Ghost Recon 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A "nézd a hátam" nézet kegyetlenül nem jön be, és tartok tõle, hogy azért ezt mutatták, mert továbbra se lehet látni a fegyverünket "belsõ nézetbõl". Amúgy nem néz ki rosszul, de valahogy többet (több újdonságot) vártam a játéktól. Az, hogy a rögzített géppuskát lehet használni engem valahogy nem dob fel...
Meg mondjuk csodálkoztam volna, hogyha az XM8-at nem pakolják egybõl be... 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
<2004-05-12 @ 19:11 - Mady>2004-05-12 @ 19:11 - Mady>
Tom Clancy's nevével fémjelzett Ghost Recon várhatóan novemberben fog a boltok polcaira kerülni. Mivel addig még elég sokat kell aludni, érdemes ellátogatni a Ghost Recon 2 hivatlaos oldalára, ahol friss infókat és néhány új képet lehet felfedezni.
Hivatalos oldal
Next PC upgrade: 2022
De azért kiváncsi vagyok rá.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Riszpekk
OFP nagyon király, de már itt az Americas Army, ami egyre csak fejlõdik 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Riszpekk

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

amitöl én igazán nagy háborús élményt várok, az a MoH-PA! 😊 na az királyos lesz! 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Ugyanakkor: "ez lesz az elsõ olyan akciójáték, melyben valóban a valós háború kellõs közepén érzed majd magad."
😊) biztos úgy értik, ez lesz a kétszázhetvenharmadik-elsõ, amelyben valóban a valós háború kellõs közepén érezzük majd magunkat.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

<2004-04-08 @ 19:19 - ZeroCool>2004-04-08 @ 19:19 - ZeroCool>
Még márciusban, pletykaként elõbukkant a Ghost Recon 2. A mai napon azonban már hivatalos formát is öntött a bejelentés. Igen, készül a tényleges folytatás, és nem, nem egy újabb kiegészítésrõl van szó 😊 Az E3 miatt az érdemi infót ugyan visszatartják, de elmondásuk szerint ez lesz az elsõ olyan akciójáték, melyben valóban a valós háború kellõs közepén érzed majd magad. Hmmm, jól hangzik 😊 A Red Storm Studio fejlesztése többféle platformra is megjelenik, de a lényeg, hogy PC-re is fejlesztik 😊
Info : Gamestar
Next PC upgrade: 2022