Ghost Recon 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam II
Mármint ,hogy fegyver modokat ,az elsõ résszel semmi bajom sem volt szal ez egy félreértés!!

traXion
Egyáltalán nem volt szar, csak aki láma volt az arra fogta a hülyeségét, hogy messzi "pixeles" célpontokra nem lövöldöz, illetve, hogy milyen szar, stb...

ghost cb
Nem utaltam arra, hogy szar volt.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Kaplan
ja , az egy nagyon xar volt szerintem de ez ütni fog. sajnos csak 2005-ben

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ghost cb
Biztosss... Mint az 1-hez mi? !

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Adam II
Igaz is vagy megszoksz vagy megszopsz.
Max töltök hozzá modot úgy is lesz ezeregyszázmillio

traXion
Hát ez nagyon fain! :) Még meg kell szokni ezt a high-tech stuffot, de szerintem jó kis game lesz.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Adam II
Remélem a fegyverek szabadon választhatók lesznek!

traXion
akkor ne játsz vele bazd+

Adam II
Engem továbbra is idegesítenek a fjúcsör cuccok!

Kaplan
jaja ;) Jó lesz csak jöjjön mr :(

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

traXion
kezd GRnek kinézni :)

grebber
Ghost Recon 2 - újabb fázis

<2004-10-09 @ 08:26 - ZeroCool>

Az idei E3 környékén, vagyis májusban érkeztek meg az elsõ képek a Ghost Recon 2-bõl. Összehasonlítva az akkori, és a mostani képeket, azt kell mondjam komoly változásokon esett át a projekt. Látszik, hogy egy csomó új effektet pakoltak bele, valósághûbb lesz az egész összhatás. Remélhetõleg hamarosan egy demót is üdvözölhetünk a köreinkben...

Képek:1.2.3.4.5.

info:Gamestar

Glpetyus
Nem vmi nagy szám :(

traXion
Kijött egy új PS2/XboX video. Semmi érdekes.

JuanG
lehet, hogy volt már szó róla, de én meglepõdtem hogy elsõ nézetben még mindíg nem látszik a fegyver??? Hát ez nagyon gagyi, és a videó alapján a játékmenet is annak tûnik...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Maximalisan egyetertek.

we must travel in the direction of our fears

[NST]Cifu
Csalódás minden szinten. Nem tudom hogy a rákba adhatja ehez Tom Clany a nevét...

Tiszta arcade, 3rd person view alaphelyzetben, bár ofkoz van fps nézet is "csak" ilyenkor nem látod a kezed és a fegyvered (mint az elsõ részben, ott sem tudtam megemészteni ezt.
Látványosnak látványos, csakhát ezen kívûl adabszolute nem tudok olyasmit mondani róla, amiben újat hozna, vagy legalábbis egy jól összegyúrt játéknak tünne.

Elnézést a negatív hullámok miatt, de ez kikivánkozott a videó megtekintése után...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

we must travel in the direction of our fears

traXion
Legalább nem lesz olyan szar, mint a platformosok. Most ennyit megér nem?

traXion
Sok.

grebber
Õszintén bevallva még az 1-el sem toltam irdatlan sokat.
Tényleg az 1 egyébként hány pályás???

Glpetyus
A picsába

grebber
Késik a Ghost Recon 2

<2004-09-01 @ 10:32 - ZeroCool> (kommentek: 0)

A Ubisoft a következõ a sorban, aki egy kellemetlen megjelenés csúsztatásról számolt be. A jelek szerint a három platform verzió (PC, Xbox, PS2) külön szálon fejlõdik, és, mint kiderült, nem is egyszerre jelennek meg. Sajnos pont a PC-s verzió került késõbbi idõpontra. Csak annyit lehet tudni, hogy valamikor 2005 elején érkezik. Remélhetõleg azért a Prince of Persia 2 nem késik...

