Ghost Recon 2

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MANOWAR
Én is elakadtam bár nem sok esélyt látok arra,hogy valaki válaszol😄.....
A map nevét nemtudom de a feladat hogy egy emberkét kimenekítsek és a blackhawk maradványaira rárakjak 1 c4-es bombát majd a kivonási területet tisztítsam meg hogy a helikopter letudjon szállni =emberke kimenekítve,c4 telepítve(nem kellett felrobbantani),kivonási terület megtisztítva helikopter megjött, beszállok az emberem viszont nem száll be ésnem is tudom utasítani rá.A taktikai térképen még mindig világos a "kivonási terület megtísztitása" opció.Már minden élõlényt kiirtottam még a bronz bika szobrot is 😊.1.05 patch rajta van az esetleges bugok miatt.Ötlet valakinek?

DARYL
Ha még benéz ide valaki: A Get me Rosen Act II pálya sikeres befejezése után (Blackhawk felrobban,mi felszállunk) megjelenik a szokásos "jaj de jó voltam már megint" pontozás,de innen továbblépni már nem tudok,csak vissza a fõmenübe. Ugy tünik mintha ez lenne az utolsó pálya,pedig nem az (szerintem). Ja és ez a PC-s verzió.

Hogy lehet továbblépni?

P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7

tiburon26
add ki a parancsot a kollégának õ majd elintézi

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Sziasztok.VALAKI TUDNA SEGITENI MERT ELEKADTAM A JÁTÉKBAN.
Azon a pályán (farallow) ahol a végén 2 helikoptert kellene leszedni ott, mit kell csinálni, hogy letudjam szedni a másikat is? mert ugye csak 1 rakétám van.
üdv.
Ati810
Hello.
Az lenne a kérdésem hogy Nvidia 5200-on menne a játék ? (gyorsan kéne a válasz mert most két játék közt filózok hogy melyiket vegyem meg 😄)
megoldódott még márciusban, koszönöm <#nevetes1><#worship>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

pont ott szívtam kb. 5 perce pedig a megoldás egyszerü kiválasztod Rosent és kiadod a follow parancsot majd beülsz a gépbe enyi!!! Mert a hülyéje nem szál be egy szövetséges gépbe a mentõalakulat parancsa nélkül!!!XDXD

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Segítsetek pliz!

A Get me rosen részen kinyírok mindenkit, a blakhawk roncsára felteszem a c4 et, kiszabadítom a csókát, eljutunk az evakuálási pontra, megjön értünk a heli, és nem száll be ez a faszkalap...

én csinálok valamit rosszul?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

valaki nem tud hozzá god modot?
jenu
Hali!

Vannak itt esetleg olyanok akik szokták neten tolni multit? Nem vagyok vmi nagy FPS guru, de szivesen tolnék egy pár kört. <#buck>

Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon

cikasz
Hol? A PC-s ua mint a konzolos?

http://www.akciofigura.hu

Van külön GRAW2 fórum sztem ott kérdezd meg.

cikasz
Sziasztok.
Azon a pályán (farallow) ahol a végén 2 helikoptert kellene leszedni ott, mit kell csinálni, hogy letudjam szedni a másikat is? mert ugye csak 1 rakétám van.
üdv.

http://www.akciofigura.hu

az tudja vki hogy ez most új ? :

Ghost Recon Advanced Warfighter 2 vagy a sima második rész

heli.
ha valaki tudja hogy mit kell csinálnom hogy tovább jussak a Ghost Recon Advanced Warfighter játékban rögtön az elején elakadtam.Fekete képernyõ 3 tûz ég és mindenfelé mentem már.köszi
Kaplan
PS2re vagy Xboxra érdekel? <#wilting><#bdead>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

macgyver8
Mevenném a Ghost Recon 2-õt!
Minden megoldás érdekel.

[email protected]

ÜDV!

ÜDV!

grebber

Next PC upgrade: 2022

Glpetyus
pfff

grebber
Ghost Recon 3!!!

