Ghost Recon 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A map nevét nemtudom de a feladat hogy egy emberkét kimenekítsek és a blackhawk maradványaira rárakjak 1 c4-es bombát majd a kivonási területet tisztítsam meg hogy a helikopter letudjon szállni =emberke kimenekítve,c4 telepítve(nem kellett felrobbantani),kivonási terület megtisztítva helikopter megjött, beszállok az emberem viszont nem száll be ésnem is tudom utasítani rá.A taktikai térképen még mindig világos a "kivonási terület megtísztitása" opció.Már minden élõlényt kiirtottam még a bronz bika szobrot is 😊.1.05 patch rajta van az esetleges bugok miatt.Ötlet valakinek?
Hogy lehet továbblépni?
P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7
Azon a pályán (farallow) ahol a végén 2 helikoptert kellene leszedni ott, mit kell csinálni, hogy letudjam szedni a másikat is? mert ugye csak 1 rakétám van.
üdv.
Az lenne a kérdésem hogy Nvidia 5200-on menne a játék ? (gyorsan kéne a válasz mert most két játék közt filózok hogy melyiket vegyem meg 😄)
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
A Get me rosen részen kinyírok mindenkit, a blakhawk roncsára felteszem a c4 et, kiszabadítom a csókát, eljutunk az evakuálási pontra, megjön értünk a heli, és nem száll be ez a faszkalap...
én csinálok valamit rosszul?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Vannak itt esetleg olyanok akik szokták neten tolni multit? Nem vagyok vmi nagy FPS guru, de szivesen tolnék egy pár kört. <#buck>#buck>
Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon
Azon a pályán (farallow) ahol a végén 2 helikoptert kellene leszedni ott, mit kell csinálni, hogy letudjam szedni a másikat is? mert ugye csak 1 rakétám van.
üdv.
http://www.akciofigura.hu
Ghost Recon Advanced Warfighter 2 vagy a sima második rész
ha valaki tudja hogy mit kell csinálnom hogy tovább jussak a Ghost Recon Advanced Warfighter játékban rögtön az elején elakadtam.Fekete képernyõ 3 tûz ég és mindenfelé mentem már.köszi
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ÜDV!
Next PC upgrade: 2022
<2005-05-13 @ 10:31 - Berkenye>2005-05-13 @ 10:31 - Berkenye>
Azok után, hogy a Ghost Recon 2 fejlesztését leállították PC-re a gyenge eladások után, most hivatalosan is bejelentették a harmadik részt az új generációs konzolok mellett számítógépre is! A történet szerint 2013-ban az amerikai hadsereg beveti az IHR-t (Integrált Háborúellenes Rendszer). Mi Scott Mitchell kapitány szerepében az IHR egyik csapatának irányításáért vagyunk a felelõsek és fõ feladatunk megvédeni az elnököt, valamint elpuszítatunk egy, az õ életére hitehagyott katonákból álló sereget. Mindeközben még egy ellopott nukleáris kódot is vissza kell szereznünk. A játék természetesen kint lesz az E3-on és még idén meg szeretné jelentetni a kiadó.
info:Gamestar
Worldwide best selling series:
The Rayman® range: more than 15 million units sold
Tom Clancy’s Splinter Cell®: 9.7 million units sold
Tom Clancy’s Rainbow Six®: 12 million units sold
Tom Clancy’s Ghost Recon®: more than 8 million units sold
Myst®: more than 11 million units sold
Prince of Persia®: almost 5 million units sold
Chessmaster®: more than 5 million units sold
Settlers®: over 5 million units sold
És akkor keveset adtak el belöle ?
Szvsz várható volt, lassan telített a taktikai-lövöldözös játékok piaca, és már bocsánat, de én azért nem voltam hasraesve attól, amit a GR2 felvonultatott. Vagy a popularitást kellett volna szem elõtt tartani, de ahhoz túl kevés az újdonság benne (ha jól emlékszem mégcsak vezethetõ jármûvek sem voltak ebben, igaz?), vagy a realitásra kellett volna rámenni, de azt meg üzletileg nem váltalták fel.
Szerintem elsõ rész hagyományait, és jó hangulatát kellett volna folytatni, de halgatva az idõk szavára, legalább a vezethetõ jármûvek egy minimális mennyiségével (motorok, terepjárók, könnyû páncélzott jármûvek), és vagy szebb grafikával, vagy valami olyan újdonságokkal, amelyek megmozgatják a vásárlók fantáziáját.
Üröm az örömben, hogy talán egy éven belül már itt lesz a GR3. Bár az uborkáról már alaposan megvan a véleményem így is...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Azért nem adják ki a 2-öt mert nem lenne rá sok vevõ.
Kérdem én a 3-ra miért lenne akkor?
"Már tavaly év végén meg kellett volna jelennie a Red Storm Entertainment által fejlesztett Ghost Recon 2 PC-s verziójának, de az UbiSoft bejelentése szerint már soha nem fog megjelenni, ugyanis a projektet törölték. Jó a rosszban talán az, hogy a Ghost Recon 3-ra több energia marad, így az idén télen meg is jelenhet... A hivatalos bejelentést erre találjátok."
<#lookaround>#lookaround><#schmoll2>#schmoll2><#shakehead>#shakehead><#sir>#sir><#confused>#confused>
<2005-04-12 @ 07:00 - Mantis>2005-04-12 @ 07:00 - Mantis>
Ég veled! Ezzel vége! Hangzott el utolsóként egy hosszadalmas és igen nehéz döntéssorozatot követõen az illetékesek szájából. Nem lesz Ghost Recon 2 szeretett PC-nken. Az ok: alacsony számú eladások, alulteljesítés és a rajongók elégedetlensége. Ezért is döntöttek úgy, hogy nem kockáztatják meg, hogy kiadják a Ghost Recon 2-t PC-re, nem szeretnének csalódást okozni a rajongóknak az alacsony színvonallal. Azonban a Ghost Recon 3 már vészesen robog felénk, hiszen 2005. negyedik negyedévében a jelek szerint PC-re is megjelenik majd. Bizonyíték és további infó itt.
info: Gamestar
Gáz van!
Nemrég volt hír az 576-n , hogy aaz ubisoft mostani üzletiévében benne sincs a gr2 pc-s megjelenése és nagyon is úgy néz ki nem is lesz BRÜHÜ! 😞
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Gamespot: 06/15/2005
3D Gamers: 2005 junius.
Gamershell: 14/06/2005
Vannak itt dátumok, de melyik a valós?!
Üdv
Jov
Gondolom itt mindenkit érdekel a Ghost Recon.Ezért kérek mindenkit,hogy nézze meg ezt az oldalt.
Search&Destroy Hungarian Ghost Recon Clan
Http://sandd.uw.hu
Üdv.
Jov
Szerintem.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
mondjuk PCs mozgást még nem láttam a GR2bõl, csak PS2est
de ezek PCs képek szeirntem, és elég szépek, mostmár csak azon van a hangsúly hogy a fizikát hogy csinálják meg, ez tök egyszerû, szerintem