info:Gamestar

Kaplan
Ghost Recon 2: két külön játék?
PC - 2004-08-25 15:19:00

Az Ubisoft alaposan felkavarta a Ghost Recon 2 körül kialakult állóvizet egy olyan bejelentéssel, amely bizonyára még a játék iránt élénken érdeklõdõket is váratlanul ért. Nem elég ugyanis, hogy a GR2 PC-s és Xbox-os verziójával (ezeket a Red Storm hozza tetõ alá) ellentétben a PS2-es és GameCube-os átiratot a kiadó belsõs stúdiója készíti, a hírek szerint komoly differenciák várhatóak a két csapat által leadott produktum tartalmában is. A novemberben megjelenõ PS2/GC Ghost Recon 2 ugyanis 5 évvel a Red Storm alkotása elõtt játszódik, azaz a két alkotás más-más történeti szállal bír majd, ugyanakkor a körítés és a karakterek ugyazanok maradnak. A kép tehát lassan kezd összeállni, s egyben magyarázattal is szolgálni arra, hogy miért nincs jelenleg konkrét érkezési dátuma a PC-s és GC-s változatnak. Legalábbis ez lenne a logikus magyarázat.
By: 576Online
N végre vmi ,érdekes , kiváncsi leszek a differenciára.

Glpetyus
:(

Adam II
Semmi

Glpetyus
UP :)
vmi újság? :)

Adam II

traXion
ha csak az forrt volna fel... :)

Adam II
ja meleg van és felforrt az agyam

traXion
koreaiak... nem kóreaiak, valami kórban szenvednek vagy mi? ....

Adam II
kóreiak=kóreaiak
ez egy nehéz szó:))))

Adam II
Akkor hisztizhetnek az oroszok ,az indonézek ,az irakiak stb stb...is.
Az amerikaiak hisztizhetnek ,hogy a Lock Onban lelövik a gépeiket.
Vagy mit akarnak a kóreiak ,hogy a játék játszódjon Sohaországban a Kikirics nép ellen? Ez Ghost Recon nem Harry Potter.

grebber
Ghost Recon 2 - problémázik Észak-Korea

<2004-06-27 @ 09:15 - Mantis>

Az elõzõ rész és a stílus kedvelõinek bizonyára nem kell beszámolnunk a Ghost Recon 2 lényegérõl, sztorivonaláról, történetérõl. A Red Storm Etnertainment játékának idei E3-as videói felkeltették Észak-Korea nem éppen csodálat céljából való érdeklõdését. Az észak-koreai kormány civakodik a dologgal kapcsolatban: "Direkt propaganda, szórakozás és filmek. Az amerikaiak megmutatták mindenki számára, hogy utálnak minket. Ez lehet, hogy most csak egy játékot jelent számukra, de késõbb egy háború már nem lesz játék nekik. Háborúban szembenéznek a nyomorult vereségekkel és borzalmas halálokkal." - olvasható a Tongil címû újságban. A játék designere, Chritopher Allen nem rettent el a fenti szavaktól: "Amikor mi a sztori hátterét megírtuk, arra törekedtünk, hogy lehetõleg semmi köze ne legyen a mai ellenszenvekhez, konfliktusokhoz, de a játékban mégis egy elfogadható konfliktus alakuljon ki. A sztorit mi egy kisebb észak-koreai katonai alakulatra fókuszáljuk, nem pedig az egész országra." A Ghost Recon 2 mellesleg idén novemberben jön majd ki PC-re.

info: Gamestar

Kaplan
Gamestar legújabb számában van egy E3 melléklet abban benne van minden.
+ a konzol576 juniusi számában is asszem.

Glpetyus
Ha igaz lesz amit írsz,akkor ezt nem lehet GHOST RECON 2-nek hívni...:(((

Kaplan
Hi!
Én már nagyon várom a Ghost Recon 2-t. Az elsõ részt már végigtoltam de sajnos egy-két nagy hiba volt benne.
1. FPS volt de a fegyvert nem láttam , nekem ez nagyon zavaró. Nem' tom ki, hogy van vele?
2. Az elsõ pályát min. 10-szer kezdtem újra , mert mint derült égbõl villámcsapás úgy löttek fejbe. Egy idõ után mondjuk megszoktam
Szerintem jó ötlet a ez a OTS (over the shoulder) félig FPS
félig TPS. Az elsõsegély csomagot tartom a legnagyobb ötletnek. Végre nem murdelnek meg a társaim 2 perc alatt.
A kézmozgásokkal nagyon megvagyok elégedve.
Köszönöm a figyelmet , remélem nem voltam túl hosszú

traXion
Az XM8 pedig nagyon fasza fegyver lesz. Lehet, hogy kicsit "future" fegyvernek tûnik, de én bízok a sikerében.

