Ghost Recon 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ISZONYÚ JÓ A GAME! ISTENCSÁSZÁR!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
"A Gamespot egy amerikai katonai magazinra hivatkozva adta hírül, hogy Dél-koreában a hatóságok betiltották az Ubisoft Tom Clancy's Ghost Recon 2 játékát, mely a Koreai félszigeten játszódik a közeli jövõben. Az Ubisoft egyik illetékese védelmébe vette a játékot, mondván, hogy a háttértörténet kitalálása során igyekeztek távol maradni a jelenlegi konfliktustól, vagy annak bármilyen elemétõl. A játék egyébként már kapható Xbox-ra, PS2-re december 30-án érkezik."
by Hardwired
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Elismerem nem tom mire célzol de nem sértõdöm meg ha kioktatsz😉
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Valaki irta h túlságosan future fegyverek lesznek,amik mégcsak a tervasztalon léteznek...pl az xm8,nos az xm8 már túl van a tesztelésen láttam 1-2 videót,még az America's Army topicba rakta be valaki fél éve.Szerintem jó dolog hogy ilyeneket is lehet már használni.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
a "futurisztikus taktikai kommandó" nem is olyan futurisztikus... A star trek mi a fasz akkor ha enm futurisztikus?
high-tech felszereléssel a hátunkon az igen bazdmeg... no comment.
ilyen igénytelen cikkeket ne másoljatok már be...
Hardwired
A LÉNYEG = Télapóra elkészûl ha igaz

nekem az nem tetszett az egyben , hogy nem láttam a fegyvert .
az elején idegesített , hogy meghalok de azt nem látom honnan lõttek. aztán rájöttem a teknikájára és egész élvezetes volt.