243
  • MANOWAR
    Én is elakadtam bár nem sok esélyt látok arra,hogy valaki válaszol:D.....
    A map nevét nemtudom de a feladat hogy egy emberkét kimenekítsek és a blackhawk maradványaira rárakjak 1 c4-es bombát majd a kivonási területet tisztítsam meg hogy a helikopter letudjon szállni =emberke kimenekítve,c4 telepítve(nem kellett felrobbantani),kivonási terület megtisztítva helikopter megjött, beszállok az emberem viszont nem száll be ésnem is tudom utasítani rá.A taktikai térképen még mindig világos a "kivonási terület megtísztitása" opció.Már minden élőlényt kiirtottam még a bronz bika szobrot is :).1.05 patch rajta van az esetleges bugok miatt.Ötlet valakinek?
  • DARYL
    Ha még benéz ide valaki: A Get me Rosen Act II pálya sikeres befejezése után (Blackhawk felrobban,mi felszállunk) megjelenik a szokásos "jaj de jó voltam már megint" pontozás,de innen továbblépni már nem tudok,csak vissza a főmenübe. Ugy tünik mintha ez lenne az utolsó pálya,pedig nem az (szerintem). Ja és ez a PC-s verzió.

Hogy lehet továbblépni?
  • tiburon26
    add ki a parancsot a kollégának ő majd elintézi
  • bali1983
    Sziasztok.VALAKI TUDNA SEGITENI MERT ELEKADTAM A JÁTÉKBAN.
    Azon a pályán (farallow) ahol a végén 2 helikoptert kellene leszedni ott, mit kell csinálni, hogy letudjam szedni a másikat is? mert ugye csak 1 rakétám van.
    üdv.
  • Ati810
    Hello.
    Az lenne a kérdésem hogy Nvidia 5200-on menne a játék ? (gyorsan kéne a válasz mert most két játék közt filózok hogy melyiket vegyem meg :D)
  • madmanic
    megoldódott még márciusban, koszönöm
  • grimm13
    pont ott szívtam kb. 5 perce pedig a megoldás egyszerü kiválasztod Rosent és kiadod a follow parancsot majd beülsz a gépbe enyi!!! Mert a hülyéje nem szál be egy szövetséges gépbe a mentőalakulat parancsa nélkül!!!XDXD
  • madmanic
    Segítsetek pliz!

A Get me rosen részen kinyírok mindenkit, a blakhawk roncsára felteszem a c4 et, kiszabadítom a csókát, eljutunk az evakuálási pontra, megjön értünk a heli, és nem száll be ez a faszkalap...

én csinálok valamit rosszul?
  • sas13
    valaki nem tud hozzá god modot?
  • jenu
    Hali!

Vannak itt esetleg olyanok akik szokták neten tolni multit? Nem vagyok vmi nagy FPS guru, de szivesen tolnék egy pár kört.
  • cikasz
    Hol? A PC-s ua mint a konzolos?
  • búgódisznó
    Van külön GRAW2 fórum sztem ott kérdezd meg.
  • cikasz
    Sziasztok.
    Azon a pályán (farallow) ahol a végén 2 helikoptert kellene leszedni ott, mit kell csinálni, hogy letudjam szedni a másikat is? mert ugye csak 1 rakétám van.
    üdv.
  • steweee
    az tudja vki hogy ez most új ? :

Ghost Recon Advanced Warfighter 2 vagy a sima második rész
  • grafl
    heli.
    ha valaki tudja hogy mit kell csinálnom hogy tovább jussak a Ghost Recon Advanced Warfighter játékban rögtön az elején elakadtam.Fekete képernyő 3 tűz ég és mindenfelé mentem már.köszi
  • Kaplan
    PS2re vagy Xboxra érdekel?
  • macgyver8
    Mevenném a Ghost Recon 2-őt!
    Minden megoldás érdekel.

[email protected]

ÜDV!
  • grebber
    -XBOX 360: Ghost Recon 3 múvi
  • Glpetyus
    pfff
  • grebber
    Ghost Recon 3!!!

[2005-05-13 @ 10:31 - Berkenye]

Azok után, hogy a Ghost Recon 2 fejlesztését leállították PC-re a gyenge eladások után, most hivatalosan is bejelentették a harmadik részt az új generációs konzolok mellett számítógépre is! A történet szerint 2013-ban az amerikai hadsereg beveti az IHR-t (Integrált Háborúellenes Rendszer). Mi Scott Mitchell kapitány szerepében az IHR egyik csapatának irányításáért vagyunk a felelősek és fő feladatunk megvédeni az elnököt, valamint elpuszítatunk egy, az ő életére hitehagyott katonákból álló sereget. Mindeközben még egy ellopott nukleáris kódot is vissza kell szereznünk. A játék természetesen kint lesz az E3-on és még idén meg szeretné jelentetni a kiadó.

info:Gamestar
  • grebber
    Akkor tuti a 2 a ludas sorry.
  • Glpetyus
    Ez gondolom az 1.
    Itt meg azért sírnak(szerintem),hogy a konzolosok nem veszik a 2-őt.
  • grebber
    Találtam egy ilyen adatot:

Worldwide best selling series:
    The Rayman® range: more than 15 million units sold
    Tom Clancy’s Splinter Cell®: 9.7 million units sold
    Tom Clancy’s Rainbow Six®: 12 million units sold
    Tom Clancy’s Ghost Recon®: more than 8 million units sold
    Myst®: more than 11 million units sold
    Prince of Persia®: almost 5 million units sold
    Chessmaster®: more than 5 million units sold
    Settlers®: over 5 million units sold

