Ghost Recon 2

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

traXion
Szerintem jó lesz!

[NST]Cifu
Megnéztem az E3-as videót és...
A "nézd a hátam" nézet kegyetlenül nem jön be, és tartok tõle, hogy azért ezt mutatták, mert továbbra se lehet látni a fegyverünket "belsõ nézetbõl". Amúgy nem néz ki rosszul, de valahogy többet (több újdonságot) vártam a játéktól. Az, hogy a rögzített géppuskát lehet használni engem valahogy nem dob fel...

Meg mondjuk csodálkoztam volna, hogyha az XM8-at nem pakolják egybõl be... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

traXion
Az E3 Demo jobb! 😄

grebber
Jók a képek meg a trailer .
Ja info:Gamestar

Next PC upgrade: 2022

grebber
E3: Ghost Recon 2 még az idén

<2004-05-12 @ 19:11 - Mady>

Tom Clancy's nevével fémjelzett Ghost Recon várhatóan novemberben fog a boltok polcaira kerülni. Mivel addig még elég sokat kell aludni, érdemes ellátogatni a Ghost Recon 2 hivatlaos oldalára, ahol friss infókat és néhány új képet lehet felfedezni.

Hivatalos oldal

Kaplan
Hát nem tudom mit hoznak ki a game-ból.
De azért kiváncsi vagyok rá.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

traXion

traXion
Relase Date: 11.2004

traXion
Látom grebber csak topicot nyit, de teljesen érdektelenül. Akkor én feldobom a topicot. Újságból scannelt X-Boxos képek elérhetõek innen:

01 02 03 04

traXion
FREAK
igen, az is jó, de ezzel kapcsolatban is szültem már vagy 2000 kommentet a megfelelõ topikban

Riszpekk

Tikal
valoban a háboru közepén? ez mit jelenthet?

OFP nagyon király, de már itt az Americas Army, ami egyre csak fejlõdik 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

HuAn82
lol! Erre csak annyit, hogy próbáld ki ezt:

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

cifuatwork
Jogos, rossz helyre ment akkor a válaszom 😊

Tibre
Én nem görcsölök,csak mondtam Sadunnak,hogy a MoH😛A-tól ne várjon mást mint az eddigi részektõl...

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

cifuatwork
Az összes MOHAA és folyománya Arcade játékok, szóval nem tudom, mit kell ezen görcsölni 😊))

cifuatwork
Jujj...
Akkor nézd meg az OFP-t...
Realitás és feeling téren veri még a H&D2-õt is 😊))

lwb
akkor azon. 😊 mindegy, régen jáccottam már vele. mindenestre tetszett az elsõ rész, szóval nagy elvárásaim vannak ezzel szemben is.

Tibre
egyébként gratulálok a 60-dik topicodhoz,ha így folytatod még húsvét elött jubilálsz.

Tibre
Sztem MoH😛A jobban arcade-os lesz mint a cod,elég csak kiindulni az eddig moh játékokból

Punker
birkapásztor szerintem a Desert Siege-ben volt 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lwb
Remélem csiszolnak egy keveset az AI-n, mert hangyányit felidegesített, amikor az Island Thunderben a szarházi, szakadt birkapásztora a képernyõ másik felérõl éjszakai sötétben kilõtte az emberemet egy AK-val. Az se jó persze, ha az ellenfél két lépésrõl se képes eltalálni, de ez meg a másik véglet volt. Remélem a 2-ben egy picit közelítenek majd a realitás felé.

Punker
remélem jó hosszú lesz a game, mert a 2 kieg elég rövid volt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
én vágom

dikki*yysw
Tényleg ennyire nem vágja senki, hogy ez nem WWII-es játék?

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

M@TriX
ez alapvetõ el volt ismerve szóval én nem szaroznám le.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
a H&D volt az elsõ háborús FPS amiben keményen kellett taktikázni. nagyon brutál volt abban az idõben, mint graf mint AI, stb.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

FREAK
de még az elsõ Deadly Dozen is közelebb állt a háborús élményhez

Riszpekk

FREAK
bugosak az tény, de nem hent, mint a mohaa és társai

Riszpekk

grebber
Ezt kár volt megemliteni mert rakás szar volt mind a kettõ!

FREAK
az elsõ "olyan akciójáték, melyben valóban a valós háború kellõs közepén érzed magad" az a H&D, a második és utolsó pedig a H&D2, a többi csak rágógumi shooter ahhoz képest

Riszpekk

traXion
HUUAAAAAAAAAAAAAAA

Remélem a CB beszáll, és szétalázunk mindenkit! 😊

zaki
bocs az offért

zaki
a MOHAA-ban meg a normandiai partraszállás volt atomkirály

zaki
azé a sztálingrádi partraszállás elég kira volt

HuAn82
Végre egy jó hír!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Punker

Sadun Tryst
még a CoD-ra se mondanám, hogy igazán élethü, és átadja a háború érzését! nagyon arcados még ott is az emberek mozgása... (azaz kurva gyorsan mozognak) 😞

amitöl én igazán nagy háborús élményt várok, az a MoH-PA! 😊 na az királyos lesz! 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Punker
az alap Ghost Recon 2008-ban játszódott a 2 kieg nem tom mikor, ez vajon mikor fog játszódik majd? amúgy CoD-dal nem kéne összehasonlítani hiszen teljesen más stílusú FPS a 2-õ

zaki
biztos nem játszott a cikk írója a Call of Dutyval

dikki*yysw
A hírnek örülök.

Ugyanakkor: "ez lesz az elsõ olyan akciójáték, melyben valóban a valós háború kellõs közepén érzed majd magad."

😊) biztos úgy értik, ez lesz a kétszázhetvenharmadik-elsõ, amelyben valóban a valós háború kellõs közepén érezzük majd magunkat.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Punker

grebber
GHOST RECON 2!

<2004-04-08 @ 19:19 - ZeroCool>

Még márciusban, pletykaként elõbukkant a Ghost Recon 2. A mai napon azonban már hivatalos formát is öntött a bejelentés. Igen, készül a tényleges folytatás, és nem, nem egy újabb kiegészítésrõl van szó 😊 Az E3 miatt az érdemi infót ugyan visszatartják, de elmondásuk szerint ez lesz az elsõ olyan akciójáték, melyben valóban a valós háború kellõs közepén érzed majd magad. Hmmm, jól hangzik 😊 A Red Storm Studio fejlesztése többféle platformra is megjelenik, de a lényeg, hogy PC-re is fejlesztik 😊

Info : Gamestar

← ElőzőOldal 5 / 5