134
-
Devvo #134 Ket kerdesem van.
Veszelyes?
Masik, nehez?
-
[Walaki]D`Lair #133 Jesz, páncélos szamuráj vagyok :)) -
[Walaki]D`Lair #132 www.kendo.hu -
Gargoyle #131 Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni? Úgy hallottam Székesfehérváron is elkezdte egy kendo csoport a tevékenységét. Nem tudna valaki kisegíteni egy mail címmel vagy telefonszámmal vagy egy edzés időpont s hellyel? Előre is köszönöm a választ. -
#130 váá, azott Balázs!
(fehér gíben volt kendóstársam...) -
[Walaki]D`Lair #129 -
#128 grt -
[Walaki]D`Lair #127 HUÁCSÁ!!!! Kendo OB, 3. hely Kihon kat.!!! :))) -
[Walaki]D`Lair #126 Én az vagyok...cask most szeptemberben még nem voltam edzésen, mert parlagfű szezon van és nem tudok ugrálni...:(((( -
#125 Van ittt MJKK-s? kendos? -
#124 hajrá magyarok -.- -
Jimmyke #123 Most volt Hungária Kupa és semmi aktivitás? Ejnye :) -
#122 : | -
[Walaki]D`Lair #121 Így van... -
#120 és akkor itt azt nézik h ki csinálja szebben? : | -
[Walaki]D`Lair #119 -
[Walaki]D`Lair #118 Jaja nekem is nagyon tetszett, sajna csak a 8 közé jutottam be Kihon kategóriában,aztán összekerültem a klubtársammal, akivel a döntőben kellett volna versenyeznünk :D -
Jimmyke #117 Jó volt a verseny, kár hogy ki se jutottam a poolból (Junior kat.), de a szalagkötözés és a csoki mindenért kárpótólt :D -
[Walaki]D`Lair #116 Nemtom, nálunk szokták mondani:D -
#115 a shinai az shinai. a kard az kard.
egy bambuszbotra nem mondjuk h kard. csak gyakorló ezköz. de ezen most ne veszekedjünk :-D -
[Walaki]D`Lair #114 Na akkor mi? :P -
#113 shinai nem= karddal!
:-) -
[Walaki]D`Lair #112 Na most reszelgettem meg a kardom...tökéletes :) -
#111 Balázs -
#110 ha találkozol szegediekkel, add át üdvözletem. főleg a Tóth Baázs nevű gyereknek ;-) -
[Walaki]D`Lair #109 Lol bazz én örülök, legalább versenyezhetek :D:D:D -
#108 már ilyenből is lehet versenyezni?
jó hogy nincs olyan versenyszám, h ki tud gyorsabban felöltözni. (utsó lennék:-)) -
[Walaki]D`Lair #107 Amikor nem mondják előre, csak mutatják hogy mit kell vágni és megállás nélkül ide-oda azt kell... -
#106 melyik az az ucsikomi? -
[Walaki]D`Lair #105 Formagyakorlat+ucsikomi -
#104 az milyen? mit kell csinálni? -
[Walaki]D`Lair #103 Igen, kihon kategóriában... -
#102 indulsz? -
[Walaki]D`Lair #101 Április 15. Sakura kupa! -
[Walaki]D`Lair #100 Persze vágás, csak néha ütésnek mondom, nemtom miért...
[szerk: Ja és Ték:))] -
#99 igazad van -
#98 Ok, tényleg nem akarok vitatkozni, de én úgy tudom vágásokat gyakorolják bambuszkarddal. Attól még sztem vágás, h nem igazi karddal csinálod. De még jóindulattal is mondjuk csapásnak mondanám, ha már nem vágás.
Ütések a karatéban vannak.
De tökmindegy. Csak úgy mondtam. -
#97 vágjál akkor a bambuszkardal -
#96 most nem azért, lehet h hülye vagyok de a kendoban vágások/szúrások vannak nem ütések sztem. -
Jimmyke #95 Én a visszatámadásokat szeretem, ez meg is látszik amikor csak állok és várom hogy üssön az ellenfél :)