Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Takimate
nem volt gond.
megcsinálták.
mondjuk szét kellett szedni hozzá a motort, és visszacsavarni, mert eléggé elmászott az egész test...

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

fifi
még mindig nem értem, mi az ekkora nehézség egy pöcsöm acélváz meghegesztésében...
a seggén törött alumínium quadvázakat is simán varrtuk, amíg volt hozzá cuccom...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Takimate
holnap megyek érte...
meghegesztették.
talán várok tavaszig az eladásával

Takimate
a sokadik telemet nyomom le robogóval.
Pesten a fõbb utakat letolják, a mellékutakon pedig kitett lábakkal, fék nélkül, valahogy el lehet szenvedni óvatosan.
Kell egy magasszárú vízhatlan cipõ. Nem kell túl drága, a só úgyis szétcseszi.
Jégeralsó farmer, szélgatya és az az 5e ft os felcsatolhatós ötvös szoknya 😊
Felül pedig 3 réteg +sál+felmaszk+ bõrdzseki.
Egy szövet és egy bõrkesztyû + a kézvédõ.
Nagyjából így vágok neki 😊

GaBenc
Kinai síoveral teljesen vízhatlan, elég alá a polo, pulcsi, nadrág. Igaz van vagy 5-6 cm vastag. :-D Motort tologatni nagyon meleg. :-D
Én 7000 vettem a piacon. Már 3 éve húzza.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Benel
Lehet kapni téligumit robogóra is asszem. Ma a szmogriadó miatt robival jöttem, fel lehet öltözni többszázezres motoros ruhák nélkül is úgy hogy ne fagyjon szét az ember.
Persze a vízálló motoros dzseki+gatya kombó amit LIDL Aldi meg ilyen helyeken lehet kapni, az egész jó legfelsõ rétegnek. Jól fogja a szelet és tényleg 100% vízálló. Alá 2 gatya, meg vagy 3 felsõ réteg 😊 Mindent betûrni mindenhova azt mehet 😄 Csak sálat felejtettem el, nyakamnál kicsit para volt :S

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Web mester
Az útteseten azér felsózzák, meg letolják a havat. De szerintem a megmaradó latyakon is frankón el lehet még csúszni...
Mindegy, majd csak lesz valahogy, éhbérbõl meg nem fogok autót venni, fenntartani sem tudnám, mellesleg az autó csak arra jó, hogy álljunk vele a dugóban. Soproni vagyok de lassan olyan lesz itt is a helyzet mint Pesten... Szörnyen buták az emberek, szerintem még nem elég drága a benzin. Nem egyszer látom, hogy a közelben lakók elindulnak a 8 óra elõtti csúcsforgalomban, hogy elvigyék a gyereket az 500 méterre lévõ suliba... Aztán ilyenek miatt nem lehet közlekedni. Érdekes hogy fél 9-re már lecseng mindez.

matyi0323
110.?! Mert el kell hoznom, ami ugye manapság nem olcsó?! 😄😛

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

GaBenc
Én télen, nyáron robogóval járok dolgozni. Télen igazából a hó jelent problémát. Tapasztalataim szerint a 8-10 cm hó lehetetlené teszi a kis kerekû motorok használatát. Megfelelõ ruházatban, én egy sí overált használok, bejárásra tökéletes. Nekem 30-40 percig tart az út itt Pesten.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Web mester
Mit gondoltok a téli robogózásról? Bevállalható? Én a téli hónapokban még soha nem használtam ezidáig, de idén úgy néz ki, hogy rá leszek kényszerülve...

Takimate
Száz felett. Mondjuk 125- öt.
Az m3as mellett most azt mondták megcsinálják szépen.
Utána eladom sztem.
Végülis 125 -ért egy másfél éves motort tán megvesznek 13e km-rel.
Vezetett szervizkonyvvel...

pszihopata
a gyárban ahol szarják ezeket az olcsó kínai motorokat van egy mûveletre a szakinak pár másodperce,simán lehet otthon jobb minõséget hozni csak olyan csinálja aki ért hozzá

az én shercóm tervezési hibás azon a ponton ahol elrepedt,úgy nem is szabadna két tagot illeszteni ahogy csinálták aztán 1.5 millás motor

mikor megvettem az elõzõt azon meg már a kereskedõnél lapos volt a gumi,felpumpáltuk elhoztam
másnap nézem tök lapos,a 30 ezeres michelin gumi gyárihibás volt felhívom a kereskedõt hogy valamit intézzen az volt a válasz hogy 'gumira nincsen garancia'

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

pszihopata
én májusban vettem egy vadiúj shercó triált,szeptemberben már elnyílt kétoldalt a váz
meghegesztettûk pedig króm molibdén,és meg is lett ott erõsítve

új modell-konstrukciós hiba kész

egy szutykos acélvázat miért ne lehetne meghegeszteni?
meg kell utólag erõsíteni a hegesztésnél valami acéldarabbal aztán szevasz

matyi0323
Más baja nincs?

