Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megcsinálták.
mondjuk szét kellett szedni hozzá a motort, és visszacsavarni, mert eléggé elmászott az egész test...
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
a seggén törött alumínium quadvázakat is simán varrtuk, amíg volt hozzá cuccom...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
meghegesztették.
talán várok tavaszig az eladásával
Pesten a fõbb utakat letolják, a mellékutakon pedig kitett lábakkal, fék nélkül, valahogy el lehet szenvedni óvatosan.
Kell egy magasszárú vízhatlan cipõ. Nem kell túl drága, a só úgyis szétcseszi.
Jégeralsó farmer, szélgatya és az az 5e ft os felcsatolhatós ötvös szoknya 😊
Felül pedig 3 réteg +sál+felmaszk+ bõrdzseki.
Egy szövet és egy bõrkesztyû + a kézvédõ.
Nagyjából így vágok neki 😊
Én 7000 vettem a piacon. Már 3 éve húzza.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Persze a vízálló motoros dzseki+gatya kombó amit LIDL Aldi meg ilyen helyeken lehet kapni, az egész jó legfelsõ rétegnek. Jól fogja a szelet és tényleg 100% vízálló. Alá 2 gatya, meg vagy 3 felsõ réteg 😊 Mindent betûrni mindenhova azt mehet 😄 Csak sálat felejtettem el, nyakamnál kicsit para volt :S
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Mindegy, majd csak lesz valahogy, éhbérbõl meg nem fogok autót venni, fenntartani sem tudnám, mellesleg az autó csak arra jó, hogy álljunk vele a dugóban. Soproni vagyok de lassan olyan lesz itt is a helyzet mint Pesten... Szörnyen buták az emberek, szerintem még nem elég drága a benzin. Nem egyszer látom, hogy a közelben lakók elindulnak a 8 óra elõtti csúcsforgalomban, hogy elvigyék a gyereket az 500 méterre lévõ suliba... Aztán ilyenek miatt nem lehet közlekedni. Érdekes hogy fél 9-re már lecseng mindez.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Az m3as mellett most azt mondták megcsinálják szépen.
Utána eladom sztem.
Végülis 125 -ért egy másfél éves motort tán megvesznek 13e km-rel.
Vezetett szervizkonyvvel...
az én shercóm tervezési hibás azon a ponton ahol elrepedt,úgy nem is szabadna két tagot illeszteni ahogy csinálták aztán 1.5 millás motor
mikor megvettem az elõzõt azon meg már a kereskedõnél lapos volt a gumi,felpumpáltuk elhoztam
másnap nézem tök lapos,a 30 ezeres michelin gumi gyárihibás volt felhívom a kereskedõt hogy valamit intézzen az volt a válasz hogy 'gumira nincsen garancia'
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
meghegesztettûk pedig króm molibdén,és meg is lett ott erõsítve
új modell-konstrukciós hiba kész
egy szutykos acélvázat miért ne lehetne meghegeszteni?
meg kell utólag erõsíteni a hegesztésnél valami acéldarabbal aztán szevasz
Mi az az utolsó ár amiért eladnád így egyben?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
A garanciában is ez van, és utánanézett egy értékesítõ csajszi, akinek nem is lett volna dolga, hogy így sajnos nem tudok garanciát érvényesíteni.
a szerelõm is mondta hogy a hegesztés nem túl jó megoldás...
meg lehet csinálni de bármikor újra elpattanhat.... :/
Jó nagy bajba kerültem...
2010 márciusában vettem újonnan egy 125ös Keeway matrix-ot. 260.000 e ft-ért.
Nézem, mondom mi a franctól ül ilyen alacsonyan a motor.
Eltört a váz lent középen az egyik oldalon. Rácsúszott, így tartja de nem szívesen közlekedek vele.
Szerelõm 25 e ft ért megheggesztené, mivel a garancia 8000 km-re vagy 2 évre szólt, így azt buktam.
Egy új váz 50e ft.
