék hogy amikor anno kijött az első V-Power széria akkor egy ideig használtam Jog 3KJ-vel, és egyértelműen jobb volt az addigi MOL-os cuccnál. Több is volt a vége a egy kicsivel, hogy pontosan mennyivel nem tudom mert az amúgy is sz*rt nem érő kilométerórával meguntam a harcot és nem csináltam meg a második bowdeneltépés után. De érezhetően jobban ment. Azonkívül magas fordulaton jóval egésségesebb volt a hangja, ahol a MOL-ossal már nem volt szívem vinnyogtatni, ott a VPowerrel sokkal egészségesebb hangja lett.
Egy másodpercig sem állítom hogy a magasabb oktánszám miatt ment jobban, de valami hozzákevert adalék, vagy egyéb ok miatt jobban szerette a VPowert a többinél. Az a cucc viszont akkor tényleg minőség volt (egyetlen finomítóban készült az összes németországban) valszeg beetetés céljából, és nem teljesen alaptalanul lehetett 330Ft literje már akkor. Kérdés hogy a mostaniaknak mennyi köze van az első szériához. -
#2558 Sziasztok!Egy kérdés!Jól megy a mocim de ha nagyon odahúzok neki kicsit tortyog!Mit csináljak vele?Mitől van?Levegő?Vagy nem jó a benzin???? -
Bmx01 #2557 NEM ROSSZ -
#2556 Na ehhez is pofa kell!
Hátha megeszi valaki,aztán ha kiderül hogy mégis kínai /generic/,simán lehet védekezni hogy 'csak replika'! -
#2555 -idejössz,fingod sincsen semmiről,okoskodsz aztán kifakadsz ha valaki leállít?
Engem lebarmozol aki motorszerelésből élek 10 éve?
Kapjál már magadhoz kisgyerek!
'batárnagy motoroknak jót tesz"
-még mindíg fogalmad sincsen a sűrítési viszony és az oktánszám összefüggéséről,de az okoskodás az asztán megy!
-
zoolee #2554 Úgy, hogy ezuzel arra célzok, hogy pl a v8 al arra céloztam, hogy a batárnagy motoroknak jót tesz, a subaruról meg láttam egy tesztet +14 lóerőt jelentett a vpower racing..
Te barom, ha nem csak az okítás kedvéért jönnél, akkor nem írnál ekkora f@szságot!
ÉS IGEN!!! 95+Rowe olaj, és 100 rove olajnak rohadtul más ilata van...
Ennyit az okoskodásodról. -
#2553 'De pl egy V8 otónál, vagy egy subarunál, már érezhetően jót tesz a + 2 oktán..."
-Hogy is függ ez össze egy autómárkával,vagy hengerelrendezéssel?
/Ha mondjuk kompresszióról írnál esetleg,akkor gondolhatnám hogy van valami lövésed a dolgokhoz./
'Ilyen kismotorokon sz@rt se ér, csak jobb lesz az illata, nem ilyen szar 95 ös szerű."
-illat?Oktánszámtól? WTF?
/kétüteműn nem inkább az olajat érzed?/
Bazz olyan infantilis hülyeségeket tudsz írni,hogy az elképesztő! -
#2552 mitől menne joban?
placebo hatás... -
Bmx01 #2551 sztem is robogónál nem jelent sokat az oktánszám külömbség
-
zoolee #2550 Ilyen kismotorokon sz@rt se ér, csak jobb lesz az illata, nem ilyen szar 95 ös szerű.
De pl egy V8 otónál, vagy egy subarunál, már érezhetően jót tesz a + 2 oktán...
De kipróbálhatod, hogy hogymegy a robi a NOS oktánszám növelőjével... 2 deci 200 literhez vagy menynihez ajánlott. -
mate317 #2549 Nem fog jobban menni tőle a mocim? Mindenki azt mondja, hogy egy kicsit igen, de annyi pénzt nem ér. -
Bmx01 #2548 én is majd nyáron akarom tuningolni a motort,
valami malossi 70-es henger, 1 gianelli dob, fúvóka, red filter. -
Bmx01 #2547 ja már megtaláltam 5000km nél kell cserélni -
#2546 Hülyeség!