Glpetyus
Ha fegyvert akarsz látni nyomd a painkillert :)))

Ez nem az a játék:itt fontos hogy mindent láss(a RS-ben soxor amitt patkoltam el,hogy a fél képet eltakarta a fegyver:P)

Adam II
Hé hé!!! Valóban van M249 csak késõbb jutott eszembe!!
Nekem is tetszett a GR elõzõ részei és nem RS hudot szeretnék csak azt ,hogy FPS módban látszódjon a fegyver!!!

traXion
Erre tudod mit tudok mondani?

- Azt hogy figyelmetlen vagy (M249 látható volt az E3 demoban)
- És azt, hogy hülye is vagy, bocs, de ez az igazság. Akinek az elõzõ GR is tetszett, annak nem kell az RS hud, érted? Menj RSezni...

Adam II
Hmmm nem is tudom... a képeken valóban olyan Army Man szerûek a katonák viszont az E3 Demo nekem nagyon tetszett.
Az elszomorít ,hogy eddig csak a manapság még csak X jelzéssel ellátott (az idétlen star trekkes xm-8 még csak tervezõasztalon született meg és nem is haladt tovább) fegyvereket láttam a legtöbb katona kezében. Én bõgni kezdek ha nem lesz a játékban M16-os M4-es M249-es stb..
A demo videójából azt le lehet szûrni ,hogy az animációkkal legtöbb esetben nem lesz gond és a grafika is türhetõbben (kevésbé Army Manes) néz ki mint a képeken. A kézjeleket eddig nem nagyon vették figyelembe a Ghost Recon elõzõ részeiben de ebben már jobban meg lesznek csinálva. Amit nem értek az az ,hogy a tervezõk miért nem tudnak egy normális FPS nézetet csinálni? A Ghost Recon eddigi részeiben volt de nem látszódott a fegyver ami igen idegesítõ volt számomra ,erre a második részbõl ezt egy az egyben kiszedték (ahelyett ,hogy valami RainbowSix szerût csináltak volna) és TPS lett.
Összefoglalva: + A játék grafikailag még sokat fog fejlõdni (gondolom) az animációk jók, a kézjelek jól kidolgozottak.
- Idióta fjúcsör fegyverek, a légitámogatás látványos de felesleges (akkor már minek katonát kiküldeni ha szét is bombázhatjuk?) ,Army Man szerû grafika (egyenlõre)

Jó jó lesz ez a játék kár ,hogy van sok negatívuma de reménykedjünk ,hogy kijavítják õket.
Én a Full Spectrum Warrior PC-n való megjelenését jobban várom de azért majd a Ghost Recon 2-õt is ki fogom próbálni.

Glpetyus
egyetértek...:(((

Bucser
NEkem nem tetszik... Olyan játékkatona effect..... ÉS nem nagyon láttam real fegyvert sem:( Mindenhol sok füst meg bumm meg lövés a képen... Számomra a Ghost Recon soha nem az a quake szerû nyomulunk elõre játék volt....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Glpetyus
Igen elég fura:((
Olyan Desert Storm jellegü....

Az elsõben pont a "szintelensége" tetszett nagyon...annak nagyon jó háborús hangulata volt...:(

traXion
HTX!

kicsit lol a grafika... túl játékos... remélem a PC version jobb lesz.

grebber

[NST]Cifu
Úgy két-két és fél éve volt a GR emlékeim szerint. Még ISDN-el nyomtam amerikai 32 fõs szervereken :)))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!