243
  • [NST]Cifu
    Főleg, hogy benne van az M29 OICW (nem XM29, hanem M29!), amelyet ugye pár hónapja lelőttek... :))
  • traXion
    loál :DDDDD

"jól bevállt M16osok" :D érzed a szikrázó ellentéteket ebben a 3 szóban? :D
  • Adam II
    Én lehet ,hogy már öreg vagyok ehez de szerintem maradjunk a jól bevált M16osoknál végül is még csak 2004 van!
  • mstummer
    Remélem hasonlóan jó lesz mint az előző rész.Bár ha jól olvastam itt is előrekészitett fegyvekonfigok lesznek,ami nagyon nem tetszett.
    Valaki irta h túlságosan future fegyverek lesznek,amik mégcsak a tervasztalon léteznek...pl az xm8,nos az xm8 már túl van a tesztelésen láttam 1-2 videót,még az America's Army topicba rakta be valaki fél éve.Szerintem jó dolog hogy ilyeneket is lehet már használni.
  • Adam II
    KHm.... hard wired tudod mi a wired szó jelentése ... furcsa akkor mé csodákozunk?
  • ghost cb
    No igen, hardwireden sok okosságot olvasni néha...
  • Glpetyus
    np :)
  • traXion
    nem téged akartalak sry :)
  • Glpetyus
    Basszál már le!
  • traXion
    ezt milyen 12 éves kis pöcs írta?

a "futurisztikus taktikai kommandó" nem is olyan futurisztikus... A star trek mi a fasz akkor ha enm futurisztikus?
    high-tech felszereléssel a hátunkon az igen bazdmeg... no comment.

ilyen igénytelen cikkeket ne másoljatok már be...
  • Glpetyus
    Ja,a mostani olyan mint az 1-nek a boritója :P
  • Glpetyus
    "Ubisoft díjnyertes stúdiója, - Red Storm -, télapóra elkészül Ghost Recon 2 című, futurisztikus taktikai kommandó játékával. A holnap kaotikus harcmezőin nyomulunk, hi-tech felszereléssel a hátunkon, fegyverünkön kamera, kérésünkre precíziós légicsapás tisztítja meg előttünk a terepet, robotrepülők nézik, merre az ellenség, a gránátok meg távirányítottan robbannak a levegőben. Rambózni nem ajánlott, inkább taktikázni kell"
    Hardwired

A LÉNYEG = Télapóra elkészűl ha igaz
  • Adam II
    Nem látod a lényegét a mostaninak az a baj!
  • Amse
    mert nekem meg az nem tetszik.de akko nem.
  • Glpetyus
    Nekem sem teccik' :/
    A mostani nagyon fasza :)
  • traXion
    nem tetszik
    minek új banner?
  • Amse
    Hi!
    Csináltam 1 új bannert.Ha tetszik akkor grebber rakassa be.
  • Glpetyus
    Ja,hát itt már anyáztam is érte
  • Glpetyus
    Mér' 2005-ben??
    Ezt most télre mondják,vagy nem?
  • Kaplan
    nem azt mondtam istenem!
    nekem az nem tetszett az egyben , hogy nem láttam a fegyvert .
    az elején idegesített , hogy meghalok de azt nem látom honnan lőttek. aztán rájöttem a teknikájára és egész élvezetes volt.
  • Adam II
    Mármint ,hogy fegyver modokat ,az első résszel semmi bajom sem volt szal ez egy félreértés!!
  • traXion
    Egyáltalán nem volt szar, csak aki láma volt az arra fogta a hülyeségét, hogy messzi "pixeles" célpontokra nem lövöldöz, illetve, hogy milyen szar, stb...
  • ghost cb
    Nem utaltam arra, hogy szar volt.
  • Kaplan
    ja , az egy nagyon xar volt szerintem de ez ütni fog. sajnos csak 2005-ben
  • ghost cb
    Biztosss... Mint az 1-hez mi? !
  • Adam II
    Igaz is vagy megszoksz vagy megszopsz.
    Max töltök hozzá modot úgy is lesz ezeregyszázmillio
  • traXion
    Hát ez nagyon fain! :) Még meg kell szokni ezt a high-tech stuffot, de szerintem jó kis game lesz.
  • grebber
    Movie 25,73MB
  • Adam II
    Remélem a fegyverek szabadon választhatók lesznek!
  • traXion
    akkor ne játsz vele bazd+
  • Adam II
    Engem továbbra is idegesítenek a fjúcsör cuccok!
  • Kaplan
    jaja ;) Jó lesz csak jöjjön mr :(
  • traXion
    kezd GRnek kinézni :)
  • grebber
    Ghost Recon 2 - újabb fázis

[2004-10-09 @ 08:26 - ZeroCool]

Az idei E3 környékén, vagyis májusban érkeztek meg az első képek a Ghost Recon 2-ből. Összehasonlítva az akkori, és a mostani képeket, azt kell mondjam komoly változásokon esett át a projekt. Látszik, hogy egy csomó új effektet pakoltak bele, valósághűbb lesz az egész összhatás. Remélhetőleg hamarosan egy demót is üdvözölhetünk a köreinkben...

Képek:1.2.3.4.5.

info:Gamestar
  • Glpetyus
    Nem vmi nagy szám :(
  • traXion
    Kijött egy új PS2/XboX video. Semmi érdekes.
  • JuanG
    lehet, hogy volt már szó róla, de én meglepődtem hogy első nézetben még mindíg nem látszik a fegyver??? Hát ez nagyon gagyi, és a videó alapján a játékmenet is annak tűnik...
  • coltcannon
    Maximalisan egyetertek.
  • [NST]Cifu
    Csalódás minden szinten. Nem tudom hogy a rákba adhatja ehez Tom Clany a nevét...

Tiszta arcade, 3rd person view alaphelyzetben, bár ofkoz van fps nézet is "csak" ilyenkor nem látod a kezed és a fegyvered (mint az első részben, ott sem tudtam megemészteni ezt.
    Látványosnak látványos, csakhát ezen kívűl adabszolute nem tudok olyasmit mondani róla, amiben újat hozna, vagy legalábbis egy jól összegyúrt játéknak tünne.

Elnézést a negatív hullámok miatt, de ez kikivánkozott a videó megtekintése után...
  • coltcannon
    Uj videjo