6802
Robogók!!:)
-
ztahity #2761 Oké! Köszi! Azt hiszem, akkor valahogy megszabadulok a matrixtól és spórolok egy runnerre! -
#2760 A runnerrel sincs semmibaj,mert Piaggo blokkos,nem drága az alkatrész és jó anyag.Az LC-t nem ismerem.SR -m volt,nem tudok nyilatkozni.Psziho szakma. -
ztahity #2759 Ezt nézegettem: Aprilia SR 50 LC. Ez jobb motorikusan mint a Gilera runner sp? -
ztahity #2758 Sziasztok! Azt hiszem megfogadom a tanácsotokat. Tudnátok nekem ajánlani egy megbízható erős robogót? -
#2757 Külömben én is igy játram az SR-Ditech el,tökéletesen müködött de Psziho megmondta,hogy mi rossz vele,és most visszagondolva igaza volt.örülök hogy eladtam,és mondhatni jó áron.Ebböl lett a Runner,ami évszázadokkal más robi.A keeway el is ez a probléma,ha költesz rá csak rosszabb lessz,amig minden gyári addig elmegy de ha már pénzt kell ráforditani az már gáz. -
#2756 akarom mondani NE tuningoltasd feleslegesen! -
#2755 Nem érdemes megsértődni, pláne ha nem érdekel más véleménye mert te örömöd leled a robogódban. Ez a népítélet, olyanok is állítják hogy rosszak a kínai motorok, akik még csak név alapján sem ismerik. Egyébként tényleg azok, szerintem senki sem akart beszólni ezzel neked, csak jóindulatú figyelmeztetést kaptál, hogy tuningoltasd.........feleslegesen! -
ztahity #2754 Nekem egyenlőre semmi bajom nincs ezzel a motorral, azon kívül, hogy gyenge! Egyébként, nem véleményre voltam kíváncsi! -
#2753 Ha már igy eszembe jutott,nincs valakinek elfekvöben runnerre matricája? -
#2752 Hát igen a Keeway az kis jóindulattal sem nevezhetö robogónak,az már biztos. -
#2751 Még a 'bánatos' gyári hengerrel sem tartós,hogy lenne az egy tuninghengerrel?
80-85 km/h lehetetlen azzal a gagyi anyagminőséggel,meg pontatlan gyártással.
Amiket eddig javítottam azoknak mind ütött gyárilag a főtengelye.
Kidobott pénz tunningolni,de szerintem megvenni is hiba volt.
Ha még 100ezret hozzárak valaki,azért már alap piaggio-t lehet kapni,ami ötször annyit ér. -
ztahity #2750 Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni tőletek, hogy egy 2008-as évjáratú Keeway mátrixba milyen 70-es hengert tegyek hogy tartós legyen a motor és a sebessége is tartósan vigye a 80-85 km/h-t! Légyszi ha valaki megtenné nekem, akkor minden hozzávaló dolgot is ajánljon! Sajnos nem értek hozzá ezért kérek tőletek ilyet. Előre is köszi! -
#2749 Hello.
Segítséget szeretnék kérni.Nemrég vettem egy Yamaha YogR-t, és az elöző tulaj kicst lenyomta az optikát róla.Próbáltam a neten keresni cuccokat hozzá, de nem találtam.Ha tudna valaki olyan oldalt ahol meg lehetne nézni a dolgokat, az légyszi dobja már föl.És persze egy kis pöckölés sem ártana neki, úgyhogy ebben is kérnék segítséget.Köszi -
kriszkrisz #2748 hello
valaki nem tudja az mitol lehet,hogy berugom a motort es 2 mp mulva leall,utana alig lehet berugni,es ha el is indul azonnal le is all.amugy a motor egy teljesen gyari malaguti f10-es,elore is kossz a valaszt -
#2747 hát ja az keleti rész ott japán és kína környékén közlekedés és már társadalmi élet szinten sem egyszerű... -
#2746 A tact annyiban jobb mint a dió,hogy elől nem rohad be a telója.
Af-16,af-24,af-31 így jönnek sorban a generációk,de bármelyik megvehető ha jó állapotban van.
