Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
ja és hozzáteszem h az összes nagyobb motoros ámul, csak az ilyen szerencsétlen hülyék röhögnek, de közbe még motoron sem ültek...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
na azért azt se mond hogy a kaszni nem számít, akkor az mitol van hogy ez gyorsabb mint egy norm robogo? és még nehezebb is...
a hangra meg egy jó (nekem hebo lesz) kipufogo, és kész is...
30km/h? 95nek is jobb lesz

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

CaviaR
Persze álló motorral 100m-rõl olyan mint egy motor. Ha beindítod mész vele 30km/h, mindenki röhög h úristen, miez fûnyíró? 😄
50ccm az akkor is 50 marad, akármilyen kasznit raknak köré, és ezen a kézi váltó sem változtat.
Ez a TZR olyan mint a szilikon mell: hasonlítani akar a jobbakra, de mindenki tudja h csak egy gyenge utánzat. 😄

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Azért ne misztifikáljuk túl a dolgot. Ha az a robogós csak egyetlen egyszer életében vezetett pl. Simsont akkor az égvilágon semmi baja nem lesz az elindulással.
Azonfelül ha téged rábasznának egy izmosabb robogóra megnézném meddig jutsz ezzel a "mit nekem egy robogó" állásponttal. A húgom robogóját pl. egy kõkemény motorosrendõr törte össze egyszer mert õ is azt hitte hogyha elbánik egy naggyal akkor egy robogó csukott szemmel is megy. Gyakorlatilag egyetlen métert sem tudott megtenni rajta, rántott egy csutkát a robogó meg kiszállt alóla. Aztán jött a kamu dumával hogy õ megtanulta nagymotoron hogyha esni akar akkor el kell engedni - ettõl persze csak még jobban röhögtek raja.😊
Egy a lényeg, az ilyen 50-es "sportgépeknél" semmivel sem lebecsülendõbb egy normális robogó, csak más.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

OrioN the S
<#smile>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

ColdFire
gyári: 95
puff+ fogaskerek: 120

OrioN the S
akkomá #1456 kölcsönkérem Zetorg barátomtól 😄 Oszt nesze neked "gyerekmotor" D:

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
mé mennyit megy az 50-es speed? 😄

OrioN the S

ColdFire
ehh.. versenyzünk? 😄

OrioN the S
lol <#wow3> fúdehülyevagy

ColdFire
,,l,,

nemtom erre rábasznánk egy robogost, az hogy indulna el vele...
ez nem gyerek motor, ez már olyan serdülõ 😄DD

OrioN the S
<#eljen><#eljen><#eljen>

Ezek is gyerekmotorok egy nagyköbcentishez képest. Kicsit vicces leugatni egy robogót, aztán elõállni egy másik szecskával.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

ColdFire
szegeny kipumat elbaszta a regi tulaj... van rajta 5 lyuk 😄DD
majd karácsonyra jön a hebo jeee😛

ColdFire
?
nekem az elsõ van pirosban, aeroxocskábol nem sok maradt... (enyém is, az is gyari)

OrioN the S
fasza ,de min. 125ccm-et -.-

ColdFire
<#wave>

CaviaR
Szerintem ez a legkomolyabb moci. Tekintélyes a mérete, sportosan néz ki és erõs. Mondjuk ha nincs a lámpáján ilyen ratyi maszk még normálisan is néz ki.

Szerintem sokkal jobb mint bármelyik másik gilera vagy ilyen szarok.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Hajtos tibi
Háát jah de ahogy megy az valami õrület<#wow1>
Amugy nekem egy derbi senda X-race 50sm van elado!!!ha valakit érdekel!!!

*Waberer\'s* --- ? BMW-POWER ? ---

ColdFire
eh nem csipem az aeroxokat 😞
nemtom nekem olyan gyerekmotornak tûnik 😄

Hajtos tibi
Haver 70-es aeroxa!!

*Waberer\'s* --- ? BMW-POWER ? ---

CaviaR
Megpróbálhatod, viszont lehet h nem is ez a baja a gépednek, akkor viszont nem biztos h ez jót tesz neki az erõltetés, ki tudja..
Én a helyedben megtisztítanám a karbit, amitõl vagy megjavul vagy kiderül h nem is az a baja.

