6802
Robogók!!:)
  • pszihopata
  • Benel
    de ez a burkolat ez hogy? Kiöntötte valami fröccsöntő üzemben?
  • leipsig
    Ooo jee :D nagyon sufni :D
  • pszihopata
    jessszz........
  • pszihopata
    egyenkínai 4T,ugyanaz mind
  • Pingvinpuki
    Üdv mindenkinek, nekem egy Rieju Toreo 50 4T-m van 2008 as évjáratú és annyi bajom van vele hogy hidegen és hidegben (+5 foknál már gondjai vannak) ill. ha ritkán használom rettentő nehezen indul és nem tudom hogy ez miért lehet ha valakinek van hasonló gondja vagy tudja esetleg a hiba forrását légy szíves írja már meg nekem köszi
  • Higany
    Psziho lenne egy kérdésem! Ez a moci mennyire jó? Mit kell tudni róla? Mert szeretnék venni valamit, most hogy kijött a jó idő és ugyebár a keeway matrixomat tavaly ellopták és nem akarok drágáért mocit venni. Ez a Caper 50-es tényleg Keeway? Mert nem nagyon találok róla megbízható infót sehol. Egyik ismitől venném 3 évesen és 75e-et kér érte. Szted megérné? Köszi előre is!
  • pzolika978
    Ugyanakkor eladóvá vált az előző motorom,ami egy Malaguti Centro sl
  • pzolika978
    Ma megvettem a honda topicot. Nagyon szép állapotban van, nagyon csendes kis motor. Majd teszek fel képeket.
  • pzolika978
    Mi vélemény erről a robogóról?
    honda topic
  • pszihopata
    a dió is megbízható de a jog sokkal jobb gép
    a hondát kicsit könyebb javítani
  • pzolika978
    lehet,hogy 28
  • pszihopata
    af38-at nem ismerek csak 28-at
  • pzolika978
    Sziasztok!
    A Honda Af 38-as motorról mi a véleményetek, van olyan megbízható mint a yamaha 3kj blokkja?
  • Benel
    érdekes hogy pont egy összelapított Honda foresightra hasonlít az első és hátsó lámpája is :)
  • Benel
    2T vagy 4t? kis vagy nagykerekű? 50 vagy több ccm?
  • Benel
    Én a második nyitottat használom, ennek nagyobb a plexije, lejjebb jön az államig rendesen, de ha oldalszél van a megfelelő szögből, ugyanúgy kifolyik a szemem benne :D De amúgy ha nincs szél, elviselhető 70-80-nál is. Biztonsági szempontból persze a egyben zárt a legjobb. De ezt már te döntöd el, mi a fontosabb. Szerintem zárt is befér az SR-be.

• Higany
    Nyáron frankó a nyitott, de csak jó időben. Nekem van zárt és nyitott is. A zártat jobban bírom, mert ha távolabbra mentem, akkor nem árt a biztonság miatt, meg abba nem tud belemenni menet közbe állat, meg ha elkap az eső, akkor is jól jön, nem is beszélve a hidegebb évszakokról. A nyitott városba jó leginkább. Nekem kettő van és váltogattam őket, alkalomtól és időtől függően. Most viszont valami robogót vennék olyan 100e Ft körül, mert a másikat novemberben ellopták. Ha valaki tud valami tuti tippet, ossza meg velem is. Köszi!
  • Paranoia
    Hi,
    Vettem 2hete egy 2011 apriliat(sr 50)
    Elég kis sportos hatású és sebességet produkáló,cirkáló nagyon meg vagyok vele elégedve.
    Jelenleg sisak dilemmában vagyok.nyitott,zárt,...befér a csomiba vagy nem...Nem akarok egy kibszott bowling golyót a fejemre.

Ti milyen bukót használtok?
    70km/h körül kellemes még a nyitott(plexit lehúzós)bukó?
  • pszihopata
    morphus
  • Higany
    100 kilóra gondoltam, csak lemaradt egy nulla. :)
  • Higany
    Üdv Psziho! Tavaly év végén ellopták a kínai csodámat és most szeretnék újra venni valamilyen robogót. A tanácsodat szeretném kérni, hogy olyan 100e Ft körül mit lehet/érdemes megvenni? Ami simán elbírja a majdnem 10 kilómat és nem haldoklik dombra felfelé, mint azt a Keeway Matrix tette. Az se ártana, ha nagytestű lenne, mert hülyén néznék ki egy kistestűn. Köszi előre is a segítséged!
  • GaBenc
    Szerintem olajat neki. Sok lesz a rozsda benne.
  • RYO21
    Üdv!