Mi az az utolsó ár amiért eladnád így egyben?

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Takimate
De igen, de sajna 13.000 km van benne.
A garanciában is ez van, és utánanézett egy értékesítõ csajszi, akinek nem is lett volna dolga, hogy így sajnos nem tudok garanciát érvényesíteni.

Benel
de a gari nem 2012 márciusig jó?

Takimate
eladni nyilván csak alkatrésznek lehet...
a szerelõm is mondta hogy a hegesztés nem túl jó megoldás...
meg lehet csinálni de bármikor újra elpattanhat.... :/

Takimate
Sziasztok!

Jó nagy bajba kerültem...
2010 márciusában vettem újonnan egy 125ös Keeway matrix-ot. 260.000 e ft-ért.
Nézem, mondom mi a franctól ül ilyen alacsonyan a motor.
Eltört a váz lent középen az egyik oldalon. Rácsúszott, így tartja de nem szívesen közlekedek vele.
Szerelõm 25 e ft ért megheggesztené, mivel a garancia 8000 km-re vagy 2 évre szólt, így azt buktam.
Egy új váz 50e ft.
Motor pedig kell, ráadásul sürgõsen, hiszen azzal közlekedem.

Az nem kérdés hogy ezt megszívtam, mint inkább az, hogyan jövök ki ebbõl a legkevésbé rosszul?

Mennyiért lehet eladni egy váztörött, ugyanakkor fiatal, motorikusan kifogástalan keeway matrixot ?

Liberty-ben vagy scarabeo-ban gondolkodom...

Köszi elõre is minden tanácsot, ötletet.

pszihopata
fogalmam sincsen,de valszeg egy vastag gumigyûrû kell oda

Web mester
Psziho, Cagiva Mito Evo-nál szerinted a kipufogócsonk és a rezó közé kell valami gumitömítés? Mert nekem nincs ott semmi; fém a fémre fekszik fel, és hát enyhén szólva lóf@szt nem tömít, kífúj mint állat, és összerondít mindent olajjal. A rezó nyílásánál van is egyébként egy belsõ perem, ahogy az a mellékelt képen is látható, én úgy gondolom talán oda ülhetett egykor bele valamilyen gumigyûrû.
Válaszodat elõre is köszönöm!

Benel
á hagyjad köszi, csak valaki érdeklõdött rá, de már alkudozik, nem ér az egész annyit

Psziho: tudsz vmit segíteni? 😄 elég egy igen vagy egy nem 😊

tviktor91
Milyen dugulás?😄

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

pszihopata
nem emlékszem,de ha kell szétkapok egyet

pszihopata
pl. párás idõben megragad tõle a síbertû,fagyban meg tilos használni

pumpás kenésre nem alkalmas csak direkt keverésre mert más a viszkozitása, más hõterhelésre és igénybevételre van tervezve,és más is a keverési aránya mert 1:30 1.40 ben használják

alapjáraton és részterhelésen nem ég el rendesen és összekormoz mindent

Benel
mert olyan erõs lesz tõle a motor hogy utcán életveszélyes lesz 😄

CaviaR
mert k**va drága? 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

akkor miért jobb ez mint a sima olajak?
Az van ráírva utcai használatra nem ajánlott, amit nem értek.

egy 8000-es olajra miért van ráírva h utcára nem ajánlják???

fifi
miért adna rá "pár lóerõt"?

nem fog

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ha az aeroxomba Shell Advance racing M olajat teszek, gyorsabb lesz?
Eddig Repsol volt benne.

Azért gondoltam hogy jó lenne mivel ez ilyen versenyolaj szerûség, versenymotorokba használják, hátha adna pár lóerõt még.

fifi
dugulás

Errõl az olajról mi a véleményetek?
Favorit 2T full syntetic

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

tviktor91
Na!
Még egy érdekesség most az Aeroxal kapcsolatban.:
Megyek majdnem nyélgázon 90-el..egyszer csak elfogy a lendület és hiába húzom neki elkezdek lassulni...imátkoztam hogy ne álljon meg mert még vagy 5km-re voltam otthontól..aztán 40-50nél megállt ez a lassulás és megint reagált a gázadásra,de már nem húztam neki csak tartottam ezt a tempót...Utána poénból az utcánkban megnéztem hogy mûködik e minden és igen ugyanúgy gyorsult megint 90-95-re.:SS Ez mi lehet?