<2005-05-13 @ 10:31 - Berkenye>

Azok után, hogy a Ghost Recon 2 fejlesztését leállították PC-re a gyenge eladások után, most hivatalosan is bejelentették a harmadik részt az új generációs konzolok mellett számítógépre is! A történet szerint 2013-ban az amerikai hadsereg beveti az IHR-t (Integrált Háborúellenes Rendszer). Mi Scott Mitchell kapitány szerepében az IHR egyik csapatának irányításáért vagyunk a felelõsek és fõ feladatunk megvédeni az elnököt, valamint elpuszítatunk egy, az õ életére hitehagyott katonákból álló sereget. Mindeközben még egy ellopott nukleáris kódot is vissza kell szereznünk. A játék természetesen kint lesz az E3-on és még idén meg szeretné jelentetni a kiadó.

info:Gamestar

grebber
Akkor tuti a 2 a ludas sorry.

Glpetyus
Ez gondolom az 1.
Itt meg azért sírnak(szerintem),hogy a konzolosok nem veszik a 2-õt.

grebber
Találtam egy ilyen adatot:

Worldwide best selling series:
The Rayman® range: more than 15 million units sold
Tom Clancy’s Splinter Cell®: 9.7 million units sold
Tom Clancy’s Rainbow Six®: 12 million units sold
Tom Clancy’s Ghost Recon®: more than 8 million units sold
Myst®: more than 11 million units sold
Prince of Persia®: almost 5 million units sold
Chessmaster®: more than 5 million units sold
Settlers®: over 5 million units sold

És akkor keveset adtak el belöle ?

Glpetyus
Mért éreztem,hogy ez lesz?? <#mf3><#mf3>

[NST]Cifu
Miért fejlesztik a Tomb Raider sorozatot még mindig, ha egyszer-kétszer már bebuktak vele? 😉

Szvsz várható volt, lassan telített a taktikai-lövöldözös játékok piaca, és már bocsánat, de én azért nem voltam hasraesve attól, amit a GR2 felvonultatott. Vagy a popularitást kellett volna szem elõtt tartani, de ahhoz túl kevés az újdonság benne (ha jól emlékszem mégcsak vezethetõ jármûvek sem voltak ebben, igaz?), vagy a realitásra kellett volna rámenni, de azt meg üzletileg nem váltalták fel.

Szerintem elsõ rész hagyományait, és jó hangulatát kellett volna folytatni, de halgatva az idõk szavára, legalább a vezethetõ jármûvek egy minimális mennyiségével (motorok, terepjárók, könnyû páncélzott jármûvek), és vagy szebb grafikával, vagy valami olyan újdonságokkal, amelyek megmozgatják a vásárlók fantáziáját.

Üröm az örömben, hogy talán egy éven belül már itt lesz a GR3. Bár az uborkáról már alaposan megvan a véleményem így is...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

grebber
Ez azért lol legalábbis szerintem.

Azért nem adják ki a 2-öt mert nem lenne rá sok vevõ.
Kérdem én a 3-ra miért lenne akkor?

ChevyG
HCGamer megerösitette:

"Már tavaly év végén meg kellett volna jelennie a Red Storm Entertainment által fejlesztett Ghost Recon 2 PC-s verziójának, de az UbiSoft bejelentése szerint már soha nem fog megjelenni, ugyanis a projektet törölték. Jó a rosszban talán az, hogy a Ghost Recon 3-ra több energia marad, így az idén télen meg is jelenhet... A hivatalos bejelentést erre találjátok."
<#lookaround><#schmoll2><#shakehead><#sir><#confused>
grebber
😞

grebber
Bye-bye Ghost Recon...

<2005-04-12 @ 07:00 - Mantis>

Ég veled! Ezzel vége! Hangzott el utolsóként egy hosszadalmas és igen nehéz döntéssorozatot követõen az illetékesek szájából. Nem lesz Ghost Recon 2 szeretett PC-nken. Az ok: alacsony számú eladások, alulteljesítés és a rajongók elégedetlensége. Ezért is döntöttek úgy, hogy nem kockáztatják meg, hogy kiadják a Ghost Recon 2-t PC-re, nem szeretnének csalódást okozni a rajongóknak az alacsony színvonallal. Azonban a Ghost Recon 3 már vészesen robog felénk, hiszen 2005. negyedik negyedévében a jelek szerint PC-re is megjelenik majd. Bizonyíték és további infó itt.

info: Gamestar

Glpetyus
huhhh 😄

Glpetyus
<#zavart2><#wilting><#wilting><#violent><#ticking>

Nyers
Hamis info ... Ubi csak kihagyta a listából, megerõsítették.