Minden benzin ugyanúgy ég,csak az oktánszámuk /kompressziótűrésük nagyobb / a drágábbaknak.
Attól még semmi sem megy tönkre,hogy magasabb oktánszámú benzint tankolnak bele!/különben meg kidobott pénz/
Ha viszont túl nyitott a kipuf. v. ritka a benzin/levegő keverék attól eléghet a dugattyú.
-
Bmx01 #2545 álltalába hány km-nél érdemes cserélni gyertyát ?
-
#2544 Szerintem ennél nem tesz jót!Yamaha jog -
zoolee #2543 Én is v power racingal nyomom. -
#2542 Háát ja!4000ft lesz bele a dugattyú+gyűrű+tömítés.Pénteken hozzák meg hozzá asztán zsír lesz a gép.De az olajzás rendben van csak lehet sok vóóót neki a v-power racing:-)))Többet nem rakok bele csak 95-ös benzint babonából:-)) -
zoolee #2541 Besült ahogy mondtam? -
#2540 Szia!!!Dugattyú csere gyűrűkkel!!!Ez volt a baja!! -
zoolee #2539 Ehh, én is most tervezek egy JOG ot, aztán megy a sufni tuning..: DD
Szal ~100 ért egy robi, meg még 100 ért tuning. -
#2538 120-ert adtam el silencer csovel ,meg sportkuplungal. elol-hatul tarcsafek es vizhuteses. -
#2537 Nekem meg pont olyan f-12-es robira báj a fogam!!!Csak nem jön össze!:-)) -
#2536 Eladtam az f-12-t :\ Majdnem elbogtem magam.. :c
Nah mindegy... nyar vegen veszek egy JOG-ot es pollini kit rulz :D -
#2535 Helló kicsit széttszedtem és azt láttam hogy indításkor a gyújtótekercs szikrázik és durran.!Ugy hogy valószínű az lehet!!!! -
#2534 Gyertyapipa. -
zoolee #2533 Azt kéne tudni, hogy fémes, éles durrogás, vagy robbanás szerő-e. -
#2532 nem tudom sajnos!De durrog!! -
zoolee #2531 Akkor mégsem...
Lehet, hogy elállítódott a gyújtás.
Fémes durranás, vagy olyan mintha nyitott "szelepnél" gyújtana? -
#2530 most megint próbaképp megpróbáltam berúgni de durant egyet! -
#2529 Köszi a segítséget!!!:-(( -
zoolee #2528 Feltűnően jól ment?
Hömm...
Tiltás ki volt belőlle szedve?
Ha feltűnően jól ment, akkor lehet sztpörgött.:C
~10 k.
Ha főtengely, akokr ~30 -
#2527 Mennyibe kerülhet megcsinálni ha hajtókar a bibi??? -
#2526 Persze kitudja hogy használták elötte!De feltünően jól ment! -
#2525 Nem tudom most vettem 1 hete Yamaha jog -
zoolee #2524 Mindíg jó volt benne a keverék? -
zoolee #2523 Besült...
Lehet, hogy hajtókar tört el, vagy a főtengely..
Ha egyiksem, akkor lehet, hogy csak megragadt, mert lehet elkopott a főtengely csapágy kosara...
Ezt így nehéz megmondani...
Bár ha az elkopik, akkor eleinte förtelmes hangja van...
Szóval marad a hajtókar törés.
-
#2522 Sziasztok!!!!Szerintetek mi lehetett a robogómmal mentem és akkor egyszer csak kattant -koppant valami a motorban és leállt???!!!Utána újra be akartam indítani és durrant egy marha nagyot és nem indul azóta!!!!???