A szép időnek hála, újra elkezdtem robogóval furikázni. Viszont azt vettem észre, hogy nehezebb gázt adni mint régen, illetve néha nem ugrik magától vissza ha elengedem. Csak a szajlát kellene megzsírozni, vagy az egészet ki kellene cserélnem?
  • Web mester
    Azér minden ok nélkül kocsival sem büntetik meg az embert. Ha nem provokálod ki, ezzel sem fognak. Mondom, hogy teljesen ugyanúgy néz ki mint az 50-es társa. Ha meg is állítanak max a jogsid kérik, ha alaposak akkor még az adásvételit, amire meg annyi köbcentit írsz rá amennyit akarsz. Lassan 3 éve használom a motort, nincs ebben semmi para, rengetegen használják nagyobb köbcentis motorjukat 50-eesként.
    Persze én nem akarlak bűnre csábítani, ha félnél vele így közlekedni akkor ne vedd meg. De ha egy fürge vásosi cirkálót szeretnél akkor ez a nyerő megoldás.
  • matyi0323
    Az az egy a baj, hogy 50 ccmig van jogsim.
    Rendőrök nem kötekedtek érte soha?
    Engem előszeretettel büntetnek autóval mindenért, akkor egy jogsi nélküli géphez gatyám is ott hagynám :/
  • Web mester
    Hello!
    Megvan minden eredeti olasz papírja, csak én 50-esként használom mivel, ugyanúgy néz ki mint az 50-es testvére. De akinek van rá fölös 100.000 Ft-ja, minden probléma nélkül forgalomba helyezheti.
    Ha komolyan érdekel 110-be oda adom. De ez az utolsó ár.
    Azér adom el, mert egy endurot szeretnék venni. Amúgy teljesen hibátlan gépezet, igényes gazdától származik.
  • matyi0323
    Nem értek a robogókhoz..
    Egy ilyenből mennyit nem pofátlanság alkudni?
    Most tervezek venni egyet ( azért most, mert én úgy gondolom télen olcsóbb, persze ez lehet hülyeség:D), de olyan 80-100 ezerig mennék maximum, és ezen még papírok sincsenek.
  • Web mester
    Eladó Benelli K2
  • pszihopata
    hagyjuk a lendületet 1:38-1:40-ig van a lényeg

novemberben láttam egyet a milánói vásárban 2000 euró volt az ára,ma is rendelhető rokon
  • Benel
    hát rakott egy kis súlyt az első kerékre :D az a teli tárcsa biztos megadja azt a kis tapadást.
    Na de itt azért lendület/tempóbeli különbségek vannak, ez nem lő ki, hanem "felezőbe" megy fel csigatempóban.
    Megvolt a vevőköre gondolom, elhúzni a fél disznót a szomszédból (zetor 2) :D Meg egy másik videóba angolul gagyogtak valamit hogy jó a gázlómélysége(ez látszik is), viszont halál para vele kanyarodni a hajtás miatt.
  • pszihopata
    amúgy szerintem aki ezt a árművet készítette nem sokat járt fizikaórára

egy ügyes motoros elsőkerekén 1-2 kiló van ilyen meredek feljárón,egy triálosé meg 2 centire elhagyja a talajt hogy maximális legyen hátul a tapadás

• Benel
    az fölmegy :O
  • Benel
    Ehh, egy újabb gyöngyszem. Kapcsolható összkerékhajtás?
  • pzolika978
  • pszihopata
  • pzolika978
    Minden elismerésem, hogy a motoros futárok ilyen hidegben is dolgoznak rendületlenül.
  • Web mester
    Ezzel én is egyet értek. Tudom melyik cikkről beszél Pzolika. Tavaly télen került fel az Egü honlapra, én is olvastam annó, és furcsának is találtam...
    Honnan tudná azt bárki is, hogy pl -5 fokban a ventillátor előtti résznek hány %-át kell ki takarni, hogy optimálisan működjön... Lehet, hogy jót tesz vele az ember, de ha túl nagy részt takar ki, akkor valóban túlmelegedhet a henger...
    Kár ilyenekbe belebonyolódni. Most meg amúgyis olyan hideg van, hogy aki ilyenkor motorra ül, az őrült. Én is az vagyok, ma hoztam haza a Mito-t szerelőtől, kb 1500 m-t mentem vele, de irhakesztyűben még így is lefagytak az ujjaim, meg persze a térdeim... És a max tempó amit mentem 40 km/h volt. Hiába -14 fok az -14 fok...
  • pszihopata
    teljesen felesleges bármit kitakarni,sőt veszélyes mert túlmelegedhet
    ha ki kellene takarni akkor a gyári gépkönyvekben írnának róla,vagy gyárilag zsalu lenne a légnyílásokon és a hűtő előtt

én senkinek sem javaslom hogy pontos számítások és mérések nélkül beavatkozzon bármilyen jármű hűtőrendszerébe
  • pzolika978
    Nem kell a te szinteden állnom,én nem értek a szereléshez. A cikk nem tesz különbséget 2, és 4 ütem között. Nekem a szerelőm ajánlotta a félig kitakarást a 2 ütemű levegős motoromon. Amit tapasztaltam: A motor csendesebben jár, Lámpáknál állva nem pörög folyamatosan, és kevesebb a fogyasztás,gyakorlatilag nekem pozitívak a tapasztalataim, és nem a neten szereztem ezeket a tapasztalatokat. Egyébként elismerem a munkádat, és tisztelem, hogy segítesz itt mindenkinek /nekem is/.