és az nem elég ha lemotorozom a benne lévõ benzint és megpróbálok kicsit jobb minõségût beletankolni?

Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...

nagyon köszönöm a segítséget...akkor ezekszerint nekem az agip-os miatt lehetett...

CaviaR
Az 1466-os számú hozzászólást ebben a topicban

mit?😄

CaviaR
Próbáld ezt, hátha bejön: #1466

nekem van egy nagy problémám: Tehát a robogóm egyik pillanatról a másikra amikor 80-nal repesztettem egy kellemes faluban belassult 10km/h-ra , de nem állt le ,és azóta ami már lassan 4nap nem tudok 45km/h-nál gyorsabban menni vele semmi baja csak olyan szinten nincs ereje a motornak hogy ahhoz a 45km/h-hoz is 350m kell😄
Szerintem nem kap elég benzint ,de akinek már volt ilyen problémája az adhatna tanácsot.
Elõre is köszönöm

OrioN the S
LOL

CaviaR
Ez igazából robogó, de tágabb értelemben mondhatjuk gyerekmotornak is. 😊
A robogókhoz képest ennek nagy kerekei vannak, ezért látszik a képen arányaiban kicsinek. Nagytestû robogókkal nagyjából azonos méretû.

Zetorg
<#taps>

ColdFire
ez egy mutáns, kicsinek télleg kicsi, de nem annyira, olyan f12 magas xD

fos kis kerekek, nagy váz rajta, fura egy keverék xD
fõleg h automata 😄

ez valami gyerekmotor?

Shortstop
köszi

CaviaR
Nekem is volt ilyen anno. Mentem és elfogyott belõle az erõ. Ha újra beindítottam alapjáraton metn, de ha ráültem és húztam neki, pár méter után legyengült majd lefulladt.
Ha ezek a tünetek, akkor:

1.)Karburátorba víz ment. Van egy leeresztõ szelep rajta, azt csavard ki, ekkor kijön egy korty benzin belõle, ha szerencséd van kitisztul tõle. (ezután karral rugdosd meg jól mert fel kell töltõdnie újra)
2.) Eltömõdött a karbi vmelyik kis szelepe. Szét kell szedni, megfújkálni picit, átöblíteni benzinnel.
3.) Tisztítsd meg a légszûrõt, (majd kendd újra légszûrõolajjal)

Nekem egyébként OMV-s tankolás után volt ez a gondom, a karbi tisztítás megoldotta.

Shortstop
van

ma tankoltam a MOL-nál. Nem lehet hogy ott szedtem be valamit? Az is furcsa volt mikor fél11kor indultam el a melóból akkor is be kellett rúgni, mivel máskor mikor még hidegebb volt simán ment a karral.

Zetorg
olaj van benne?

Shortstop
csá

ma megállt alattam a moci. emelkedõn mentem felfelé és azt vettem észre hogy nem húz hiába rángattam akkor is csak szenvedett majd leállt. égett szagot éreztem. majd nem indult be, aztán próbáltam berugni mint ahogy eredetileg elindultam, de arra is semmi.
nemtudjátok mi lehet a gáz?

Zetorg
zsír csõ, de valami más nincs?
polini vagy malossi? 😊

OrioN the S
D:

ColdFire
kiszemelt áldozat piros TZRhez itt marchas ->>> HR1000731H

Zetorg
htxvm

folyik a víz a blokkból, lehet, hogy megint szét kell szedni :S

ColdFire
nem rossz

Pheaper
szép<#eljen><#eljen><#worship>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Zetorg

összeállt 😊)
a fejidom maradt a régi törött 😞

ColdFire
lehet...
bár a kipu eleg guszta rajta, azt majd cserélem...
meg még vmit biztos 😄
pl gyertyát

OrioN the S
akko max 80-85 a vége mi? 😞

ColdFire
nem tudom meg csak tanulom a motorozást...
pestrol kecskemétre 65-75 kozott jottunk, 6osba, 8000es fordulaton

OrioN the S
mennyit visz? 😊