Benel
Nem tudod véletlenül a kínai karbinak amit vettem tõled hogy mekkora a fõfúvóka mérete? Szétszedés elõtt gondoltam megkérdezem
thx

De bepereltem, és azt mondta hogy õ is így vette nem tudott rólla, de õ fizette az eredeti új motor 50% át.
De még így se esett jól hogy átbasztak.

Az a baj hogy én egyszer vettem, egy yamahát amiben ez a motor volt, és kiderült hogy szétesett 500 km után és mondta a szerelõ ez vmi koppintás, mert a kínaiak is ugyanezt a mtort gyártsák de mégsem ugyan az.
De a szerelõ nem vette vissza pedih 300 ezer volt.
Gondolom kicserélte a gagyi motorra.

Zsolti9014
maximum talán a Minarelli veszi fel vele a versenyt. 😉

Hajrá Magyarország!

<#eljen>

Amatorversenyzo
a Mineralli blokkoktól nincs jobb.

mercedes E320 CDI owner

pszihopata
nem emel ki a kuplung rendesen,feszíts a bowdenen

tviktor91
Valami okos ember válaszoljon pls.:

Yamaha DT 125-rõl van szó>>>Miután beteszem egyesbe,nem tudom kivenni üresbe..felváltás sikerül,lefelé is megy szépen...de egyesbõl üresbe egyszerûen lehetetlen betenni:S

Amatorversenyzo
Aeroxot kell venni.

mercedes E320 CDI owner

na ma szétkaptam, járattam, és hallottam egy jellegzetes szívóhangot. megnéztem és a levegõcsavar hiányzik a karbiból. elhagytam vhol. Amit leírtam azt csinálhatja emiatt? és honnan tudok szerezni ilyen levegõ állító csavart?

Web mester
Szeva! Vedd meg a 100-as Benelli K2-esemet. Az vígan megy 80-90-et.
Ha írsz egy mailcímet, küldök róla képeket is.

http://kep.psharing.com/590359.jpg

http://kep.psharing.com/590360.jpg
nah it a kép....

ha két szineset öszekötöm akor van index,féklámpa,stb... de szikra nuku
ésvan egy fekete fehér meg fekete piros ami a trafohozis mászik belöle...
és van egy fekete fehér leghátul a vázon mint test!!

hát nemtom 50 es meg fingomsincsehez a motorhoz me ez egy öskövületi motorxD http://www.suzukicycles.org/photos/suzuki
history/1984/1984_Love3_red_500.jpg it a motorol kép egykori biztos fényes korábaxD de kül egy fekete piros kábelvan meg fekete fehér ami trafohozis megy meg egy piros narancssárga vezeték nah ezt a 4 kábelt kéne öszekötni hogy jolegyen de majd teszekfel a robogórol kpet hogymint áll!!

pszihopata
ha zárlattal blokkolja a gyújtást akkor ha le van húzva minden vezeték akkor kell szikrának lennie

az 50-esek többsége ilyen

Benel
ja tényleg, még kalimpáltam is 😄
Azon a szakaszon azért jobb is egy GT 😄 én ráálok ezzel egy 80-ra de még ígyis elunom az életem mire beérek a városba..

#6301 - használtautón nézz szét, ott le lehet szûkíteni a kört rendesen. De még ígyis annyi fajta van hogy szerintem egyszerûbb ha kinéztél valamit beszúrod ide és majd megszakérti valaki 😊

#6302 - szerintem képpel megnõ a segítség esélye semmirõl a talánra 😄

sztem a második. most jelen pillanatban én így használom a GT-t !
( megint láttalak a 11-esen, et4-es barátommal jöttünk befele)

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Sziasztok😄!!
kelene nekem egykis segitcség😊

kaptam egy suzuki love tree tipusu robogót!!
és abba kéne segiteni hogy a hülyék!xD szét tépték a gyujtás kulcsnál a kábeleket me a kulcsot beletörte a marhálya!! és hogylehet összekötni hogy induljon???!!
a segitcséget elöreis köszönöm😊 ha kel rola kép teszekfel rola!