Motor pedig kell, ráadásul sürgõsen, hiszen azzal közlekedem.
Az nem kérdés hogy ezt megszívtam, mint inkább az, hogyan jövök ki ebbõl a legkevésbé rosszul?
Mennyiért lehet eladni egy váztörött, ugyanakkor fiatal, motorikusan kifogástalan keeway matrixot ?
Liberty-ben vagy scarabeo-ban gondolkodom...
Köszi elõre is minden tanácsot, ötletet.
Válaszodat elõre is köszönöm!
pumpás kenésre nem alkalmas csak direkt keverésre mert más a viszkozitása, más hõterhelésre és igénybevételre van tervezve,és más is a keverési aránya mert 1:30 1.40 ben használják
alapjáraton és részterhelésen nem ég el rendesen és összekormoz mindent
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Az van ráírva utcai használatra nem ajánlott, amit nem értek.
egy 8000-es olajra miért van ráírva h utcára nem ajánlják???
nem fog
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Eddig Repsol volt benne.
Azért gondoltam hogy jó lenne mivel ez ilyen versenyolaj szerûség, versenymotorokba használják, hátha adna pár lóerõt még.
Favorit 2T full syntetic
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
Még egy érdekesség most az Aeroxal kapcsolatban.:
Megyek majdnem nyélgázon 90-el..egyszer csak elfogy a lendület és hiába húzom neki elkezdek lassulni...imátkoztam hogy ne álljon meg mert még vagy 5km-re voltam otthontól..aztán 40-50nél megállt ez a lassulás és megint reagált a gázadásra,de már nem húztam neki csak tartottam ezt a tempót...Utána poénból az utcánkban megnéztem hogy mûködik e minden és igen ugyanúgy gyorsult megint 90-95-re.:SS Ez mi lehet?
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
thx
De még így se esett jól hogy átbasztak.
De a szerelõ nem vette vissza pedih 300 ezer volt.
Gondolom kicserélte a gagyi motorra.
Yamaha DT 125-rõl van szó>>>Miután beteszem egyesbe,nem tudom kivenni üresbe..felváltás sikerül,lefelé is megy szépen...de egyesbõl üresbe egyszerûen lehetetlen betenni:S
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Ha írsz egy mailcímet, küldök róla képeket is.
http://kep.psharing.com/590360.jpg
nah it a kép....
ha két szineset öszekötöm akor van index,féklámpa,stb... de szikra nuku
ésvan egy fekete fehér meg fekete piros ami a trafohozis mászik belöle...
és van egy fekete fehér leghátul a vázon mint test!!
history/1984/1984_Love3_red_500.jpg it a motorol kép egykori biztos fényes korábaxD de kül egy fekete piros kábelvan meg fekete fehér ami trafohozis megy meg egy piros narancssárga vezeték nah ezt a 4 kábelt kéne öszekötni hogy jolegyen de majd teszekfel a robogórol kpet hogymint áll!!
az 50-esek többsége ilyen
Azon a szakaszon azért jobb is egy GT 😄 én ráálok ezzel egy 80-ra de még ígyis elunom az életem mire beérek a városba..
#6301 - használtautón nézz szét, ott le lehet szûkíteni a kört rendesen. De még ígyis annyi fajta van hogy szerintem egyszerûbb ha kinéztél valamit beszúrod ide és majd megszakérti valaki 😊
#6302 - szerintem képpel megnõ a segítség esélye semmirõl a talánra 😄
( megint láttalak a 11-esen, et4-es barátommal jöttünk befele)
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
kelene nekem egykis segitcség😊
kaptam egy suzuki love tree tipusu robogót!!
és abba kéne segiteni hogy a hülyék!xD szét tépték a gyujtás kulcsnál a kábeleket me a kulcsot beletörte a marhálya!! és hogylehet összekötni hogy induljon???!!
a segitcséget elöreis köszönöm😊 ha kel rola kép teszekfel rola!