My Life for Freedom!

Kaplan
Srácok!
Gáz van!
Nemrég volt hír az 576-n , hogy aaz ubisoft mostani üzletiévében benne sincs a gr2 pc-s megjelenése és nagyon is úgy néz ki nem is lesz BRÜHÜ! 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Glpetyus
<#zavart2>

na hát igen sok dátumot tüntettek fel hivatalos oldalakon.....de erre sztem lehetett számitani....elsöjel az volt h elm november 1.re mondták h kijön...ne persze azt várhattunkmi naiv barmok...majd a következö info az volt hdecember eleje..ez ismét nem jött össze most meg szophatjuk a kukit elméletileg március15.ig amiben persze már egyáltalán nem vagyok biztos...a de mind1 addig is nyomjukezerrel az 1et....ugyh este ismét megyünk németeket alázni....germany ghosts rettegjen
grebber
Gamespy: March 15, 2005
Gamespot: 06/15/2005
3D Gamers: 2005 junius.
Gamershell: 14/06/2005

Vannak itt dátumok, de melyik a valós?!

grebber
Hát a PC-s még odébb van az tuti legalábbis én ugy tudom.

Danecay
És akkor mikor jelenik meg? Január végérõl volt szó nem?

Glpetyus
Na mi van má'? <#ticking>

Tiszteletem mindenkinek!<#worship>Én csak az elöttem szolottakat Nagymester J aliasz Jovot tudom majmolni...szoval aki télleg szeretne játszani az jöjjön az oldalforumra és jelezze h mikor.vagy ha azonnal szeretne játszani akkor az a 346-660-238 icqszámon engem elér.Miveltalálhatjátok szembe magatokat??Jókérdés?Általában 3 hülye "gyerekkel" persze egyedül én élem második kamaszkoromat a többiek egy kicsit komolyabbak.Találkozhattok egy olyan emberrel a ki gondolkodik egy olyannal aki rejtõzködik és egy olyannal aki jackhammerrel beront és szarrá lövi a seggeteket!kb ennyi ha hétvégén jönnétek akkor még 2 emberkével kiegészül a csapat(lehet h most már 3mal) és akkor mehetnek a nagy hentelések clanwarok😊szóval szeretettel várunk mindenkit...ja és nézzétek el nekem de ilyenkor még nagyon fáradt vagyok és hát elöszeretettel bontom a népek agyát ugyhogy bocsi csáóóó és tudod a célkereszt mindent lát
Köszönöm a dicséretet.Várunk vissza!Aki szeretne játszani GR-t multiban az a fórumunkban jelezze.Mindenkit várunk.
Üdv
Jov
elég jo az oldal. grat hozzá
Hi all!

Gondolom itt mindenkit érdekel a Ghost Recon.Ezért kérek mindenkit,hogy nézze meg ezt az oldalt.

Search&Destroy Hungarian Ghost Recon Clan

Http://sandd.uw.hu

Üdv.
Jov
traXion
csak itt nem ez történik mf1

sunyitake 😄

ghost cb
A megírt ps2-es változat pc-re való átírásánál nem változtatják meg általában a játékot, csak más platformra irják.

Szerintem.

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

traXion
ennek is biztos lesz

Glpetyus
Nálam a hangulaton van a hangsúly.
Az 1-nek iszonyat jó fílingje volt..

traXion
de 😄 sokkal

mondjuk PCs mozgást még nem láttam a GR2bõl, csak PS2est

de ezek PCs képek szeirntem, és elég szépek, mostmár csak azon van a hangsúly hogy a fizikát hogy csinálják meg, ez tök egyszerû, szerintem

Glpetyus
Sokkal nem szebb,mint az 1...nem?

traXion
nem annyira rossz

Oldal 1 / 5Következő →