243
-
JOV2000 #203 Köszönöm a dicséretet.Várunk vissza!Aki szeretne játszani GR-t multiban az a fórumunkban jelezze.Mindenkit várunk.
Üdv
Jov -
loser #202 elég jo az oldal. grat hozzá -
JOV2000 #201 Hi all!
Gondolom itt mindenkit érdekel a Ghost Recon.Ezért kérek mindenkit,hogy nézze meg ezt az oldalt.
Search&Destroy Hungarian Ghost Recon Clan
Http://sandd.uw.hu
Üdv.
Jov -
#200 csak itt nem ez történik mf1
sunyitake :D -
#199 A megírt ps2-es változat pc-re való átírásánál nem változtatják meg általában a játékot, csak más platformra irják.
Szerintem. -
#198 ennek is biztos lesz -
#197 Nálam a hangulaton van a hangsúly.
Az 1-nek iszonyat jó fílingje volt.. -
#196 de :D sokkal
mondjuk PCs mozgást még nem láttam a GR2ből, csak PS2est
de ezek PCs képek szeirntem, és elég szépek, mostmár csak azon van a hangsúly hogy a fizikát hogy csinálják meg, ez tök egyszerű, szerintem -
#195 Sokkal nem szebb,mint az 1...nem? -
#194 nem annyira rossz -
#193 Új képek itt -
#192 Addig is nyomok az 1-el. -
#191 aNál jobb lesz PCn :D -
#190 na megvan a game , sajnálhatjátok , hogy pc-re csak késöbb jön ki!
ISZONYÚ JÓ A GAME! ISTENCSÁSZÁR! -
lachun #189 oh akkor a fa alatt nem lesz még:))) -
#188 pc-re csak 2005 elején! -
lachun #187 most akkor idén megjelik vagy...mi??? -
#186 nem az nem régi hír koreában betiltották a gr2-t tényleg.
-
#185 Xboxon már van. Pofás, egyszerü játékmenet, csapatalapu a küldetések többsége, emberlelövés, jármükilövés, mentsd meg ezt , semmisitsd meg amazt stb a szokásos, a lehetöségein belül még változatos is ilyen módon, a realizmus megmaradt, nem sok lövést birsz ki, embereid gyógyithatók, környezet szép igencsak, nekem tetszik összességében. Szemlátomást a realizmusra helyeztek némi hangsulyt a fegyvereid váltása pár másodperc, sérülésnél realisztikus animáció, valamint nagyon ott van az emberünk fedezékböl való kihajlása ami nem csak oldalt, hanem felfelé kilövést is jelent söt ez variálható vertikálisan mindez szépen animálva szóval vannak benne jó dolgok... -
#184 Akkor is ma olvastam a Hardwireden :) -
#183 régi hír :D -
#182 Mivan? -
#181 LOL
"A Gamespot egy amerikai katonai magazinra hivatkozva adta hírül, hogy Dél-koreában a hatóságok betiltották az Ubisoft Tom Clancy's Ghost Recon 2 játékát, mely a Koreai félszigeten játszódik a közeli jövõben. Az Ubisoft egyik illetékese védelmébe vette a játékot, mondván, hogy a háttértörténet kitalálása során igyekeztek távol maradni a jelenlegi konfliktustól, vagy annak bármilyen elemétõl. A játék egyébként már kapható Xbox-ra, PS2-re december 30-án érkezik."
by Hardwired -
#180 Adam II.: Ha nem érted, miről beszélt Ghost és Traxion, akkor nézz el a Haditechnika Topicba... -
#179 Ahogy érzed.
Mostmár itt az ideje nekiállni a Ghost Recon 1-nek. -
#178 mostmár csak ilyen lazán nyomod? :) -
#177 Új infok és képek a Hardwireden. -
#176 ps2 -
#175 Interjú -
#174 DID YOU USE GOOGLE MOTHERFUCKER????????
:) -
#173 Ahonnan kiderül a szikrázó ellentét -
#172 Bölcsen beszélsz
Már csak egy aprócska kérés ,mondj egy helyet ahol utána olvashatok! -
#171 Tudod valóban, csak nem ismered. Tudod hogy néz ki, milyen töltény kell bele, de ettől nem fogod ismerni. Olvass utána, és megérted. -
#170 Azt todum mi az M16os de nem érzem a "szikrázó ellentéteket a 3 szóban" -
#169 Micsoda fan. Asse tod miről van szó, ha szedbe jut az M16... -
#168 de csunyatevő vagy:P -
#167 Hát olvass utána. Kis házifeladat. :) -
#166 Nem állítottam ilyet de mi a gáz az M16ossal.
Elismerem nem tom mire célzol de nem sértődöm meg ha kioktatsz;) -
#165 Látom nem vagy annyira otthon a témában, mint ahogy azt állítod. :D -
#164 ????