'Lényeg hogy jól induljon hidegen-melegen,szép finom hangja legyen,és egyenletesen jól gyorsuljon.
'Ha 50-60-nál egykézzel könnyedén megy akkor a futóműve is jó.Elsőteló rugózzon,hátsó csillapítson,és könnyű legyen felhúzni /levenni/ sztenderre"
Ha süvít a motorja akkor csapágyas,a javítás kb.20-25.000 ft.
Az af-24 is lassan 20 éves,úgyhogy nehéz szépet találni közöttük. -
alakulat #2745 Hello!
Most akarok majd robogót venni, még sosem volt.
Honda tact ez a tipus milyen, ki mit tud mondani?
vagy milyet tudnátok ajánlani?
elöre is köszi -
öregember #2744 bezúzzák... -
#2743 Bocs ez az!!!:-)) -
#2742 Ez lenne az!! -
#2741 Sziasztok!Nincs valakinek esetleg f12-hőz oldaltámasz?Megvenném vagy cseréba adnék 2-db gyári malaguti visszapíllantót!(fekete)
Üdv nektek! -
davidkacska #2740 Hello! Volna egy Daytona racing unit CDI-m!!! Ahoz kérnék segitságet hogy hogy lehet azt bekötni?! De van egy olyan érzésem hogy az nem jóó az én motoromhoz!!:D:D -
#2739 Tipus,gazda,szervíz-függő.
Alapesetben szerintem
2T-50.000km
4t-50.000-150.000km /de csutkán meg lehet ölni bármelyiket hamar/
Persze a legtöbb magyar motor csak hajszolva van,kóklerek szerelik,idióták hajtják.Az órák többsége úgyis pörgetve van.
Kínai 5000km:) -
#2738 És az mennyibe kerűl??? -
#2737 Fesszabályzó elszállt./Tipushiba/
-
#2736 Sziasztok!Van egy malaguti madison t150-sem az a problémája hogy lemerül benne az aksi .Nem tölt semmit vissza!Nincs semmi töltés??Mit lehetne megnézni vagy vigyem szerelőhöz??Mennyibe fog kerülni vajon??? -
ch13 #2735 Szerintem 27.000km-nél a motorban nincs erő, de ez attól füg, hogy ki használta.Ha nincs megfuratva akkor talán, de akkor meg pluszban kell költened rá... -
#2734 az is lehetseges ,hogy az mar atfordult egyszer :) vagy ,hogy pukka tortek es nem is a sajat oraja. -
#2733 egy robogok mennyi KMrel éri meg használtan venni?
27000km az sok?:D -
#2732 2670
Sőt korábban bővebben is leírtam,ha érdekel keresd meg! -
#2731 Helló! Yamaha Jog vagy Honda Dio? Mire kell figyelni a használt robogóknál?
Thx! -
ch13 #2730 Nekem van. -
#2729 ha pár hónapal hamarabb adódik ez a lehetőség, akkor...:D
De sok sikert az eladáshoz. -
elektor #2728 Hercules-sahs RL 50 -es veterán motorunkat eladnánk gyűjtőknek vagy motor mániásoknak sm.kategória,5 sebességes ,km.óra és fordulatszámláló.80 fölött érzi jól magát. -
#2727 ez igaz -
#2726 A leonardó szart sem ér a piacon mert még a leghülyébb rendőr is kiszúrja hogy nagymotor.
Ha rendszámos,akkor meg macerás papirozgatni-műszakiztatni,és a legtöbb robogósnak úgysincs motorjogsija. -
#2725 Haverom 150-ért kínálta a 150cc Aprilia Leonardóját. De inkább megtartotta ha minden igaz. -
szehi #2724 Én a Yamaha BWS-t ajánlom!!! iszonyat jól megy!!
de a JOG sem rossz csak azé nem megy 70-et -
ch13 #2723 150 000ft-ért egy jobb használtat lehet venni, de vigyázz ne, hogy át baszanak.... -
#2722 sztem egy 50-es jog nem ér 100 ezret se, én venni akarok mindenkép de min 70-est, de ugytűnik Aprilia SR t veszek...