És akkor keveset adtak el belöle ?
  • Glpetyus
    Mért éreztem,hogy ez lesz??
  • [NST]Cifu
    Miért fejlesztik a Tomb Raider sorozatot még mindig, ha egyszer-kétszer már bebuktak vele? ;)

Szvsz várható volt, lassan telített a taktikai-lövöldözös játékok piaca, és már bocsánat, de én azért nem voltam hasraesve attól, amit a GR2 felvonultatott. Vagy a popularitást kellett volna szem előtt tartani, de ahhoz túl kevés az újdonság benne (ha jól emlékszem mégcsak vezethető járművek sem voltak ebben, igaz?), vagy a realitásra kellett volna rámenni, de azt meg üzletileg nem váltalták fel.

Szerintem első rész hagyományait, és jó hangulatát kellett volna folytatni, de halgatva az idők szavára, legalább a vezethető járművek egy minimális mennyiségével (motorok, terepjárók, könnyű páncélzott járművek), és vagy szebb grafikával, vagy valami olyan újdonságokkal, amelyek megmozgatják a vásárlók fantáziáját.

Üröm az örömben, hogy talán egy éven belül már itt lesz a GR3. Bár az uborkáról már alaposan megvan a véleményem így is...
  • grebber
    Ez azért lol legalábbis szerintem.

Azért nem adják ki a 2-öt mert nem lenne rá sok vevő.
    Kérdem én a 3-ra miért lenne akkor?

• ChevyG #217
    HCGamer megerösitette:

"Már tavaly év végén meg kellett volna jelennie a Red Storm Entertainment által fejlesztett Ghost Recon 2 PC-s verziójának, de az UbiSoft bejelentése szerint már soha nem fog megjelenni, ugyanis a projektet törölték. Jó a rosszban talán az, hogy a Ghost Recon 3-ra több energia marad, így az idén télen meg is jelenhet... A hivatalos bejelentést erre találjátok."
  • grebber
    :(
  • grebber
    Bye-bye Ghost Recon...

[2005-04-12 @ 07:00 - Mantis]

Ég veled! Ezzel vége! Hangzott el utolsóként egy hosszadalmas és igen nehéz döntéssorozatot követően az illetékesek szájából. Nem lesz Ghost Recon 2 szeretett PC-nken. Az ok: alacsony számú eladások, alulteljesítés és a rajongók elégedetlensége. Ezért is döntöttek úgy, hogy nem kockáztatják meg, hogy kiadják a Ghost Recon 2-t PC-re, nem szeretnének csalódást okozni a rajongóknak az alacsony színvonallal. Azonban a Ghost Recon 3 már vészesen robog felénk, hiszen 2005. negyedik negyedévében a jelek szerint PC-re is megjelenik majd. Bizonyíték és további infó itt.

info: Gamestar
  • Glpetyus
    huhhh :D
  • Glpetyus
  • Nyers
    Hamis info ... Ubi csak kihagyta a listából, megerősítették.
  • Kaplan
    Srácok!
    Gáz van!
    Nemrég volt hír az 576-n , hogy aaz ubisoft mostani üzletiévében benne sincs a gr2 pc-s megjelenése és nagyon is úgy néz ki nem is lesz BRÜHÜ! :(
  • Glpetyus
  • maniak
    na hát igen sok dátumot tüntettek fel hivatalos oldalakon.....de erre sztem lehetett számitani....elsöjel az volt h elm november 1.re mondták h kijön...ne persze azt várhattunkmi naiv barmok...majd a következö info az volt hdecember eleje..ez ismét nem jött össze most meg szophatjuk a kukit elméletileg március15.ig amiben persze már egyáltalán nem vagyok biztos...a de mind1 addig is nyomjukezerrel az 1et....ugyh este ismét megyünk németeket alázni....germany ghosts rettegjen
  • grebber
    Gamespy: March 15, 2005
    Gamespot: 06/15/2005
    3D Gamers: 2005 junius.
    Gamershell: 14/06/2005

Vannak itt dátumok, de melyik a valós?!
  • grebber
    Hát a PC-s még odébb van az tuti legalábbis én ugy tudom.
  • Danecay
    És akkor mikor jelenik meg? Január végéről volt szó nem?
  • Glpetyus
    Na mi van má'?
  • maniak
    Tiszteletem mindenkinek!Én csak az elöttem szolottakat Nagymester J aliasz Jovot tudom majmolni...szoval aki télleg szeretne játszani az jöjjön az oldalforumra és jelezze h mikor.vagy ha azonnal szeretne játszani akkor az a 346-660-238 icqszámon engem elér.Miveltalálhatjátok szembe magatokat??Jókérdés?Általában 3 hülye "gyerekkel" persze egyedül én élem második kamaszkoromat a többiek egy kicsit komolyabbak.Találkozhattok egy olyan emberrel a ki gondolkodik egy olyannal aki rejtőzködik és egy olyannal aki jackhammerrel beront és szarrá lövi a seggeteket!kb ennyi ha hétvégén jönnétek akkor még 2 emberkével kiegészül a csapat(lehet h most már 3mal) és akkor mehetnek a nagy hentelések clanwarok:)szóval szeretettel várunk mindenkit...ja és nézzétek el nekem de ilyenkor még nagyon fáradt vagyok és hát elöszeretettel bontom a népek agyát ugyhogy bocsi csáóóó és tudod a célkereszt mindent lát